Kirli Çıkılar )))

kızlar şimdi psikoloji sitesinde forumda bir şeye denk geldim bir okuyun yorumlayın hele adamın biri yazmış ne dersiniz?

nusretilkay
12-01-2009, 02:03 PM
2004 yılında birbirmizi severek evlendik. bunan 1 hafta önce akşam saatlerınde eşim internete takılırken onu arada sırada msn sini bir yerlerden bulup ekleyen ınsanlardan çok kıskanır oldum eşim hemen engelleyıyordu konusmuyordu fakat ınternette kadınlar kulubu dıye bır sıteye 2 yıldır üye ve sureklı ordan arkadaslarıyla goruyor ve adresi burdan ele gecırdıklerını bılıorum. ve işte o gece gene ınternetteydı ve onu bırlerı eklemişti ve bende gordum ve artık kontrolumu kaybedıp onu dövdüm 3-4 tokat attım ve artık ayanamadıgımı söledim kendimi tutamayıp bir gün oldurcegımi yanlış anlaşaılmadan dolayı kötü şeyler olabılcegını ve hırpaladım eşimi.hayatımın hatasını yaptım biliorum çok pişmanım bu arada 3 yasında bir oglumuzda var.eşimin ailesıyle aynı apartmanda oturyoruz babası iş dolayısyla uzun suredır ankarada ve annesıde 2 haftadır ankaradaydı. o gece eşim guruna yedırmedi ve gıtmek istedı onu sabaha kadar durmasını saatın gec oldugunu ve benı affetmesı için saatlerce yalvardım af diledim onu çok sevıyordum ve çok kıskanıyordum.kımseyle paylasmak istemıyordum.arada sırada tabıkı ufaktefek anlaşmazlıklarımız oluyodu ama hıc böle olmaıştı.ona söz verıyordum bırdaha tartısmıcaz daha iyi gunler gecırecez dıye ama bu olayı yasadık.ve bır gun sora ben işteyken gece gıtmek istedgını söledi ben göndermek istemıyordum asla çünkü annesi onu öle görünce herşey daha kötüye gidecekti affedıcekse bile affetmıcekti.dayanamadım annesıni istedıgı için gönderdim otobuse bındırdım.ve aradan 5 gun gecti,onları görmeden dayanamıyordum hergece sabahlara kadar aglıyor ve pişmanlık duyuyodum,ve 5.gun bındım bende ankaraya gittim.dayısı gidelerdi ama gıttıgımde evde sadece kayınbabam dayısı halası ve annanesı vardı geldıgıme haberler yoktu, olaylardanda haberleri yoktu sadece annesinin haberi vardı annesıne anlatmıs ve dıger halası gıle gıtmısler o gece orda kalıcaklarmıs.ve bende gece orda kaldım.ve sabah kayın babamla dısarda bıryere gıttık oturduk konustuk onu neler oldugunu bastan sona anlattım bana dayaga karsı oldugunu ama söz namus konusu gıbı konu oldugunda benım arkamda olcagını söledi bende karım benı aldatmıyor ama sürekli bu sekılde sorunlar yasıyoruz ve rahatsızlık duyoyorum dedim.ve tamam ben konuscam dedi bu arada eve gelmişlerdi annesıyle onlarda tlf actılar eve gıttık annesi bana hıc bakmamıstı eşimde neden geldın dedi.sora kayınbabam eşimi aldı odaya gectıler konusmaya basladılar kayınbabam bıraz bagırdı cocuk oyuncagımı bu evıne gıtceksın basıt seyler yuzunden böyle olmaz derken kayınvaldede gıttı odaya ve araya gırdı gıtmıcek ve kızım dayak yemıs ben bu sekıl vermedım kızımı dıyerek araya gırdı ve kayınbabam ve hanımın dayısı kayınvaldeme bagırdılar o anda kayınvaldem fenaastı ve nefes alamaz oldu ıgne yaptı halası ve yatmaya gectı kaltı ve dedım anne konusabılırmıyız 2dakıka dedım asla dedi sen benım için bittin dedi kızı dövdün ppaket ettın gönderdin dedi tabiki ben gıtmesini istemedım ama aglamasına ve ıstegına karsı duramadım ankaraya yollamıstım.daha sora laptopu bılgısayarıda ankaraya goturmustum dedım bakın bu adresler bunlar kımdır ben bunları yutuyorum istemıyorum sürekli gece gunduz internette bu kız herseyıne izin verıyorum ama o an kendımı tutamadım msn penceresısnde bır erken resmı gordum ve eşim kapattı o anıhıc unutmuyorum. defalarca kımdı o dedim sessız kaldı ve sora bende patladım dövdüm 4-5tokat attım.işte olaylar böle gelişti ve daha sora babası benı cagıdı yemek yedık tabı bogazımdan gecmıyordu onunla konusma fırsatı buldum hanımımla konustum affet beni defalarca yalvardım diz çöktüm ama o kararlıydı ben affet dedıkce hayır bitti hayir bitti diyodu.aşkımız bukadar küçükmüydü bizim evladımız var onları görmeden nefs alamıyorum su anda aklımdan binlerce sey gecıyor intıhar etmeyı bıle düşündüm fakat benım birde annem var onunda benden baska kımsmesi yok oda arkamdan ölür.eimi çok seviyorum çocogumuda içimi dükmek istedım yazdım buraya.ve esyalarını toplamıs gıtmeden önce faverin diye bir ilaçda buldum esyalarının arasında.bana bir akıl verin yardım edin lütfen ailemi kaybetmek istemıyorum bukadar basıt bır olay yuzunden pişmanım ve kendımden utanıyorum.

