ne saçmalık
avukat serbest de çakışsa adliye sonuçta kamu kurumu
ee bir sürü doktor hemşire kapalı
hele ki küçük gözden uzak sağlık ocağı hastanelerde
ambulanslarda tvde bile gördüm kaç kere
bi öğretmenlere mi bunların garezi
aslında bana özel birşey değil ama ben müdürle konuşmuştum. oğlumu kreşe bırakıyorum ve orda çıkan sorunlardan dolayı geç kalabilirim diye.
yani ilk defa geç kalmadım ama şifaen dahi olsa neden geciktin diye sormadan uyarı yazmalarını anlamadım
babamların kurumunda yer değişikliği olduaslında bana özel birşey değil ama ben müdürle konuşmuştum. oğlumu kreşe bırakıyorum ve orda çıkan sorunlardan dolayı geç kalabilirim diye.
yani ilk defa geç kalmadım ama şifaen dahi olsa neden geciktin diye sormadan uyarı yazmalarını anlamadım
92.65 tl den sattıklarımı 90.86 tlden aldım
91.54 tlden sattım
bugün yeniden 90.86 tlden sattım
babamların kurumunda yer değişikliği oldu
çünkü oraya başbakanlık köşkü geliyormuş attılar onları balgatta bir çok katlıya
ama öyle oldu ki herkes orda değil yarısı da TOBB un orda
sabah ve akşam servisleri eski işyerine kadar gelip ordan ikinci kez dağıtılıyorlar
böyle olunca sabah işe ulaşmaları trafikten 9:45 i buluyormuşdüşünün topluca memurların işe başlangıç saati 10 u buluyor.
Nasıl kurummuş seninkisi dark 3 dk lık gecikme için uyarı verecek anlayamadım doğrusu
girişlerde parmak izi retina taramasıyla filan mı giriş yapıyorsunuz da dakika saniye yazıyor
darksea 9:03 te girdi
XXX 8:59 da girdi diye:44:
kızlar eşim tutturmuş düğündeki altınlarımız halasındaya haziranda verceklermiş parayı tamamlamalarına az kalmış öle dediler bende acelesi yok hala yaz sonuna kadar verirsiniz dedim halası yok ''bebğiniz olcak zaten lazım olur üstümüzde kalmasın daha fazla dedi'' ''siz bilirsiniz '' dedim:)
neyse eşimde dioki paramız durduğu yerde kalmasın değerlendirelim ticarete yatıralm diyo
ama ne ben anlarım nede o anlar ticaretten bi zanaatımız yokki ikimizinde eşim dioki araba alıp satim o parayla:))
deidm saçmalama elimizde patlamasın zaten az bi birikmişimiz var çok istiosan altın al sat:)
dedi nası yani dedim altın hesabın var zaten dolarla alıp satarsın arbitaj yaparsın ben öğretirim sana hepsni:)))
ikna ettim altın alıp satcak az buçuk anlıo ama tamda güvenemiorum ben nasıl durdurcam bu adamı?????
bu sabah çıktık eşimle işe gidiyorz
baktım telimi unutmuşum
az mesafe vardı gidip alayım dedim
neyse koştum 2 dk aldım dönüşte tekrar hızlı yürüdüm
baktım saate geç kalıcaz servislere
hızlı hızlı yürüdük
bir anda vertigom tuttu Allahım baş dönmesi mide bulantısı kalp çarpıntısı
her yer karardı gidemiyorum merdiven çıkıp karşıya geçicem çıkamıyorum korkuluklara tutundum eşim dinlenelim dioda onun servisi bekler benimki beklemez neyse zar zor topladım kendimi geçtik karşıya bindirdi arabaya ama hala dünya dönüyor sarılık geçirmiş gibi sapsarı oldum ya
bahtsız bedevi olmuşsun resmenkartlı sistem olma ihtimali yüksek önceki kurumumda normalda mesaim 8:30 da başlarken ben en geç 8:20 de işte olurdum bi gün trafiğe takıldım 8:36 da giriş yapmışım savunmam istendi şansıma tamda o gün daire başkanı girişlere bakmış millet hergün 9 dfan önce gelmezdi ben 6 dk gecikmeyleki ilk defa olan birşy savunma vermiştim ne zoruma gitmiştiçok şanslıyımdır çooooook
farmasicim
zamanınd yani bekarken eşimi kızıyla beraber yemiş yutmuşlar
kızı ve eşi de öğretmen
kızını kirasını bile eşime ödetmiş,sen bekarsın onlar eli diye
yazlığının içini eşime döşetmiş,elektrik,su eşime
ve durumları o kadar ii ki
4 evleri,dönümlerce portkal,nar bahçeleri var
ve banka emeklisi kayınbabamla
neyse eşim evlenince tabi 20000 eşimin borcu vardı
eksiye girmiş sürekli,o d kredi çekmiş
bi yandan düğün borcu
tabi musluk kesildi ve sebebi ben gösterildim
o kadar dolu kibana,eşim diyo anne ben evlendim benim de evim var
yok kadına anlatamıyosun
en son ara tatilde 3 günlüğüne gittik
bizi köye götürdü,elimize sandık verdi 4 tane
gidin portakal toplayın dedi
biz de sevindik portakal götüreceğiz diye
sonra sandıkları dolunca aldı,biz portakal tolarken biri ile anlaşmış
sattı portakallları
sonra da bi kahkaha patlattı,kısa günün karı diye
bahtsız bedevi olmuşsun resmen
bu arada o kartlı giriş olayı babamlarda da var bir de genel müdürlükkayıtlara bakılsa yani her şey kuralına uygun ilerlese soruşturmaya kadar gitmiş olmaları lazımdı şimdi.
Kural olması her şeyin nizami işlemesi güzel bir şey ancak neden eşitsizlik var türkiyenin x yerindeki memur işe 3 dk geç kaldı diye uyarı alıyor ama başkentteki memur topluluğu sürekli geç kalıyor kimse kılını kıpırdatmıyor. haksızlık bu :26:
selam kızlar
dün giremedim
gündüz eşimin teyzesi geldi
akşam da vakıftan arkadaşlar geldi
yoğun bir gündü
hem bebeğe bak, hem misafirlerle ilgilen
bir de şöyle bir olay oldu:
ben salondayken bebek ağlamış
misafir gelen çocuklardan biri de (5-6 yaşlarında) bebeği beşikten almış, bize getirmeye çalışmış
koridordayken görümcem yakalamış
ya yere düşürseydi
o da yetmezmiş gibi, görümcem "çocuğuna sahip çık" demez mi bana
bebeğin sesini duyalım diye kapısını kapatmıyoruz
ben napabilirdim ki
ya odamdan hiç çıkmıycam, çünkü anlık bi durum bu
ben ister miyim ona bir şey olsun
görümcem benden daha çok düşünüyormuş gibi davranıyor
beni yetersiz görüyorlar sanırım
moralim çok bozuldu
bebeğe mi üzülsem, yoksa yaşadığım bu duruma mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?