Kirli Çıkılar )))

boşver canım..şok şükür öyle zararları yok idare ediyorum..bazen çok sinirlenince yazıyorum:)
iyi amannnn komşu çok önemli pek komşuluk yapmasamdaaa zararsızını versin allahım:) inan yeni aldık evi daha oturamadık taşınamadık bu kez içini yaptırmadan azcık otursakda ona göremi yaptırsak diye düşünyorummmm yoksaa birini aldık 8 aydaaa sattık çıktık öyleee gıcık olduk anlayacağın ha bana kalsa çıkmamda bizim adammm delüüü olunca:):):)
bacımmmmmm çok güzelmiş bizim okula gelmedi yahu angaranın göbeğindeyiz hoş gelsede kimse istemezde ben hazır çoluğum çocuğum yokken azcık el atmak isterim amaaaa bir yapışırsam bırakmazlar falan matematikçiyim bunaltırlar çok çektim bu noktadan

banu bacımmmm çok doğru diyonnn ya varya dediğini ilk yılımda yapyordum çıkıp yemek yemeler kahvaltılarrr ve adam babama şikayet etti senin kızın edepsiz şeyler yapyor dedi düşünseneeeee aman anlatmıyımmm artık delirdim böyleyim bananeeee şimdide bu akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayım dünya benim kahrımı çeksin diyorum uygulama eksiklikleim olsadaaa

aman allahım bu neeeeeeeeee enfesssssss duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende istiyom bacım yaaaa
ben de mi alsam ekmek makinesi uff çok yer kaplarmı bisssürü börtüböcüğü ıvırı zıvırı varmıııı seninkinin... cidden enfes duryor afiyet olaaaaa

multijet bacım bu gidişle senle adliyelerde karşılaşacaz:):):):) yaaaa boşanma ya adam yaralama vakalarındaaann
yok be ablacımmmm hadi gel anlaşma imzalayacaz dedim olmaz üst yazıylaaa randevo aldınmı şunu ettinmi bunu ettinmi yok böyle devlette böyle işler gözüm.... dediiiiiiiiii veeeee dellendim kumandayı fırlattımmmmmmm odasına çekildi ayrı yattık amaaa deli etti başka şeylerledeeee daha demeyim..... 2 sayfalık mektup yazdım a4 kağıdaaa sabah bıraktım ayakkabısının içineee neyse okumuş yahut görmüüş olmalı ki üzerineee panterim seni seviyorum :):) aynenn bunu yazmış deli yaaaa allahım nasıl biriyle evliyim benn diyorum ablacım

az daha bekleyin beni
dönüşüm muhteşem olacak
gökçecim ve lazım cincon elifime bişiler yazamadım
yaziciiiim
seyyah bacım iyimisin sen vallaaa geçmişide sayende erkenden bitirdimmmmmmmm hiç bişeycikelr fazladan yazılmamış :):):)):)

şu botu sipariş verdim umarım bir sürprizle karşılaşmam

36460 Gn Deri Bot | BOT | Gn Ayakkab - Gn Deri Online Sat Maazas
bacıların en kirlisiiiiiiiiii harikasın aldıklarnı güle güle giyinnnnnnn taba rengine hayranımdır kışın çok güzelll

bugun okulda sabah erken gidince genellikle ben ve bir arkdş çayı demlerizzz falan eski makinedeyken derken yeni makine aldık okula baya büyük bir arkdş bedenci o seçti neyseeee
bugun sabah tam biz çayı demlemek için eskiyi dökerken ben yapıyorummmmmm bu işlemi o sırada ne dedi adam

--gökçe hocam 10 tl verekde bardaklarımızıda yıkaaaa gelde dellenme 3 arkdş daha vardı dolaplarnı açyolardı yeni gelmişlerdi neysee bende

----hocam 20 tl verimde hocam sen yap bu işi olurmu dedim....

sus pus oldularrrr diğer 3 bayana rkdşm adama çok ayıp ettin o nasıl bir laf ettin gökçeye deselerdeee yoooo cidden 20 verim o yapsın hergün yıkasındaa diye yineledim lafımı neyse

lafımı pat diye desemdeeee acaip gıcık oldummmmmmm

gökçecan aman diyim adliye yerine Ankara da bir yerlerde buluşalım

bu arada iyi yapmışsın adama cevap vermekle
ama diğerleri niye onu değil de seni ayıplamış anlamadım

SELİN BACIMMMMMMMMMMMM okudumda gönül elçilik program klavuzunun içeriğiniiii azcık daha kavrayım bitmedi okuduğm kadarıylaaaa şu resmi prosüdörler uff uzun yok aylık faaliyet raporu verilcekmişşşşş

yok genelde meslekleri doğrultusunda yapmaalrı gerekirmiş eğerrr kişi başka dalda gönüllü olmak isterseee yok il müdürleri karar verecekmiş bu noktasını sevmedim....

