- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
darksea sana uyarı yazısı vermiş ya yönetici senden savunma istediler mi? öyle durumlarda trafikte takılmak özür olarak kabul edilebilirmiş bir de seninle emsal olup da (3-5 dk geciktiği halde) uyarı yazısı almayan varsa onu da örnek gösterebilirmişsin. çünkü yönetici herkese eşit davranmak zorundaymış benim okuduklarımdan çıkarımlarım bunlar oldu.
ama çok saçma olmuş 3 dk gecikmeden uyarı cezası olması :26:
hayır savunmamı almadılar. zaten sorsalar geçerli bir mazeretim vardı(
geç kaldığım için uyarı almışım. bide bir daha geç kalırsam hakkımda hukuki işlem başlatılacakmış
hayır savunmamı almadılar. zaten sorsalar geçerli bir mazeretim vardı(
geç kaldığım için uyarı almışım. bide bir daha geç kalırsam hakkımda hukuki işlem başlatılacakmış
hayır savunmamı almadılar. Zaten sorsalar geçerli bir mazeretim vardı(
geç kaldığım için uyarı almışım. Bide bir daha geç kalırsam hakkımda hukuki işlem başlatılacakmış
günaydınlarrr
farması listede yokum
unuttun mu beni neyse zati pekte yazılcak param yoktu bir daha ki aya artık
hemen yazıyorum:)zeytincim bildirimini özelde göremedim canım yazsana
darksea canım ilk etapta geç kaldığın için senden savunma istemeleri lazım direk uyarı yapılmaması lazım savunmadan sonra 3 defa bu durum tekrarlarsa hukuki işlem başlatılır
bu sabah çıktık eşimle işe gidiyorz
baktım telimi unutmuşum
az mesafe vardı gidip alayım dedim
neyse koştum 2 dk aldım dönüşte tekrar hızlı yürüdüm
baktım saate geç kalıcaz servislere
hızlı hızlı yürüdük
bir anda vertigom tuttu Allahım baş dönmesi mide bulantısı kalp çarpıntısı
her yer karardı gidemiyorum merdiven çıkıp karşıya geçicem çıkamıyorum korkuluklara tutundum eşim dinlenelim dioda onun servisi bekler benimki beklemez neyse zar zor topladım kendimi geçtik karşıya bindirdi arabaya ama hala dünya dönüyor sarılık geçirmiş gibi sapsarı oldum ya
hemen yazıyorum:)
bende böyle olması lazım diye biliyorum hemen hukuki işlem başlatamazlar durumun 3 defa tekrarı gerekir
sanada geçmiş olsun canım allah şifa versin inş. baş dönmesi sıkıntılı durum....
çok geçmiş olsun((((
çok teşekkür ederim
gerçekten sıkıntılı insan tek başına sokağa çıkmaya korkuyor
öyle olunca da insan panik atak olur
sürekli baş dönmesi atağını nerede ne zaman yaşayacağım beklentisi içerisinde bulur kendini ve kişinin hayat kalitesini bozulur
çok zor bir durum Rabbim acil şifalar versin
amin bir tedaviside yok
bir yere gidiceksem eşimi bekliyorum
akşam dönüşte de yavaş yavaş dinlene dinlene yürüyorum
çok teşekkür ederim bu arada bundan sonraki aylar daha fazla birikim yapabilirim Allah kısmet ederse
canım benim inan çok üzüldüm sen bol bol dua et şifa dile sonuçta derdi veren dermanını da esirgemeyecek olan Yüce Allah
vertigo bir hastalık değil sadece bir belirti altta yatan nedenlerin çok iyi araştırılması gerek bunu biliyorsun değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?