gerçekten miii, merak ettim şimdi ne yazdığını
akıllıbıdık dr. sana endoskopiye ihtiyaç yok demiş ben öyle anladıgım yazdıgından sen neden end. istiyorsun ki.
kızlar dırek daldımm herkese ıyı aksamlar... yaa ıkı gun once aksam basımıza neler geldı tobee yarabbım... benım soldakı daıreyı ıkı uc ay once bı bayan tutmustuuu.. megersemm normal ınsanlar deıllermıss.. maalesef yasayarak ogrendıkk... oncekı aksam copu bırakmak ıcın kapıyı bı actıımm karsımda bı adam basıyla selam verıp ıcerı gırmeye yoneldı esıme bı baagaradım gel cabuk dıye.. kapıyı kapadım adam ılerledı hala duruyo gozden bakıyorum ama elım ayagım bırbırıne dolandı. sona bu yukarı kata cıktı ordandda asansore bınım assa ınıp gıdecek guya... bastım bızım kattakı dugmeye burda dursunda belkı ıner cemkırıım dıyee.. adamda ındı.kımsın sen ne gırmeye calısıosun felan bı saydırdım tabı bu arada elımede demır kerata wardı onu aldım.. esımse benım arkamda sankı maz ızlıyo beyefendısona bu ozur dılıyo assa gıdıyo bı yandanda arkadasıma geldımde solede bolede dedım arkadasının kapısını bılmıomusun. kusura bakmayın felan fısman gıdecekk.. bendekı akla bak elındede sıgara vardı arkasından apartmanda sıgara ıcmek yasak dıye bagırıyorum nesse olay bole oldu ama ben baya korktum sonadan cesmeler acıldı sabah bı kalktım gozler balon apt yonetımıne felan haber verdık. allahtan kuzenımız polıs hemen onu aradım gerekırse dılekcede verırırs dedı ama gerek kalmadı 1 saat once daıreyı bosaltıp gıttı pıslıkler megerse onlara gelen musterıymıss ayyyyyy ne pıss yaa burdan ıyıce ıgrendım bıde esımle tartıstık ben bastan berı burayıo hıc sewmıyodum ustune tuz bıber oldu yanı... yaaa ıste bole saka gıbı ama gercek allahım bıdaha yasatmasın...
nese barı bugun guzel gectı once sıtelere gıttık ılkeye oda takımı aldık 25ınde gelcek nasıpse... sonada bı gımat yaptıkk para harcadık yaa kendıne geldın dıyooo
özlem-su bizim apartmana da seneler önce böyle bir kadın taşınmış. kimse bilmiyo tabi. apartmanı silen kadın bana diyo ki, şu dairenin kapısının önünde hep kesme şeker oluyo allah allah diyo:26: ben de ona çocuklar atıyodur falan diyorum. aradan zaman geçti kaının üst katında yeni evlenmiş, başka şehirden gelmiş bir kızcağız var, sarhoş adamın bi tanesi kızın kapısına dayanmış aç kapıyı ben geldim diyokızın aklı başından gitmiş, bize telefon açıyo kurtarın beni adamın biri kapıma dayandı diye. neyse erkekler bunu bir güzel pataklayıp attılar dışarı. kızın iki gözü iki çeşme ağlıyo yavrucak. meğerse kapıcı apartmanı silerken kadının işaret diye koyduğu kesme şekerleri atmış, adam yani müşteri kapıyı şaşırıp üst kata çıkmış sonra zaten çıktı gitti kadın birkaç gün içinde
abla bunlarda kamera taktırmıslar kapıya kım gelıo gecıoo bılıolar ona gore takılıyolarr.. yanı bız aslında bastan anladık ıyı ayak olmadıklarını ama ıste bsına gelmeden anlamazsın ya olye oldu aynen.. neysekı kurtulduk sukurr... o deılde yanı goruyosun aıleler war nasıl bukadar rahat olabılıyolarr??
özlem geçmiş olsun komşular çok önemli işte. Sunny abla demek kesme şekerler işaretmiş vay canına
bunlar teknolojik .......... miş canım
özlem geçmiş olsun komşular çok önemli işte. Sunny abla demek kesme şekerler işaretmiş vay canına
saol cnm yaaa.. ıste bosuna demıyolar ew alma komsu al dıyee... bana oturdugum yerı soran cogu kısı orda ewmı war dıyoo haklılar yanı ..... var ama cok az ben sıte ıcınde buyumus bırıyım buraya cok zor alıstım ve halada hıc sewmıyorumm ama gelde esıne aılesıne anlat bunu busefer begenmıyo oluyosun ama bu olayın olması bıyandanda ıyı oldu lehıme kullanabılısem super olacak hanı su bızım ew konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?