- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
zaten beğendiğim mesajlara sadece beğen demekle kalmıyorum bir de yanıt mesajı yazıyorum
ben senin fikirlerini kendime zaten çok yakın buluyorum senfat ve gerçekten beğeniyorum
aman durun bu kadar iltifat yapmayın
birileri kıskanır
beni sevmiyo musunuz diye cortlar
yok canım estağfirullah..
ben zevk alıyorum sizleri okurken..
evet çocuğunun aşık olacağını filan düşünmüşsün yaa hiççç aklıma gelmedi..
yani nereyi kazanır ne okur çalışır mı derslerine tembellik mi eder.. bana mı benzer eşime mi???
bunlar geldi de hiç aşık olur mu olursa neler olur aklıma gelmedi
bu kim ki acep
kızlar english home'da yorganlar çok ucuztek kişilikler 20, çift kişilikler 25 tl. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın, gerçekten çok ucuz
burada çoğu konuda yazdıkların da sanki karşımda kendimi görüyormuşum hissine kapıldıklarım ise ;
sunny abla
senfat
allright
selin
eva
loveli
banu
burada çoğu konuda yazdıkların da sanki karşımda kendimi görüyormuşum hissine kapıldıklarım ise ;
sunny abla
senfat
allright
selin
eva
loveli
banu
bakalım bu gece ne ekşınlar var
lifeandi biz şu an zaten kendi evimizde oturuyoruz ama burayı biz almadık zaten eşimin ailesinin varmış kiracıyı çıkarttılar bir tadilat oldu biz geçtik. Ben istiyorum ki daha çoluk çocuk yokken masraflar azken birikimleri kuru kuru yapmayalım bir borca bağlayalım...
Bugün baya gezintiydim
sabah anane aradı yaprak sarıyormuş dondurma kutuları varsa yolla diye ben de gittim biraz ona yardımcı oldum bir kutu doldurdum evime getirdim biraz da ananeyle k validemin kulaklarını çınlattık.<Geçen eşim aştiye kız kardeşini bırakacaktı k validem illa görümcenin k validesine de uğra Ayşe hanım da bir şeyler koyacak demiş. (kendisi şu an görümceme gitti urfaya h sonu için süprüz yaptılar) Kadıncağız da iki koli koymuş eşim o kadar ağırdı ki zor taşıdım aştide arabayı mı parkedeyim kardeşimi mi bindireyim bilemedim bunaldım dedi. Neyse o kolilerden çıka çıka soğan pattis çıkmış bizim k valideye de kapak olmuş tabiri yerindeyse. Zaten görümce doğum yapacak diye ayın 6 sına almışlar biletlerini 1 haftaya kadar gidiyorlar. Şimdi ne diye arayıp koyacağın bir emanetin varsa koy diyorsun>
sonra pazara gittik bir sürü meyve aldım
akşam da yemek sonrası gezintideydim
sunny abla
senfat
allright
selin
eva
loveli
banu
aynen ben de öyle
abla sıla ile benim oğlana alsam şimdiden küvelenir değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?