- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
iyi akşamlar kızlar, benden son haberleri aktarayım
o kadar yorgunum ki, ayaklarım çok ağrıyor
yok yok, artık benim biraz yavaşlamam gerekiyor
çekyatla bütünleşcem artık, yatcam sürekli
böyle diyorum ama bakalım, bir şeyler dürtüklemez beni inşallah
öğlen 13.15 gibi evden çıktık
göz muayenesi oldum, sonra gözlükçüye gittik
cam çerçeve 280 tuttu, lens ve solüsyon da 80 tl
ordan çıktık, kadın doğumdaki randevuma yetişemeyiz diye, yemek yiyemedik
ama çorbacıya gittik, oranın mantar çorbasına bayılıyorum
sonra kadındoğuma gittik
bebek 3000 gr olmuş
nst çekildik, o da normaldi
haftaya gel, çatı muayenesi yapıcam dedi :18:
ben kendimi kilitlerim biliyorum
bu arada çatı neresi onu da bilmiyom ki :44:
bakarken canım yanar mı, çünkü dediğim gibi ben kendimi çok kasarım, kilitlenirim diye endişe duyuyorum.
ayrıca bol bol merdiven inip çık dedi
bunu bana babannem de söyledi
ne işe yarıyor acaba ve de ben apartmanın merdivenlerinde mi yapcam bu işi
evimiz iki katlı falan olaydı, iner çıkardım
bade ben de üçüncüyü beğendimevmanyadan alışveriş yapmadım ama sorun olacağını sanmam. ben kızıma markafoniden almıştım çok büyük boy bir tablo. beğenmeseydim nasıl iade ederdim bilmem. boyutları çok büyüktü onun. kapıda ödeme seçeneği var mı bu sitenin
hımm, biraz daha somutlaşmış oldu zihnimdecanım çatı muayenesi şöle oluyo:))
sağ elinin sadece baş parmağı ve serçe paröagını katla ortada kalan 3 parmak vajinadan içeri sokulur ama korkma canın yanmıcak:)
eğer bu 3 parmak rahatça giriosa sorun yok ama takılırsa yada içerdeyken üst üste binerse bu iyi bişe diil dr. karar vermesi gerekicek:)
çatı Muayenesi | MarkaAnne ,
şöyle bide resim buldum belki yardımcı olur.... zaten biliosundur az çok ama can yakıcı bi işlem diil hem doğumda stajerler falanda girerse kamuya açık alan haline dönüşüo:)) ozaman daha beterolur onun için endişelenme dogumdan önce hazırlık gibi olur sana dua edelimde çatın dar olmasın:)) tek nefeste kurtul:)
ben de biraz senin gibiyimdedm 94 yaşında asprin bile içmemiş hayatı boyunca
benden dinç, dizi ağrısa kuma gömer başı ağrısa enseye sülük yapıştırır
bende ona çekmişim ama etraf izin vermiyor manyakmısın diyolar
geçen hacamat yaptırmak için bi yerleri aradım ous boğuyodu beni
canım istersen kısır yerine mercimek köftesi de ekleyebilirsinhem servisi kolay hem de bereketlidir. 15 20 kişi olunacaksa servisi kolay olacak şeyler seçersen rahat edersin. şehriye salatası yapmak istersen de yıldız şehriyeyi de kullanabilirsin. başka çeşitler için düşünürüz daha
senfat; sen de 2. çocuk da kararsızdın galiba.
benim de 2013 hedeflerimden biri 2. çocuk. ama sol yumurtalıkda doktor dermoid kist var, onu alıcam dedi, başka bir doktordan daha görüş almam lazım, alınması zorunlu değilse, 2. doğumumda bebekle birlikte alıversinler
hiiiç düşünmüyordum, yeni yeni düşünmeye başladım. belki yazın çalışmalara başlarız, kısmet. eşim kızımız olmasını çok istiyor.
