Kirli Çıkılar )))

yıl 2011 eşimin kız kardeşi evlenmek üzere annem k valide bir de çiçeği burnunda dünür ve anane bir gün çeyizlerini elden geçiriyorlarmış annelerin hiç biri ipliği dikiş iğnesine geçirememişler hep anane halletmiş ve bu anane 77 yaşında cam siler bize yoldan geçerken toz beziyle baybay yapar yürüyerek faturalarını yatırmaya gider kuyruk çoksa yavrum ben kalp hastasıyım deyip ön sıra kapar torunlarıyla counter hereos atar hava ısınsın benle de spora gelecekmiş ne varsa eski toprakta var

ben aslında imrendim de ondan
hani insanların tamamında işe yaramış keşke bende de yarasaydı diye düşündüm
ben zaten sorunu kökünden çözdüm;
özel günlerde telefonla konuş sonra daha görme duyma bilme

benim davranma şeklim davranmama şeklinde oldu yani

zaTEN DEDİĞİN gibi bu paranın hayrıda(sekat sadaka vs) olmaz sadece ben kullanmak istemem evimde ona tamah edersem dediğin gibi başka şekilde benden çıkacağını düşünüyorum vereceksemde bari bazıları bi lokma yemek yesin diyorum çünkü onlar ne parası olduğunu bilmediğinden kullanmalarında sakıncada yoktur...

çok güzel şeyler paylaşmışsın annemin rahatsızlıgından sonra mutfaktan eksilmeyen tek meyve nar oldu bizde peki bu narı nasıl muhafaza edebilirz buraada bitmek üzere azaldı pazarda dondurucuya koysam acaba nasıl olur sonradan kullanımı meyve gibi yenmez ama sütlü tatlılarda filan kullanımı nasıl olur ki

kısaca narı evde uzun süre nasıl bulundurabilirim

bak o dediğin ben de işe yaramadı mesela.
kadın akşam gelin dediğinde gitceksin oturup kalkcaksın.. kadın öyle mutlu oluyor.
nefsine uyup fenalık yapıyor ama sonrasında da küsmeyelim etmeyelim istiyor.
benim kv de resmidir ama senede 2-3 defa görüşülmiyecek. ailecek birarada durulacak yenilip içilecek. ama nefsine uyup başka bi meseleden laf sokmuşsa duymayacaksın. küsmeyip kırılmayacaksın.
anladın mı yani canım ne demek istediğimi.
her aile her kişi çok farklı.

ben bankadan promosyon almıyorum
ozel sektorde calıstıgım ıcınmı

bizimkiler temizleyip buzdolabı poşetinde -20 ye atmışlardı yazın ramazanda güllaç üzerine çıkarmışlardı baya lezzetliydi ama besin değerleri açısından nasıl bir değişime uğruyor bilmiyorum

evet zekat olmaz.
ben de verirken promosyon parası diye niyet ediyorum

yok yok ben zaten geçen mesajda anlamıştım
benimki de farklı şekle örnekti
zaten insan ilişkisinin formülü olmuyor malesef
keşke olsaydı o zaman hepimiz rahat ederdik
dert yanıyorum arada
bu ara birikim yok ya boş gevezelik ediyorum yanisim
amanin anlaşamadık galiba :26:

işte bu dediğinde zamanla beraber vakit geçirerek öğrenip benimseyip yolunu çizeceğin bir durum :) herkes farklı dilden anlar sonuçta. ben bdv de pek yorum yapmamaya özen gösteriyorum böyle konularda ama empati yapılması gerektiğini düşünüyorum bizimde oğlumuz olabilir evlendirebiliriz o konumda kendimizi düşünmemiz gerekiyor hataların hiç biri tek taraflı olmuyor birinin bi sözü davranışı diğerini tetikliyordur belki bilemiyorum ben daha bu olayların çok içine girmediğimden tam bilmiyorum

karanfılce
zormus yaa
ben laf sokusturulmasına asla dayanamam varsa bı problemın gel bana dekı kızım su boyle bu boyle mesela y aptıgın yemegı begenmıyor 50-60 yasındakı kadınlar bızı oyuncak dıye parmaklarında pekala cevırebılırler
ama onemlı olan nıyet
eskı kayınvalıdem ve yenısını kyıaslayınca kı ben zaten hep soylerım suanda esımın annesı bır melek gercekten cok saf nıyetlı bır kadın bana karsı hıc bırseyını gormedım
kasınmayada hakkım yok
ama eskı kayınvalıdemle bır bırbırımıze tekme tokat yanı fızıkı olarak saldırmadıgımız kalmıstı
oglum tüp bebek ya
bu tarz bebeklerın hep doktordan oldugunu ıma edıp ımaa derken bı hıkaye anlatırdı aklımıza fıtne fsat sokmaya calısırdı neyse
ayrıldık torununu gormuyor aldı 3'1ni oh olsun

farmasi o leke çıkarıcı hiçbir işe yaramıyor ben aldım çok seydede deneyim yok bişiyi çıkarttığı yok

biz mi anlaşamadık??
hani kim nerde
eğer bizsek çok süper anlaştık

canım ben kötülük görsem de iyi davranmakta buldum çareyi.
anneme nasıl davranıyorsam ona da öyle davranmayı düşünüyorum artık.
yani kırılacağım bişey demişse de aldırmıycam.unutcam
bi küçük kardeşimle nasıl didişiriz ama hiç küsmeyiz. onun gibi mesela.

her insan farklı dilden anlıyor ben iyilik yaptıkça o da iyi davranıyor.
ben bazı hareketlerine kızıp cezalandırdıkça gitmeyip görüşmedikçe durumlar iyice kötüye gitmişti.

sen de az şey yaşamamışsın..
tüp bebek ve ardına ayrılık..
neyse Rabbim bundan sonra mutlu etsin sizi inşallah...
ee 2. yi düşünüyor musunuz???

yok canım laf sokuşturmadan ziyade alınabileceğimiz cümleler..
neyse inşallah o bana ben ona iyi davranır yaşar gideriz..

gökçe hangi marka alırsan al
ama haznesi 1.5 lt olandan alırsan yazın domates suyu yaparken rahat olur
hımmmm yani küçüklerden almıyım emiiiiiiii ama ben domates suyunundan pek bişey yapmamm yaaa yinede almışken büyüğünü alacam.... çok sağol bacım

kızlar alomatik ve bingomatik hakkında yorumu olan var mı iyi ya da kötü ?
ben 2 yıldır sıvı deterjan kullanmaktayım bacım daha ekonomik gelmişti:)

:):):)

gelll gel buyur gel ablacımmmmm
angaranın bağlarını oynarızzzz

sağol bacım perşmbe çıkcam alırım bişeler inşlh

yanlış alıntı olmuş
bak heleeee hep beni yanlış alyon bacım

BEN NE YAPAYIM YA 2.75 MİYOP 0.80 ASTİGMATTI
uffff ama güzelliği yaşlanınca güya yakını görmekde zorlanmayacakmışım

kızkardeşimde feciydi 6-4 numaraydı miyop lazerle amelyat oldu şimdi çok rahat ama ben korkuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…