aşortman gibisi var mı ya.
yeminle izin verseler işe bile aşortmanla giderim.
hemde aşortmanımı tşörtümün üstüne çeker de giderim. ohh mis rahat, sıcak ve güvenli
yok ya o hiç gitmedi keklemiş seniaşortmanlı sosyetiğiz biz kızııııııııım
çekemeyenler çatlasıııııııııııııın
sanatçıyız
serseriyiz
video da koyarıııııııııııııııııııııııııız
ahahahhaaha
yirim seni badezuzu
gelmiş olabilir evet
faceden görüşüyoz
kim dayanabilir ki kkdan uzak kalmaya
oyy balıklı gölde halil İbrahim sofrasında benim yerimede patlıcanlı kebap yeurfa biletlerini hallettik artık kalma sıkıntısı olursa da misafirhaneye geçecez napalım bu fırsatla gittik gittik gidemezsek devamlı başımıza kakar dururlar
size şıllık getirem mi ne istersiniz benden
benim işe aşortmanla çok gelmişliğim vardır hatta abartıp parmak arası terlik şort bile oluyor bazen
işimi çoooook seviyorum
yok değilim yarı özel bir kurumdayım argecilere pek karışmıyorlar hatta burda yazılımcı çocuklar var bi topları var arada çıkıp dışarda maç yaparlar filansirkeci sen öğretim görevlisimiydin?
neyse hemen o alana yönelmem lazım. memırlıktan gına geldi.
arada kot giyorum onda bile ya müdürle o gün karşılaşırsak diye çekiniyorum
şu amca kadan olamadım
Eki Görüntüle 650545
geçmişi okuyorumda bi ankara buluşması var anlaşılan
yahuuuu bir arada herkes bursaya geliyor gibiydi ne oldu ne gelen var ne giden
yok değilim yarı özel bir kurumdayım argecilere pek karışmıyorlar hatta burda yazılımcı çocuklar var bi topları var arada çıkıp dışarda maç yaparlar filan
bi de sosyallikleri ultra lüks sigara içme kabininde(şaka değil gerçek) bir tarafları donmadan şehir manzarası ve kahve eşliğinde sigara içmeleribizim meslektaşları genelde inlerine girmiş ellerinde havuz kadar bir fincanla deli gibi kod yazarken bulursun.
arada top içinde dışarı çıkıyor olmaları onların baya sosyal olduğunu gösterir.
özelde olsam var yaa hiç kaçarı yok eşortman, terlik ve kafamdaki balerin topuzum üniformam olurdu :)))
canım bizim tayin bursaya çıkarsa biz de buluşuruz :) hemi de resimli ilan da veririz .. biz buluştuk diye :))
bi de sosyallikleri ultra lüks sigara içme kabininde(şaka değil gerçek) bir tarafları donmadan şehir manzarası ve kahve eşliğinde sigara içmeleri
hem bina içi hem de bina önü içmek yassahya daha nolsun. dediğim giba baya sosyaller :))
yoksa sigaraya inlerinde içmelerine izin yok mu?
seyyah sen ne söylüyorsun yaa :18:canıııııııııııııııım
benim müzemi de unutma noluuuuuuuuuuuuuuuuur
biz de perşembe duamızı yarın yapıcaz cumaya denk gelsin diye
aklımdasın
inşallah yarın doğurursun tam biz dua ederken
negüzel olur
olar getir bacım yerik beraber yada getirme onun bişiyi yokki krep yap üzerine bal sür arasına ceviz yada fıstık tamamdır onu taze yemesi güzelallah yolunuzu açık etsin inş.
hem bina içi hem de bina önü içmek yassah
kabin var işte manzaralı ufo ısıtıcılı bistrolü filan orda dumanlanıyorlar
hayırlı sabahlar arkidişlerr...
damam annaştık 16 mart 14.00 da müsaitmisiniz ANGARA EKİBİ OLY SENFAT ÖZLEM MUTNOJMET GÖKÇE VE SAYAMADIKLARIM :)
bu topağın bana kastı var arkadaş
bizim meslektaşları genelde inlerine girmiş ellerinde havuz kadar bir fincanla deli gibi kod yazarken bulursun.
arada top içinde dışarı çıkıyor olmaları onların baya sosyal olduğunu gösterir.
özelde olsam var yaa hiç kaçarı yok eşortman, terlik ve kafamdaki balerin topuzum üniformam olurdu :)))
herkese selamlarr
yoğun bir gün geçiriyorumm
Valla devletteyim ve üniformam topuz detayına kadar bu :)) okulda iken en kokoş tip olan ben çalışmaya başlayınca en salaş tip oldum aşortmanımla her ne kadar gereken saygıyı göremesem de öğrenci sanılsam da umrumda değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?