Kirli Çıkılar )))

aşortman gibisi var mı ya.
yeminle izin verseler işe bile aşortmanla giderim.
hemde aşortmanımı tşörtümün üstüne çeker de giderim. ohh mis rahat, sıcak ve güvenli

göbeneeeeee kadar çekmen lazım ama

aslında beden eğitimi öğretmeni olucan
alıcan beş aşortman
akşam giyicen sabah kalkıp onla gidicen
ne tembelim yaa

size arkeologların işe nasıl gittiklerini söyleyeyim de
çatlayıııııııııııııııııııııııııııın

yok ya o hiç gitmedi keklemiş seni

urfa biletlerini hallettik artık kalma sıkıntısı olursa da misafirhaneye geçecez napalım bu fırsatla gittik gittik gidemezsek devamlı başımıza kakar dururlar

size şıllık getirem mi ne istersiniz benden
oyy balıklı gölde halil İbrahim sofrasında benim yerimede patlıcanlı kebap ye
kümbet evlerde mırra iç(benden başka seven çıkmadı gerçi)

benim işe aşortmanla çok gelmişliğim vardır hatta abartıp parmak arası terlik şort bile oluyor bazen
işimi çoooook seviyorum

sirkeci sen öğretim görevlisimiydin?
neyse hemen o alana yönelmem lazım. memırlıktan gına geldi.
arada kot giyorum onda bile ya müdürle o gün karşılaşırsak diye çekiniyorum
şu amca kadan olamadım

sanırım böle.
çünkü kadın arkeolog diye aratınca bu çıktı

geçmişi okuyorumda bi ankara buluşması var anlaşılan
yahuuuu bir arada herkes bursaya geliyor gibiydi ne oldu ne gelen var ne giden

yok değilim yarı özel bir kurumdayım argecilere pek karışmıyorlar hatta burda yazılımcı çocuklar var bi topları var arada çıkıp dışarda maç yaparlar filan

yok değilim yarı özel bir kurumdayım argecilere pek karışmıyorlar hatta burda yazılımcı çocuklar var bi topları var arada çıkıp dışarda maç yaparlar filan

bizim meslektaşları genelde inlerine girmiş ellerinde havuz kadar bir fincanla deli gibi kod yazarken bulursun.
arada top içinde dışarı çıkıyor olmaları onların baya sosyal olduğunu gösterir.

özelde olsam var yaa hiç kaçarı yok eşortman, terlik ve kafamdaki balerin topuzum üniformam olurdu :)))

bi de sosyallikleri ultra lüks sigara içme kabininde(şaka değil gerçek) bir tarafları donmadan şehir manzarası ve kahve eşliğinde sigara içmeleri

seyyah sen ne söylüyorsun yaa :18:
daha epilasyonumu tamamlamadım
sırf doğuma temiz gideyim diye bekletttim onca zaman
berbat haldeyim
en iyisi ben gidip sabah yarım bıraktığım işimi tamamlayayım
kız şaka maka dua yerine geçer de :18:

olar getir bacım yerik beraber yada getirme onun bişiyi yokki krep yap üzerine bal sür arasına ceviz yada fıstık tamamdır onu taze yemesi güzel allah yolunuzu açık etsin inş.

al işte, ben doğum telaşesindeyim
bişey daha buldunuz
krep yemeden şurdan şuraya doğurmam

senfat çok geçmiş olsun

hayırlı sabahlar arkidişlerr...

damam annaştık 16 mart 14.00 da müsaitmisiniz ANGARA EKİBİ OLY SENFAT ÖZLEM MUTNOJMET GÖKÇE VE SAYAMADIKLARIM :)

ben Angara dayım 16 martta gelirim yanisim bi saatliğine falan sonra arkadaşlarla buluşurum gari

sirke senin teyzeler gidince biz gelelim pasta börek yeriz :119::119::119:

bu topağın bana kastı var arkadaş

sen de gel seyyahım hep beraber halay çekeriz

Valla devletteyim ve üniformam topuz detayına kadar bu :)) okulda iken en kokoş tip olan ben çalışmaya başlayınca en salaş tip oldum aşortmanımla her ne kadar gereken saygıyı göremesem de öğrenci sanılsam da umrumda değil valla

:))))) aşortmanım yok ama çook rahat bir pantolon, bluz giyer ayağımada converseleri çekerim. beni de hep stajyer sanıyolar.
dün parkta oğlumu sallıyom teyzenin biri yanıma geldi:
-cık cık tek çocuğun mu var? çok ta küçüksün dedi... ama ben 28 yaşındayım teyze diyince kadın bööle kaldı.
bu giyimimden dolayı mıdır bilmem yaşımdan çok küçük gösteriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…