gerçekten komik oldu seyyah kalkmış sılacanı yollamış,kahvaltısını yapmış,keyif kahvesini içip laf yetiştiriyor
sen nefes nefese ofisten içeri yeni girmişsin
cık cık cık çok ayıp
selamün aleyküm
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
hey yavrım hey
bu aplanız daha neler yapar moral olsa da
moral yok işte
dolar coştu yoksa ben de bu hafta dolar alacaktım94.74den 1000tl lık altın aldım.
bankada dolarım olsa arbitraj yapmak da istiyorum.
hey yavrım hey
bu aplanız daha neler yapar moral olsa da
moral yok işte
selamün aleyküm
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
yavrimu senin el becerilerin iyidir, evde bebek şekerleri, nikah şekerleri falan yapıp bir yerle anlaşıp, parça başı satsan olmamı?
takı tasarım kursuna gitsen
ahçılık kursuna gitsen
buna benzer kurslar halk eğitim merkezlerinde ve işkurlarda açılıyor, oralara bi baksan olmamı?
hoşuna gidecek ufacık bi iş de olsa, o işi yapmak hoşuma gidebilir diye düşünüyorsan kaçırma.
elifcino bereketli olsun altıncıklar
evet canım haklısın zaten hallettik birşeyler demiş babası işle ilgili o yüzden kalmış yoksa kalmazdım dedi bu arada gerçekten karışmıyorum üstüne annenlere git yemek ye epeydir gitmedin annene git falan diyen de benim bu arada daha sonra yazdım o güne kadar bir hafta uğramamış onlara mesela ben ona kızdım da bence de abartmışım biraz konu onlara gelince sakin olamıyorum çok kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım var onlar baskı yap mutnojmete bize gelsin dediğinde, sadece utnojmet ne isterse onu yapar deyip o size gelmemekte haklı demediği için ben iki tarafı da idare ettiği kanısına varmıştım öyle olmadığını o anlattı 5 yıl her yaptıklarına rağmen görüştüm canım ben son zaman görüşmüyorum çok dolmuşum baştan kesseydim bu kadar olmazdıarkadaslar yazmıştır ama anormal tepki vermişsin. senin onlarla konuşmaman ve eşinin bunu kabullenmesi yeterli. ama onlarla olan ilişkisine karışman biraz abartı. ha diyeceksin ilişkilerine karışmıyorum yoldan geldim. adamın canı çok çekmiştir, oturmasın mı, annesi güzel bişey yapmıştır. sen de yoldan gelip, oturup oyun oynuyorsun değil mi? anlayışlı olmak lazım biraz. yoksa kendini gerersin.
senin yüzünden
şurda fasfakir oturuyoz
bizim başımız kel mi
bize niye göndermiyon
eyvallah pirim (sağ elini bağrına koyup, kafasını hafif öne eğen smile) :))
eee bu arada ne zamandır dicem, unutuyom. kırmızı lahana harika oldu, bundan böyle hep senin tarifini kullanıciğim. sağ ol, var ol üstad.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?