aysima aramıza hoşgeldin seni tanıdığıma çok mutlu oldum
erkeğin eş durumundan tayini çıkabilmesi için senin erkekinden daha dereceli rütbeli üst düzeyli bir kademen olmalı. O zaman adam sana uymak zorunda
haşlayıp haşlayıp yiyoruzsağol ya sirkecannncağızımmmm nasılda cidddü cidddü yazmışşş.... ne oldu senin yumurtala çıktımı civcivler
haşlayıp haşlayıp yiyoruz
akıllıbıdık ben az önce spordan gelirken uğradım A101 e hiç ekmek makinesi kalmamıştı bi ketıl vardır
ben de 4 liraya 3 lü saklama kaplarından aldım
afiyet ola bacımben sucukla seviyom senin bebeleri
Saklama kabı dediğin cam olanımı resimde cam gibi var birde çakma tupper vari var
o nalr sanırsam adeti 4.95 tl idi üçsan plastik
araştırdım güya bebek biberonalrı yapılan malzemeden yapılyormuş sağlıklıymış gümüş iyonu varmış alsammı aynı şey tupperde 55 tl nerdeyseee
hoş tupperde çok ii nane değildee naylon iştee güyaaaaa alayım diyon
olurda kazayla bebişim olursaaa
olurda büyürse
büyürde dişeleride çıkarsa
yemek de yaparsam da yedirisemde
gezmeye çıkarsamdaa ona mama koyayım diye alam dedim tupperı
ama suluğnu kullanyom kendime hiç memnun değilim
benim bebekler her sucukla da güzel gitmez ki biz sucukları kızılcahamam dan getirtiyoruz özel kasap sucuğu onu yediğimizden beri başka sucuğu yiyemiyoruz.afiyet ola bacımben sucukla seviyom senin bebeleri
saklama kabı dediğin cam olanımı resimde cam gibi var birde çakma tupper vari var
o nalr sanırsam adeti 4.95 tl idi üçsan plastik
araştırdım güya bebek biberonalrı yapılan malzemeden yapılyormuş sağlıklıymış gümüş iyonu varmış alsammı aynı şey tupperde 55 tl nerdeyseee
hoş tupperde çok ii nane değildee naylon iştee güyaaaaa alayım diyon
olurda kazayla bebişim olursaaa
olurda büyürse
büyürde dişeleride çıkarsa
yemek de yaparsam da yedirisemde
gezmeye çıkarsamdaa ona mama koyayım diye alam dedim tupperı
ama suluğnu kullanyom kendime hiç memnun değilim
anlaşıldıııı onun için 3 lü seti aldın annenden çorba yemek salatabenim bebekler her sucukla da güzel gitmez ki biz sucukları kızılcahamam dan getirtiyoruz özel kasap sucuğu onu yediğimizden beri başka sucuğu yiyemiyoruz.
tupper hikaye parası şahane geçen teyzeme de Avrupa procesi diye yutturmaya çalışmışlarsenin ödediğin tupperlardan her üye ve üstü kendine bi pay biçiyor.
benimki kare 3 lü saklama kabı benim hoşuma gitti malum çok fazla annelerden beslenen bir aile olduğumuz için yemek taşımada rahat olur
ahahhahaa
havuç suyunun suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?