Kirli Çıkılar )))

benimki horul horul uyudu

sağolasın canım

harika görünüyor.kokusu buraya kadar geldi ellerine sağlık.bişey soracm sana.bunu yaparken herhangi bir katkı maddesi yok dimi?sadece un,su,maya,tuz ve şeker mi?

yok canım katkı maddesi yok.
ama un hazırdı onun içinde koruyucu vardır. maya hazır onun içinde de vardır.
ama zeytinyağı da katılıyor içine o halis muhlis sızma idi.

unu da 2 bardak tam buğday 1 bardak beyaz un koydum ama tam tersi konursa daha fazla kabarabilir.
bi de be şöyle düşünüyorum.
keten tohumu alsam çekip atsam çörek otu çeksem böyle faydalı şeyleri un gibi öğütüp içine atsam ne güzzel olur dimi

kalinka ne demek selin
kalinka rusların bi şarkısı milli bi şarkıları çok severim bi ara her hiç bıkmadan belki 10 defa dinliodum tam olarak şu oluyo
"http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-3391.html#post29387751

iki halı için yılda bi kez yıkmak için bide makina almak biraz fuzuli açıkçası:)
halıların 10 metrekare tutsa ikisi metrekaresini max 3 liradan yıkıolar 30 lira yapar bence değmez :)
yani makinaya vercen parayı kimbilir kaç yılda çıkarcak bide iş yükü....

kızlr dün kelebeğin rüyasına gittik:) film güzeldi beğendim
yılmaz erdoğan yapmış olmasına karşın içinde siyaset barındıran hiiç birşey göremedim doğrusu biraz şaşırttı beni:))
kıvanç ne hale dönmüş gül gibi çocuk ruh gibi olmuş:)
gitmenizi kesinlikle tavsiye ediorum paranız boşa gitmez sakin bi film ama oyunculuklar müthiş olmuş
ayrıca yılmaz erdoğan eşine kıyak geçmiş diye düşünüodum gitmeden önce adam film yapıo başrolde karısı falan ama kadın vermmiş hakkını :)

Son düzenleme:
bu arada bebişin mobilyasına baktım
GEMC BEBEK ODASI YILDIZ MOBLYA Trkiye&#39nin Uygun Fiyatl Mobilya AlveriSitesi
bunu almaya karar verdik :)

ben temzilik yapmaya gidiorum:) fikirlerinizi alim:)

merhaba selincim çok şık bir görüntüsü var ama bence o fiyata etmez

sana öneriler elbette karar senin

ben olsam bebek için sadece park yatak alırdım ( hafif her yere taşınabilir )

o kadar parayı vereceksen genç odası almanı öneririm çünkü bebeğin büyüdükçe eşyaları için daha büyük yatak ve dolaba ihtiyaç duyacaksın

hatta çevrende yaptırabileceğin bir mobilyacı varsa özellikle dolabın iç dizaynını kendi çizip istediğin ölçülerde yaptırabilirsin ki daha kullanışlı bir ürün elde etmiş olursun
ve fiyatı da neredeyse yarı yarıya indirimli olur

aynen katılıyorum

farmasicim ya park yatklar yere çok yakın olduklarından ve altları boşlukta oldugundan soguk geçirio ortapedik diilmiş o yüzden düşünmedim açıkçası
bide bu beşik büyyen beşik içinden beşiği ve komodini çıkınca bildiğimiz yataklı genç odası oluyo üstündeki o gemici desenleride çıkabiliomuş
ama şimdi benim kafam karıştı:) ayrıca güvendiğimiz yaptırabilcemiz bi mobilyacıda yok
napsamki ya odama bi tane beşik alamıorum çünkü sığmıyo odama bebiş mecburen ayrı yatcak bizden....

hayırlı günler kirli çıkılaaar

karanfil afiyet olsun, ilk ekmeğin çok güzel görünüyor. artık çeşitleri artırırsın
selin takımı beğendim ben, ama o beşiği ne kadar kullanabileceksin acaba. sen bebek için bir odanı boşaltacaktın sanırım.
güzel kullanışlı bir dolap, bir şifonyer kesin olsun. yatak için kızlar daha iyi fikirler verirler sana. daha sonra da dolaba uygun
bir yatak ayarlarsın. farmasinin dediği gibi genç odasına çevirirsin. mobilyayı çok bebek tarzı alma bence. aksesuarlarla bebek
odasına çevir. oyuncak için raflar koyarsın, birkaç şık sepet kullanırsın. perdeyle tamamlarsın. daha kullanışlı ve uzun vadeli olur.

selin ,ablam büyüyen beşik ve komodinlerini almıştı yeğenime
büyüdü açtılar yatağı çok dandik oldu..
kaliteliydide üstelik ama olmadı..
ablam okula başlayana kadar idare etti onunla ama .çoğu zaman yeğenim ablamla uyur halde yani..
sonra kaldırdılar kocaman bırakacak yer yok bi arkadaşına verdiler..gidip ba<a aldı, dolap çalışma masası yaptırdı miss gibi oda oldu..
bence sende park beşikle idare et ortopedik döşeklerden alırsın..büyüdüğünde genç odası yaptırırsın inş.

