Kirli Çıkılar )))

oyy oyyy kızlar
deminden beri şerbetli, tatlı fotolarına bakıyorum
resmen yapıştım laptopun camına
kızlar
oriflame dan bi parfüm aldım weekand ismi
mis mis misssss gibi kokuyo
tavsiye ederim

Slm arkadaşlar hep okudum sixleri
özlem oda çok güzel olmuş bende beyaz bir takım düşünüyorum kızıma ınş
Sunny allahım doğum gününü kutlubolsun kızının
Derfat canını sıkma canım hepimiz yaşıyoruz bölen şeyler
Banu canım sen de haklısın ne desem bilemedim

Cumartesi ppikniğe gittik silleye seyyah çok güzeldi kazılar vardı
Eşime tel aldık yine bu ay kredi kartı fulllendi yürüme bandına aldım

orda ne güzel seramik atelyeleleri de var bee

görümcem konusunda eşimle konuştum sonuna kadar haklı oldugumu söyledi olumlu düşüncemde de olumsuz düşüncemde de haklısın dedi
eğer ararsa bu hafta sonu ve diğer hafta sonu doluyuz
diğer haftasonuna da arkadaşlarla bir planımız var diyeceğiz
ama eğer konuşmalarında özellikle kendi şahsım bir yakınlık ve önceki yaşantılara yönelik bir pişmanlık
olursa kabul edeceğiz ama herşeye rağmen illaki geleceğiz derlersede
ben her zamanki gibi güzel bir şekilde ağırlayıp samimiyete dayalı değilde herhangi biri var gibi sohbet edeceğim
evimle işimle bulaşıktı yemek hazırlıgıydı derken vakit geçer onlarla bir aradaykende daha çok eşimle hoş beş muhabebt tv izlercesine sohbet edeceğim çocukları var 5yaşında onunla eğlenirim zaten çocuk seviyo beni
ama ama ama olurda konu açılırsada çat çat çat söyleyeceğim tabi kırmadan germeden tartışma yapmadan gülererek canım derken canın çıksın der gibi

Helinim pepeti teşekkür ederiz teyzoslari daha iyileri sizin.tosbagalar olsun... Pepeti bizde .guya bugun piknik sezonunu acacaktik ama gittiğim yer çok esen bir yer haftaya dedik.bakalim....

bıdıkcım ii düşünmüşsün cnm
hiç kimsenin seni üzmesine izin verme
mesafeli dur,havadan sudan konuş,sen zaten nasıl yapcanı daha ii bilirsin
pepeti siz de bizim gibisiniz galiba
biz e hava güzelleşir güzelleşmez akıyoz pikniğe her hafta sonu
özlemcim kızının odası hayırlı olsun
ama ben göremedim gerideki sayfalarda ki mi acep:26:

niyetine de Allah rızasını almayı unutma canım

niyetine de Allah rızasını almayı unutma canım

Allah rızası Allah sevgisi Allah korkusu olmasaydı insanlıktan çıkardık herhalde iyiki Rabbim gönlümüzü O nun sevgisiyle doldurmuş taşırmış
bugün hep konuştuk eşimle hep ailelerden
işin en güzel tarafı yanlı düşünme olmadan da konuşabildiğimiz konuların olması güzel oluyor
veeee eşim bana senin kalbin çok güzel çok iyi niyetlisin dedi ve çok mutlu oldum

Saol poecim Ewet baya gerilerde kalmistir sanirsam. Dün ekledim aslinda ama cenemiz saolsun :)

kızlar bu hafta sonu kaç haftadır yapmadığımız kadar para harcadık ev için önce taçın teflon sahanlarından aldık .. 20 lira ama kaliteli bir şeye benziyor... bir de bu aralar yaptığım pilavlar hep tencerenin dibine yapışıyor nedenini çözemedim :26: sonuçta pilavı yıllarddır yapıyorum .. pilavımın yarısı ziyan oluyor ki yemek ziyanına gerçekten çok üzülürüm... köydeyken iyiydi.. hiç bir yemeğim boşa gitmezdi artanlar hep hayvanlara... ama şehirde öyle değil hatta sırf bu yüzden benim buzluğum bayat ekmeklerle dolu .. onları biriktirip köyden gelen veya ilçede olup da hayvanları olan öğrencilere gönderiyorum... tencerenin dibine yapışan pilav için de tencereyebiraz su koyuyorum pirinçler yumuşayınca onlarla yoğurt çorbası yapıyorum .. ben sevmiyorum ama eşim de kızım da çok seviyor :) ama o da bir yere kadar baktım olmayacak bir de seraamik tencere aldım 70 liraya :) yarın deneyeceğim .. sonucu mutlaka yazarım

bir de birikim yapamadık ama ek dersimle bugün itibariyle elimizdeki iki karttan birinin borcunu sfırladık... bu ay ki maaşımızla diğer kartı da hallettik mi tamamdır :)) kartlar cidden bela hele benim sevgili kocamdaysa ...

