Kirli Çıkılar )))

:) promosyonunuz yıllıkmı veriliyor canım ???? bu arada promosyon alanlar aldığınız parayı kullanıyormusunuz ???
canım ben promosyon parasını kullanmıyorum kullanmam da ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisine gönderiyorum

benim gözlerin ikisi de 1
geçen sene annemle göz hastanesine gittiğimde ben de ölçtüreyim dedim 1.25 olmuşlar doktor hanım gözlüğün yeterli değiştirip değiştirmemek kendine kalmış dedi değiştirmedim

sen yolda yürürken bulanıklık hissediyor musun bu da mide bulantısı yapıyor mu ?

kız nerden getiriyon aklına öyle şeyler

yok canım 3 yııllık. tabii çatır çatır yiyecem

3 yıılık. şimdi öğrendim aslında 1600 müş ama kesmiş idare o yüzden 1400. bizde trink alacağız 1400 ü

şu zengin insanların promosyonuda çok oluyor
benim ousa geçen yıl 80 vermişlerdi

Vadesiz altin hesabimi actirdim. Dediginiz gibi vadesiz altin hesabi actirdim. Kart parasida vermeek icin 2 tane fatura otamatik odemesi verecegim. İlk alimlarima baslayacagim. Simdi sizlerden oneri bekliyorum. Alim icin uygunmudur zaman.

doğuştan mı sonradan mı senfat

ciddi misin sen ?

üzüldüm canım bilmiyordum..
Allahım diğer gözüne gani gani sağlık versin inşallah..

derecemin düşük olduğunun farkındayım. hatta geçen sevinip sizle de paylaşmıştım. bunun için ne kadar şükretsem az.
ama dün kp dedikten sonra habire denemeler yapıyorum hakkaten ben uzakta gördüğüm her şeyi solla görüyormuşum senin hesap. sağ taraf iyi bulanık yani.
gözlüğüm de var bu arada taa eskiden doktorun yazdığı.
hani benim düşüncem bi çaresi varsa takarak ya da takmayarak derman aramak..
Allaha sonsuz şükürler olsun verdiği sayısız nimetler için..

senfat 31 marta kadar 50 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti yok süperrrrrr

ben ürünlerin fiyatlarını da inceleyeyim

o seni kandırmış
bize 3 yıllıgına 800 vermişlerdi
eşime de 1200 galiba

ama maaşla orantılı ve kurumdaki kişi sayısıyla

kandırmaz doğal afet gibi çökerim üzerine
yattığını ben söyledim ona
kk nın kesim tarihine bakarken gördüm
bildiğin 80 verdiler
insan kalantor olunca promosyonuda 1000 ve üzeri oluyo

Allah korusun...

bu arada annemin de kalır yanı yok bizde tek gözlüklü annem onun da maşallahı var yani gözler 5-6 numara..
yok canım hiç bişey hissetmemiştim ta ki solu kapatıp sağla bakana kadar..
gayet bulanık görünüyor. solu bi açıyorum ortalık netleşiveriyor.

annemi aradım az önce.
dün halamlar dayımlar ve yengemler de merkeze gelmiş. hastane için.
annemi de ziyaret etmişler annem anlatıyor.
Aman Allahım her biri dökülüyor.
annem 52 yaşında halam 49 filan yengem 35 anca.
fıtıklar düzleşmeler Allahım sonumuzu hayreylesin.

menapoza girersin
birde dişlerin dökülür
benim anneannem 90 oldu
geçen yıl tv izliyoruz
kadının elinde kırmızı bişeyler var
annem diyo çilek ben diyorum kiraz
anneannem kızılcık bu nerenizle bakıyonuz dedi
gözü bizden iyidir
üzülmesin diye bazen annemle teyzem bazı şeyleri anlatmazlar fısıldayarak konuşurlar
hemen duyar anlar
günde 10 kere merdiven inip komşu gezer
hemen yaşlanıp pelte olucam diye şartlanma

bende kullanmıyorum canım çok uygun bulmuyorum bazı kuruluşların yetim hesabına veriyorum ...sonuçta faiz bu aldığımız promosyonlar...

