Kirli Çıkılar )))

abla 10dk sıkıntısı var
ben zaten herşeyimi burada ayan beyan paylaşıyorum
yıldırmda oturuyorum ben ama osmangazi yıldırım nülüfer gürsu kestel farklı ilçeler olsa da ulaşım çok rahat oldugu için hepsi bir oturdugum yerden heryere ulaşım rahat metro yakın olunca

hoşgeldin güzelim.elektirikli araba derken?
güle güle eskit bıdışım.
iki karış insan yavrusu,her yere sığar be güzelim,odasına hemen ihtiyacı olmayacak zaten.beşik de almıştın galiba.

bıdığım bizim bir yere gitmemiz için oluşması gereken koşullar bir türlü oluşmuyor.
1. çocuklar hasta olmayacak
2. hava güzel olacak
3. eşimin nöbeti veya hafta sonu mesaisi olmayacak
4.büyüğün sınav veya kursu olmayacak
biri uysa ikisi uymuyor,nasip be güzelim.

ne zaman plan yapmaya kalksak hep bi aksilik çıkar sizinkide öyle oluyor ama 23 nisan salı günü okullar tatil bi fikir olabilir belkide
diğer maddelere ne denir bilemem ama havalr burada çooooookkkk güzel dışarda herkes kabanları çıkartmış gibi hep yazlık incecik trenckotlarla dolaşıyor ben botları kaldrıdım çizmeyi sırf etek altına giyerim diye bekletiyorum

bugün hem temizlik yaptım hem gezdim ama nasıl yoruldum nasıl uykum var anlatamam..

şu ekmek makinesine iyice içim ısınmaya başladı cahide de sevmiş tanıtmış filan.
ekmek yapma makinesi için reale gittik önce çünkü orda real+elektroworld+teknosa+mediamarkt birarada bizim eve dolmuşla 45 dk :111:
ama orda en ucuza realdekiydi. 141 tl.

internetten de en uygun şu siteyi buldum. güvenilir bi site mi alış veriş yapan arkadaşlar bi bakarsa çoook mutlu olurum.
Sinbo SBM-4705 Ekmek Yapma Makinesi Bitenekadar.com

Allah tan gelirken erkek kardeşim aldı bizi bir de kentplaza yaptık.
eşimin ayakkabı ihtiyacı vardı. flo daki sezon sonu ind. vesilesiyle mevsimlik deri bi ayakkabıyı 60 tl ye ikinci üründe %40 ind. vardı bana da 35 tl olan polaris okul için uygun bi ayakkabıyı 21 tl ye aldık. velhasıl 80 tl ye ikimizin de baharlık ayakkabıları tamam.
sırada bi ona bi bana pantolon var.
kardeşim dedi defactoda kışın 50 ye aldığı pantolon 20 tl imiş. hafta içi de ora uğramayı planlıyoruz.

Son düzenleme:
yakın bi arkadaşın yok mu mahalleye dağıtmayacak ağzı sıkı hem de paraya ihtiyacı olan.
mesela benim var öyle bi tanıdığım yan komşumdu şimdi çok uzağa taşındı ve temizliğe de gidiyordu.
sen yattığında anlarlar yaa bizim okuldan bi arkadaş var. ikinci çocuk istiyorlar aşırı evhamlı tipler geçen yıl hamile kaldı dış gebelikten hayati tehlike atlattı.
sanırım şimdi tüp yaptırdı kimseye söylemedi ama biz farkediyoruz
saçlar boyanmamış dipler gelmiş geçiyor.
nöbetinde en yakın sandalyeye oturuyor günlere gelmiyor
veee hitereskopi çekildi nerdeyse 3 ay önce onun için dikkat ettiğini söylüyor..
biz de yedik
ama ben onu anlıyorum tutmasa düşse sonra daha çok üzülecek. varsın bebeği sağlıklı olsu da..
benim eşim de çok sever saçı..

seyyah senfat hiç sesiniz çıkmıyo kendi aranızda mesajlaşıyo musunuz yoksa

seyyah senfat hiç sesiniz çıkmıyo kendi aranızda mesajlaşıyo musunuz yoksa

çok yorgunum bebeeeem
anca okudum geçmişi
yeğenler kahvaltıya geldi yeni gittiler
zaten bende misafir demek artı temizlik demek
sadece misafirden misafire temizlediğim için evi

çok yorgunum bebeeeem
anca okudum geçmişi
yeğenler kahvaltıya geldi yeni gittiler
zaten bende misafir demek artı temizlik demek
sadece misafirden misafire temizlediğim için evi

ben de çok yorgunum.
bende biz özellik var çok yorgun oldum mu bi türlü uyuyamam dalamam kıvranır dururm yatakta hem ağrılardan hem de gün içi çok fazla iş yaptığım için beyin doluluğundan.

çok tatlıısn karanfilim be
inşallah atanırım da
6 ay içinde konyaya gelmem lazım
o zaman daha tatlı tatlı görürüm seni

İnşallah
sılayı da getirrr

canım ben yatıyorum bitmeden yatayım malum 7 de okula gitcem.. Allah rahatlık versin..
Rabbim en yakın zamanda atanmanı nasip etsin hayırlısıyla..
sonra da hayırlı bi eş çıkarsın karşına sonra da akşamları de ki kızlar eşimle ilgilenmeliyim hadi bayyy de bize

aminnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnn

bakıyorum benden kurtulmaya pek meraklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…