Kirli Çıkılar )))

senfat aynı mantıkla düşünmüşüz ama senin kadar büyük düşünmedim
elimde tek muğla bilgisi vardı kaymakam diye düşünmüştüm niyeyse
ama kaymakam vali niye hukuk okusun ki
kamu yönetimi okuduysa; bölüm iktisadi ve idari bilimler fakültesi olarak geçiyor ya ortak alınan bi sürü dersleri oluyor sınavlara girme hakları oluyor yani diye biliyorum. Eskiden böyleydi şimdi neyle bilmiyorum

sirkeci hafiyelik tarihinde ilk yanlışın
kariyerindeki ilk leke
sen benim fotomu görmedin mi
maşallah bu kızcağız da pek güzelmiş

kamu yönetimi okuduysa; bölüm iktisadi ve idari bilimler fakültesi olarak geçiyor ya ortak alınan bi sürü dersleri oluyor sınavlara girme hakları oluyor yani diye biliyorum. Eskiden böyleydi şimdi neyle bilmiyorum

sirkeci sen vali olsan gidip hukuk okur muydun
senfat ben o kadar uzun boylu değil diyorum bence kaymakam
hatta bodrum kaymakamı
seyyah hadi iyisin bodruma gidince first leydi ile takılıcan

eziiiiiiik

eliptik canım tüm vücudu çalıştırı aynı anda severim de onu ben ya çok eğlenceli gelir bana

farmasiiiiiiiiiiiii bu tarifleri bir yere yazsana canım bulucam diye canımız çıkmasın
mesela bu kekin tarifini istiyorummmmmm yarına bugün kek biter yarına bişey yapayımmm

şimdi kıymalı ıspanaklı börek yapayım yanına ne gider kızlar acil cevap bekliyorum heeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi gidiyim yapayım gelir ne yazdınız bakarım

yazmayana ceza var bilesinizzz

sirkeci sen vali olsan gidip hukuk okur muydun
senfat ben o kadar uzun boylu değil diyorum bence kaymakam
hatta bodrum kaymakamı
seyyah hadi iyisin bodruma gidince first leydi ile takılıcan

ne takılması kızım koynuna giricem be

ay aklıma bodrum halimi filmi geldi
gerçek biliyorsunuz demi
acaba beni de bi yata atıp kaçıran olur mu ki oralarda

ne takılması kızım koynuna giricem be

ay aklıma bodrum halimi filmi geldi
gerçek biliyorsunuz demi
acaba beni de bi yata atıp kaçıran olur mu ki oralarda

bodrum arkeoloğu diye film çekilir o zaman
tam hatırlayamadım umarım rezil olmam bu espri ile
(türkan şoray hakimdi di,ye hatırlıyorum)

bütün çevremde eski iş yerindeydi ben 7 yıldır ankaradayım 5 yılım o iş yerinde geçti evlendim 1 ay sonrada kurum değiştirdim dımdızlak kaldım walla hoş şimdi çevrem olsa nolcak akşam 19:30 da eve varıyorum eve kendimi zor atıyorum :) bekarkene çok iyi gezer tozardım ohh değmeyin keyfime iyiki de gezmişim walla 8 aydır kapı önüne çıkamadım tek yaptığım faceten eski fotolarıma bakıp iç geçirmek bu arada ezikte ağır oldu be yaaaaa bi küçüldüm koltuğumda istemsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…