tövbe yattığım yerden yayı gay olarak gördümben sana dedim dimi sanki bdv de birine laf yetiştiriyormuşsun ya da çemkiriyormuşsun gibi düşün diye
bu arada ben yay olduğumu önceden söylemedim sanırım. güvenin bana çıkılarınızı emanet edin
sizler pratik zekaya sahipsiniz bana bir akıl verin
benim selin in bahsettiği amway in fırın temizleyicisinden almam lazım acilen geçen hafta bir yere ısmarladım ama getirmedi
sizce ankarada bunu nerden alabilirim yarın alabileceğim bir yer olabilir mi?
bi deyiverin hele
sürmene canım bildiğin sürmeneliyiz
‎-
- YENGEÇ : Albenisi fazla olduğu için arzu edeni de fazladır. O yüzden onlara sahip olmak zordur. Üstün bir sevme yeteneği gerekir..
..
ben annemin saçını çok boyarım hem de aynı kuafördeki gibi olur ama hiç kendi saçımda denemedim denesem herhalde senfat gibi olur
süper bura bende bikaç bişey yazmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-712.html
mms1'den yapılan alıntıya çok güldüm. bu topik çok komik kızlar, canım sıkıldıkça okurum ben
ben oraya neler yazdım bilsen
bade bi yay gay liğim eksikti onu da ettin ya
ben oraya neler yazdım bilsen
gerçekten miii, merak ettim şimdi ne yazdığını
neyse farmasi sabah yanıt verir
ben yatayım bari
hemen nasıl buluyorsun
googleden şansımı denedim yaver gitti
konu başlığını yazdım seyyahalemi dedim çıktı
sağol canıım Allah razı olsunallahımmmmmmmmm gerıden takıp ettım telden ve yazdıklarınızı begenemedımmmmm amaaaa badeeeeeeeeeeee nasıl sewındım anlatamama otururken gozumden ıkı damla yas dokuldu... esımde noluyo beee dıyoo dedım bole bole hatta bı kac arkadas daha var ısteyenh ınsallah onlarada nasıp olur dıye :44::44: bole baktı banaaa anlaamıyokı burdakı mahbbetıı.... allahım sag saglım kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah....
badezuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?