Kirli Çıkılar )))

Kızlar size birşey danışacağım. Şu an içim o kadar daralıyor ki.Elhamdülillah başkalarının ne dertleri var ama işte insan takınca takıyor. Sizin yazdıklarınızı hep okuyorum. (pek yazamasam da.) İnanın dertlerinizle dertlenip çok dua ettiğimi bilirim. Siz güzel şeyler paylaştığınızda da ben de sizinle mutlu oluyorum. Benim sıkıntım ise. Ben devlet memuruyum bir sebepten dolayı kurumumu değiştirmek istiyorum.Ama onun için de tanıdık lazım.birkaç girişimimiz oldu ama olumsuz sonuçlandı. Belki bileniniz vardır. 2014 kpssye girsem iyi bir puan alsam başka bir kuruma atanabilir miyim. Şartları ne?. Bir de çevrenizde hiç böyle bir örnek gördünüz mü? Ne olur bir bildiğiniz varsa yazın. Belki çok büyük dert gibi gelmeyecek size ama benim için çok önemli. Allahım hiçbirinizi darda koymasın. Amin

seyyah mı o kim ya heeeeeeeeeeeeeeee benim fırıldak dünür kızı bir ona bir buna vermeye kalkıyor

o aklımdan bile geçmemişti

hehehe fırıldak dünüre koptum burada
farmasicim inşallah ben ilk çocuk kız olursa sirkecinin oğlu varsa ona verecem
oğlan olursa sirkecinin kızını alıcam öyle anlaştık. bizde sözden dönmek yok ama 2. çocuk kız olursa inşallah senin küçük oğlana vereyim istersen gerçi çok yaş farkı olur ama di mi

ahhhhh canımmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm
Allah razı olsun düşünmen bile yeterli
sen şimdiden başlasan çalışmalara önümüzdeki aya tutsa fideler gene yaş farkı çok olur hem ki ilkini sirkeciye vereceğim diyorsun
hadi ikiz olsalar en iyi ihtimalle yaş farkı gene 7 olur

eşinle senin aranda ne kadar yaş farkı var ?

hem erkeğin büyüğü kadın kıymeti bilirmiş

ya da en iyisi ben bu arada 3. oğlanı doğurayım senin 2 numaraya denk gelir yaş olarak

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

sevimlicim geçmiş olsun bir şeyi yokmuş bebiciğin çok şükür
okurken sen iyi diyene kadar merak ettim resmen

kayınvalide meseleleri konuşulmuş
ben de kendi derdimi büyük sanırdım poeti yi okuyana kadar
aman aman evlerden ırak

benimkinin de derdi aynı ama
ben gelince para musluklarını kestim sandılar
halbuki benim garibe de akan bişi kalmamıştı
benimki neler yapmış neler
anlatsam yok artık dersiniz
evlerine bakmış zaten o ayrı
abisi kağıt üstünde ortak görünüyor
onun ilk evliliğinde her şeyi yapmış üstelik eşyalarına ne paralar vermiş antika olsun istediği için eski yenge
ne paralar harcamış (o zaman kazanıyormuş tabi)
evini almış, arabasını almış, üstüne evine 5 yıl bakmış
okuttuğunu falan saymıyorum
kız kardeşini de okutmuş tüm eşyalarını alıp evlendirmiş
öğretmenken kızın parası yetmiyor diye ekstra harçlık vermiş

ama sonra ne oldu
herkes eşimin kendilerine hiç hayrı dokunmadığını söyledi
her yaptığına katlandığım sevgili kv ye tek bağırdığım olay eşimin yaptıklarını inkar etmesidir
onda da sadece bir cümlecik söyledim ve kestim görüşmeyi
üstüne de eşimle ben çok zor durumdayken umurlarında olmadık
ondan önce eşime gelip sürekli abisi için bizden para almaya çalışan kv hiç ortalarda görünmedi
bu arada sanmayın ki kv ve kp parasız insanlar
evdir arsadır paradır gırla
ben hastayken ve biz çok zor durumdayken
kendi evine 20 bin liralık tadilat yaptırdı
bu arada ben babamdan aldığım harçlıkla pazara gittim

