sevimli çabucak doğurup mu geldin yoksa duruyo mu daha tosuncuk
meyrayla farmasiye kız beğendirin bakalım hanımlar
meyrayla farmasiye kız beğendirin bakalım hanımlar
Allah razı olsun ablacım
banucum güle güle giysin kuzucuklar yeni cicilerini
banu senin ufaklığı da benim küçük oğlana dünür olayım en iyisi
yakmayalım oğlanların başlarını.benim kız çok fena çok.dediğim dedik,amaa çok güzel,çok akıllı,seyyah teyzesi gibi sevgi pıtırcığı.anaaaa,şuna bak,topikteki bütün kızlara sahip çıktı,bize bırakmadı,açıkgöööözzzz... :))
banucum bak benim küçük oğlan da,giydirdiğimi beğenmez,annne bununla hiç sık olmadıııım,falanca beni beğenmeyecek derr...
yani erkek olmasına rağmen, aynı senin ufak kız.... :)))
iyi anlaşırlar.... demedi deme.... :))
aynen canım aynen.ablasının her şeyine ortak şimdiden,o kocaman çantalarını yerlere kadar süre süre takıyor,kitaplarını alıp karalıyor,kendi dolabına saklıyor.dağdan gelip bağdakini kovmak buna denir herhalde.yerlere saçılan kıllar konusunda acayip dırdırım olmuştur, epey de cadılık etmişliğim var. ama iş yapma konusunda ikisini de hiç zorlamadım, yanarım yanarım ona yanarımküçük kızım nerdeyse hiç iş yapmadan evlendi. büyüğüm sadece yemek yapmayı sever, arkasından kocam mutfağa girmiş gibi temizlerim belki hata yaptım ama zaten çok yapacaklar, şimdiden bıkmasınlar dedim zamanında. evlenen kızımın evi pırıl pırıl, yemekleri de çok güzel yapıyor. bir ölçüde haklı çıktım, ama bana iş yapmadıkları için ben zorlandım o ayrı
demek ki yaş farkı az olunca büyüğü, çok olunca küçüğü ötekini kuma gibi görüyor banucumbüyük çocuklar biraz daha sıkıntı çekiyor doğru anneler, küçüklere bakıcı niyetine kullanıyor onları en çok benimki bakıcılığın yanında tercümanlık da yapıyodu bana kardeşleri için
kızlar merhaba
henüz doğurmadım
annemler yanıma geldi
bi ebe tanıdığımız vardı, aradık,hemen geldi sağolsun
kontrol etti, açılma yok, gitme hastaneye dedi
ama var ya şu an 5-6 dakikada bir sancı vuruyor, iflahımı söküyor
eşim de dün doktora güvenerek senin bişeyin yok gibi, ben gideyim dedi
gitti, haber vermedim başta, hız yapıp geri döner, bi de aklım onda kalmasın dedim
görümcem aradı, nasılsın diye, ona söyledim, bi şekilde eşime de haber ulaşmış
aradı, dedim hız yapma, ama gelsen iyi olur
dua edin
yi beni yiibildiğin ikisinin de beynini yiyiorum içini şişiriyorum son bikaç gündür istersen burdan seninkini de yiyeyim
yoo
ben klavye çalışıyom
hiç işim olmaz işi gücü tuzu kuru insanlarla
ezik sefil aşortmanlı bi zavallı olarak işe girmem lazım
yi beni yii
dün senfat oklavayla msj yazdı bana
ayağını denk al dedi geçen birini ağlatmıştı gaddar zalım toprak ağası
dğnde beni ağlattı
gerçekten laf vuruyorum sandı
halbuki ben masumca sizi kıskanmıştım
fonda uzuzn hva eşliğinde lilililililililiiiiiiiiiiiii
bu arada kontrol iyi geçti çok şükür bebe 1 taneymiş Allahım tamamına erdirsin
banu güle güle giysin kızların yeni cicileriniiki kız annesi olmak ne demektir ben de bilirim bir de benimkilerin yaş farkı sadece 1 yaştı, düşün kavga kıyamet büyüdüler, bolca yoluştular şimdi de birbirlerinin en iyi dostu oldular maşşallah
dr.da öyle dedihiç belli olmaz sonradan ikileşebiliyolar
sevimli canım ihmal etme ebeye bakma yinede git bi doktora be tatlım ne olur ne olmaz tedbir her zaman güzeldir...
bende sabahatndır toplantıdaydım anca çıktım bu toplantılarda iyicene baydı gerçekten sürekli toplantı toplantı icraat yok...dün yıllık izin yazdırdım başkan yok onaylanmadı sorun çıkarmı acaba
badecimmmmmmm çook sevindim rabbim sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inş.
sevimli canım ihmal etme ebeye bakma yinede git bi doktora be tatlım ne olur ne olmaz tedbir her zaman güzeldir...
bende sabahatndır toplantıdaydım anca çıktım bu toplantılarda iyicene baydı gerçekten sürekli toplantı toplantı icraat yok...dün yıllık izin yazdırdım başkan yok onaylanmadı sorun çıkarmı acaba
badecimmmmmmm çook sevindim rabbim sanada bebişinede sağlık sıhhat versin inş.
canım amirin izin verip vermeme yetkisi var
müdürün falan varsa rica et izni geciktirmesinler biz öyle yapıyoruz
bu arada ben de faceten koklaşanları kıskanıyorum benimle kk dan arkadaş olan bile üç kişi hüngür foşurt
hoş face im dondurulmuş halde ama olsun ben gene de kıskanayım
biz de iki kız bir oğlanız
kız kardeşimle aram 17 ay
çok yoluştuk zamanında halen arada yoluşuruz
ama o benim herşeyim, en büyük destekçim, yumuşak karnım uğruna dünyayı yakarım öyle söyliim
erkek kardeşim benden 9 yaş küçük, ablasının kıymetlisi kuzum
az şımartmadım keratayı ama mayası iyiymiş çok şımarmaz
hastalığımı öğrendiğinden beri sık sık arar sorar
bu arada gerçekten büyükler hep idare ediyor galiba
bizde de öyle ben ikisinin her kaprisine evet derim
annem babam bile ikisine gık derse ben karşılarına dikilirim
ama arada olan bana olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?