Kirli Çıkılar )))

selam kızlar
ev dandini durumda bir danalar eksik onu da biz tamamlıyoruz
yağmur yağacakmış ama cam sileceğim h içi uğraşamam tülleri yıkatacağım

sen de kov bostancı danayı lahanalar sağlam kalsın :))))))

gunaydin kirli cikilar!
Hava bir acilip bir kapaniyo..guzel bir haftasonu olur isallah hepimiz icin
farmasicim kazaklarini gule gule kullan

gunaydin kirli cikilar!
Hava bir acilip bir kapaniyo..guzel bir haftasonu olur isallah hepimiz icin
farmasicim kazaklarini gule gule kullan

teşekkürler canım

hava buradada kapalı
akşamdan beri yağmur yağıyor ,duruyor öyle

kahvaltımı yaptım,duş aldım,tuvalet banyoyu cifledim:)
evimi süpürüdm bi yatagım dağnık onuda toplim hazırlanıp çıkcam kocişi evde bırakcam gene:)
yarın sınava birlikte gitcez sınava gitce yol teyzemin evinin önünden geçio:) deidm sen beni bırak teyzeme sınava gir çık sonna beni almaya gel:) yarın gene istanbula gitcem iyi oldu iyi::)

bu ara baya gezdim ama evi çok boşladım görünürde temiz bi evim var ondan yana sorun yok ama detaylara inince offfffff((
kapılarım camlarım gardolabımın içi toz içinde iyi bi kıyı köşe temizliği yapmam lazım:)

farmasi aldıklaırnı güle güle kullan çok beğendim
banu bi gün sana kahvaltıya gelmek istiorum benim en en en sevdiğim öğün kahvaltıdır:)
hele hele hafta sonu kahvaltısı:)

bende altın almak istiorum ama artık paramı nakit biriktirmem lazım ne zman ne olca belli olmaz diye düşündüm şu durumda:)
o yüzden sizi görünce hem çok özeniorum hemd eçok seviniorum:)

kızım geldi bu sabah birlikte güzeel bir kahvaltı ettik anne kız, sohbet ettik ama biraz önce gönderdim. eşiyle teknosa ya gidecekler. turuncu indirimi var bugün. alışveriş yapacaklar.

karanfil, bereketli olsun altıncıkların
farmasi, kazaklar çok şık, sen de güle güle kullan yatırımlarını
sirkeci, kolay gelsin, güle güle kirlet camlarını. sen şimdi iş yapıp yorulursun, yemeğe ananeye geç canım
aaaa unutmadan, allright, farmasi allah bağışlasın yavrularınızı, çooook tatlılar
banu, çay keyfini bitirmişsindir herhalde bu saatte ama afiyet olsun canım:))

Son düzenleme:

farmasi aldıklaırnı güle güle kullan çok beğendim
banu bi gün sana kahvaltıya gelmek istiorum benim en en en sevdiğim öğün kahvaltıdır:)
hele hele hafta sonu kahvaltısı:)

bende altın almak istiorum ama artık paramı nakit biriktirmem lazım ne zman ne olca belli olmaz diye düşündüm şu durumda:)
o yüzden sizi görünce hem çok özeniorum hemd eçok seviniorum:)
teşekkürler selincim

sınavda başarılar eşine

tl de kalman mantıklı tabi nasipse çok altın biriktirecek fırsatların olur hayırlısıyla canımmmmmmmmmm

kızım geldi bu sabah birlikte güzeel bir kahvaltı ettik anne kız, sohbet ettik ama biraz önce gönderdim. eşiyle teknosa ya gidecekler. turuncu indirimi var bugün. alışveriş yapacaklar.

abla Allah kavuştursun kızına

annemle evimizin mesafesi 5 dk

bir de buna rağmen günde en az 5- 6 kez telefonda konuşuruz en az 1 er saat

turuncu indirim bana hic indirim gibi gelmiyor..gecen yil lg'den televizyon almistik. 2500 den 2250ye dusmustu aldik.ayni model televizyon turuncu indirimde biz televizyonu aldiktan sonra 3000 kusure satiiyordu..bence piyasada da arastirmak lazim

çok teşekkürler ablacım

Allah sana da artık sağlıklı nur topu gibi torunlar nasip etsin inşaallah evin daha bir dolsun taşsın
babaanne anneanne dedikçe cingözler

turuncu indirim bana hic indirim gibi gelmiyor..gecen yil lg'den televizyon almistik. 2500 den 2250ye dusmustu aldik.ayni model televizyon turuncu indirimde biz televizyonu aldiktan sonra 3000 kusure satiiyordu..bence piyasada da arastirmak lazim

haklısın aslında ama kızım da damadım da alacakları ürünlerin piyasa fiyatlarını araştırdılar daha önce. alalım dediklerine göre uygun demek ki

çok teşekkürler ablacım

Allah sana da artık sağlıklı nur topu gibi torunlar nasip etsin inşaallah evin daha bir dolsun taşsın
babaanne anneanne dedikçe cingözler

farmasiiiii, ne güzel dilekler onlaaar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum içtenlikle allah hepimize göstersin hayırlısıyla o günleri

masada da çok gözüm var ama onu attım kenara..
ben ekmek makinesine fena kafayı bozdum.
köyden organik un alma hatta buğdayımızdan un yapma şansım var.
evimde yerim var ekmek yapsanaa ekmek yapsanaaa

şu turuncu indirime ben de mi baksam acaba ekmek makinalarına
ne kadar sürede bir oluyor bu indirim

selincim beklerim canım kahvaltıya.
arkadaşlarımı,komşularımı kahvaltıya almayı çok severim,çocuklar öğle yemeğine gelene kadar otururuz.
sunny abla evde tiryaki var,gece yatana kadar çay kaynar bizim.
bu arada çaykurun tüm çaylarından aldım denedim,cıks olmadı,beğenmedik,liptona devam.
doğadan,obaçay ve doğuş çay da bize hitap etmedi.
artık uç markalara kayacağım,ahmad tea,champion,howadah vs.
bir de yurtdışından üzerinden gelin resmi olan çaydan getiriyordu abim, çok güzeldi,senelik stok ta istenmez ki şimdi.
nelerle uğraşıyorum ya evdeki tiryakiyi mutlu etmek için.çaya sarınca sigarayı çok aramıyor da beyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…