hoşgeldin canımne kadan gökçe adlı kişi varsa kapayacakalr 3de 3 kapatma cezası alınca gaydiri buppab bir adla girdim düşün badecim halimiii :) bak birdaha kapanırsa akilinsan diye alacam tanıyın beni
yaaa ben hiç probis yemedim hatta siz söyleyince google dan arattım
o kadan da cahilim(
ben sadece çokoprens yemişim ama probis yememişim.
aslında markette de unutuyorum hep merak ediyorum
hoşgeldin canım
canım diğer hesapların hep ikinci üyelik açmandan kapatılıyordur.
muhtemelen bunu da kapatırlar.
çünkü aynı kişinin birden fazla hesap açması yasak.
diğer üyeliğinin ceza süresinin bitmesi lazım sanırım
ben çokoprensciyim ama probisede hayır demem :)
hatta eskiden canım babam ayın 15inde bakkal alışverişi yaparken normal petibör alırdı vede saralleee sürerdi annem kat kat kendimiz probisimizi kendimiz yapardıkayyy ne günlerdi bacım...
probisin tadı daha başka farklı bir kreması var onunkinde öyle bir koku alyom şimdilerde onlarında halley çokorens gibi bisküvi kutularındaki halleride çıktı:)
gel sana probis ısmarlıyım :)
al bacımEki Görüntüle 676612
hiç yemedim tadını çok merak ediyorum.
üstünde proteinli yazıyordu daha bi merak ettim.
salonda nefsı mudafa yapar yatak odasına tasırsın sonra polıs cagırırsın
Sunny abla bıızm kus yavas yavs acılmaya basladı evde ucmasına ızın vermıyorum bır sehpanın ustunde duruyor kafesı amanın ne tüüyy ne yem sacıyor ya kafesın yarısına kadar tül de var ama 1 ay olmada pisligınden bıktım yaa
bıde kafeste gördukce uzülüyorum yazık kendı basına kafeste ne zor dıye annesı aklıma gelıyor aptal gıbı
Selinnn canımmm ya benım kaplumbaga hıc kımıldamaz bole donuk donuk duruyor ha bugun ölmüş kesın dedım ama dokunuca irkıldı hah ölmemiş dedım bişi yemıyor :26::26: Napıcamm
akil insan olmak hülya koçyiğite kalmış, başka adam mı yok . Sezen aksu ne güzel reddetmiş, gerekçe esaslı.
Hülya koçyiğit iki lafı bir araya getiremeyen, sadece süsleneyim, asil, zengin kocam selim soydanın yanına yakışayım derdinde olan, halktan ve halkın çektiklerinden bihaber olan, bugune kadar siyasi hiç bir görüşünü dile getirmemiş biridir. Anlamaz siyasetten yani....
bursa da ki tüm a101 leri dolaştım ama ekmek makinesi kalmamış koptu bacakalrım
biri hayrına bana alsa kaldıysa hırs yaptım alacağım
HATAY’ın İskenderun İlçesi’ndeki Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara fiziksel şiddet ve psikolojik baskı uyguladıkları iddia edilen 3 bakıcı annenin işine son verildi. Olaylı ilgili İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
İddiaya göre geçen aralık ile ocak aylarında taşeron şirkete bağlı olarak görev yapan bakıcı anneler N.A, E.Ç ve N.Ç, 12 yaşlarındaki G.N.D., E.Y ve Ö.D.Ç adlı kız çocuklarını, altlarını kirlettikleri, yaramazlık yaptıkları için oklava ve tahta kaşıkla dövdü. Bakıcı anneler, bazı zamanlar da ise çocukları tuvalete kilitleyip, yağmur altında, soğuk havada bırakarak cezalandırdı. M.T. isimli çocuğun ise eline tahta kaşıkla vuruldu. Bu sırada tahta kaşık kırıldı. C. isimli çocuk ise bir çok kez dövülüp, benzer şekilde cezalandırıldı.
EVE TEMİZLİĞE GÖTÜRMÜŞ
Fiziksel şiddet ve psikolojik baskıya uğrayan çocukların ifadelerinde ayrıca bakıcı annelerden birinin 12 yaşındaki bir kız çocuğunu diğer bakıcı annenin evine götürüp, burada temizlik yaptırdığı ortaya çıktı. Ayrıca, yuvada gece yarısını geçtikten sonra çocukların uyandırılıp, mutfakta bulaşık yıkattırıldığı, tuvaletlerin ve banyoların temizlettirildiği ortaya çıktı.
CUMHURİYET SAVCILIĞI DEVREDE
Kurum yetkilileri çocukların iddiaları üzerine durumu İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’na yansıtıp, 3 bakıcı annenin işine son verdi. Cumhuriyet Başsavcılığı da iddialarla ilgili soruşturma başlattı. 10 evin bulunduğu Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası’nda yaklaşık 60 çocuğun kaldığı, taşeron firmaya bağlı olarak 40 bakım elamanının görev yaptığı öğrenildi.
Tosyalı ailesinin İskenderun’a kazandırdığı tesiste bakımı üstlenilen çocukları zaman zaman ziyaret eden Hacı Pervin Tosyalı, miniklerle yakından ilgilenerek, onlara şefkat gösteriyordu.
salonda nefsı mudafa yapar yatak odasına tasırsın sonra polıs cagırırsın
sunny abla bıızm kus yavas yavs acılmaya basladı evde ucmasına ızın vermıyorum bır sehpanın ustunde duruyor kafesı amanın ne tüüyy ne yem sacıyor ya kafesın yarısına kadar tül de var ama 1 ay olmada pisligınden bıktım yaa
bıde kafeste gördukce uzülüyorum yazık kendı basına kafeste ne zor dıye annesı aklıma gelıyor aptal gıbı
selinnn canımmm ya benım kaplumbaga hıc kımıldamaz bole donuk donuk duruyor ha bugun ölmüş kesın dedım ama dokunuca irkıldı hah ölmemiş dedım bişi yemıyor :26::26: napıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?