kandırmaz doğal afet gibi çökerim üzerine
yattığını ben söyledim ona
kk nın kesim tarihine bakarken gördüm
bildiğin 80 verdiler
insan kalantor olunca promosyonuda 1000 ve üzeri oluyo
alemsin kız sen.
bize de 300 verdiler hepi topu o da 6 ay taksitle.
3 yıllık bizde eft filan ücretsiz öyle anlaşılmış.
ben de kendim için harcamak istemiyorum ama parça yatınca bilemiyorum bazen farklarla karışıyor.
ben de denk gelen yerlere veriyorum yardım sadaka burs bi yere yazıyorum.
3 yılın sonunda hesabı yapcam eksik gedik tamamlayıp elimden çıkartcam inşallah.

senin eşin neci tapu memuru mu bu arada senin ne okuduğunu çpk pis merak ediyorum
yok ben de karıştırmam karıştırtmam o yüzden de hep mesafeli durur siz derim o anlamda dedim
ama o zaman da işine karışamadığı için bana ters davranıyor o anlamda dedim

canım her ailenin her insanın yaşamı karakteri farklı farklı.
hani bdv de konu açılıyor ya kv şöyle yaptı ne yapsam.
aslında bu konularda çok öneri verilemiyor.
insan karşındaki insana göre zamanla nasıl davranacağını kendi çıkartıyor.
böyle durumlarda genelleme olmuyor.

benim de gözlerimde sıkıntı var geçen yıl yaz tatilinde yolculukta uzaktan trafik levhalarını seçemiyordum izmirden marmarise geçiyoruz ben göremiyorum yaklaşınca görüyorum filan neyse bi süre böyle devam ettim ankaraya geldim en son otobüslerin üzerindeki yazıları numaraları karıştırmaya başladım bikaç kez yanlış otobüse binince eyvah dedim kaptım bir randevu gittim göze 0.5 miyop çıktım 0.25 de astigmat varmış ama beni tarayan asistan çok hızlı taradı hastası çoktu akşam üzeriydi vs bir kez de başka bir yerden randevu alıp gideceğim; gideceğim yeri belirledim ama hala randevu alamadım. Direksiyon dersi öncesi gözlerimi halletsem iyi olacak :44:

sımdı bız esımle evdekı paradan harclık alıyoruz cunku ben bı mıktar bırıkım yapmayı dusunuyorum artık
esımde sıkıntıya gırmeye basladı 6 ay oldu bes kurus para atamadık kenara dıyor ama ev sahıbı olduk ıcını duzelttık tasındık
eksıklerımız oldu kı hala var
vs sımdı araba alıcaz ınsallah yaza dogru
onun parasıda tamam bılezık parası bıraz babam verecek borc degıl yanı abımede zamanında verdıgı kadar mıktar verecek
neyse ne
harclık alıyoruz tutuyoruz para cok gıtmesına ksam dıyorkı
ay cnaım bısey cektı ne yesek
cıps cekırdek yada cıg koftemı alsak
deıdm benımde canım ıstedıde almadım oda dıyor harclıgın bıtmesın bena lım dıye almadın dımı
sonra dıyor koy 3 lıra 3 olırada ben koyayım markete gıdıyom
koymadım tabı
sonra evde cekırdek varmıs gazozlan cekırdek yıyıverdık

bende kullanmıyorum canım çok uygun bulmuyorum bazı kuruluşların yetim hesabına veriyorum ...sonuçta faiz bu aldığımız promosyonlar...

aynen öyle düşünüyorum canım herkesin kendi bileceği iş
kesin benim bin yerimden çıkar işim gücüm rast gitmez

zaten verirken de en ufak manevi anlamda bir beklentim de yok
meşru olmayan bir para ile hayır yapacak halim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…