Kirli Çıkılar )))

grup derken kendi arkadaşlarınızla mı
yoksa geçen turdan tanıştıklarınızla mı gittiniz?
neyse artık biz de gideceğimiz vakit sana sorarız hangi turla kimle gittin diye..)

öyle çok yazmışsınız ki hepsini okuyamadım atiye bıraktım

meyraa hoş gelsin Allah kabul etsin bize de nasip etsin

hepinize merhaba altın alanların bereketli olsun ben bu ay hesabu şaşırdım muhtemelen az birikecek ama napalım az da olsa durmak yok birikime devam :)

bu arada seyyah muğlaya gidecek hatta bodrum müzesine atanacak

çağırmazmıyız bacım tabikisi çağırırız hatta ankaralıların hepsini toplarız kızılay buluşma yerimiz olur

beni de alın beni de ben de Ankaralıyım

multijet çok tatlısın yaa :))

utandımmm

sağol banu cümlemize

öff sinir oldum ben de hiç dayanamam böyle şeylere ne kompleksli insanlar var yarabbim

canımsın sen ne demek o öyle ben baştan beri okuyorum seninle üzülüyorum seninle seviniyorum iyi olacaksın inşallah benim arkadaşımın birinin çift rahmi vardı ve 37. haftasında doğum yaptı tamam erken doğum riski vardı bir ara ilaç da aldı ama Allah'ın izniyle sağlıkla doğurdu sana da nasip olacak inşallah

başka bir arkadaşımın da rahmi kalp şeklindeydi o da biraz yatarak geçirdi hamileliğini ama o da sağlıkla doğurdu

Son düzenleme:
grup derken kendi arkadaşlarınızla mı
yoksa geçen turdan tanıştıklarınızla mı gittiniz?
neyse artık biz de gideceğimiz vakit sana sorarız hangi turla kimle gittin diye..)

çok samimi olduğumuz,eşlerimizin de samimi olduğu iki arkadaş gittik....
onların da iki çocuğu vardı...
8 kişi dört döndük,dönüşümlü olarak tabi... :)
grubumuzda da,yani birlikte gittiğimiz firmadaki arkadaşlarda da çocuk çoktu,15 tatil olması hasebiyle....
heryerde çocuk sesleri vardı.....

gezilerde,ara transferlerde,mescitlerde,heryerde cıvıl cıvıl çocuk sesleri yankılandı, mekke ve medine sokaklarında....
Peygamber Efendimizin bizlerden çok, onların ziyaretinden memnun olduğunu,onları tebessümle seyrettiğini düşündüm hep...........

seyyah canım uyumadan nasıl dayanıyorsun anlamıyorum.
gece geç yattım ya..
yatak bana bakıyor ben yatağa..

selam kızlar size bir bakıp azcık uzanacağım valla yorgunum
meyracım hoşgeldin sefalar getirdin rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla
evacım sen nerdeydin bakimm :44::44::44:

sevimsizim onları hep takip edicen valla ben e-bebekten alıyorum hep bezini premium kullanıyoruz orda 2-2.5 lira farkediyor daha uygun oluyor genelede bi de her ay 4 paket alıyorduk evde her daim bez oluyor yani şimdi 3 pakete düştü

pepeticim ev işi zor biz de geçen yıl aldık evi hesaplarımız hiç tutmadı ama toparladık şükür bizi kredi kartı mahfediyor taksit çok anacım şimdi bişey almıyoruz dikkat ediyoruz ama en azından kira derdimiz yok şükür yerimizi yurdumuzu bildik emanet yaşıyorduk kirada gittiğimiz hiçbir evde çivi dahi çakmadık ki ev zarar görmesin diye

karanfilcecim kızcağıza üzüldüm keşke olsaydın orda ve cevabını verseydin ücretli çalışmak ne demek bilirim öğretmen yerine konmazsın ciddiye alınmazsın herşeyi sana yüklerler kadrolu gelince gidersin umarım hayırlsıyla atanır

herkese selamlarr

loveli birşey sorucam canım
4 paket bezin içinde kaç tane var ve tane fiyatı ne kadar
geçen japon pazarında gördüm prima çok pahallıydı dev boy dio yanlış hatırlamıyorsam 42 tl gibi birşeydi
yani geliri alt seviyede olanlar 3 4 hatta daha fazla çocuğu nasıl hallediyorlar tebrik etmek lazım valla

hoşbuldum da, bakıyorum da sen de yeni gelmişsin....
sen de hoşgeldin.... :)
seyyah duymasın,beraber takılıyorduk sanacak.... :)))

amin canım amin,inşallah.......

keşke beraber takılıyor olsaydık ben de umreye gitmiş olsaydım
ne kadar güzel olurdu, seyyahı bırak farmasiyi bile çatlatırdık

keşke beraber takılıyor olsaydık ben de umreye gitmiş olsaydım
ne kadar güzel olurdu, seyyahı bırak farmasiyi bile çatlatırdık

hahahahhaa kız ne çatlıyacam benim öyle komplekslerim olmaz
takılır gelirdim sizinle :)))))))))))))))))))))

hahahahhaa kız ne çatlıyacam benim öyle komplekslerim olmaz
takılır gelirdim sizinle :)))))))))))))))))))))

sen bana kompleksli mi didin şimdi

kıskanırım yavrum ben
çatlarım patlarım
niye ben gitmedim de eva gitti derim
niye meyra evayı benden daha çok sevdi de aldı götürdü derim
banane banane herkes en çok beni sevsin
en azından öle desin

yok canım yanlış tahmin. dominik sahillerindeydim survivor'a katıldıydım

fellik fellik gezecene hadi eczane aç da beni çaycı al
bak çok güzel tatlılar yapıyorum
tiramisu isten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…