Kirli Çıkılar )))

selam kızlar gezdık geldık kızımla onu uyuttum yemeklerımı yaptım geldım.
aklımda kalanlara bıseler yazayım... senfat cok gecmıs olsun kuzucuguna azda olsa haslanmıs patates yedırebılırsen super olur zannımca....
sevımlı allah sana kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.. bı avazda kurtul canım...
sırkecı kolay gelsın sımdıden..
olyy tabı sanada kolay gelsın ve sewındım durunun bakıcı olayına artık buyuduklerı ıcın okadar sıkıntı yapmaz ınsallah... hemenn alıssın kuzu...

geçmişi okuyorumda bi ankara buluşması var anlaşılan
yahuuuu bir arada herkes bursaya geliyor gibiydi ne oldu ne gelen var ne giden

hahaha bursada nisan planlarım arasında var ablam bursada oturuyor 3 gün sonra phuket adalarına gidio nisanda gelicen o dönem gelmeyi düşünüyorum bursadada bi buluşma yapın
3 saattir toplantıdayduım beynim sulandı sanırsam

ollycim bakıcıyı bulmana sevindim inşaallah gönlüne göre birisidir

Son düzenleme:

amin özlemcim
aslında diyorum doğuma giderken fırsatım olur mu, burdan size söylesem de bana dua etseniz o an :26:
yoksa ben böyle panik panik, çığlık çığlığa hastaneye mi koşarım
itiraf edeyim, ödüm patlıyor günüm yaklaştıkça
zaten seyyahın sayesinde saatlerdir epilasyon yapıyorum
bittim resmen

yok yok kapı önü bina dışarı ne olsa ben geliom yahu bu kadar çok çeşide ne gerek var canım israf bence

sirkeci yoğurtlu kabak salatasını nasıl yapıyorsun?

sevimlicim ben yoğurtlu kabak salatasını şöyle yapıyorum

2-3 kabağı rendeleyip az yağlı tavada soteliyorum suyunu salıp çekene kadar

içine de 1 diş sarımsak ekliyorum sarımsak da piştiği için rahatsız etmiyor mideyi

sonra soğutup üzerine yoğurt çırpıp ekliyorum

üzerini süslemek için ceviz ya da kırmızı pulbiber kullanabilirsin

ben yoğurt olarak süzme yoğurdu ezip kullanmayı tercih ediyorum

ederıs tabı canımm benım. zaten ben sayfayı her actıgımda acaba sewımlıden haber varmı dogurdumu dıyorum bıde badenın ne oldu dıye onu merak edıyuorum(ınsallah olur)
bende boyle feryat fıgan apar topar esıme nazlanarak gıdılen bı dogum hayl etmıstım ama kontrole gıttgım gun yatıdım yapıldı:) ınsallah kolay bı dogumun olur allah gonlune gore verır canım...

kabağın içine biraz reyhan koyarsan süper oluyor bu arada bende ekliim dedim

anladım, ben de bunu yoğurtsuz yapıyorum
yani sadece soteleyip, tuz, baharat katıp yiyordum
yoğurtluyu da deniycem

havucu da aynı şekilde yapıyorum ben, rendeleyip soteliyorum, o da çok güzel oluyor

acıktım ben yaa

bak kalplerası tıramısu yapmaya gıdıyorum ıstersen gel.... daha acık dawet olmaz yanııı

kızlar ilginç bir haber gördüm, ne kadar doğrudur bilmem ama bi paylaşiim didim. bir arkadaşım 3 kez denedi ama olmadı ((

Gerek tüp bebek konusunda bilginin artması gerekçe ilaç teknolojisindeki gelişmeler tedavi şekillerinin değişmesine neden oluyor.
Bu gelişmerden faydalananların başında ise hastalar geliyor. Hastalar artık daha kısa sürede ve tüp bebek merkezinde daha az vakit geçirerek çocuk sahibi olabilecek.

İş hayatının ağır koşullarının altında çocuk sahibi olmak için tüp bebek merkezine uğrayamayanlara müjdeli haber geldi. “Konforlu Tüp Bebek” tedavisi ile artık çocuk sahibi olmak çok daha kolay. Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Dr. Hakan Özörnek, konforlu tüp bebek yönteminin 10-12 gün içerisinde sonuç verdiğini ve hastanın tüp bebek merkezinde harcadığı zamanın 2-3 kez 30’ar dakika olduğunu söyleyerek, “Kadınlar günlük hayatlarını etkilemeden öğle arası çocuk sahibi olabilir” dedi.

Gerek tüp bebek konusunda bilginin artması gerekçe ilaç teknolojisindeki gelişmeler tedavi şekillerinin değişmesine neden oluyor. Bu gelişmerden faydalananların başında ise hastalar geliyor. Hastalar artık daha kısa sürede ve tüp bebek merkezinde daha az vakit geçirerek çocuk sahibi olabilecek. Konforlu Tüp Bebek isimlii yöntemle ilgili bilgi veren Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Dr. Hakan Özörnek, daha az ve sadece derialtı iğneler kullanarak, neredeyse hiç kan almadan, daha az yan etkili ve en önemlisi daha az stresli bir tedavi imkanının bulunduğunu açıkladı. Dr. Hakan Özörnek, tedavi boyunca hastaların mümkün olduğunca hayatlarını etkilememeye çalıştıklarını ifade ederek, şöyle dedi: “Bir anlamda konforlarını hiç bozmuyoruz. Bu yöntemde ilaç dozları azaltılıyor. Yüzde 60 daha az enjeksiyon yapılıyor. Enjeksiyorlar derialtına yapılıyor. Tedavi süresinde 2-3 kez klinik randevusu alınması yeterli oluyor. Az ilaç kullanarak yapılan bu tüp bebek tedavisine ‘Konforlu tüp bebek’ diyoruz.” Dr. Hakan Özörnek, bu yöntemin 38 yaşın altındaki yumurtalık kapasitesi yeterli, boy-kilo oranı normal sınırda olan hastalara yapılabildiğinin altını çizerek, “Konforlu tüp bebek gebelik oranlarını düşürmez. Bu yöntem dünyada yeni yeni yaygınlaşmaya başladı. Türkiye’de de henüz az sayıda iyi laboratuvara sahip tüp bebek merkezinde uygulanıyor” dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

işte olay bu yasaklar ne kadar cezbedici..
bi anda çok güzel geliveriyor salaş hal..

benim öğrenciler her gün süslene püslene manken gibi geliyorlar okula..
serbest yap anında salaşa bağlarlar..

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

mayalı ekmeği teflonda ısıtcam.
üstüne tereyağ onun da üstüne çömlek peyniri öveliycem.
yanına çay zeytin tere Allah ne verdiyse artık inşallah..

uykuyu aabartmışım ama nasıl yorgundum her yerlerim uyuşmuş

bugün aşerdim:) patlıcan kızartması:) yahu şöle tropikal meyveler ne bilim abidik gubidik şeyler ersene yok:)
gittim aldım kızarttım
köfte patates mis mis:)

ben de gelebilir miyiiiiiiiiiiiiiiim
sirkeninki pek bi sağlıklı hiç bana göre değil

canım sen ne uğraştın ya
balkonda sıra sıra kabaklar dizili
kim yicek nasıl biticek diye düşünüp duruyorum
bi de sen o kadar şeyi nasıl taşıdın çok değil mi

kötü mü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…