Kirli Çıkılar )))

kardeşim geldi birlikte kahvaltı yaptık.
banucum ben de mükellef bi kahvaltı hazırladım..
makineye çamaşırlar attık..
ben mutfağı sildim süpürdüm.
lavabomu temizleddim.
şimdi de dışarı çıkcam kardeşim bırakcak beni.
artık cumartesileri çamaşır günü ilan ediyorum.
kardeşimin bugün tatil olduğu için.
çünkü o da getiriyor birlikte atıyorum bizim makineyi doldurmuyor çamaşırlar onun da bekar evi makineleri yok.iyi oluyor yani.

banucum senin eşin ne iş yapıyor asker ya da polis mi???

farmasi ne güzel şeyler almışsın,fiyat ta çok uygunmuş.sağlıkla eskit canımcım.
karanfilim al ekmek makinesini,ne düşünüp duruyorsun,organik unun var madem,ben de alıcam inşallah.sıra bir ona gelse.
bu ay eşimin doğum günü var,indirimden bir mont,bir de parfüm aldım,pastasını da yaptım mı tamam.
komşum çocukları sünnet ettirdi onlara hediye alacağım,bir arkadaşın bebeği oldu,ona aldım.al al bitmiyor tabii.helali hoş olsun.
önümüzdeki ay da kendime bir şeyler bakacağım,uyumlu şeyler olması açısından toplu yapıyorum giyecek alışverişimi.

ben de çay tiryakilerinden sayılırım ben de bergamut aromalı çaylardan hoşlanıyorum en çok. geçen yaz bir yakınımız almanyadan, 'mevlana' diye bi çay hediye etti bize. o da güzeldi, benim de isteyesim var ama utanıyorum şimdi sanki burda çay yok

teşekkürler banucum fiyatları acayip uygun geldi daha ne olsun tek bir kazak fiyatına neredeyse

ben ayakkabı bot kalıplarına da güvenebilsem süper fiyata hotiçte incide malzemeler var ama işte
olmazsa tekrar kargosuyla geri gönderimiyle uğraş canım sıkılıverir benim
gene de şansımı denesem mi diyorum bu konuda cidden kararsız kaldım
bazen 36 bazen 37 numara alıyorum
neyse ayakkabı konusunda iş tutarsa süper olur çok güzel ve uygun fiyata bir sürü ürün var

en iyisi abla çay tiryakisi olmayan biri olarak sana ve banuya adreslerinizi verin göndereyim yurtdışından gelen yaprak çayları
evde yurtdışından kayınvalide hatun sağolsun akrabalarının getirdiği çayları bana getirip getirip durdu evde 5 kiloya yakın çay var ama ben günlük kahvaltıda kendime sadece bir tek demlik poşet kullanıyorum

AZCIK faranjit halsizlik sebebiyle pc başına geçemedim pek... hoş geçtiğimde de ancak geçmişi okudum sayfa attı beni yazmadan çıkmış oldum dün... şimdi bir merhaba diyip geçmişi okuyacam....

varmı önemli bi şeylerr hızlıdan öğreneceğim

yani ankara ekibi buluşmammız vardıda en son ne ettik belirsizdi özellikle onun için soryorummm... şimdilik kolay gele sizede banada baya sayfa okuycammm....:13:

geçmiş olsun gökçecim

gökçe, geçmiş olsun canım

sen gönder ben kargoyu öderim.
kızlar ben bir yarım saat yürüyüşe çıkıyorum,öyle için darlandı bir an,hava da yağmurlu ama güzel,mis gibi toprak kokuyor,keyfini süreyim bu bahar yağmurunun.
siz yaza durun,geliyorum ben.

banucum senin hatrına kargonun lafı bile olmaz

ah ne güzel bacım çık yürüyüşe benim için de gez

ya bilmiyorum idrar testi yaptım pozitif çıktı
ama ila.lardan da olabiliyor
kan testinde belli olacak dualarınızı eksik etmeyin

allahım ağlıcam ya
inşallah bebektir inşallah
inşallah sen de burda ay canım şun u çekti ay bana şu tarifi verin var karnım ağrıyor ay çocumm hala konuşmadı ay krele bırakamıyorum ay karnesinin hepsi beş diye ağlaşırsın
çok duygulandım

bu nasıl bir deliliktir arkadaş ya
insan hiç görmediği tanımadığı biri için nasıl sevinir üzülür
kendini yakın hisseder
bilmiyorum
siz beni delirttiniz

evet ya benim bu ay ödemem gereken katkı kredim varrrrrrr ufff kötü hatırlattın bacım

banu diğerlerini de ekliyorum hemen direk kaydedemedim ötekileri de uğraşayım
Eki Görüntüle 652441

farmasi bacımmmmmmm hepsi hepsi kocamannn hayırlı uğurlu olsun:)

sanırım multijeti okusaydım geçmişi okumama gerek kalmazdı neysee okudum artıkım baya bir ekmek yapma makinesi muhabbeti geçmiş bende yılın bu mevsimlerinde nedense alasım gelir sonra haziranda geçer gider
sadece mevsimsel istiyorummm... kenwood dan aldı kuzenler feci memnunlarrrrrr....
amannn ekmeğide ben yapacaksam diyorum şimdilik
ama iyi bir makineeee başka şelerde yapılabilyorrr birde ona bulaşırsam adam dışardan hiç bişey yemez iğrenir başıma sarmayımmm.....

