sağol ablacım.banu güle güle giysin kızların yeni cicileriniiki kız annesi olmak ne demektir ben de bilirim bir de benimkilerin yaş farkı sadece 1 yaştı, düşün kavga kıyamet büyüdüler, bolca yoluştular şimdi de birbirlerinin en iyi dostu oldular maşşallah
banu güzel günlerde giysinler kızlar
kızlar büyüsün annem gibi "evin içinde saçlarınızı sallaya sallaya gezmeyin yere kıllar dökülüyor."
"tuttuğunuz bana öğrendiğiniz kendinize" gibi muhtelif cümlelerin olacak
okunmuş pirinç üflenmiş de su içsen?herbişeyleri de bilirmiş
sınavda enerji içeceği içim mi:44::44:
yok canım kipanın içinden aldım.banucum güzel günlerde giysinler inşallah
lcwden mi aldın
kızlar büyüsün annem gibi "evin içinde saçlarınızı sallaya sallaya gezmeyin yere kıllar dökülüyor."
bizim de kardeşimle aramızda 10 yaş fark varsağol güzelim.
o allahın emri zaten,her anneye söylemesi farz o sözleri.
bizim de kardeşimle aramızda 10 yaş fark var
elimde büyüdü kereta her zaman yanımda hep o oldu
bazen düşünüyorum öz çocuğum olsa kardeşim kadar sevebilir miyim diye
bıdıııık doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin dilediğin tüm güzellikleri getirsin.
Allah razı olsun ablacımallah bereket versin farmasi
banucum güle güle giysin kuzucuklar yeni cicileriniakşam gıda alışverişi için çıktım dışarı,her çıktığımda olduğu gibi kızlara bir şeyler alıp döndüm.
triko elbiseler 50 den 13 e,kazaklar 40 tan 10.50 ye inmişti.daha önceden baktığım ürünlerdi,kaçırmadım tabii.
büyük kızıma bir de çanta aldım,sezonda 36 liraydı şimdi 19.90.
insan kendi ihtiyaç ya da isteklerini rahatlıkla erteleyebiliyor ama çocuklar söz konusu olunca tam tersi davranıyor.
büyüğüm ne alsam giyer,yemek seçmediği gibi kıyafet te seçmez,ufaklıksa tam tersi,daha 3 yaşında yok,dolabı açıp,içinden seçiyor,istemediği bir şey giydirirsem kıyametleri koparıyor.yakışmadı diye ağlıyor.2 kız annesi olmak zor iş vesselam.
Allah razı olsun ablacım
banucum güle güle giysin kuzucuklar yeni cicilerini
banu senin ufaklığı da benim küçük oğlana dünür olayım en iyisi
sağol ablacım.
ee bizimkilerin arası 7 yaş,bunlar neden yoluşuyor,daha doğrusu bu ufaklık ablasını neden hep yoluyor.
ablası ona kıyamıyor ama bu çat çut vuruyor kıza.ki kendisine kaş çatılsa ağlayan bir tip bu.olan hep büyüklere oluyor bence.
iyi ki diyorum abla daha ufakken doğurmamışım,yazık olacakmış kıymetlime.
bu arada yaş geçti ama ne yapalım.40 yaşında okuma yazma öğretmek varmış kaderde.
okula başladığı gün yirmilik anne babaların arasında sırıtacağız biraz.
bizim de kardeşimle aramızda 10 yaş fark var
elimde büyüdü kereta her zaman yanımda hep o oldu
bazen düşünüyorum öz çocuğum olsa kardeşim kadar sevebilir miyim diye
bıdıııık doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin dilediğin tüm güzellikleri getirsin.
anaaaa,şuna bak,topikteki bütün kızlara sahip çıktı,bize bırakmadı,açıkgöööözzzz... :))
banucum bak benim küçük oğlan da,giydirdiğimi beğenmez,annne bununla hiç sık olmadıııım,falanca beni beğenmeyecek derr...
yani erkek olmasına rağmen, aynı senin ufak kız.... :)))
iyi anlaşırlar.... demedi deme.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?