bencede o ne öle ya serseri gibi ...
ben yolda görsem bide boyun kadar çocugunu görsem yanında serseri gibi bu ne ya derdim bide yorum yapardım üstüne
kzım zaten aşortmanlısın, üstüne arkeologsun bak bide rasta yaptırırsan sakaryaaada kapkaçmı oldu? hemen getirin seyyahı , esrarmı satılıo götürün seyyahı , oda ne mafya bağlantısımı yakalnadı kesin seyyah vardır başlarında e kadın hem aşortmanlı hem rastalı hemde arkeolog derler:))))
bizim iş yerinin şoförü arabada bir olay anlatıyor: gecen gun böyle götüngeri götüngeri giderken çarptım diye anlatıyor ama gayet normal, yanlış bir şey söylediğinin farkında bile değil.avrad
ayy geçenki konu geldi aklıma..
benim kp de bazen bahseder "karılar şöyle toplanmış" filan diye..
denizlide de karı diyorlar normal sıradan bahsederken sanırım.
yemeklerini sen mi yapıyorsun, yardımcın mıkızlaaar akşam menüm:
bezelye
bulgur pilavı
yoğurtlu sarımsaklı kereviz
hepinize ii akşamlar ben eve kaçar)
yine beleşe kondunuz. üstüne kahveyi de iç, tuvalete de gir, evine öyle geç, uyku saati dön ki kombiyi çok açma, lambayı hemen söndür, uykuya dal.akşam menüm yok anne yemekleri yiyeceğiz
onda da bamya ve pazı sarması olacaktı
sirkeci kaçar ben gece gelene kadar şöyle bir 30 sayfa doldurun e mi
iyi akşamlar
havuçlu kabaklı sarımsaklı yoğurt nasıl bir şey oluyorbenim menüm de dövme pilav
ve havuçlu kabaklı sarımsaklı yoğurt
kurabiye yapcam az sonra
sevimli ya o kıyafetler ne öle canım benim:)) çıkıp bişeyler alasım geldi vallaha:)))
size bişe sölimme ben daha çocuguma hiç bişe almadım aldıgım tek şy ayakkabı alırken kendime onada ilk adım ayakkabısı almak olsdu daha başka bi çöpü yok:)))
bigün istanbula gittiğimde havuzlu hana gidim ne vr ne yok tek seferde alıp çıkim diorum ne dionuz:))) yoksa ufak ufak alımmi ne çok kararsızım ya:))))
yada ben şey yapim en iyisi banyo malzemsi alim:))
oto koltugu arabası ana kucağını istanbuldan alcam burda yok.... ufaktan başlim:))
yanlız dogum için aldıgım ilk şey eşimin bana dogumda takıca bilezikti ne kadan bencil bi insanım dimi:)))
sevimli ya o kıyafetler ne öle canım benim:)) çıkıp bişeyler alasım geldi vallaha:)))
size bişe sölimme ben daha çocuguma hiç bişe almadım aldıgım tek şy ayakkabı alırken kendime onada ilk adım ayakkabısı almak olsdu daha başka bi çöpü yok:)))
bigün istanbula gittiğimde havuzlu hana gidim ne vr ne yok tek seferde alıp çıkim diorum ne dionuz:))) yoksa ufak ufak alımmi ne çok kararsızım ya:))))
yada ben şey yapim en iyisi banyo malzemsi alim:))
oto koltugu arabası ana kucağını istanbuldan alcam burda yok.... ufaktan başlim:))
yanlız dogum için aldıgım ilk şey eşimin bana dogumda takıca bilezikti ne kadan bencil bi insanım dimi:)))
hadi yaaa :111:etiket değil o sonraki topiğin ismi etiketi yapmaya niyetlendimde yapılmıyor artık
Tutanakta son nokta: Köpek dile geldi. Ağrı'da bir vatandaşın köpeğe çarptığı kaza sonrasında tuttuğu kaza tutanağı
kızlar çiğ köfte demişken,
dışarıdan almayın..
sağlıksızmış geçenlerde tv de çıktı.
hatta içindeki bulyonda da islami koşula uygunsuzluk varmış.
tavuğun artıklarından yapılıyormuş
Bulyonlu 'etsiz çiğköfte'ye dikkat! - ZAMAN
yanına da marketten alıverin şebit ekmek.. ohhaynı dışarda satılan..
ben ekmek bunu kullanıyorum
Eki Görüntüle 639740
sebep: rasta sana yakışmaz
ağzımdan kaçtı
seyyah muğlaya gidecek
söylesene kızım durduğun kabahat
geçmişi okumadan hemen dalıorum:)
eşimi bugün komiseri aramış eski komiseri ankarada bakanlıkta ihtiyaç varmış isim önermesini istemiş oda eşimin ismini önermiş eğer kabul edilirse eşim ankaraya gitcek dogal olarak eş durumu tayiniylede ben gitcem:))
bugün eşim aradı işte böle böle oldu diye ben zaten hep ankaraya gitmek istiodum istanbulda yaşamak istemiodum... bu habere o kadar çok sevindimki:)
ama çok düşük bi ihtimal:)
en tatlı benim
ya benim şaşırdığım aslında "avrad bi sana laf yetiştircem bi çocuğa demesi" arabanın içinde..bizim iş yerinin şoförü arabada bir olay anlatıyor: gecen gun böyle götüngeri götüngeri giderken çarptım diye anlatıyor ama gayet normal, yanlış bir şey söylediğinin farkında bile değil.
seyyah yerdeki yıldızlar filmini izledin mi ?
o kadan özel mesajda dertleşmedik zaten
hiç bahsetmedim
nolur nolur anlat diye hiç yalvarmadın
hatta sen aaa ne kadan da akıllıyım doğru bilmişim falan demedin
o kadar tatlı olma seyyahım, içimiz bayılmasın
ya benim şaşırdığım aslında "avrad bi sana laf yetiştircem bi çocuğa demesi" arabanın içinde..
karısı öğrt. kendi dr.
2 tane de bayan öğrt. var.
değilse bizim köyde neler denir nelerrr
annem de şehirde uzun süredir artık çoğu kelimeler unutuluyor diye ben aklıma geldikçe bi kağıda yazıyorum.
köye gidip duydukça filan.
bizim köy lafları acayip değiştirir.
bizde de çocuklar çok hoplayıp zıpladıklarında " götleyip durma" derlerve ayıp da değildir
ya benim şaşırdığım aslında "avrad bi sana laf yetiştircem bi çocuğa demesi" arabanın içinde..
karısı öğrt. kendi dr.
2 tane de bayan öğrt. var.
değilse bizim köyde neler denir nelerrr
annem de şehirde uzun süredir artık çoğu kelimeler unutuluyor diye ben aklıma geldikçe bi kağıda yazıyorum.
köye gidip duydukça filan.
bizim köy lafları acayip değiştirir.
bizde de çocuklar çok hoplayıp zıpladıklarında " götleyip durma" derlerve ayıp da değildir
kıskandığını bildimen tatlı benim
kalorisi daha düşük müdür diye bir teselliye ihtiyacım var
ayrıcana da kaçırma adamın hevesini
bak üremeyesice 4 eş alınsın diye yırtınıyor
aman diyim yakında yasal masal olur allah muhafaza
tamam seyyahım hatırladım şimdik sanat tarihçisiydi di mi hani şöyle fularlı felan
ama yok o müstakbel enişyteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?