aysima aramıza hoşgeldin seni tanıdığıma çok mutlu oldum

erkeğin eş durumundan tayini çıkabilmesi için senin erkekinden daha dereceli rütbeli üst düzeyli bir kademen olmalı. O zaman adam sana uymak zorunda

sağol ya sirkecannncağızımmmm nasılda cidddü cidddü yazmışşş.... ne oldu senin yumurtala çıktımı civcivler

bu arada içimden geldi hemdeeee msj kapasitem artar diye yazayım en çok şu smilayı seviyommm bennn
çok güzel geliyor yahu bende bir psikolojik rahatsızlık mı var yaa
ne dersiniz bacılar

aaaaaa
herkes suskun bugun
zaten kocam geliyor yarım saate ufff hele konuşun azcık

ösym nin sınav gözetmen parası evvelki gün yatmıştı 93 tl
ben ne mi yaptım alese girdim 50 tl
birde todaie sınavına başvurdum bugun 110 tl kayıt kuyut gidiş yemek parasıda ekelrsem
nerdeyse 200 tl harcadım
ufff ne güzel ekletirdim farmasiyeeee şimdiden sonra azcık kamu hukuku bişeler çalışmam gerek
multijet gelsede çalıştırsa beni ama o geceleri girmezki

sağol ya sirkecannncağızımmmm nasılda cidddü cidddü yazmışşş.... ne oldu senin yumurtala çıktımı civcivler
haşlayıp haşlayıp yiyoruz

akıllıbıdık ben az önce spordan gelirken uğradım A101 e hiç ekmek makinesi kalmamıştı bi ketıl vardır
ben de 4 liraya 3 lü saklama kaplarından aldım

haşlayıp haşlayıp yiyoruz

akıllıbıdık ben az önce spordan gelirken uğradım A101 e hiç ekmek makinesi kalmamıştı bi ketıl vardır
ben de 4 liraya 3 lü saklama kaplarından aldım

afiyet ola bacım ben sucukla seviyom senin bebeleri

saklama kabı dediğin cam olanımı resimde cam gibi var birde çakma tupper vari var
o nalr sanırsam adeti 4.95 tl idi üçsan plastik
araştırdım güya bebek biberonalrı yapılan malzemeden yapılyormuş sağlıklıymış gümüş iyonu varmış alsammı aynı şey tupperde 55 tl nerdeyseee
hoş tupperde çok ii nane değildee naylon iştee güyaaaaa alayım diyon
olurda kazayla bebişim olursaaa
olurda büyürse
büyürde dişeleride çıkarsa
yemek de yaparsam da yedirisemde
gezmeye çıkarsamdaa ona mama koyayım diye alam dedim tupperı
ama suluğnu kullanyom kendime hiç memnun değilim

ahahhahaa
havuç suyunun suyu

benim bebekler her sucukla da güzel gitmez ki biz sucukları kızılcahamam dan getirtiyoruz özel kasap sucuğu onu yediğimizden beri başka sucuğu yiyemiyoruz.

tupper hikaye parası şahane geçen teyzeme de Avrupa procesi diye yutturmaya çalışmışlar senin ödediğin tupperlardan her üye ve üstü kendine bi pay biçiyor.

