Kirli Çıkılar )))

ama yatıyorum sürekli sorar, hastayım desem bile koşar yetiştirir..
hooop onlarada bahane lazım geçmiş olsun diye gelir evi müzeye çevirirler yine
çalışmıyorum şimdiye kadar hiç temizlikçi çağırmadım der yani ne oldu diye..
ayakta olsam uydururdum bişeyler pöff bilemedim

merhaba kızlar nasılsınız ? umarım herkes afiyettedir :)

sağol farmasicim, iyiyim, sen nasılsın, neler pişirdin bugün bakalım

teşekkürler farmasicim
iiyiz,sen neler yaptın

merhaba ablacım ve de poecim hamdolsun çok iyiyim umarım sizler de iyisinizdir:16

ablacım ben dün akşam yazdığım üzere bugün kahvaltıdan sonra eşimle birlikte çocukları da alıp manisa'ya elektrikli araba bakmaya test sürüşü yapmaya gittik

poecim manisa'da işimizi bitirinice bol bol gezdik alışveriş yaptık , eşim sağolsun bana ve kendine birşeyler aldı, 100 tl lik montu 50 tl ye aldık ...
spill dağına çıkalım dedik ralli yarışları varmış ama gene de müsade edilen yere kadar çıktık
sunny ablacım dışarda yemeğimizi yedik eve geldik

Son düzenleme:
bir sürü ciciler aldım kendime
gezmeye diye çıkmıştık tüm paramı kıyafete yatırdım geldim ayakkabı alacaktık artık onu diğer aya erteledim
4tane açık renk pantolon ,3tane yazlık gömlek tarzında tunik, 2 kazak, birde örgü tunik aldım
çok mutlu oldum çarşamba günü de doğum günüm eşim de artık doğum günü hediyesi birkaç yıl istemezsin diyoooooo

evet canım söylemiştin, unutmuşum. sevindim güzel vakit geçirmenize bıdık ve sen aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar indirim hala var mı mağazalarda

cicilerini güle güle iyi günlerde kullan bitanem
evet canım söylemiştin, unutmuşum. sevindim güzel vakit geçirmenize bıdık ve sen aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar indirim hala var mı mağazalarda

çok teşekkürler ablacım daha iyileri sizlerin olsun

abla bir indirim var sorma gitsin

ben gelecek kışa yatırım yapıyorum nasipse

aşk olsun sunny abla bana niye haber vermedin koskocaman 3 gün burdaydın da
neresindeydin peki

biz yılbaşı günü akşam burdan çıktık saat beş gibi. zaten davetli olduğumuz yere gitmemiz on olmuştu çok güzel bir akşam geçirdik orda. ertesi gün akşamüstü benim teyzeme gittik. orda da bir gün kalıp dayımlara geçtik. o gün akşam altıda binip döndük. çok güzeldi. yerini özelden yazıyorum bıdığım

Allah rahatlık versin ,hayırlı geceler kızlar yarına nasipse görüşebilmek dileğiyle sağlıkla ve hoşçakalın

farmasi ve bıdık güle güle giyinin aldıklarınızı

ben bu sene çizme dışında pek bir şey almadım kendime
hamileliğin iyi yönü
pek bi masrafsız oluyor
ne de olsa geçici bir bedenim var diye, bir şey alamıyorsun
hoş kar mı ettik, hayır, bebeğe alış veriş yaptık

bebeğin odası gelmedi yaa :26: bizi oyaladıkları için babam tartışmış
paramı geri verin demiş
artık daha sonra başka bi yerden alcaklar
gerçi geç olsun güç olmasın