kızım geldi bu sabah birlikte güzeel bir kahvaltı ettik anne kız, sohbet ettik ama biraz önce gönderdim. eşiyle teknosa ya gidecekler. turuncu indirimi var bugün. alışveriş yapacaklar.

eeee al bakalım bacımmm şu makineyiii
arkdş soğanlı patatesli acılı baharatlı ekmekler bilene yapıyordu arada okula getirrirdi heves ederdim amaaa bende almadım çok yer kaplıyorr beee...

şu katı meyve sıkacağnı aldığme bilene bin pişmanım bazanın altına koydum bu yıllllll...

geçmiş olsun gökçecim
sağol bacımmmm eee cuma nöbetçiydim ve 7 saat dersim vardı bahçe nöbeti soğukduda azcık eee faranjittte bizim meşhur hastalığmızzz toparlanamadımmm halaaaa

gökçe, geçmiş olsun canım
sunny ablacımmm çok sağol...
seninde kız gelmiş ooohhh ne güzel kahvaltı yapmışınızzzz... imrendimmm annemi özledimmmmmmmmmmm

[B .!.:
badezuzum[/B] kullanıcısından alıntı
ya bilmiyorum idrar testi yaptım pozitif çıktı
ama ila.lardan da olabiliyor

kan testinde belli olacak dualarınızı eksik etmeyin

hadi bacım şimdiden hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağna almayı nasip etsinnnn...

farmasi aldıklarını güle güle giy renkleri çok güzel

pepeticim bir gecede bir serinin 5 filmini birden izlersen o saate kalıyosun işte
yalnız kaldığım tek zaman gece olunca dibine kadar kullanmak istiyorum
bebeeem bölmeye geçti zorlanıyor ,allahtan derse artık ilgi de duyuyor onunla uğraşıp duruyorum
ee geceleri de bana kalsın demi

banucum gök gürültüsü olmadan yağan yağmura bayılıyorum içine şöle toprak kokusunu benim için de çek canım

gökçe geçmiş olsun ben sana bişi soracaktım ama unuttum:26::26:

selin iyi gezmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

sağolasın bacımmmmmmmm

sıla hanım nasıl iyi mi Allah zihin açıklığı versin ,yerim onu ben

slm kızlar

son günlerde hep canımı sıkan olaylar oluyor. işyerim de sıkıntılarım var bir de üzerine 2 yıl önce yine işyerinde bir avukatın gazına gelip hepimizin vekalet verdiği bi dava vardı. ben avukata olay mahkemeye taşınırken vazgeçtiğimi sözlü bildirmiştim. çünkü mesai arttırımı ile ilgili türkiye çapında bir dava idi ve ben o dönemde hamile olduğum ve radyasyon almadığım için geriye dönük ödeme alamayacaktım. tabii avukat hanım bana bunu vekaleti aldıktan sonra izah etti istersen gebeliğini gizleriz vs dedi ama doğum izinlerim çıkar istemem öyle parayı demiştim ve bana göre olay orada kapanmıştı.herkes bu olaya şahit.neyse bu avukat hanım benim mahkeme masraflarımı ödeyip davayı devam ettimiş ve tam 1,5 yıl sonra davayı kaybettiniz karşı tarafa ödeme yapmanız gerek diye arıyor tabii mahkeme masrafını ben ödedim demiyor bir arkadaşınız falan ödemiştir diyor.

sonuçta ben rektörlüğün avukat masrafını ödemek zorundayım.hemen vekaletten azlettim ama olan olmuş taaa ozaman azletmem gerkirmiş.

burada avukat olan bir arkadaş vardı eğer okursa bana yol göstersin diye yazdım. Allahım dürüst insanlarla karşılaşmayı nasip etsin zorla olayın içine çekildim. bu arada hemen herkes davayı kaybetti. sağlık bakanlığı yönetmelik çıkarıp kazanan olsa bile temyize taşıyor.hem 7 saat çalıştırıyor hem de radyasyon alıyoruz. Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın onları bu olay yarına kalacak ama yanlarına kalmayacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…