konayada kalacağım demek istemiş
biz gonyalılar bak anlıyoz birbirimizin dilinden
ne salağım ya
evde şöööööööööööyle bi bahar temizliği yapmak istiorum ama baharda hava güzel olmayınca temziliğinde tadı çıkmıyo yahu.....
havada şöle pırıl pırıl güneş olcak evin içini ısıtcak suratına bi gülümseme oturtcak etrafteki bütün mikropları öldürcek:)
sende o arada harıl harıl çamaşır suyuyla dans etceksin oh mis( bu arada ben yaklaşık 1.5 aydır çamaşır suyu kullanmıorum:) doğuma kadarda kullanamıcam)
özledim kokusunu keratanın çamaşır suyu kokmayınca temizlik yaptıgımıda anlamıorum:)
bende çamaşır sulu cif kulanıorum mutfakta az bişey idare ediyo
şu hamilelik bitsin kokusuyla kafayı bulmak istiorum kafam bi milyon temzilik yapmak istiorum:)
hani diodunuz ya hamileliğin sonlarına doğru o içten gelen anne kuş ortaya çıkıo diye sanırım benimkide uyanma evresinde :)
delüüü :111:
seyyahım sen pek bi durgunsun şu sıralar canım yaa..
bi derdin sıkıntın mı var??
yoksa klavye mi çalışıyorsun..
dualarımız seninle...
İnşallah hayırlısıyla olur
çalışıyom canım kağıda geçtim çok zorlanıyorum
Karanfiil bu arada okuyamadım esin face ne dedi ekmek makinanın hayırlı olsun . Bu ipadımı çok ani aldım galası tap 2 7inç 16gb sim kart girişli .media marketten aldık ve diğerlerini gezme dim kardeşim burası en uygun olur didi sence fiyat nasıl
nabersiniz kızlar;
kaç zaman oldu girmeyeli....
kaynana geldi, ertesi gün yatak döşek hasta oldu, ondan oğluma geçti, o da hasta oldu. iki gün rapor aldım, evde onlara baktım. iki gün de hafta sonu tatili, yine hastalık. çat diye çatlamak üzereyim, kimin yakasından tutup da düzeleyimazıcık öfke biriktirdim, yarın evlilik yıldönümümüz, hastaları birbirine emanet edip, kocacığıma patlamak üzere dışarda kutlama yapıciğiz.
sizden ne haberler var, kim bilir neler kaçırdım pööf
pepeti bacımmmmmmmm sağol bakalımmm inişlerde yaşıyoz şuannn....bilemem amam kesin eğer çocuum olmasaydı o iki seneyi çekmeden ayrılırdım simdi iyiyiz ama o dnem çook yıprandık çok tam 24 ay 2 bin kredi borcu ödedi kardesine
geçmis olsun yası uzun olsun canım
rüyaya bak beee bune kızz selin bekar olsan kardeşime alırdım seni kızzz napar ederafeti devran selinnnnmişin sen
buna kız korku filmi gibi :18::18::18::18: bu ay 2 bin kenira atınca 90 olucak insallah
iyi akşamlar kızlar:) bi hafta sonunun daha sonuna geldik:) bu hafta sonum baya verimli geçti kendi açımdan :)
dinlendim temizlendim son bi işim kaldı ütü yapcam yapcam diodum yapamıodum kısmet olmuodu kalkıp onuda yapıp bitrcem:) aslında şu çamaşır işini hafta içi halletseydim herşey daha bi kolay olcaktu ya neyse:)
sonnada bi udş faslı oh mis yarın koşturmacaya devam
eskiden işe gitmek işgence gibi gelirdi ama şu an çalışma arkadaşlarımı sevdiğim için bi an önce gitmek istiorum:)
pazartesilerden korkmuorum:) tamam abatmim şimdi gelsinde istemiorum ama gelincede sendroma girmiorum:)
beni asıl kasan şey ne giysemdi artık oda yok giyceklerim belli:)
amaaaaaaaa 27 mayısta dogum iznine zorunlu olarak ayrılıorum çok az kaldı inanmıorum:)
resmen 2 ay kaldı sonna hep evdeyim :) düşündükçe heycam basıyo:)
bu arada bebğimizin ismine karar verdik son anda bi değişiklik olmazsa ÇINAR KAYRA olcak
çınar benim seçimim kayrayıda olsunmu falan dye ben önerdim çok sevdi ikiside olcak:)şimdilik benden bu kadar öpüorum canlar:)
şampuanınızdan memnun musunuz
şampuanla saç kremini bir arada mı ayrı ayrı mı kullanıyorsunuz
hangi marka şampuan veya saç kremi tavsiyeniz nedir
ben ipek elidor loreal elseve kullandım memnundum
hacı şakir duru dalin saçımıa iyi gelmedi
ipeğinde sarı renkli saç kremi çok iyi ama diğer saç kremleri bir fayda etmedi
yarın saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum canlılık katsın bahara girmeden bende de bir ferahlık olsun istedim
benim ütüde de temizlikte de eşim çok yardımcı oluyoo saolsun tek başıma yapamazdım hele selin sen gibi hamile olsam hiç bişi yapmazdım herhal:)
sendeki bu gayrete bayılıyorum nazlı bi hamile değilsin anladığım kadarıyla ne güzel
bu arada bebeğinin ismi çok hoş Çınar. ömrü de ismi gibi olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?