- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
selincim beklerim canım kahvaltıya.
arkadaşlarımı,komşularımı kahvaltıya almayı çok severim,çocuklar öğle yemeğine gelene kadar otururuz.
sunny abla evde tiryaki var,gece yatana kadar çay kaynar bizim.
bu arada çaykurun tüm çaylarından aldım denedim,cıks olmadı,beğenmedik,liptona devam.
doğadan,obaçay ve doğuş çay da bize hitap etmedi.
artık uç markalara kayacağım,ahmad tea,champion,howadah vs.
bir de yurtdışından üzerinden gelin resmi olan çaydan getiriyordu abim, çok güzeldi,senelik stok ta istenmez ki şimdi.
nelerle uğraşıyorum ya evdeki tiryakiyi mutlu etmek için.çaya sarınca sigarayı çok aramıyor da beyim.
selincim beklerim canım kahvaltıya.
arkadaşlarımı,komşularımı kahvaltıya almayı çok severim,çocuklar öğle yemeğine gelene kadar otururuz.
sunny abla evde tiryaki var,gece yatana kadar çay kaynar bizim.
bu arada çaykurun tüm çaylarından aldım denedim,cıks olmadı,beğenmedik,liptona devam.
doğadan,obaçay ve doğuş çay da bize hitap etmedi.
artık uç markalara kayacağım,ahmad tea,champion,howadah vs.
bir de yurtdışından üzerinden gelin resmi olan çaydan getiriyordu abim, çok güzeldi,senelik stok ta istenmez ki şimdi.
nelerle uğraşıyorum ya evdeki tiryakiyi mutlu etmek için.çaya sarınca sigarayı çok aramıyor da beyim.
farmasi ne güzel şeyler almışsın,fiyat ta çok uygunmuş.sağlıkla eskit canımcım.
karanfilim al ekmek makinesini,ne düşünüp duruyorsun,organik unun var madem,ben de alıcam inşallah.sıra bir ona gelse.
bu ay eşimin doğum günü var,indirimden bir mont,bir de parfüm aldım,pastasını da yaptım mı tamam.
komşum çocukları sünnet ettirdi onlara hediye alacağım,bir arkadaşın bebeği oldu,ona aldım.al al bitmiyor tabii.helali hoş olsun.
önümüzdeki ay da kendime bir şeyler bakacağım,uyumlu şeyler olması açısından toplu yapıyorum giyecek alışverişimi.
ben de çay tiryakilerinden sayılırımben de bergamut aromalı çaylardan hoşlanıyorum en çok. geçen yaz bir yakınımız almanyadan, 'mevlana' diye bi çay hediye etti bize. o da güzeldi, benim de isteyesim var ama utanıyorum şimdi sanki burda çay yok
AZCIK faranjit halsizlik sebebiyle pc başına geçemedim pek... hoş geçtiğimde de ancak geçmişi okudum sayfa attı beni yazmadan çıkmış oldum dün... şimdi bir merhaba diyip geçmişi okuyacam....
varmı önemli bi şeylerrhızlıdan öğreneceğim
yani ankara ekibi buluşmammız vardıda en son ne ettik belirsizdi özellikle onun için soryorummm... şimdilik kolay gele sizede banada baya sayfa okuycammm....:13:
AZCIK faranjit halsizlik sebebiyle pc başına geçemedim pek... hoş geçtiğimde de ancak geçmişi okudum sayfa attı beni yazmadan çıkmış oldum dün... şimdi bir merhaba diyip geçmişi okuyacam....
varmı önemli bi şeylerrhızlıdan öğreneceğim
yani ankara ekibi buluşmammız vardıda en son ne ettik belirsizdi özellikle onun için soryorummm... şimdilik kolay gele sizede banada baya sayfa okuycammm....:13:
en iyisi abla çay tiryakisi olmayan biri olarak sana ve banuya adreslerinizi verin göndereyim yurtdışından gelen yaprak çayları
evde yurtdışından kayınvalide hatun sağolsun akrabalarının getirdiği çayları bana getirip getirip durdu evde 5 kiloya yakın çay var ama ben günlük kahvaltıda kendime sadece bir tek demlik poşet kullanıyorum
sen gönder ben kargoyu öderim.
kızlar ben bir yarım saat yürüyüşe çıkıyorum,öyle için darlandı bir an,hava da yağmurlu ama güzel,mis gibi toprak kokuyor,keyfini süreyim bu bahar yağmurunun.
siz yaza durun,geliyorum ben.
