tatlım ben cezayırdeyken türk ürünü diye bıngı pembe renk almışdım gerçekden çok güzel kokuyor.
burda annem yumoş almış oda güzel ama kokusu pek yok...
bende yumoşun konsantre yumuşatıcısı var kokusu kalıcı oluyor en son toptancılardan aldım 1500 ml lil şişesine 6.90 ödedim
normalde marketlerde 9.90 a bulduğnda bile iyiymiş diyorsun 11-12 lira civarı satılıyor hep ben toptancı marketten aldığımdan böyle oldu.fiyatı iyimiş hem konsantre daha uzun süre gidio normale göre
ark.ım demişti bingo nun 1 yıl gidio kokusu die
bir yaz yıkamış kıyafetni 1 yıl geçmiş aradan hala kokuodu dio bu kadar sürüyorsa süper ama illa dura dura kokmaz mı
sizde de böylemi oluo
normalde marketlerde 9.90 a bulduğnda bile iyiymiş diyorsun 11-12 lira civarı satılıyor hep ben toptancı marketten aldığımdan böyle oldu.
ben o kadar dikkat etmedim uzun süre kalıcı mı geçici mi diye ama doğal olarak geçmesi gerekmez mi çok kalıcı olanda kimyasal daha yogundur :44:[/QUOTE
kimyasal olayını düşünmemiştim
bana da uzun geldi 1 yıl
cuma günü japona gidiyim
orda hangisi uygunsa ya bingo ya yumoş alayım
ben bizim burdaki toptancılara güvenemiyrm
içersi çok pis oluo hiç dikkat etmiolar giremiyorum
poecim mezhebi eşinin mezhebi geniş ailesine ...................... diyorum
iyiki başlarında benim gibi gelin yok çarklarına ........................ anladınız
evine asla ayak basmazdım
kimi kiminle yatıracaklarsa yatırsınlar ben uzak kime yakın olursa olsun şeref .................ler
darksea sana uyarı yazısı vermiş ya yönetici senden savunma istediler mi? öyle durumlarda trafikte takılmak özür olarak kabul edilebilirmiş bir de seninle emsal olup da (3-5 dk geciktiği halde) uyarı yazısı almayan varsa onu da örnek gösterebilirmişsin. çünkü yönetici herkese eşit davranmak zorundaymış benim okuduklarımdan çıkarımlarım bunlar oldu.
ama çok saçma olmuş 3 dk gecikmeden uyarı cezası olması :26:
senle ilgili ayrıntı bilmiyorum ki pek ,bulamadım bişey:26:
sirkeciyi face ten yedim yuttum onunla seyyaha methiye dökerim bundan böle
ne çektin be eva ceo olacam diyehehehe mahalle baskısı yapmak ne kadar zevkliymişbade bana da yapsana bi vasfiye teyze senin espriler süper
poecim ben olsam eltiye eşimle bugün halvete gireceğiz hadi naş naş derdim
Slm arkadaşlar pazara gittim bende
1 kilo çilek 3 tl
1 kilodan fazla muz 5 tl
Yeşil soğan az bişi 1 tl
Tere dereotu 1 tl
roka 1 tl
Pirasa 2 tl
Domates 1 kilodan az fazla 5 tl
18 tl verdim
Balık aldım 1 kilo cipura 15 tl de ona
A 101 de bin parca 2 tane puzzle aldım
Kaplumbağa terbiyecisi ve hali tüccarı çok güzeller zaten istiuordum da puzzle sevenler düşünebilirler
Vasfiye demişsiniz bender bayıldım akşam izledimçok komik
ben olsam yatağı açar eşimle eltiyi çağırır buyrun der odadan çıkardım
belki anlarlar dicem de umut görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?