Ever tried. Ever failedvauv söze bak, hangi ecnebi atasözü bu
sirkeci cidden soruyorum o kız bana benziyor mu
ben hiç benzetemedim ama dışarıdan bir göz daha objektif bakar,merak ettim:44:
sırf eşimi gaza getireyim de o da çalışsın derslerine diye yazılmış bulundum
(dikeyle hukuk okumak istiyorda eşim. kendi işi için çok yararlı olacaktı. sınavlara girmiş olsaydı )
eşimin ne iş yaptığını söylersem kendimi çok açık etmiş olacam. demesem :26::26:
bütün çevremde eski iş yerindeydi ben 7 yıldır ankaradayım 5 yılım o iş yerinde geçti evlendim 1 ay sonrada kurum değiştirdim dımdızlak kaldım walla hoş şimdi çevrem olsa nolcak akşam 19:30 da eve varıyorum eve kendimi zor atıyorum :) bekarkene çok iyi gezer tozardım ohh değmeyin keyfime iyiki de gezmişim walla 8 aydır kapı önüne çıkamadımtek yaptığım faceten eski fotolarıma bakıp iç geçirmek bu arada ezikte ağır oldu be yaaaaa bi küçüldüm koltuğumda istemsiz
eskişehir yolu üzerinde mesa plazanın olduğu kavşak var hatta anse diye bir alışveriş merkezi var sitelerin avm formu ordan sağa giden bir yol var işte ora bağlıcaya gidiyorsirkeci bağlıca neresi oluyor, çay yolu tarafı mı
biz ankaraya batıdan gelirken, ne taraf
eskişehir yolu üzerinde mesa plazanın olduğu kavşak var hatta anse diye bir alışveriş merkezi var sitelerin avm formu ordan sağa giden bir yol var işte ora bağlıcaya gidiyor
Ever tried. Ever failed
No matter, try again, fail again,
fail better orjinali
aslında bunu yazacaktım ama seyyah çemkirir diye yazamadım
ben benzettim
sol taraf çayyolu ümitköy olarak geçiyor burası da oraya yakın bir yer hatta 2015 te mit lojmanları da oraya geliyormuş bir de hakimler savcılara bir şey yapılyormuş ama anlamadım baktığımız sitelerden birinde toprak sahipleri susurluk davasına bakan avukatlardıankardan izmire giderken sağ taraf değil mi?
sol taraf lüks bir yer zira
sol taraf çayyolu ümitköy olarak geçiyor burası da oraya yakın bir yer hatta 2015 te mit lojmanları da oraya geliyormuş bir de hakimler savcılara bir şey yapılyormuş ama anlamadım baktığımız sitelerden birinde toprak sahipleri susurluk davasına bakan avukatlardı
Başak: Kafada saç bırakmaz adamı mezara sokana kadar konuşur.
.
akşama yoksun yani, ortalık biraz durgunlaşacak. bu topiğe ilk takılmaya başladım, akşamları acıyorum kimse yok, bir tek altta seyyahın adı var, öyle başlasık konuşmaya, sonra özelden koklaştık, baktım akşamları şenlenmeye başladı, şimdi sussun diye hanıma laf sokuyoruz anlamıyor.
eva eşi o işi yapan tek kişi ve yazarsa anlarsın ama ben söyleyim. eşi mugla valisi
hakim olacakmış.
profildeki resim sepia tonlarında oldugundan şaşırdım tamam mıyaa ben hiç benzetemedim
aynı ismli bi abla daha var o sansaydın bari
pek bir şuh kendileri
senfat ve seyyaha da yollasana linki bakalım onlar da benzetcek mi
bende saç sarı göz yeşil bu kız bildiğin esmer
nasıl benzettin anlamadım
e diyorum ben sana komşu olalım diyebiz de evi satıp, hemen oraya geliyoruz
yaa ben hiç benzetemedim
aynı ismli bi abla daha var o sansaydın bari
pek bir şuh kendileri
senfat ve seyyaha da yollasana linki bakalım onlar da benzetcek mi
bende saç sarı göz yeşil bu kız bildiğin esmer
nasıl benzettin anlamadım
profildeki resim sepia tonlarında oldugundan şaşırdım tamam mı
ezik ağır mı oldu
sen bunca kariyer arasında ben kendimi nasıl hissediyorum biliyor musun
bilmem fakında mısın bana şu an hırs yaptırıyorsuntamam değil
o parlak kariyerine, şanına leke sürüldü bi kere
sen ki beni şoklara sokaraktan gizli saklı herşeyi bulurdun
olmadı sirkeci yakışmadı sana
burdaki insanlar daha çok okumuş kariyer sahibi olabilir ama hepimiz sonuçta topraktan yaratıldık birinin diğerine üstünlüğü yok ve gördüğüm kadarıyla burdaki arkadaşlarında o tarafta tası tarağı yokk hiiiç beni gandıraman üsgünüm
bilmem fakında mısın bana şu an hırs yaptırıyorsun
ezik ağır mı oldu
sen bunca kariyer arasında ben kendimi nasıl hissediyorum biliyor musun
bilmem fakında mısın bana şu an hırs yaptırıyorsun
aynen canım burdaki kimsede o tarz kompleksler yok biz insanlığa bakarız
ayrıca ajitasyon yapan kişi de arkeolog entellektüel sofistike bir hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?