Kirli Çıkılar )))

selam kızlar
nasılsınız,neler yaptınız
selincim
bi ara sormuştun ya çocuk odası takımını
cnm bizim bi arkadaş çilek odasının takımını aldı.takımın içinde bebiş büyüyünce uzayan yatak var.sitesine girip bakabilirsin.ben tam anlatamadım.çok şirin.öle bi şe düşünebilirsin.dün onlardaydık.rahat 7,8 yaşına kadar kullanır.bi de 6 ayı doluncaya kadar yatak odalarında yanlarına yatırmak için bi sallanan beşik var.o da çok şirin

maşallah bebişine ve sana

az önce geldim spordan uyku bastırdı girdim battaniyenin altına

kızlar bu perşembe günü a101 de rinso 10 kilogram deterjan 21.95 çok uygun hbaeriniz olsun:)
stokçular:)
bugün a101 e gittim o klozet kokularından kalmamıştı
ben de ariel in kapsüllerini merak ediyorum indirimi için pusuya yattım bekliyorum denk gelirseniz bana bi haber edin tamam mı

merhaba kızlar;
sevimli amanınnnn ne güzel duygular. herşeyi doya doya yaşa. sonradan inanılmaz özlüyor insan...
selincim ben park yatak kullanmadım hiç. bu konuda en ufak bir fikrim bilem yokk. ama eminim sen en iyisini düşünürsün. bu arada ben seni nedense çok farklı hayal etmişim...ama çok güzelsin demeden geçemeyeceğim...
böcük güle güle kullan aldıklarını...
kızlar size birşey sormak istiyorum ben...
okulda bir arkadaşım var. gerçi hala arkadaşmıyız bilmiyorum. son bir yıldır aramzda soğuk rüzgarlar esmeye başladı. hiç bir kavgamız falan olmadı. yani ortada küslük gerektiren bir durum yok. şu anda tuvaltte falan karşılaşırsak sadece birbirimize merhaba diyoruz. koridorda falan da gözümüzle yarım yamalak bir selam veriyoruz. ben artık bu durumdan çok rahatsızım. mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışıyorum.
neyse...
ben son bir haftadır rüyamda bu kızı görüyorum. konuşuyoruz, dertleşiyoruz, ağlıyoruz birlikte...
allah hayır etsin de neye işarettir bu rüya...
kafam hep onda. saplantı şekilde bu aralara takıldım kaldım...

tupperware kullananız var mı tavsiyelerinizi önerielrinizi alabilirmiyim
suluğu nasıl almayı düşündüm ama kararsızım16tl bir tane şişesi

Eki Görüntüle 662769

danışmanlığını yaptım bir aralar
bi cacığa benzemio çogu ürünü gerçi su şişesi almadım ben onu sölim ama diğer ürünlerine bakarak sölüorum kaliteli plastik:)) ama sonuçta plastik ben senin yerinde olsam cam bir şişe edinirdim:) marketlerde dünya kadar boy ve ebatta var daha sağlıklı:)
ama yok illa denicem dersende çok bişe diilmiş kendin bilirsin kuzucan ama diğer ürülerini alma bence çünkü satıcılarının ağzı çok iyi laf yapar:) aman diyim dikkatli ol fena kazıklar yedim danışman oldugum halde:)
ama denenbilir hem kendin görmüş olursun çokda pahalı bişey diil dediğim gibi cam bir şişe edin:) evet birazcık daha ağır olur buna göre ama ben olsam almazdım:)

Gunyadinnn canlar... Buaralar herkesler ya bahar yorgunluğu yaşıyor yada ben gibi bahar patlaması sanirsam.... Sevimli maşallah sana.canım...
Selin yatak işini dusunuyosun kendimden örnek vereyim. Büyüyen besiklerden almayi cok istedim ama girttim gördüm en büyük boylusu bile açılınca okadar büyük olmuyor. Sitelerde bir mağazada adam el.isciligiyle yapıyor ıstediğin boyutta ama bu seferde bi takım parasına geliyodu. Bizdde adettir ilk bebegin beşiği yatağı giysisi kızin anası babasi tarafından yapılır.. baktım olacak gibi değil babama en iyisi bi park yatak alalım dedim ve aldık içine istersenbizimkiler gibi yaylı yatak dahi alabiliyorsunuz sadece boyutu önemli bu yataklarda içinin genis olmasına dikkat etki bebis rahat etsin bi 3_4 yaşına kadar sonra zaten ıstediğin takımı alirsin. Ben yatak odamın bi kac parçasını feda etmiştim yanıma alabilmek için bu hafta sonu düzelttik tekrar aslında odam buyuk ama eşim sevmiyor tıkış tıkış... Kismetse pazar gümüşe aldığımız mobilyalar gelecek... Bende perde arayisindayim. Bi zebra ayır begendim.ama çocuk odasına olurmuki yaaaa

günaydın kızlar.
Eki Görüntüle 662769

bıdık ben 750 ml şişesini kullanıyorum,selinin dediği gibi sonuçta plastik ama normal su şişeleriyle kıyaslanamaz.
kullan at şişelerin doğaya zararını unutmamak lazım.
cam şişeyi sürekli taşımak mümkün değil.
en az 5 sene kullanılabilir olması da bana cazip geldi.
kızlara da aldım,memnunum.
tupperın başka bir şeyini kullanmadım ama bunlar iyi.

günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrr :))))))))))))))))))

günaydıııııııınnnn....
keyifler yerindedir umarım arkadaşlar.... :)

haftasonu için, 2 günlük bir kaçamak ayarladık......
inşallah şu bahar enerjisini hem atar,hem de yenisini yükleyebiliriz.... :119:
değişiklik iyidir.... :127:
tebdili mekanda ferahlık vardır..... :)

çok güzel güle güle gidin gezin gelin canım :)))

meyraa elimde altın ve dolar var

bana tl lazım olacak nasipse inşaat işleri başladığı dönemde

o nedenle

dolar yükseldikçe elimdeki doları tl ye
altın yükseldikçe altını da satarak tl ye geçeyim diyorum sence nasıl mantıklı mı ? artık beynim durdu

dolarla al-sat yapacak kadar vaktim olmayacak hedef tl yi yükseltmek

hayırlı olsun sevimli anne gülçe güle büyüt bebişini
sebebsiz olduğu niçin huzursuzsun bence git neden böyleyiz de sorunu çözünce herşey normale döner meyracım
Eki Görüntüle 662769

arkadaşlarım kullNıyor normL şişe bence bir özelliği yok sadece daha uzun kullanabiliyorsun o

şu an okuldayım tenefüste okulun laptopuna el koydum hehehe onlar isteyene kadar ben de duracak ara ara girerim böyle bu ARAlar pek yazasım yoktu öyle dolandım bahardANDır dimi

selincim ben park yatak kullanıyorum memnunum oda almayı da düşünmedim ne kadar boş yer o kadar iyi bol bol oynasın çocuk deyip almadık odasında sadece dolap ve park yatak var gerisi oyun yeri en azında çarptı düştü canı acıdı sıkıntıısı yok sen bilirsin tabi

günaydın kızlar
size bi şe danışcam
biz şimdi doğu görevindeyiz,bitince de ne eşimin ne benim ailemin yaşadığı şehri istemiycez
ama puanımız az olduğu için deniz kenarı bi yerde gelmicek
şimdi babamın bi dairesi var fakat içi bitik diil.boyası,mutfak dolabı falan eksik.15.000 falan gitcek içini yaptırırsak
biz de eşime şöle düşündük yazlık için o evin içini mi yaptırsak(çünkü ikimi de denizi çok seviyoz) yoksa elde biriken paramızı tayinimizin çıkcağı şehirde ev mak için mi ayırsak
uffff çok kararsız kaldık
babam da haber bekliyo
şimdi başlarsak anca yaza sizin gelmenize yetişir diye
bilemedik

yükseleni sat,düşeni al.....
bayılıyorum senin şu tabirine.... :)
aynı fikirde olmam da cabası.... :))
yerinde olsam ki,yerinse sayılırım :) zira bana da tl. lazım olacak, yakın zamanda,kar ediyorsam,az da olsa, dolar,euro,altın tl. ye geçerim bende....
bende dolar yok,altın var,ama baya yüksek rakamlardan alınmış...
beklemedeyim bende,zararı çıkardığım an tl. ye geçicem...
zira bu yıl ve önümüzdeki yıl için,gerçek piyasada düşüş beklentisi var,genel anlamda...
yakında lazımsa hiç riske girme,az da olsa karı gördüğün gibi,kaç canım....
mt.... :))
bi de bu akşam malum fed var.....
yarına ons 1500 de de,1700 de de,1612 de de uyansak şaşırmam....
ne olacağı hiç belli değil,gerçi sen bunu benden iyi biliyorsun canım.... :)

Allah razı olsun yanıtın için bitanemmmmmmmmmmmmmmmm

meyra iyi gezmeler güzelim.
özlem yeni eşyalarını hayırlı günlerde,güle güle kullansın kuzun.
zebra perde çocuk odasına da olur tabii,her desen her renk var şimdi.
poe önce kendi evini al,yazlık elzem değil.
aile içinde para işlerine eşinle girmeni tavsiye etmem.
olmaz ama bir tatsızlık olur,lafı geçer üzülürsün.
farmasim sizin inşaaat işi için hayırlısı olsun diye dua ediyorum sen yazdıkça.
alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah.
sevimli ne güzel kayınvaliden var,ben 3 çocuk doğurdum bir bardak su içemedim elinden.
böyleleri de var işte,maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…