Kirli Çıkılar )))

gidip pasta börek yim gari
anca oturdum
artık gece mi görüşürük sabah mı bilmem

ne oldu ppeti hallettinizmi ev isini

ay yok canım ya saat 3.30 da eşimle bulustuk canı sıkkkınmış kaynım burda bırıne 1000 tl borc etmıs onu ödememıste adam sureklı eşimi arıyormus onunla konusmaya gıtcekmıs

bende ev ev dıye arıyormuusm ne yapıcanı şasırmıs

-bıktım bu kardesınden dedım eve bırak benı dedım
-yarına yolluycak parayı adama dedı
-ya manyak mıısn bu para aralıkta ödeyecegı para degılmı kac yarın gectı ustunden hayret bişi didim oda
-amma şom agızlıısn bıktım senın bu şom agzından dedı bende
-ne şom agzı be görunen köy meselesı dedım x efendı (kaynıma öle derım ben ) ne zamn sözunde durduda yarın yollayacak töbe töbe dedım.indim arabadan

oda guya adama gıdıp konuusp gelcektı 4.30 da eve bakıcaktık gelmedı hala gec gelıcem dıdi ne hali varsa görsünn

canım sıkkın işte bazen cok sınır edıyor ya

" evlilik bazen çok sever alıp içine sokasın gelır bazen bır kasık suda bogasın gelır " dıyorlarya ne kadar dogru suan bogabılrım

eveeet kızlar
çantam da hazır artık
kafam rahatladı biraz daha
ani bi durum olursa diye korkuyordum
bi doğurayım da siz de rahatlayın ben de

benim misafirlerim var yine
mufağa gideyim

ne çok misafirin oluyor öyle
bu aralar bana pek kimse gelmiyor
çok düşünceliler
bu halimle pek bir şey yapamam zaten
bi arkadaşım var, doğumdan önce gelmeyi düşünüyor
bir de kayınvalidem, görümcem, annem, gelinimiz falan şöyle doğumdan önce biz de toplaşacaz

ah canim snde cok dolmussun bende esime ew de ew diyorum ama adamin umuru deil. bizim kadar girisken ve istekli olamiyorlar nedense uzme tatli canini ya is olacagina wariyo hep

kizlar simdi reklamlarda gordum maximum kart muze kart olarak kullanilabilcekmis walla isime geldi

yaklaşmak mı oldum bile hatta bunları yüz üstü bırakıp yeni şirket kuracam eva pharma diye

1 paketin içinde 40 tane oluyor biz e-bebekte 24.90 alıyoruz 5 numara kullanıyoruz numaraya göre değişiyor şimdi mega yapmışlar 56 tane oluyor içinde o da 36 .90 dı canım benim dediğim premium care

calisanlar ewe donus.. ew hanimlarida yemek derdine dusmus sanirsam

çalışan hanımlar yemek derdine düşmüş olarak değiştirdim ben bunu

Son düzenleme:
pepeti sinirlenme canım.. İnşallah sakinleşmişsindir...

kimse yok herkesin mi misafiri var:26:

ben öğlen 1.5 saat uyudum yetmedi şu an çoook uykum var..
misafirlerimi yatırınca yatarım herhalde.

hafta sonu çeyizime esseden aldıgım shafer marka kurabiye kalıpları, ortasına bastırıyorsun. tuzlu kurabiye yaparken güzel olacak inşaalah

özellikle adam şeklinde olan çok tatlı görünüyor, ağzı burnu, elbisesinin düğmeleri falan da cıkıyor.

hafta sonu lcw ye gittik bizde. arkadasın çocuguna iindirimden hediye aldım 35 tl tuttu. oğluma 2-3 yaş olan kazaklardan aldım 80 tl tuttu. flodan kv de ayakkabı ve eşime de kazak aldık. kendime de bu kalıpları aldım.

eva merak ediyorsan canım uzun sğredir bir şey denemedim. gecen gun ilk defa ıspanaklı krep yaptım, eşim cok begendi, kış aylarında börek yerine ondan yapacagım hafif ve güzel ve kolayyy. börek genelde yumuşak olmuyor bende.

sirkeci bilir sanırım. günlük pastorize süt almıştım. skt bugunu gösteriyor. ben de dolaptan çıkarıp cezve de kaynattım ısıtmak amacıyla ve yogurt oldu resmen. acaba yüksek ısıdan mı yoksa bozulmuş mu? bilen diğerler arkadaslarda yanıtlayabilir. henüz 1 bardak kullandım. bozulmaya başladıysa cocuga içirmezsem ne yapabilirim.

meyraa HOŞGELDİN, ibadetin ve duaların kabul olsun, topikdaşlara da gitmek nasip olsun inşaallah

canim musadenle ben cewap vereyim ewet sut bozulmus ama atmayip degrrlendirmek istersen borege koymak icin cokelek peynir yapabilirsin kucuk bir bez torban warsa ona koy suyunu suzdur bbeklet 1 2 gun kadar peynir hazir

kızlar eşime camelden ayakkabı almıştık. bu ayakkabı kan ve amniyon sıvı oldu, tüm ayakkabı ve giyeceklerinde oldugu gibi. aşagıya 2 ayakkabı ekleyeceğim, birebir aynısı değil, ancak benzeri. süet mi deniyor, nubuk mu ne? işte her ne haltsa bu ayakkabıyı makinede yıkayabilir miyim. ayakkabı yeni ve pahalı. bir şey olmasından korkuyorum. sizce yıkayabilir miyim. 40 derecede

kızlar bana güzel bir poğaça tarifi verir misiniz gerçi topiğin aplaları yok ama

eva poğaça zor ve zahmetli bir şey. anladıgım kadarıyla sen de benim gibi yeni denemelere başladın.

sana lovelini krem şantili kurabiyesini tavsiye derim. malzeme az, yapımı basit, tutmama riski az, fazla pişirmeyeceksin, beyaz kalacak tek püf nokta

senfat süt bozulmuş olabilir annem hafif kokmaya başladıysa kaynatıp kesilmesine bakrdı
kesilirse kullanmazdı..
ayakkabıları 40 da atma 30 da at.. sıkma yapma ama..benim eşim aldığında bi sıvı temizleyici vermişlerdi onla lekelerini siliyodum temizliyodu..

hıı ama resimdeki gibi dikişliyse elde süngerle yıka belki açılabili,r o dikişler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…