e napim canım gelin dedim:
sigara didiniz, patatesli börek didiniz, kıçımızı yayıp oturcaz didiniz....
öhöm öhöm bak gördünmü 29-30-31-32 günleri antalyada seminerim çıktı.
45 lira o neymiş ya öle
e napim canım gelin dedim:
sigara didiniz, patatesli börek didiniz, kıçımızı yayıp oturcaz didiniz....
öhöm öhöm bak gördünmü 29-30-31-32 günleri antalyada seminerim çıktı.
45 lira o neymiş ya öle
kalplerası eşime ekonomik araba lazım
arabayı almak mesele değil şimdiki arabası citroen c4 en ekonomik olduğu halde aylık mazota 1200 tl veriyor
audilerle eşim aylık ne kadar verir bilemiyorum ağır kasa bir araba
bir zaman mal karşılığı audi A5 alacak filan olmuştu da yakıtından tırstı :))))))))))))))))
senfat arabanın fiyatı 45000 tl canım uçuk fiyatlar çok geride kalmış tutulmayınca hehehehehe :)))))))))
uzun yol için asla ideal değil yazmıştım zaten
orta mesafede kullanacaklar için cep ve çevre dostu
33. gün yok mu ???
seyyah bir de polisevini arasana. öğretmen evinden daha ekonomik ama memur olmayana oda veriyorlar mı bilmiyorum, sanırım veriyorlar. dsi ve karayolları misafirhaneleri de oluyor.
sen git canım yemeklerimizi dolaba at
anahtarıda paspasın altına koy rahat rahat git işine
biz kendi evimiz gibi kalırız merak etme
geçen yaz biz izmirde narlıdere polisevinde bir gece konakladık teyzem ve eşi memur değil onlara sorun çıkarmamışlardı farklı ücret uygulaması da yoktu.seyyah bir de polisevini arasana. öğretmen evinden daha ekonomik ama memur olmayana oda veriyorlar mı bilmiyorum, sanırım veriyorlar. dsi ve karayolları misafirhaneleri de oluyor.
eşin ne iş yapıyordu 1200 yakıt çok be yaaa
bade bu ifadelerden kaydettiklerini nasıl kullanıyorsun böyle değil heraldeEki Görüntüle 654104
allah kolaylıklar versin sanki ömrü yolda geçiyor gibieşim kimyager , ortak tekstil işletmesi var ( ip üretimi üzerine)
dimi yani hayrada girmiş olursunuz ee gençlerde anlaşırsa düğüne davet edersinizAmaan Allasen ustalarda gelsin yabancımıyız
hem belki yağuşuhlu kaslı bitane usta bulursak seyyahı başgöz ederizEki Görüntüle 654106
(kaçarı yok sendeyiz dark)
böyle böyleböleymiş:26::26::26::26:
allah kolaylıklar versin sanki ömrü yolda geçiyor gibigözüm korktu
dimi yani hayrada girmiş olursunuz ee gençlerde anlaşırsa düğüne davet edersinizher beraber darkın evinde toplanırıs
hımm. eveeet. ıhhh. şeyyy ev tadilatta ama.
ustalar siz evden çıkınca gelelim dediydiler
(yusuf yusufff :18::18:)
böyle böyle
tabi tabi dark yabancımı çıkın çıkın gelin anacım
böyle böyle
tabi tabi dark yabancımı çıkın çıkın gelin anacım
sen bu bodruma gitmek istiyosunda bu pahaluılıkta hem katiplik hem seramik hem aşortmanlı temizlikçilik yapsan anca geçinirsin
allah kolaylıklar versin sanki ömrü yolda geçiyor gibigözüm korktu
dimi yani hayrada girmiş olursunuz ee gençlerde anlaşırsa düğüne davet edersinizher beraber darkın evinde toplanırıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?