bence naftalinle güvelenmeyeceğini duyunca kesin seyyah almıştır
niyeymiş ki
bu kızın kayınvalidesi yok mu
abla sen her gördüğünü yaz burada. ben ilçedeyim, hediye almak zor oluyor, bir yere giderken adam gibi bişey bulamıyorum. hem mrka, hem işe yarar şey.evet canım ama internet sitesinde sadecenerden duydun diye sorarsan çeyiz topiğinden canım ben genç kızım ya çeyiz topiklerinde de fink atıyorum bi yandan
bunlardan al bi tane koy kenara, akraba evine giderken borcam yerine çok işe yara. iç anadoluda yazın bile kullanılıyor.geçen sirkeci de söyledi.
tam önünden geçtim işletmeye gittiğimde..
karanfil, ihtiyaç mı istek mi??
zamanını ona göre harca dedim ve girmedim
annem çok yorgan koydu kv de 2 tane koydu. e bi tane de uyku setinin.
ama en çok neyi kullanıyoruz??
annemin verdiği yün yorganı
seyyahcım bi insanı yüzüne karşı övmek o kişiyi boğazlamakmış aslında.. burda bunu çok yapıyoruz ama yine de ufacık şeyler söyleyip hemen geçicem..
ben sende bulunan alçak gönüllük ve kalbini temiz tutma çabanı çok seviyorum...
senfatın mantıklı tavrını...
bak işte burdada yokum
kız sizin beni gece gece öldürmeye niyetiniz mi var
gülmekten çatlıyacak kalbim
kuzucuklarım annesiz mi kalsınlar
niyeymiş ki
bu kızın kayınvalidesi yok mu
canım, kayınvalide mecbur değil sonuçta yani, kız çeyizinde yorgan olmaz mı
olur mu canım..bak işte burdada yokum
karanfil ben de burda kendimi, hani genç kadınla evlenen geçkin erkekler vardır ya, bıyığını burup da genç kadınlar beni gençleştiriyo diyen, işte onlar gibi hissediyorumsiz de beni gençleştiriyosunuz sankim
abla sen her gördüğünü yaz burada. ben ilçedeyim, hediye almak zor oluyor, bir yere giderken adam gibi bişey bulamıyorum. hem mrka, hem işe yarar şey.
bunlardan al bi tane koy kenara, akraba evine giderken borcam yerine çok işe yara. iç anadoluda yazın bile kullanılıyor.
adımın seyyahtan sonra yazılmasına bozuldum. belirtmeden geçmeyim
önemli değil abla ben kızım sılayla oğlum fatih'in totişlerinin üşümesine izin vermem :))))))))))))))))))))))
pencere açıldı seyyah senfat piştov patladıııpencereye gel seyyahhh
k validemden bana verilen tam 6 tane yorganım var hepsi de ışıl ışıl şeyler aldım mı hayır bir ton surat astı mı evet ben aldım mı hayırcanım, kayınvalide mecbur değil sonuçta yani, kız çeyizinde yorgan olmaz mı
vitamin hormon ne arasan varbacım ne ilacıymış bu 7 tane
burada çoğu konuda yazdıkların da sanki karşımda kendimi görüyormuşum hissine kapıldıklarım ise ;
sunny abla
senfat
allright
selin
eva
loveli
banu
abla sen her gördüğünü yaz burada. ben ilçedeyim, hediye almak zor oluyor, bir yere giderken adam gibi bişey bulamıyorum. hem mrka, hem işe yarar şey.
bunlardan al bi tane koy kenara, akraba evine giderken borcam yerine çok işe yara. iç anadoluda yazın bile kullanılıyor.
canım, kayınvalide mecbur değil sonuçta yani, kız çeyizinde yorgan olmaz mı
var da kızın cadı anası masum kayınvalidesine alacak yorgan bırakmamış :)))))))))))))
önemli değil abla ben kızım sılayla oğlum fatih'in totişlerinin üşümesine izin vermem :))))))))))))))))))))))
aç bacım topiği ilk ben gelirimmmmmmmmmmmmmmmmvitamin hormon ne arasan var
bu listenin dışında kalanlar
10 dak.ya ötekiler diye topic açıyorum
çıkın çıkın gelin anam
doğru diyorsun aslında ama ne bilim girmek vakit harcamak istemedim zaten nette satılıyormuş..
benim kk yok kiezikim ben..
senfat seni bi öğretmenime çok benzetiyorum..
espri yapardı ama o kadar ciddi dururdu ki kendi hayatta gülmezdi..
doğru söyle sen pc başında gülüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?