Kirli Çıkılar )))

sunny ahahhaha güldürdün beni
karanfilim saol canım sen olmasan
ben de çok şey buluyorum burdan
bade hadi hayırlısı olsun bakalım
bıdık bıdııııııııık dayak geliyor bak ablalardan

evet canım ama internet sitesinde sadece nerden duydun diye sorarsan çeyiz topiğinden canım ben genç kızım ya çeyiz topiklerinde de fink atıyorum bi yandan
abla sen her gördüğünü yaz burada. ben ilçedeyim, hediye almak zor oluyor, bir yere giderken adam gibi bişey bulamıyorum. hem mrka, hem işe yarar şey.

bunlardan al bi tane koy kenara, akraba evine giderken borcam yerine çok işe yara. iç anadoluda yazın bile kullanılıyor.

adımın seyyahtan sonra yazılmasına bozuldum. belirtmeden geçmeyim

bak işte burdada yokum
olur mu canım..
o iki dakikada yazdığım bir mesaj lütfen alınma..
tek tek isim yazmayı sevmem aslında muhakkak unutulur hatta yanıbaşındakii bile unutursun.. ben misaller vermek için yazdım..
burda hepimiz bir yapının tuğlası gibiyiz bence..
hepimiiz ayrı kültür, meslek, tecrübelerde hepimizin birbirimize kattığı bişeyler var..

sen zaten gençsin
hey maşallah avatara filan bi bak..

peki o zaman sen kaşındın boynerin sitesinde de belli ürünlerde %75 indirim var ben de hediyelik bişeyler alıcam. ama galiba hafta sonu geçerli olabilir

pencereye gel seyyahhh
pencere açıldı seyyah senfat piştov patladııı
canım, kayınvalide mecbur değil sonuçta yani, kız çeyizinde yorgan olmaz mı
k validemden bana verilen tam 6 tane yorganım var hepsi de ışıl ışıl şeyler aldım mı hayır bir ton surat astı mı evet ben aldım mı hayır
anane orta yolu bulup hepsini üzerine kabul etti mi evet iyi ki bahçeye ev yaptırdılar da oraya götürebileceğim
ama vicdan rahatlatması yapayım: evim minicik yer yok ayrıca bizde herkes burda anne babalar filan yatılı misafirimden pek gelen olmaz olsa da zaten bir tane var işimi görür ben kalabalığa gelemiyorum yani dolaplarda kat kat kalabalığa gelemiyorum

Son düzenleme:
bacım ne ilacıymış bu 7 tane
vitamin hormon ne arasan var

burada çoğu konuda yazdıkların da sanki karşımda kendimi görüyormuşum hissine kapıldıklarım ise ;

sunny abla

senfat

allright

selin

eva

loveli
banu

bu listenin dışında kalanlar
10 dak.ya ötekiler diye topic açıyorum
çıkın çıkın gelin anam

Allah rahatlık versin canlar öpüldünüz iyi uykular

çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

doğru diyorsun aslında ama ne bilim girmek vakit harcamak istemedim zaten nette satılıyormuş..
benim kk yok ki ezikim ben..

senfat seni bi öğretmenime çok benzetiyorum..
espri yapardı ama o kadar ciddi dururdu ki kendi hayatta gülmezdi..

doğru söyle sen pc başında gülüyor musun

sunny abla ben de yün yorgan ve yün döşek istemedim annemin hazırladıklarını dahi almadım

ben onların bakımıyla uğraşamam dedim

hayır bizimde pozitif enerci max.sinerci aldığımız isimler var
bende seyyah senfat eva meyra (karanfilcenin listesini gördükten sonra onu sildim) diye yazmayı bilirim
ama yazmıyorum
yok yok valla şaka ben herkesi on kere yüz kere beğeniyorum
herkesle ayrı konularda hem fikir oluyorum genelde
sadece bir kişi hariç(meyra mode one)

Son düzenleme:
canım, kayınvalide mecbur değil sonuçta yani, kız çeyizinde yorgan olmaz mı

var da kızın cadı anası masum kayınvalidesine alacak yorgan bırakmamış :)))))))))))))

önemli değil abla ben kızım sılayla oğlum fatih'in totişlerinin üşümesine izin vermem :))))))))))))))))))))))

belkim biz yldızların altında çadırda yatmayı seviyoruz
toprak doğa insanıyız öle kuştüyü yorganlar yataklar bize göre değil
çimenlerin üzerinde uyuyoruz
bi kaşık bi aba (o laf böle değildi) yeter belkim

vitamin hormon ne arasan var

bu listenin dışında kalanlar
10 dak.ya ötekiler diye topic açıyorum
çıkın çıkın gelin anam
aç bacım topiği ilk ben gelirimmmmmmmmmmmmmmmm

işte gece gece bir bomba daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…