- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
günaydıııınnnn
karanfilce, pepeti aldıklarınızı güle güle kullanın
karanfilce ilk pişirdiğim ekmeği ne heyecanla beklemiştik eşimle
nasıl güzel kokusu sarmıştır evi
ben bu hafta unuttum ekmek yapmayı
darksea sen de çok pıtırcıksın seni de çok seviyoruz
bıdıkçım baharda bana da oluyor aynısı
dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan
meşhur bahar yorgunluğu
harika görünüyor.kokusu buraya kadar geldiellerine sağlık.bişey soracm sana.bunu yaparken herhangi bir katkı maddesi yok dimi?sadece un,su,maya,tuz ve şeker mi?
kalinka rusların bi şarkısı milli bi şarkıları çok severim bi ara her hiç bıkmadan belki 10 defa dinliodum tam olarak şu oluyokalinka ne demek selin
Gunaydin kirli cikilar.... :)
Limondan bahsedilmis,ben de bir kac birsey yazmak istedim.Limonun suyu neysede simdilerde satilan limonlar uzun dayansin diye uzerine koruyucu birsey serpiyorlar,simdi ismini hatirlamiyorum.aslinda tum meyvelere boyle yapildigini duymus ve okumustum.o yuzden kullanacaginiz limon ya da portakal kabugunun organik ya da,iyice yikanmasina dikkat edin.Ben bunu bildigim halde dikkat edemiyorum mecburen iyice yikayip oyle kullaniyorum.
bunun haricinde birsey danismak istedim sizlere :) benim hepi topu iki halim var ,aldigimdan beri hic yikayamdim,hep elle sildim,yerim de musait olmadigi icin yikayamidimda
sorum su ki; acaba hali yikama makinesi almak mi daha uyguna gelir, ya da yikatmaya mi vermek? isin icinden cikamadim, bir taraftan iyi olur diyorum bir taraftanda fuzuli mi olur diyorum..sizin fikirleriniz nedir,hali yikama makinesi olupta tavsiye edenleriniz var mi?
bu arada bebişin mobilyasına baktım
GEMC BEBEK ODASI YILDIZ MOBLYA Trkiye'nin Uygun Fiyatl Mobilya AlveriSitesi
bunu almaya karar verdik :)
ben temzilik yapmaya gidiorum:) fikirlerinizi alim:)
merhaba selincim çok şık bir görüntüsü var ama bence o fiyata etmez
sana öneriler elbette karar senin
ben olsam bebek için sadece park yatak alırdım ( hafif her yere taşınabilir )
o kadar parayı vereceksen genç odası almanı öneririm çünkü bebeğin büyüdükçe eşyaları için daha büyük yatak ve dolaba ihtiyaç duyacaksın
hatta çevrende yaptırabileceğin bir mobilyacı varsa özellikle dolabın iç dizaynını kendi çizip istediğin ölçülerde yaptırabilirsin ki daha kullanışlı bir ürün elde etmiş olursun
ve fiyatı da neredeyse yarı yarıya indirimli olur
farmasicim ya park yatklar yere çok yakın olduklarından ve altları boşlukta oldugundan soguk geçirio ortapedik diilmiş o yüzden düşünmedim açıkçası
bide bu beşik büyyen beşik içinden beşiği ve komodini çıkınca bildiğimiz yataklı genç odası oluyo üstündeki o gemici desenleride çıkabiliomuş
ama şimdi benim kafam karıştı:) ayrıca güvendiğimiz yaptırabilcemiz bi mobilyacıda yok
napsamki ya odama bi tane beşik alamıorum çünkü sığmıyo odama bebiş mecburen ayrı yatcak bizden....
kahvaltımızı yaptık öyle geldim
ekmeklerim..
Eki Görüntüle 659698 Eki Görüntüle 659699 Eki Görüntüle 659700
sıcak sıcak kesince hafif yapıştı ama daha fazla bekleyemezdim.
sıcak sıcak tereyağ sürmem lazımdı
ilk gözlemim
gayet başarılı güzel pişmişti içine ceviz koymuştum başka şeyler de koyabilmek mutlu edici.
iyiki almışım dedim gayet hoşumuza gitti.
selincim çok beğendim benbu arada bebişin mobilyasına baktım
GEMC BEBEK ODASI YILDIZ MOBLYA Trkiye'nin Uygun Fiyatl Mobilya AlveriSitesi
bunu almaya karar verdik :)
ben temzilik yapmaya gidiorum:) fikirlerinizi alim:)
afiyet olsun canım
google ekmek kokusu yazarsan bir tane blog çıkacak
süper tarifler var orada ekmek için ben oradakilerden tiramisu ekmeğini (tatlı oldu kekimsi) patatesli ekmeği (bayıldık) mantarlı ekmeği (güzeldi) ve ricottalı ekmeği denedim hedefimde domatesli ve soğanlı var harika oldu hepsi
üstelik onun makinesi de sinbo
tuttu tutmadı derdi yaşamazsın
bir de çok güzel püf noktaları var
mesela çok yağ konacak ekmekler için elma püresi önermiş yağ yerine
denemedim ama güzel olabilir
ayrıca ekşi maya tarifi ve ekmekleri var
bak valla
selincim çok beğendim ben
ama tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir
bize zamanında annemler bunun gibi yatağı büyütülenlerden almışlar
biz o yatağı da komidinleri de o kadar uzun süre kullandık ki
hatta yataklardan birini erkek kardeşim de kullandı
hatta kitaplığını ben halen kullanıyorum düşün
şu an annemlerdeki yatağımda eski ranzamın yataklarından biri
diğeri de yazlıkta
ama tabii eskinin mobilyası gibi olmayabilir yeniler
badenin ablası kullanamamış mesela
Slm kızlar yarın da konmadan kalacağım regl oldum doktor 2. Günü gel demişti tam denk geldi
Slm kızlar yarın da konmadan kalacağım regl oldum doktor 2. Günü gel demişti tam denk geldi
konmadan kalacağım ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?