hoşgeldin güzelim.elektirikli araba derken?merhaba ablacım ve de poecim hamdolsun çok iyiyim umarım sizler de iyisinizdir:16
ablacım ben dün akşam yazdığım üzere bugün kahvaltıdan sonra eşimle birlikte çocukları da alıp manisa'ya elektrikli araba bakmaya test sürüşü yapmaya gittik
poecim manisa'da işimizi bitirinice bol bol gezdik alışveriş yaptık , eşim sağolsun bana ve kendine birşeyler aldı, 100 tl lik montu 50 tl ye aldık ...
spill dağına çıkalım dedik ralli yarışları varmış ama gene de müsade edilen yere kadar çıktık
sunny ablacım dışarda yemeğimizi yedik eve geldik
güle güle eskit bıdışım.bir sürü ciciler aldım kendime
gezmeye diye çıkmıştık tüm paramı kıyafete yatırdım geldim ayakkabı alacaktık artık onu diğer aya erteledim
4tane açık renk pantolon ,3tane yazlık gömlek tarzında tunik, 2 kazak, birde örgü tunik aldım
çok mutlu oldum çarşamba günü de doğum günüm eşim de artık doğum günü hediyesi birkaç yıl istemezsin diyoooooo
iki karış insan yavrusu,her yere sığar be güzelim,odasına hemen ihtiyacı olmayacak zaten.beşik de almıştın galiba.farmasi ve bıdık güle güle giyinin aldıklarınızı
ben bu sene çizme dışında pek bir şey almadım kendime
hamileliğin iyi yönü
pek bi masrafsız oluyor
ne de olsa geçici bir bedenim var diye, bir şey alamıyorsun
hoş kar mı ettik, hayır, bebeğe alış veriş yaptık
bebeğin odası gelmedi yaa :26: bizi oyaladıkları için babam tartışmış
paramı geri verin demiş
artık daha sonra başka bi yerden alcaklar
gerçi geç olsun güç olmasın
abla çok güzel yerler gezmişsin bayıldım walla güzel bir tatil olmuş senin için
bazı yerlerini öğrendim ama daha ilçelere hiç gitmedik biz biraz havalar ısınsın bursanın altını üstünü geçireceğiz
ooooo bir gece harda gönlüm havarda çalsın sazlar oynasın kızlar misali
daha beş altı ay oldu ama gezmedik merkezi yeri kalmadı çok geziyoz galiba geçen gün rkadaş sordu nereleri biliyorsunuz sizi gezdirelim diye eşim de analttı şurlara gittik
oooooo ben yıllardır burdayım ben bilmiyom orları siz gezdirin dedi
işin özeti geldiğinizde tur rehberiniz hazır eşim
adam maşallah her bir detayı öğreniyo özelliklede tarihi açıklamalarını masal gibi dinliyorum bende
banu sultanım ne zaman geleceksin ikea ya alışverişe insan oraya girince herşeyi almak istiyor
iki karış insan yavrusu,her yere sığar be güzelim,odasına hemen ihtiyacı olmayacak zaten.beşik de almıştın galiba.
hoşgeldin güzelim.elektirikli araba derken?
güle güle eskit bıdışım.
iki karış insan yavrusu,her yere sığar be güzelim,odasına hemen ihtiyacı olmayacak zaten.beşik de almıştın galiba.
bıdığım bizim bir yere gitmemiz için oluşması gereken koşullar bir türlü oluşmuyor.
1. çocuklar hasta olmayacak
2. hava güzel olacak
3. eşimin nöbeti veya hafta sonu mesaisi olmayacak
4.büyüğün sınav veya kursu olmayacak
biri uysa ikisi uymuyor,nasip be güzelim.
haklısın evet
beşiğini de almıştım zaten
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımhele hele seyyah
lo lo lo
nerdesin
yakın bi arkadaşın yok mu mahalleye dağıtmayacak ağzı sıkı hem de paraya ihtiyacı olan.ayıptır olan var olmayan var
benim ev aldı başını gidiyor
ous yarım yamalak toparladı ama ııh yok kirlendi ev
şimdi temizliğe bizim apt.nın merdivenlerini silen bir abla var onu çağırsam diyorum
ama pek konuşkan bi abla hemen apt.na yayar..bende daha ortada bişey yokken kimsenin hamilelikten haberi olsun istemiyorum
haberleri olsa toplaşır gelirler yatıyorum ben olmaz
ne yapsam bilemedim başkada kimseyi tanımıyorum temizlik için:26:
sen yattığında anlarlar yaa bizim okuldan bi arkadaş var. ikinci çocuk istiyorlar aşırı evhamlı tipler geçen yıl hamile kaldı dış gebelikten hayati tehlike atlattı.ama yatıyorum sürekli sorar, hastayım desem bile koşar yetiştirir..
hooop onlarada bahane lazım geçmiş olsun diye gelir evi müzeye çevirirler yine
çalışmıyorum şimdiye kadar hiç temizlikçi çağırmadım der yani ne oldu diye..
ayakta olsam uydururdum bişeyler pöff bilemedim
benim eşim de çok sever saçı..inşallah aklıma gelirsiniz, dua edicem
ben uzun saçı seviyorum, saçlarım da buna müsait
hemencecik uzar, gür ve düzdür
herkes bayılır
ama eşim, annem ve kayınvalidem sevemedi gitti
geçen yıl belimdeydi nerdeyse
eşim "o ot saçlarını kestir artık" diyordu
çok sık hasta olduğum ve zayıf olduğum için de annem ve kv istemiyordu saçlarımı uzatmamı
kestiriyorum artık birkaç ayda bir
eşime de dün akşam diyorum ki "saçlarımı kestireyim de bu ot saçlarla görmesin bebek beni"
zaten kuaföre de saç kesimi dışında gitmemişimdir hiç
seyyah senfat hiç sesiniz çıkmıyo kendi aranızda mesajlaşıyo musunuz yoksa
seyyah senfat hiç sesiniz çıkmıyo kendi aranızda mesajlaşıyo musunuz yoksa
ve evet senfat mesaj gönderiyor konuşma karanfille benimle ilgilen diyor:26::26:
seni sevmiyormuş
ben seviyoooom
çok yorgunum bebeeeem
anca okudum geçmişi
yeğenler kahvaltıya geldi yeni gittiler
zaten bende misafir demek artı temizlik demek
sadece misafirden misafire temizlediğim için evi
siz ikiz olduğunuz için ben sizin ikinizi de çok pis seviyorum
çok tatlıısn karanfilim be
inşallah atanırım da
6 ay içinde konyaya gelmem lazım
o zaman daha tatlı tatlı görürüm seni
İnşallah
sılayı da getirrr
canım ben yatıyorum bitmeden yatayım malum 7 de okula gitcem.. Allah rahatlık versin..
Rabbim en yakın zamanda atanmanı nasip etsin hayırlısıyla..
sonra da hayırlı bi eş çıkarsın karşına sonra da akşamları de ki kızlar eşimle ilgilenmeliyim hadi bayyy de bize
İnşallah
sılayı da getirrr
canım ben yatıyorum bitmeden yatayım malum 7 de okula gitcem.. Allah rahatlık versin..
Rabbim en yakın zamanda atanmanı nasip etsin hayırlısıyla..
sonra da hayırlı bi eş çıkarsın karşına sonra da akşamları de ki kızlar eşimle ilgilenmeliyim hadi bayyy de bize
aminnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?