Allah razı olsun canım ben babamı üniversite birde kaybettim ilkokul 5 te rahatsızlanmıştı çok zor yıllar geçti sol tarafı felç olmuştu dahasıda varda daraltmayayım içinizi
başkalarının dertlerini gördüğümüzde halimize şükrediyoruz hep ama mutluluklarını görüncede eksiklikleri fark ediyoruz
o zamanda neden neden neden nedeneler başlıyor
yinede bin şükür halimize babamı kaybedince dünyam yıkıldı amam sonradan evlendim dünyalar benim oldu
bebeğimi kaybedince yine dünyam yıkıldı ama depremden sağ kurtulunca dünyalar benim oldu
benimkisi ördek misali bi batıyor bi çıkıyoooooo

ahmet olcak inşallah
kuaföre gidicem birazdan inşallah

bende ilk bebğime yusuf koymak istemiştim nasp olmadı ama kısmet olurda bir oğlum daha olursa ahmet yasin koymayı çok istiyorum
çiçeği burnunda anne bebişine güzel görünmek için süslenmeye gidiyor kuaföre
haırlısyla hemencecik doğurursun benim içinde doğumda dua etmyei unutma olurmu
inşallah Allah o an aklına geitirir bu bıdı bıdı bıdığı

pazar uygunluk açısında hem çok iyi hemde ben çok keyif alıyor benim en büyük habilerimden biri desem yalan olmaz
evime yakın pzt,sl,prş,cts,pz günlerinde farklı farklı pazarlar var hangisi denk gelirse artık
pazarcıların konuşması teyzelerin kendi aralrındaki konuşmlar sanki tiyatroya gitmişim geliyor müzikal gibi eğlnerek geliyorum eve

indirimler var ablacım kışlıklar indirimden de pantolonlar tunikler yeni sezon epey bi gitti bu ay kıyafetti takıydı parfümdü derken epey harcadık
moral oldu banada özellikle yeni sezon ürünleri sezon sonu alırız şimdi pahalı boşver dedim
eşimde belki yaza hamile olursan uzun bir zaman böyle rahat giyinemezsin hevesin kalmasın alalım dedi çoooook hoşuma gitti seviyorum ben onu

inşallah aklıma gelirsiniz, dua edicem

ben uzun saçı seviyorum, saçlarım da buna müsait
hemencecik uzar, gür ve düzdür
herkes bayılır
ama eşim, annem ve kayınvalidem sevemedi gitti
geçen yıl belimdeydi nerdeyse
eşim "o ot saçlarını kestir artık" diyordu
çok sık hasta olduğum ve zayıf olduğum için de annem ve kv istemiyordu saçlarımı uzatmamı
kestiriyorum artık birkaç ayda bir

eşime de dün akşam diyorum ki "saçlarımı kestireyim de bu ot saçlarla görmesin bebek beni"

zaten kuaföre de saç kesimi dışında gitmemişimdir hiç

bıdık biliyo musun oraları

abla çok güzel yerler gezmişsin bayıldım walla güzel bir tatil olmuş senin için
bazı yerlerini öğrendim ama daha ilçelere hiç gitmedik biz biraz havalar ısınsın bursanın altını üstünü geçireceğiz
ooooo bir gece harda gönlüm havarda çalsın sazlar oynasın kızlar misali
daha beş altı ay oldu ama gezmedik merkezi yeri kalmadı çok geziyoz galiba geçen gün rkadaş sordu nereleri biliyorsunuz sizi gezdirelim diye eşim de analttı şurlara gittik
oooooo ben yıllardır burdayım ben bilmiyom orları siz gezdirin dedi
işin özeti geldiğinizde tur rehberiniz hazır eşim
adam maşallah her bir detayı öğreniyo özelliklede tarihi açıklamalarını masal gibi dinliyorum bende
banu sultanım ne zaman geleceksin ikea ya alışverişe insan oraya girince herşeyi almak istiyor

hamileyken birçok kişi korkar saç kestirmekten sen iyi cesaret etmişsin birkaç ayda bir gitmeye
benim ablamda sezeryan olmuştu hastaneye gitmeden önce kuaföre gidip süslnemişti doğum sonrası fotograflarım güzl çıksın bebk büyüdüğünde ne güzel annem varmış desin derdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…