- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
aslında bende onu düşünmedim diil ama parça parça almak istemiorum hepsini toptan halledip çıkim:)))))bizim iş yerinin şoförü arabada bir olay anlatıyor: gecen gun böyle götüngeri götüngeri giderken çarptım diye anlatıyor ama gayet normal, yanlış bir şey söylediğinin farkında bile değil.
yemeklerini sen mi yapıyorsun, yardımcın mı
yine beleşe kondunuz. üstüne kahveyi de iç, tuvalete de gir, evine öyle geç, uyku saati dön ki kombiyi çok açma, lambayı hemen söndür, uykuya dal.
havuçlu kabaklı sarımsaklı yoğurt nasıl bir şey oluyor
27. haftaya hkadar bir şey almamıştım. 28. hafta yaşam sınırını geçsin, bir şey olursa üzülürüz diye
ben izledim amirkhanın bütün filmlerini izledim adam süpperseyyah yerdeki yıldızlar filmini izledin mi ?
bundan sonra hayırlı işlerimde sana sorucam
istihareye mi yattın içine mi doğdu nedir
evet gerçekten müstakbel enişte sanat tarihçiydi
kocasının ve benim yanımda ev sahibinin gelininin elini tutmayakalkışana kadar
seramik sanatçıcı bebem 3 nesil
evdeki picasso nerden çıktı sanıyosun
aslında bende onu düşünmedim diil ama parça parça almak istemiorum hepsini toptan halledip çıkim:)))))
ben izledim amirkhanın bütün filmlerini izledim adam süpper
ya varya seyyahcım beni hiç ama hiç şaşırtmıosun eski eşin seramik sanatçısıydı demek:))
e akıl var mantık var bi arkeoloğun tutupta möhendisle tohtorla evlendiği nerde görülmüş:)))
adam ya viyolonsel çalcaktı:)) ya seramik sanatçısı olcaktı:))) yada felsefe yapcaktı....
senfat 10 dk sonra msj atcam sonra kutun doluysa boşalt uğraştırma beni
seyyah bu akşam da götleyip durma
EVA ama bu kız çok güzel
iyi akşamlar kızlar,
maşaallah bir gün yoktum sayfalar dolmuş :) bölük pörçük okuyabildim ...
selinciğim, ankaraya tayin istemişsiniz, sizin için hayırlı olur inşaallah..
sevimsiz_25 bebeğinin cicileri çoook güzel... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah...
sayın bodrum hakimi, hayırlı işlere kalkışmışsın ... hadi bakem hayırlısı olsun inşaallah...
okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar :)
bir de "götüngeri " tabiri bana çok tanıdık geldi :) burada , artvinde de "götgeri" kavramı vardır .. ilk duyduğumdaaynen böyle bakmıştım ama burdakilere göre gayet normal bir kavram :))
bu arada hep evlenme teklifi olacak değil ya :)
selin koptum burda viyolonsele
ben de tahminde bulunurken sanatçı falandır demiştim ama seramik aklıma gelmemişti ne yalan söyleyim
di mi ama hatun arkeolog olunca adamın kabzımal olacak hali yok
senfaaaaaatttt işte buna katıla katıla gülerim ben yaaa...
ahahhaa
çıkı çıkı altını varsa neden olmasın
ya varya seyyahcım beni hiç ama hiç şaşırtmıosun eski eşin seramik sanatçısıydı demek:))
e akıl var mantık var bi arkeoloğun tutupta möhendisle tohtorla evlendiği nerde görülmüş:)))
adam ya viyolonsel çalcaktı:)) ya seramik sanatçısı olcaktı:))) yada felsefe yapcaktı....
seni uyanık seni
memlekette sana aşık olan çocuktan sonra aklın başına geldi di mi
of şu sanat tarihçisi olayını anlatmayacan mı çatladım burada
facesi yok diye bu kadar eziklenmez ki bir insan. attığım msja da cevap vermedin
çıkım pardon kutum dolu
fil hafızalı seniiseni uyanık seni
memlekette sana aşık olan çocuktan sonra aklın başına geldi di mi
of şu sanat tarihçisi olayını anlatmayacan mı çatladım burada
facesi yok diye bu kadar eziklenmez ki bir insan. attığım msja da cevap vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?