Kirli Çıkılar )))

zaten beğendiğim mesajlara sadece beğen demekle kalmıyorum bir de yanıt mesajı yazıyorum
ben senin fikirlerini kendime zaten çok yakın buluyorum senfat ve gerçekten beğeniyorum

aman durun bu kadar iltifat yapmayın
birileri kıskanır
beni sevmiyo musunuz diye cortlar

aman durun bu kadar iltifat yapmayın
birileri kıskanır
beni sevmiyo musunuz diye cortlar

birşeycikler olmaz
herkes fikrini yazmakta hür :))))))))))))

ama benim beğen butonuna basma nedenlerim farklı farklı cidden

1- sadece o an hoşuma gitmiştir mesaj
2- hoşuma giden mesajı sadece beğenmekle yetinmeyip yanıt yazmak da istemişimdir

bir de beğenmediklerime zaten tepkisiz kalıyorum
ama okumadıklarım da var onları zaten beğenip beğenmeme durumu olamaz

burada çoğu konuda yazdıkların da sanki karşımda kendimi görüyormuşum hissine kapıldıklarım ise ;

sunny abla

senfat

allright

selin

eva

loveli
banu

aynen senin düşündükleri bende düşünüyorum hangimize benzer nereyi kazanı ne okur diye soruyorum sonra bir bakıyorum eşimle aynı şehri aynı üniversiteye aynı öğretmenliği seçmişiz eee çocugun kaçamağı kaldı hangimizi seçse aynını yaşayacaksa sonrada bizim gibi üniversitede bulacak kalbini pır pır ettiren birini diyip beğenilerin içinde özel mesaj görünce benimde kalbim pır pır ediyor diyip bağlayım konuyu

kızlar english home'da yorganlar çok ucuz tek kişilikler 20, çift kişilikler 25 tl. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın, gerçekten çok ucuz

kızlar english home'da yorganlar çok ucuz tek kişilikler 20, çift kişilikler 25 tl. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın, gerçekten çok ucuz

abla sıla ile benim oğlana alsam şimdiden küvelenir değil mi ?

bakalım bu gece ne ekşınlar var

lifeandi biz şu an zaten kendi evimizde oturuyoruz ama burayı biz almadık zaten eşimin ailesinin varmış kiracıyı çıkarttılar bir tadilat oldu biz geçtik. Ben istiyorum ki daha çoluk çocuk yokken masraflar azken birikimleri kuru kuru yapmayalım bir borca bağlayalım...

Bugün baya gezintiydim
sabah anane aradı yaprak sarıyormuş dondurma kutuları varsa yolla diye ben de gittim biraz ona yardımcı oldum bir kutu doldurdum evime getirdim biraz da ananeyle k validemin kulaklarını çınlattık.<Geçen eşim aştiye kız kardeşini bırakacaktı k validem illa görümcenin k validesine de uğra Ayşe hanım da bir şeyler koyacak demiş. (kendisi şu an görümceme gitti urfaya h sonu için süprüz yaptılar) Kadıncağız da iki koli koymuş eşim o kadar ağırdı ki zor taşıdım aştide arabayı mı parkedeyim kardeşimi mi bindireyim bilemedim bunaldım dedi. Neyse o kolilerden çıka çıka soğan pattis çıkmış bizim k valideye de kapak olmuş tabiri yerindeyse. Zaten görümce doğum yapacak diye ayın 6 sına almışlar biletlerini 1 haftaya kadar gidiyorlar. Şimdi ne diye arayıp koyacağın bir emanetin varsa koy diyorsun>
sonra pazara gittik bir sürü meyve aldım
akşam da yemek sonrası gezintideydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…