- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
erkek ine hizmet ediyordur veya pattis soğan filan ayıklıyordur olmadı kusmuklarla cebelleşiyordur.
evet sirkecim haklısın nasıl düşünemedim ben bunu. ayrıcana da sesli gülesim geldi ''pattis'' i görünceerkek ine hizmet ediyordur veya pattis soğan filan ayıklıyordur olmadı kusmuklarla cebelleşiyordur.
seyyah mı o kim ya heeeeeeeeeeeeeeee benim fırıldak dünür kızı bir ona bir buna vermeye kalkıyor
o aklımdan bile geçmemişti
evet ya senfat nerde bende bugün onu düşündüm ne kusmuğu benim bilmediğim bişiler var sanırsam
hehehe fırıldak dünüre koptum burada
farmasicim inşallah ben ilk çocuk kız olursa sirkecinin oğlu varsa ona verecem
oğlan olursa sirkecinin kızını alıcam öyle anlaştık. bizde sözden dönmek yok ama 2. çocuk kız olursa inşallah senin küçük oğlana vereyim istersen gerçi çok yaş farkı olur ama di mi
Kızlar size birşey danışacağım. Şu an içim o kadar daralıyor ki.Elhamdülillah başkalarının ne dertleri var ama işte insan takınca takıyor. Sizin yazdıklarınızı hep okuyorum. (pek yazamasam da.) İnanın dertlerinizle dertlenip çok dua ettiğimi bilirim. Siz güzel şeyler paylaştığınızda da ben de sizinle mutlu oluyorum. Benim sıkıntım ise. Ben devlet memuruyum bir sebepten dolayı kurumumu değiştirmek istiyorum.Ama onun için de tanıdık lazım.birkaç girişimimiz oldu ama olumsuz sonuçlandı. Belki bileniniz vardır. 2014 kpssye girsem iyi bir puan alsam başka bir kuruma atanabilir miyim. Şartları ne?. Bir de çevrenizde hiç böyle bir örnek gördünüz mü? Ne olur bir bildiğiniz varsa yazın. Belki çok büyük dert gibi gelmeyecek size ama benim için çok önemli. Allahım hiçbirinizi darda koymasın. Amin
Kızlar size birşey danışacağım. Şu an içim o kadar daralıyor ki.Elhamdülillah başkalarının ne dertleri var ama işte insan takınca takıyor. Sizin yazdıklarınızı hep okuyorum. (pek yazamasam da.) İnanın dertlerinizle dertlenip çok dua ettiğimi bilirim. Siz güzel şeyler paylaştığınızda da ben de sizinle mutlu oluyorum. Benim sıkıntım ise. Ben devlet memuruyum bir sebepten dolayı kurumumu değiştirmek istiyorum.Ama onun için de tanıdık lazım.birkaç girişimimiz oldu ama olumsuz sonuçlandı. Belki bileniniz vardır. 2014 kpssye girsem iyi bir puan alsam başka bir kuruma atanabilir miyim. Şartları ne?. Bir de çevrenizde hiç böyle bir örnek gördünüz mü? Ne olur bir bildiğiniz varsa yazın. Belki çok büyük dert gibi gelmeyecek size ama benim için çok önemli. Allahım hiçbirinizi darda koymasın. Amin
sende kendimi gördüm başka bir kurumdaydım sıkıntılarım vardı yer değişmek istiyordum torpil lazımdı o da bende olmayınca kpss ye yeniden girdim şuanki kurumuma atandım şöyle bir durum var sen atanacak olsan çalıştığın kurumdan muvafakat alabilecekmisin alabilirsen sorunsun yeni atandığın kuruma geçersin ama muvafakat alamazsan istifa etmen gerekirki o durumda 657 li biri memuriyetten istifa ederse 6 ay başka yerde memuriyete başlayamaz ilk etapta çalıştığın kurumda bi soruştur öğren başkalarına muvafakat evrilmişmi ondan sonra sınava girer tercihini yaparsın verilmiyorsa emeğin boşa gider yazık...
canım kendi kurumundan muvafakat alman şart kurum değiştirmek için
kpss den atansan da fark etmiyor
kurumlar arası geçiş oluyor yine
eğer şu an değiştiremiyorsan o zaman da muvafakatı alman zor olabilir
tek çaresi daha üst bir pozisyona atanmak
o zaman kurum muvafakat vermese bile dava açarsın ve kazanırsın öyle geçebilirsin
ama diğer türlü işin zor
bir diğer yol da kpss den iyi puan alıp usulüne uygun istifa etmek (istifanı vereceksin 1 ay veya yerine yenisi gelene kadar çalışacaksın)
o zaman 6 ay sonra kpss ile atanıp istediğin yere geçebilirsin
benim örnek var ama
o vergi dairesinde memurken avukat olarak atandığı için muvafakat vermek zorunda kalmışlar
ama sanırım 4 ay falan uğraşmış çünkü ben ağustosta başladım o kasımda başladı
bunun dışında genelde kurum bulup torpille de muvafakatı halledip gidiyorlarmış
Canım benim ALLAH'tan başka torpilim yok ki.
aynı durumdayım canım bilirim ne demek olduğunu
bırak sınav kazanmayı eş durumunu bile halledemiyorum ben aynı nedenle
ama hep derim başka torpile ihtiyacımız yok
hakkında hayırlısı olsun
yine de tüm şartları zorla derim ben
güzelce çalış iyi puan al
şartları da bir tık üstünde olsun gideceğin yerin
belki bir yol bulunur
ahhhhh canımmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm
Allah razı olsun düşünmen bile yeterli
sen şimdiden başlasan çalışmalara önümüzdeki aya tutsa fideler gene yaş farkı çok olur hem ki ilkini sirkeciye vereceğim diyorsun
hadi ikiz olsalar en iyi ihtimalle yaş farkı gene 7 olur
eşinle senin aranda ne kadar yaş farkı var ?
hem erkeğin büyüğü kadın kıymeti bilirmiş
ya da en iyisi ben bu arada 3. oğlanı doğurayım senin 2 numaraya denk gelir yaş olarak
badecan nerelerde bugün o da yok :26:
Essem Allah yar ve yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?