Ayyy cok tatlisin yaaasevimsizcim kendini kastıgında doktorun bunu farketcektir mutlaka bi kere bacaklarından ayrıca diğer elide karnının üstünde olcandan karın kaslarından ,yumrularını sıkmandan :)))
bunların hepsini göz önüne alır :)) ama dogum kolay hale getşrmek için bi pratik var sana nasıl anlatsam vajinal kaslarını çalıştırman lazım vajina kaslarını sık bırak sık bırak sık bırak sık 5 sn tut bırak sık 10 sn tut bırak bu egzersizi her koşulda yapabiirsin yatarken otururken kalkerken bulaşık yıkarken :))) umarım anlatabilmişimdir:)))
sormak istediğin şeyi anladım ama muayene esnasında kendini sıktıgında doğal olarak daralma yaşancak ve çatı muayenesi dogru sonuç vermeicek olabildiğin kadar rahat olman lazmki sağlıklı sonuçları çıksın ha doktorun kendini kastıgını anladıgında rahatlamanı sağlıcaktır tabi seninde gayretin lazım o an sakın orda oldugunu düşünme biliorum çatala çıkıpta orda oldugunu düşünmemek çok zor :)) ben nasıl yapcam onuda düşünüorum ama kendimi kitlicemi sıkcamı sanmıorum:)) sonuçta dogum anındada açılmıcakmı her bi yerim:)
bebiş göbüşten çıkana kadar yapcak bişey yok:) bi şekilde ordan çıkıp kolarında olması lazım:)
depresifpoli hoş geldinselamlar kirli çıkı bacılarım
herkesler afiyettedir inşaAllah
umreden döndüm döneli önceki hayatımla barışamıyorum, her şey de bir boşluk iticilik var gibi :S
bildirim yapmadım geçen ay kutsal bir amaç uğruna harcadım, bu aya da 1000 yazarsan sevinirim
hemen biriktirip tekrar gitmem lazım :)
Rabbim herkeslere nasip etsin inşaAllahh, maddi gücü ve sağlığı yerinde olupta erteleyen kendine en büyük kötülüğü yapıyor desem yeri, öyle güzel ki oralar anlatılmaz
sevimsizcim kendini kastıgında doktorun bunu farketcektir mutlaka bi kere bacaklarından ayrıca diğer elide karnının üstünde olcandan karın kaslarından ,yumrularını sıkmandan :)))
bunların hepsini göz önüne alır :)) ama dogum kolay hale getşrmek için bi pratik var sana nasıl anlatsam vajinal kaslarını çalıştırman lazım vajina kaslarını sık bırak sık bırak sık bırak sık 5 sn tut bırak sık 10 sn tut bırak bu egzersizi her koşulda yapabiirsin yatarken otururken kalkerken bulaşık yıkarken :))) umarım anlatabilmişimdir:)))
sormak istediğin şeyi anladım ama muayene esnasında kendini sıktıgında doğal olarak daralma yaşancak ve çatı muayenesi dogru sonuç vermeicek olabildiğin kadar rahat olman lazmki sağlıklı sonuçları çıksın ha doktorun kendini kastıgını anladıgında rahatlamanı sağlıcaktır tabi seninde gayretin lazım o an sakın orda oldugunu düşünme biliorum çatala çıkıpta orda oldugunu düşünmemek çok zor :)) ben nasıl yapcam onuda düşünüorum ama kendimi kitlicemi sıkcamı sanmıorum:)) sonuçta dogum anındada açılmıcakmı her bi yerim:)
bebiş göbüşten çıkana kadar yapcak bişey yok:) bi şekilde ordan çıkıp kolarında olması lazım:)
ünv. de 8 kızdık.
2. evlenen bendim.
gerisi benden sonra evlendi..
bi tek benim bebem yok..
ahanda sonuncusunun da olmuş..
bade geliyom arkandan tutma benii
1. Bebek normal miydi canim?
Cunku bana dogumdan once cikolata kistin var demislerdi sezeryanda aldilar kistlerimi patolojide dermoid kist cikti
Bence dogumu bekle
Doktorun kim?
Ben duruyu samsunda dogurdum da o sebepten soruyorum
pazardan kafam kadar bi semizotu aldım
eve geldim altındaki gazeteyi açtım 3 kilo çamur
aldığıma pişman oldum resmen
ya ben nerden yabani semizotu bulucam bu yetiştirmelrin hiç tadı yok
ben de arıyorum şöyle güzel bi semizotu
ah ah şimdi akdeniz de olmak vardı
mis gibi bulurduk semizotunu badecim
akşam menüm
kabak yemeği
salata
yoğurt
ıspanaklı börek
seyyah semizotu 3 se sen bize 5 e satarsın dimi
Burayada yapıştırsan ya resimleri face i olan var olmayan var
benim yarın öğleden sonra tikim varbugün dükkanı erken kapatmışsınız ya, in cin top oynuyo
ee bebem kirli çıkı olcaz
ben 3ü 3e satarsam karım nerde
hemi de organiğinden göndericem(yalan pazardan alıcam)
şimdi izin almadan paylaşmim ayıp olur didimdi resimleri
bizden de kar ediverme canım
senfattan al eli açık onun
anladım ben öyle yapıp sattığını filan sandım yani face de satıyolarya bazıları öyle sandım
özelse paylaşma tabi
Yk canim almadilar ben belki10 doktora gitmistim cikolata kistin var hemmen cocuk yapman lazim dedilersezaryanla doğum yapmıştım. anakliniğe gidiyorum canım. doktorum da a.balc.ı bu dermoid kisti bende araştırdım biraz. hani sakız saça iyice yapıştığında yapılacak en iyi şey saçı kesmek ya, dermoid kistte böyle yayılmış yumurtalığa. merak ettim, senin yumurtalığını almadılar mı?
ben 2. bebeği düşündüğümü de söyledim, ama bu doktor beklemek istemiyor. küçük de olsa ilerde ya da hamilelikte kansere çevirme ihtimali var dedi. o nedenle ben de doğumevindeki doktorlardan, arkadaşların önerdiği bir iki isim var, birine daha gidip tekrar muayene olmayı düşünüyorum. şu aralar çok yoğunum gidemedim.
yok bebem ya
onunkileri almaya para yetmez
gerçi senfatınki yetebilir
Topak ağalarının elleri tutulmaz artık sen hesapla kimler alabilir
amma sen onlardan korkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?