elbette kimse kimseye bakmak zorunda değil
ama eşim şunlara yaptığını ele yapmış olsaydı
o geçirdiğimiz zor zamanlarda maddi olmasa da manevi olarak yanımızda olurlardı
onu bile yapmadılar, onu bırakın benim hastalığıma rağmen beni üzmek için ellerinden geleni artlarına koymadılar
yazdım da yazdım ama okudukça ben de kendime benzetip sinirleniyorum

sende kendimi gördüm başka bir kurumdaydım sıkıntılarım vardı yer değişmek istiyordum torpil lazımdı o da bende olmayınca kpss ye yeniden girdim şuanki kurumuma atandım şöyle bir durum var sen atanacak olsan çalıştığın kurumdan muvafakat alabilecekmisin alabilirsen sorunsun yeni atandığın kuruma geçersin ama muvafakat alamazsan istifa etmen gerekirki o durumda 657 li biri memuriyetten istifa ederse 6 ay başka yerde memuriyete başlayamaz ilk etapta çalıştığın kurumda bi soruştur öğren başkalarına muvafakat evrilmişmi ondan sonra sınava girer tercihini yaparsın verilmiyorsa emeğin boşa gider yazık...

canım kendi kurumundan muvafakat alman şart kurum değiştirmek için
kpss den atansan da fark etmiyor
kurumlar arası geçiş oluyor yine
eğer şu an değiştiremiyorsan o zaman da muvafakatı alman zor olabilir
tek çaresi daha üst bir pozisyona atanmak
o zaman kurum muvafakat vermese bile dava açarsın ve kazanırsın öyle geçebilirsin
ama diğer türlü işin zor

bir diğer yol da kpss den iyi puan alıp usulüne uygun istifa etmek (istifanı vereceksin 1 ay veya yerine yenisi gelene kadar çalışacaksın)
o zaman 6 ay sonra kpss ile atanıp istediğin yere geçebilirsin

benim örnek var ama
o vergi dairesinde memurken avukat olarak atandığı için muvafakat vermek zorunda kalmışlar
ama sanırım 4 ay falan uğraşmış çünkü ben ağustosta başladım o kasımda başladı
bunun dışında genelde kurum bulup torpille de muvafakatı halledip gidiyorlarmış

Canım ya başka bir şansım yok zaten. sen nasıl yaptın bu işi bir anlatsana. O kadar daralıyorum ki. Ara ara içimi rahatlatıyorum sonra yine aynı .

Canım benim ALLAH'tan başka torpilim yok ki.

Kalplerasi bir de gittiğin yeni kurumda aday memur olarak mı başladın yoksa haklarını da birlikte mi götürmüş oldun?(çalışma yılı, derece falan?)

Canım benim ALLAH'tan başka torpilim yok ki.

aynı durumdayım canım bilirim ne demek olduğunu
bırak sınav kazanmayı eş durumunu bile halledemiyorum ben aynı nedenle

ama hep derim başka torpile ihtiyacımız yok
hakkında hayırlısı olsun
yine de tüm şartları zorla derim ben
güzelce çalış iyi puan al
şartları da bir tık üstünde olsun gideceğin yerin
belki bir yol bulunur

Sağol canım Allahım senin ve senin gibilerin yardımcısı olsun. Eşimle aynı işyerindeyiz ve bu herşeyimizi etkiliyor. Yani bir tek iş sıkıntısı değil. O yüzden çok taktım. Ne yapalım ALLAH büyük.Ama kpssye girme kararı verdim. 7 yıllık devlet memuruyum. 82 puanla girdim. bakalım belki daha yüksek alırım çalışırsam

akıllı kadının hali başka oluyor,hesapladı etti baktı tutmadı hemen pratikçe düşündü 3.yü doğurayım diye çözüm üretti.
eşimle benim aramda 6 yaş var canım, o hesap olur aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…