benimki kare 3 lü saklama kabı benim hoşuma gitti malum çok fazla annelerden beslenen bir aile olduğumuz için yemek taşımada rahat olur

anlaşıldıııı onun için 3 lü seti aldın annenden çorba yemek salata vay uyanık bacı seniiiiiiiiiii...
evet yaaa okulda baktım herkesde bir tupper aşkı
ben danışmanı olayım size satım bu arada belki 2-3 parşa eşantiyonum olur dedim
avrupa projesi haaa

afedersiniz kızlar geyik kısmına 100 lük durumu doldurabilmek için mevlana dan sözler yazıyordum biri buraya kopyalanmış.... silmedimdeee...
hadi iyi geceler sizlere

Bugunude atlattık sukur... Ben gelenece herkesler dağıldı.... Sunny abla walla tiramisudanda wazgeectim kendim bi pasta yaptım kizimda yiyebilsin diye. Mmercimek.köfte börek eltimde damla.çikolatalı kek getirmiş olduda bitti.çokta begenildi hersey.. teşekkür.ederim ilgililere....

pek kıymetli müdürem yarın akşam çaya geliyor zoraki bir davetle
annem haftasonu gidecek demiştim
iki tane arkadaş ta anneleriyle birlikte gelip güe güle git demeye geleceklerini söylediler
konuştuk anlaştık
ama daha önce müdür bunların nasıl üstüne gittiyse bana onuda çağırıp çağıramayacağımı sordu
bende olur taş atana gülle gidelim dedim
aradım davet ettim pek bi sevindirik oldu
sonra okuldada ayyyyy canım teşekkür ederim diye boynuma sarıldı
bende şok oldum
ama gariban sevindirdin diyo eşim gülüyo

şuan itibaryle hazırlıklarım
elmalı turta
peynirli su böreği tipli bir börek
milföyden içi boş dışı kalp şeklinde kesilmiş boş hafif bişey
hazır kedi dili tatlısı aslında bi bakıma kemalpşa tatlısının büyük versiyonu şuana kadar yaptıklarım....

yarında birde şu hazır pasta altı keklerden köstebek pasta gibi porsiyonluk yapılıyor ya yarında ondan yapacağım
yanınada maydanozlu patates top yapayım diyorum

uffff ne tuhaf bir menü çıktı bu böyle aslında ilk başlarken başka fikrler vardı aklımda sonra ne oldu nasıl oldu anlamadım bu çıktı ortaya
fikri olan varmı başka birşeye gerek varmı okul çıkışı gelecekelr tahmini 10 kişi filan olacağız offf ev sahibiyim ama kimin geleceğini bilmiyom bu kadın takar peşine Allah bilir yine birilerini

kurabiye yada kek mi yapsam

hu huuuu suunnyyy abla şuan konu okuyan tek sen görünüyorsun o yüzden bende senin yazacağın yorumu bekliyorum
böyle dolu dolu olsun istiyorum ama çok geç saatte başladıgıma karman çorman oldu herşey

menün biraz karışık olmuş bıdıkcım, ama güzel şeyler var içinde. 10 kişi civarı olacaksanız, tuzluyu biraz bol tut bence. şu milföylü şeyi anlamadım onu bi söylesene bakim

bıdıkcım ben gelene kadar sen gitmişsin ne yazık ki. belki sabah okursun. sen böreğe ek olarak bir de açma ya da poğaça gibi bir tuzlu daha ekle, destek olsun. patatesi de top top değil de tepsiye yayıp üzerine yoğurt sürerek de yapabilirsin. daha bereketli olur. benim bir patates salata tarifim var çok beğenilir. patatesi haşlayıp ez. patatese göre iki ya da daha fazla salatalığı rendele. bolca dereotu doğra. sıvıyağ koy göz kararı. sarımsak dövüp koy iki diş, güzelce karıştır. tepsiye yay. üzerine yoğurt sür, dereotuyla süsle.
elmalı turta güzel. tatlıların yeterli görünüyor. kedidilinden tatlı yapmışsın, turta ve köstebek pasta da olacak. keke gerek yok. ama az görüyorsan bir salata çeşidi daha ekleyebilirsin. kısır olabilir, hatta karanfilin tarifini verdiği çiğköfte bile olabilir. inşallah sabah okursun bıdıkcım. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…