mesela ünvrste öğrencileri gönüllü okuyucu olabilyormuş görme engellilere veya çocuklarla okuma saati yapabilyorken ben matematikçiyim ve bu daldaaa çok uzatmak istemediğimden bu şekilde gönüllük istemekteyim..... bakayım azcık daha okuyayım

selam kızlar
bizdeki durumlardan bahsedeyim biraz
kv bizde kalıyor
o olmasa halimiz nice olurdu
daha bebeğimin altını bile iki kere değiştim
kv hem bebekle ilgilenmeye çalışıyor
hem evimin işini yapıyor
hem karnımızı doyuruyor
tabi benim de 24 saatimin 20 saati bebeği emzirmekle geçiyor

uyku yönünden çok korkuyordum
bazı geceler, yarım saat anca uyuyabiliyorum
ama Rabbim sabrını veriyormuş
şikayetlenmiyorum, çünkü çok şükür, sağlıklı bi bebeğim var, yetmez mi
her şeyden önemlisi ona kızamıyorum bile, beni bu kadar yorduğu için
onun haricinde herkese çatabilirim

bebeği görmeye gelenler oluyor
burda "yoklama" adı altında tepsi tepsi mamalar geliyor
rahat rahat yiyorum, çünkü doğumdan sonra 10 kilo gitti benden, hamile kaldığım kiloma geri döndüm
bir de mide yanmalarım yok artık çok şükür

artık arkanızdan yavaş yavaş gelirim derfat gibi

gökçecan aman diyim adliye yerine Ankara da bir yerlerde buluşalım

bu arada iyi yapmışsın adama cevap vermekle
ama diğerleri niye onu değil de seni ayıplamış anlamadım
evet inşlh güzel bir ortamda karşılaşalım :)

yok yokkk adama verdim cevabı

arkdşlar adamı ayıpladılar
ya gökçeye çok ayıp ettin diyeee

bacımmmmmmmm size gelebilirmiyimmmmmmmm hem bebişi severim hemde mamalarınızı yerim...

bu arada nickndeki 25 yaşınmı yoksa erzurummmu...

yoklama da diyinceee bende o taraflardan oluncakkkkkkkkk öyle sandım azcuk

maşallah barekallah

bugün bebeği olan tüm tanıdıklarımı aradım ve iş yerinde herkesi buldum osrudm beşikmi park yatakmı istinasız herkes park yatak didi:)
vede içine cidden dediğin gibi yataştan falan yatak olmuomuş boyutları uymuomuş aldıgın yerden alcaksın didiler okey didim:)
verdiğin bilgi için çok saol:)

:) derfat dedinde aklıma geldi geçen bir pizza yapmışım offfffff
ben çözdüm bu pizza işini:)nefisti bir tepsiyi eşimle bitirdik sonna hareket edemedim patlıodum az daha::)

bu arada bu mide yanmalarım sanki hiç geçmicekmiş gibi gelio:)
bende artık bebeişim dogsun istiorum:) kime benzio eli ayakları nasıl emzirmek nasıl bi duygu:)
çok merak ediorum:)

gökçecim çok bi ıvır zıvır aparatı yok.
yaptığın kazan da çok kolay yıkanıyor.
hatta sadece suyla yıkayveriyorum ben kazanı.
ama bugün içinde ufak bi aparat kırılmış.
önemli ve elzem bişey değil ama az bişey canımı sıktı.
evet güzel yapsa da en nihayetinde sinbo.

bugün apartmanın günü vardı ben de annemle oraya gittim.
şimdi yemek yapıyorum babamla eşime.
bu bahar yorgunluğu olayı şimdi yine başladı.
sanki bacaklarım tutmuyo gibi.

sevimlicim bebişinin ve senin iyi olduğunu bilmek güzel

senfatçım hoşgeldin

selincim hayırlısıyla merak ettiğin duyguları da yaşayacağın günler yakındır

ben de yazı getirdim aldıklarımla kendimden geçtim alışveriş yaparken
beyaz bi pantolon somon rengi stiletto ayakkabı bej-sarı arası bi çanta
ve bej şifon bi gömlek aldım annem tam yaz kızı oldun dedi :))

bi de kuveyttürkten hesap açtırdım bugün

aldıklarını güle güle güzel günlerde kullan böcük :)

kızlar bu perşembe günü a101 de rinso 10 kilogram deterjan 21.95 çok uygun hbaeriniz olsun:)
stokçular:)

bacımmmmmmmm size gelebilirmiyimmmmmmmm hem bebişi severim hemde mamalarınızı yerim...

bu arada nickndeki 25 yaşınmı yoksa erzurummmu...

yoklama da diyinceee bende o taraflardan oluncakkkkkkkkk öyle sandım azcuk
erzurum

geçiyo geçiyo mide yanmaları, ama ben bugün abarttım galiba yemeyi
eşime de bana da benzemiyor pek
ben kara bi çocuk bekliyordum
çünkü eşim de ben de kara kaş, kara göz
bebek sarı saçlı, beyaz tenli doğdu

emzirmek şimdilik sıkıcı
çünkü çok sık ve uzun süre emiyor
her organı gibi eli ayağı da minicik
ama insan alışıyor, çok da minik gelmiyor artık bana
abimlerin bebek 4 aylık, artık o bana dev gibi geliyor

ya sinbo minbo cidden küçük ev aletlerinde pek de kötü değil bu sinbo:)
bu arada ben halaaaaaa rondo alamadımmmmmmmmm uf sanarsın araba alyom bişey oldu adetaaa banaa bisssürü alternatif soktum aklımaaa

anammmmmmmmmmm hem erzurummm hemde bıdıkçıkkkkkkkk .... çok öp bıdığınızı

kızlar bu perşembe günü a101 de rinso 10 kilogram deterjan 21.95 çok uygun hbaeriniz olsun:)
stokçular:)
A 101 - Hoşgeldiniz
sağol bacım.... ben yaklaşık 2 yıldır neredeyseee hep sıvı konsantre deterjan alır oldummmmmmmm böylelikle vernel kullanmıyorum hele persil çok iyi geldi
şu sıralar pervol de denedimdeee o abartmış
siyahlar
renkliler
beyazlar
narinler hassaslar
bende bir paket beyazlar ve hassaslar almıştım
ehhhh oda iyi sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…