ha bir de bugün saçımı boyattım.. şarap kızılı diye seçtim.. katalogtaki en koyu kırmızıydı ama ortaya gayet canlı bir kırmızı çıktı kızım beni görünce " anne saçın gerçek kırmızı olmuş " demez mi? eşim de önce güldü hatta dalga geçti ama sonradan hoşuna gitti oraya da gitti mi 30 kayme

geçmişe şöyle bir göz gezdireyim de kaçayım malum yarın okul zamanı :)) hepinize şimdiden güzel bir hafta diliyorum ... öptüm hepinizi

bugün tükkanı ben açayım besmeleyle günaydııın kızlaaar, hayırlı, bereketli bir hafta olsun inşallah hepimiz için

sirkeci, çakma aysima aslen gökçe :), kalperlası, senfat teşekkür ederim günümü kutladığınız için
amin inşallah seneye 5 nisan da ya avukat olmam ya da Ankara da olurum
bakalım hayat ne gösterecek

senfat doğru söylemiş gökçe biz özel çalışamıyoruz
ama çok iyi avukat arkadaşlarım var
yalnız inşallah Allah düşürmesin yolunu bir daha
sıkıntısız sorunsuz yaşa

karanfilce ben de bayılırım uykuya
hiç gelemem uykusuzluğa
üniversitede sadece bir sınav için sabahladım
ondan da kaldım zati
bir de yanlış sınıfta girmiştim sınava
listedeki numaraları yanlış görmüşüm uykusuzluktan

Hanımlarr ben 19 nisandaki buluşmaya gelemiycem eşim yıllık izin alıyormuş ayın 15 nde o hafta sonuna kadar evdeymiş göndermez o gün beni.

üzüldüm canım yaa
dün yürürken sana anlatacaklarımı düşünüyordum
eşlerimiz adaş da o aklıma geldiydi
bir daha ki buluşmaya alalım seni o zaman

hayırlı sabahlar herkese

ben de bi kere sabahladım yani sabah ezanın okunduğunu duydum çalışırken.
ama o sınav değildi.
okul bitirme projesiydi bi sitenin yapımıydı ertesi güne yetişcekti. iki arkadaş çalıştık durduk tamamlamak için. ezanı duyunca şok geçirdik

günaydınlarr
haftasonu yoğun yorucu geçti
dün bir ara geldim ama evde net gitti
cuma akşamı mutfak masrafı olan paracığımı aldım markete gittik eşimle
80 tl tuttu epey bişiy aldım en önemlisi şükür ki uzun aradan sonra 5 kilo yağ alabildim
cumartesi anneme gittim erken gidip geç döndüm
özlemişiz uzun zamandır birlikte vakit geçirmeyi
akşam dönüşte eşimle kasaba gittik 1 kilo kıyma aldım ordan komşular çağırdı oraya geçtik
dünde yufka ile lor peynir aldım hem öğlene sigara böreği yaptım hem de dolaba attım
eşimde o arada balkonları boyuyordu rengini ne zamandır beğenmiyorduk değiştirdik
bende yardım ettim evi sil süpür yemek yap banyoyu balkonları yıka hooop haftasonu bitiverdi

günaydın hayırlı sabahlar hanımlar :)))

saat 11 de dersim

sabah erkenden kalktım

akşamdan yıkanan çamaşırları kurutmaya attım, kuruttum

beyazları makinaya attım yıkanıyor

çocukların kahvaltılarını yaptırıp okullarına bıraktım geldim

kredi kartımın kalan taksitleri de şöyle oldu ,sevindirik oldum :)))))))

35.22 06/05/2013 16/05/2013
35.22 06/06/2013 17/06/2013
35.22 07/07/2013 17/07/2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…