ya bilmiyorum idrar testi yaptım pozitif çıktı
ama ila.lardan da olabiliyor
kan testinde belli olacak dualarınızı eksik etmeyin
evet ya benim bu ay ödemem gereken katkı kredim varrrrrrr ufff kötü hatırlattın bacımek dersim dün yattı birazda tl de param vardı azıcıkta dolar vardı hepsni altına yatırdım
öğrencilikten kalma katkı kredisi geldi aklıma onun ödemelerini yapmamıştık eşiminde benimkininde şimdi onu ödemeye başlayacağız ikimizin toplamda yuvarlak 2500 tutuyor
ödemelerim vardı ayrıyeten onları verdim kendime avondan takı aldım
http://static.avon.com.tr/PRSuite/static/images/fb.pdf
geçen ay bu ay toplamda 150tl vermiş oldum önümüzdeki ayın katalogundan da bir kaç güzel takılar vardı ondan aldım
gümüşler çok tutuyor almak bir seti gümüşte 150civarı burada aldıklarım çok kaliteli olmasada genede sıkılana kadar idare ediyor beni
farmasi bacımmmmmmm hepsi hepsi kocamannn hayırlı uğurlu olsun:)
sanırım multijeti okusaydım geçmişi okumama gerek kalmazdıgünaydın kızlarr
kırk yılda bir hafta sonu Ankara ya gitmedim
onda da geldim işyerinde çalıştım,işlerim bitmiyor bu ara
haftaya da 3 gün o kadar duruşmam var ki muhtemelen işe uğrayamam
neymiş ben kamu avukatı oldum ki cumartesi çalışmiim, az çalışiim pehh
hiç aradığımı bulamadım bu kamuda arkadaş
soruşturma yapmıştım raporunu yazdım 3 aydır elimde bitmedi bi türlü
biraz da size baktım gitcem şimdik eve
biraz da anacım babacımla vakit geçireyim
okuduklarıma geçeyim
olly kızına bayıldım
senfat inşallah bir an önce iyileşir bıdık
farmasi oğluşuna maşallah, aldıklarını da güle güle kullan
bıdıkcım uyuz oldum müdürüne belli ki lafı sözü bilmeyen kompleksli ve olgunlaşmamış bir tip
ben hiç hamile kalmadım çouk ne kadar istiyorum onu da bilmiyorum belki seni anlayamam ama
yine de acını hissediyorum ve senin için dua ediyorum eminim hepimiz öyleyiz burada
Allaha havale et canım sen onu üzme kendini demeyin demişsin ama
yapacak başka biişi yok ki görme duyma böyle densizleri
badecim ben sana dua ediyorum hep
sana bıdığa ve karanfilceye
karanfilcem ben arçelik aldım
çift hazneli hem
bir tanesi büyük ekmek için
diğeri aynı boy ama iki bölmeli küçük ekmek yapabiliyorsun
çift bölmelide aynı anda ikii farklı ekmek yapabildiğim için sevdim
bir de çift bölmelinin ekmeklerinin boyu küçük
çok memnunum reçel yapıyor hamur hazırlıyor
hatta arkadaşım poaça hamurunu ekmek makinesinde hazırlıyormuş
muhteşem oluyor o poaçalar
ama ben o kadanhamarat olmadığımdan bi tek ekmek yapıyorum
arkadaşımın sinbo o da memnun
ben arçeliği sadece çift hazneden dolayı tercih ettim
yoksa sinbonun bazı modelleri kek de yapıyormuş
her şekilde tavsiye ederim ekmek makinesini
çok lezzetli ekmekler yapabiliyorsun
kızlar ben çıkıyorum
hepinize güzel hafta sonları
kızım geldi bu sabahbirlikte güzeel bir kahvaltı ettik anne kız, sohbet ettik ama biraz önce gönderdim. eşiyle teknosa ya gidecekler. turuncu indirimi var bugün. alışveriş yapacaklar.
eeee al bakalım bacımmm şu makineyiiimasada da çok gözüm var ama onu attım kenara..
ben ekmek makinesine fena kafayı bozdum.
köyden organik un alma hatta buğdayımızdan un yapma şansım var.
evimde yerim var ekmek yapsanaaekmek yapsanaaa
şu turuncu indirime ben de mi baksam acaba ekmek makinalarına
ne kadar sürede bir oluyor bu indirim
sağol bacımmmm eee cuma nöbetçiydim ve 7 saat dersim vardı bahçe nöbeti soğukduda azcık eee faranjittte bizim meşhur hastalığmızzz toparlanamadımmm halaaaageçmiş olsun gökçecim
sunny ablacımmm çok sağol...gökçe, geçmiş olsun canım
farmasiiiiiiiiiii bak sudan ucuzbelki bikaç tane alırsın artık bi tane de bana alırsın hediye
Dolce&Gabbana & Gucci & More | trendyol.com
farmasi aldıklarını güle güle giy renkleri çok güzel
pepeticim bir gecede bir serinin 5 filmini birden izlersen o saate kalıyosun işte
yalnız kaldığım tek zaman gece olunca dibine kadar kullanmak istiyorum
bebeeem bölmeye geçti zorlanıyor ,allahtan derse artık ilgi de duyuyor onunla uğraşıp duruyorum
ee geceleri de bana kalsın demi
banucum gök gürültüsü olmadan yağan yağmura bayılıyorum içine şöle toprak kokusunu benim için de çek canım
gökçe geçmiş olsun ben sana bişi soracaktım ama unuttum:26::26:
selin iyi gezmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?