Kirli Çıkılar )))

:111::111::111::111::111::111::111:
bak bakim bende korkacak göz var mı
asıl ben gazoz boşa gidecek diye korkuyom
ama burda o kadar itiraftan sana içiremem
otobüste yanımdaki yolcuda denicem şansımı

seyyahcım şaka bir yana da ara yer ayırt o zaman. malum muğla küççücük bir yer. sınava geleceklerin öğretmenevi ilk tercihi olacağını düşünürsek, tahta bavulunla otagar köşelerinde örgü saçlarını yıpratma

amin
dark bulantılarımda başlar o zamanlar artık bakarsın bana
aşermeyi söylemiyorum o konuda pirim seyyah varken aç kalmam
oleyy bu yılda tatili beleşe getirdim ay lav yu kendimEki Görüntüle 654050

bende beleşe getircek tatil bakınıyorum seyyah motivasyona ihtiyacın varsa bende gelim iyi moral veririm sana pirinç okurum sen sınavdayken dualar okurum okulun bahçesinde bende gelemmii

o zaman el mahkum katlanıcaz iki gün sana

bende beleşe getircek tatil bakınıyorum seyyah motivasyona ihtiyacın varsa bende gelim iyi moral veririm sana pirinç okurum sen sınavdayken dualar okurum okulun bahçesinde bende gelemmii

dark görüyon mu
buluşucaz diye kıskanıyolar
herkeşler gelmek istiyor
kimseyi çağırma tamam mı
ikimiz buluşalım görüşelim sevişelim

sevimsizden bildiriyorum doğurmamış
aşağıda bakınıyor

kalplerası eşime ekonomik araba lazım
arabayı almak mesele değil şimdiki arabası citroen c4 en ekonomik olduğu halde aylık mazota 1200 tl veriyor
audilerle eşim aylık ne kadar verir bilemiyorum ağır kasa bir araba
bir zaman mal karşılığı audi A5 alacak filan olmuştu da yakıtından tırstı :))))))))))))))))

senfat arabanın fiyatı 45000 tl canım uçuk fiyatlar çok geride kalmış tutulmayınca hehehehehe :)))))))))

uzun yol için asla ideal değil yazmıştım zaten

orta mesafede kullanacaklar için cep ve çevre dostu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…