merhaba canım sana hak veriyorum park yatakların yere yakınlığı ve çocuğun soğuktan korunması gerekliliği açısından
ama gene bir öneri ben aldığım park yatağın içersine birkaç battaniyeyi yatağın zemine katlayıp koymuştum böylelikle yerden yükseltmiştim

genç odasını da mobilyacıya yaptırmıştım
dolabımı bir tarafı 4 raflı ortası iki kapalı üst kısmında çarşaf yorgan vs konacak yerini alt tarafını asılacakları koyabileceğim şekliyle
en altta da yan yana üç tane çekmece yaptırmıştım
şimdi 2 çocuk da rahatça kullanıyorlar

park yatağın içerisnde ben iş yaparken oynayabiliyordu ve yaramazlık yapamıyordu [B
[/B]

selin bana annem ne istediğimi sormuştu çocuğun odasına dair

annemle çarşıya çıktık istikbale vs gittik kadın alacaktı ama kullanışlılık açısından benim içime sinmemişti
hatta yaptırdığımız genç odası daha pahalıya malolmuştu sebebi ise benim istediğim ölçülerde olmasıydı ama içime sinen kullanışlı bir ürün ortaya çıkmıştı.

çizimini kendim yaptım

1 yatak
1 gardalop
1 üst kısmı kütüphaneli çalışma masası

afiyet olsun canım
google ekmek kokusu yazarsan bir tane blog çıkacak
süper tarifler var orada ekmek için ben oradakilerden tiramisu ekmeğini (tatlı oldu kekimsi) patatesli ekmeği (bayıldık) mantarlı ekmeği (güzeldi) ve ricottalı ekmeği denedim hedefimde domatesli ve soğanlı var harika oldu hepsi
üstelik onun makinesi de sinbo
tuttu tutmadı derdi yaşamazsın
bir de çok güzel püf noktaları var
mesela çok yağ konacak ekmekler için elma püresi önermiş yağ yerine
denemedim ama güzel olabilir
ayrıca ekşi maya tarifi ve ekmekleri var
bak valla

bu arada bebişin mobilyasına baktım
GEMC BEBEK ODASI YILDIZ MOBLYA Trkiye&#39nin Uygun Fiyatl Mobilya AlveriSitesi
bunu almaya karar verdik :)

ben temzilik yapmaya gidiorum:) fikirlerinizi alim:)
selincim çok beğendim ben
ama tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir
bize zamanında annemler bunun gibi yatağı büyütülenlerden almışlar
biz o yatağı da komidinleri de o kadar uzun süre kullandık ki
hatta yataklardan birini erkek kardeşim de kullandı
hatta kitaplığını ben halen kullanıyorum düşün
şu an annemlerdeki yatağımda eski ranzamın yataklarından biri
diğeri de yazlıkta

ama tabii eskinin mobilyası gibi olmayabilir yeniler
badenin ablası kullanamamış mesela

Son düzenleme:
selincm bn de farmasi ve sunnyye katılıyorum.illa beşik almak istiyorsan dolapla beşiği alabilirsin.şifonyer olmasa da olur gibime geldi.zaten beşikte çekmecesi var.ileride belli bir yaşa gelince aldıklarını verirsin bir yere, yerine genç odası takımı alabilirsin
karanfilce malzemeler herkesin bulacağı şeyler yani,ekstradan bişey yokmuş.memnun olmana da sevindim.ohh çeşitliğini arttırmk mümkün

selamlar hepinize.
karanfilim iyi günlerinizde kullanın ekmek mak. güzelim.ağız tadıyla yiyin inşallah.
beni de heveslendirdin bak şimdi.
yazayım alınacaklar listeme..
bir listem var 10000 lira yapıyor totali.
nasip,önce sağlık sonra varlık.
selin her sene daha güzel modeller çıkıyor genç odalarında.
çok pahalı olmayan bir beşik takımı[beşik+küçük şifonyer] seçip,çocuk 5-6 yaşlarına geldiğinde genç odası alabilirsin.
ben öyle yaptım.
ufaklık ta ablasının beşik takımıyla büyüdü,bu yaz ona da alacağım odasını.
bu arada ben park yatak ta kullandım,her yere götürdüm,ama ne rahatlık.
otele bile gitsen çocuk kendi yatağında tertemiz uyuyor.
2 yaşına kadar ideal.

karanfilim afiyetle ye çok güzel görünüyor
selincim ev almayaı düşünüyorsun bence de beşik alırsan evine geçince oraya uygun sabit bir oda yaptırabilirsin çok da güzel olur

Slm kızlar yarın da konmadan kalacağım regl oldum doktor 2. Günü gel demişti tam denk geldi

çok sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah çeşitleri artırız artık.
annemlerin evinde küçük ama lezzetli patatesler varmış gelirken babama getircekti evde bozulmasın diye.
ne yapsak diye düşünüp duruyordu.
çok sağol söylediğin için.
ekmeksanatı.com dan çok faydalandım araştırma yaparken bu siteyi de kaydediyorum hafızama

Slm kızlar yarın da konmadan kalacağım regl oldum doktor 2. Günü gel demişti tam denk geldi

hayırlısı olsun canım..
İnşallah fazla uğraştırmaz ve ikinci beben de geliverir hemen.

biz de tüp araştırmasına girdik.
aslında benim kafamda sadece euroferil vardı ama sonradan çok da başarılı olmadığını gördüm.

sen selçukluya gidiyordun deil mi.
orda tüp nasıl acaba ali acar da orda sanırım o filan tüp bebek yapıyomuki.

bazıları da kızılayda da yapıtırıyor. orayı da düşünmeye başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…