Kirli Çıkılar )))

bıdıkçım mutlu yıllar yeni yaşın hayırlara vesile olur inşaallah

belki de bu yıl bir bebiş bile olur kimbilir haydi hayırlısı

nihayet ekdersler yatmış :))))))))))

ben cumaya maaşla yatar diye bekliyordum neyse

Allah bereket versin

akşam gıda alışverişi için çıktım dışarı,her çıktığımda olduğu gibi kızlara bir şeyler alıp döndüm.
triko elbiseler 50 den 13 e,kazaklar 40 tan 10.50 ye inmişti.daha önceden baktığım ürünlerdi,kaçırmadım tabii.
büyük kızıma bir de çanta aldım,sezonda 36 liraydı şimdi 19.90.
insan kendi ihtiyaç ya da isteklerini rahatlıkla erteleyebiliyor ama çocuklar söz konusu olunca tam tersi davranıyor.
büyüğüm ne alsam giyer,yemek seçmediği gibi kıyafet te seçmez,ufaklıksa tam tersi,daha 3 yaşında yok,dolabı açıp,içinden seçiyor,istemediği bir şey giydirirsem kıyametleri koparıyor.yakışmadı diye ağlıyor.2 kız annesi olmak zor iş vesselam.

banu güle güle giysin kızların yeni cicilerini iki kız annesi olmak ne demektir ben de bilirim bir de benimkilerin yaş farkı sadece 1 yaştı, düşün kavga kıyamet büyüdüler, bolca yoluştular şimdi de birbirlerinin en iyi dostu oldular maşşallah

banucum güzel günlerde giysinler inşallah
lcwden mi aldın

banu güzel günlerde giysinler kızlar

kızlar büyüsün annem gibi "evin içinde saçlarınızı sallaya sallaya gezmeyin yere kıllar dökülüyor."

"tuttuğunuz bana öğrendiğiniz kendinize" gibi muhtelif cümlelerin olacak

sağol ablacım.
ee bizimkilerin arası 7 yaş,bunlar neden yoluşuyor,daha doğrusu bu ufaklık ablasını neden hep yoluyor.
ablası ona kıyamıyor ama bu çat çut vuruyor kıza.ki kendisine kaş çatılsa ağlayan bir tip bu.olan hep büyüklere oluyor bence.
iyi ki diyorum abla daha ufakken doğurmamışım,yazık olacakmış kıymetlime.
bu arada yaş geçti ama ne yapalım.40 yaşında okuma yazma öğretmek varmış kaderde.
okula başladığı gün yirmilik anne babaların arasında sırıtacağız biraz.

herbişeyleri de bilirmiş
sınavda enerji içeceği içim mi:44::44:

banu öyle düşünme size eşlik edecek 40 yaşlı veliler olacaktır
en azından biz yalnız bırakmayız sizi

Merhabalar hanımlar hava okadar güzellik içim içime sığmıyor çok pis cam diledim var. Ama.akşamdan yaprak çıkarmıştı onu halletcem insallah.
Bidigim dogumgunun kutlu olsun umarim yeni yasin sana gönlünde ne sarsan tattirir canım benim....

Sevimlimm inşallah güzel ve kolay bi doğumun olur. Tosun paşa sağlıkla gelir...

Badecim seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlısıyla....

banucum güzel günlerde giysinler inşallah
lcwden mi aldın
yok canım kipanın içinden aldım.
ammaaaaa şu anda lcw nin sitesinde dolu bir sepetim var ödemesi yapılacak.

sağol güzelim.
o allahın emri zaten,her anneye söylemesi farz o sözleri.

sağol güzelim.
o allahın emri zaten,her anneye söylemesi farz o sözleri.
bizim de kardeşimle aramızda 10 yaş fark var
elimde büyüdü kereta her zaman yanımda hep o oldu
bazen düşünüyorum öz çocuğum olsa kardeşim kadar sevebilir miyim diye

bıdıııık doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin dilediğin tüm güzellikleri getirsin.

ben de hep yeğenlerim için düşünürdüm çünkü çok küçüktüm onlar doğduğunda
şimdi sanki çocuğum gibiler ama sılayla karşı karşıya gelirlerse dabi ki önce bi onlara çemkiriyom
sonra sılaya kızıyorum

allah bereket versin farmasi
Allah razı olsun ablacım
banucum güle güle giysin kuzucuklar yeni cicilerini

banu senin ufaklığı da benim küçük oğlana dünür olayım en iyisi

Allah razı olsun ablacım

banucum güle güle giysin kuzucuklar yeni cicilerini

banu senin ufaklığı da benim küçük oğlana dünür olayım en iyisi

anaaaa,şuna bak,topikteki bütün kızlara sahip çıktı,bize bırakmadı,açıkgöööözzzz... :))
banucum bak benim küçük oğlan da,giydirdiğimi beğenmez,annne bununla hiç sık olmadıııım,falanca beni beğenmeyecek derr...
yani erkek olmasına rağmen, aynı senin ufak kız.... :)))
iyi anlaşırlar.... demedi deme.... :))

yerlere saçılan kıllar konusunda acayip dırdırım olmuştur, epey de cadılık etmişliğim var. ama iş yapma konusunda ikisini de hiç zorlamadım, yanarım yanarım ona yanarım küçük kızım nerdeyse hiç iş yapmadan evlendi. büyüğüm sadece yemek yapmayı sever, arkasından kocam mutfağa girmiş gibi temizlerim belki hata yaptım ama zaten çok yapacaklar, şimdiden bıkmasınlar dedim zamanında. evlenen kızımın evi pırıl pırıl, yemekleri de çok güzel yapıyor. bir ölçüde haklı çıktım, ama bana iş yapmadıkları için ben zorlandım o ayrı

demek ki yaş farkı az olunca büyüğü, çok olunca küçüğü ötekini kuma gibi görüyor banucum büyük çocuklar biraz daha sıkıntı çekiyor doğru anneler, küçüklere bakıcı niyetine kullanıyor onları en çok benimki bakıcılığın yanında tercümanlık da yapıyodu bana kardeşleri için

seversin sirkeci hem de nasıl seversin

ben de ikinci çocuğumu ilki kadar sevebilir miyim diye düşünüyordum
ama şunu anladım bunlar sevgilerini de beraberlerinde getiriyorlarmış

şimdi tereddütsüz diyorum artık 3. 4. olsa ben onları gene severim kesinnnnnnn

olyynin kızı var :))))

bade de belki sana kız doğurur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…