Kirli Çıkılar )))

ok öyle düşünme. 22 çocuklu sınıfta bir tek benim oğlum ağlıyor.
kreşe dönem ortasında başladığından mı bilmiyorum

Valla benim oğlum kalabalığı seviyor ama yabancı yerde pek durmuyor...Zamanla değişir herhalde...Akşam oğlumu alınca babaannesinin canı cıkmış oluyo kreş öğretmeni ne hale gelir bilmiyorum ki daha 1 yaşında off offf

aslında benim ki 1 yaşlarında daha sakin bir çocuktu ama şimdi bildiğin erkek çocuğu. o kadaş haşarı ve hareketli ki.

unutmuşum az önce yeni döneminiz hayırlı olsun öğretmenlerimiz umarım az yorulacağınız güzel bir dönem geçirirsiniz

farmasi ayva tatlını yen okudum yarıldım gülmekten yalnız o ous u ben de merak ettim pliiizzz anlatın bana da

Günaydın canım...

Nasılsınn
hamdolsun canım çok çok iyiyim :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

sen nasılsın ?

hemen gönderiyorum canım

Bende iyiyim canım...Para kazanma boş durmama isteğim çoştu ek iş böyle neler yapabilirim onları araştırıyorum iş yerinde bu sezon biraz rahatım boşum yani...Varmı hiç bilginiz sizinnn

Bende iyiyim canım...Para kazanma boş durmama isteğim çoştu ek iş böyle neler yapabilirim onları araştırıyorum iş yerinde bu sezon biraz rahatım boşum yani...Varmı hiç bilginiz sizinnn

özelden yazayım

haknur üyesi olduğum birkaç firma vardı istersen linklerini yollayabilirim

cümleten hayırlı günler
güzel sorunsuz başarılı bir dil dileyelim öğrenci ve öğretmen arkadaşlara
geçen sene bugün başlamıştım bu sene neden ses yok:26:
hayırlısı olsun diyelim

herkese günaydın
benim de bugün evden hiç çıkasım yoktu. yolda gelirken sanki öğrenciyim,öğretmenim, benim 15 tatilim bitmiş sendromunu niye yaşıyorum ki dedim

gunaydın
daha yeni geldim işe. Seyyaha laf atan ben sabah kalkamadım eşim bıraktı artık
Atmosferdeki pazartesi sendromu dalgası beni de derinden etkiledi

topaktaki tüm öğretmenler için sakin huzurlu bir 4 ay olur umarım

gerçekten komik oldu seyyah kalkmış sılacanı yollamış,kahvaltısını yapmış,keyif kahvesini içip laf yetiştiriyor
sen nefes nefese ofisten içeri yeni girmişsin
cık cık cık çok ayıp

bursada arakaşım var rebherlikçi demiştim
eşi de rehberlikçi ve adam dağcı
bu haftaki etkinliği çadırsız hayatta kalmakmış
adam kar mağarası yaparak dağda hayatta kalmış
ve benim akıllı arkadaşım da dün ocağı açık unutup evi havaya uçurup öldürecekmiş adamı
sen dağda ölme evde küt diye git allah korusun

gerçekten komik oldu seyyah kalkmış sılacanı yollamış,kahvaltısını yapmış,keyif kahvesini içip laf yetiştiriyor
sen nefes nefese ofisten içeri yeni girmişsin
cık cık cık çok ayıp
evacan bugünkü işlerimin yoğunluk derecesini bildiğimden ağırdan aldım biraz
yoksa 7:45 te servis için koşan bir sirkeci olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…