Kirli Çıkılar )))

tabi canım
bu yaştan sonra aşk yaşayacak halimiz yok ya
maksat yoldaş

Son düzenleme:
darrrrrrrrrk nörüyon gezdin geldin mi

Yok, ne gezmesi hava korkunçta bugün . Çok esinti vardı.
Bi ara markete gittik oğlanla az daha cinnet geçiriyordum. Yine oyuncak alacakmış. Ben hayır dedikçe o alacam diyo. Bide kaçıyor velet. Kaydoluyordu az kalsın. Babada yoktu yanımızda ödüm koptu.
Kolundan tuttuğum gibi eve getirdim

seyyahçım ben şahsen kaç yaşında olursa olsun ölsem eşimin mutlaka evlenip hayatına çeki düzen vermesini isterim
bunu kendine de söyledim

iki erkek çocuk yarın bir gün her biri ayrı düzenini doğal olarak kurup yuvadan gidecekler adam evde kafayı mı yesin
önüne sıcak bir yemek de mi konmasın vs
ama tersi bir durumda ben her açıdan kendime Allah'ın izniyle yeterim
yalnızlık duygusunu yaşamaz mıyım elbette yaşarım ama bağrıma taş basar
aslında mevladan sabır diler yalnızlığımı yaşarım taşıyabildiğim kadar taşıyamayacağım an Rabbim beni yanına alsın isterim ...

hiç bir olayın tek yönü yok.
ama biz üveylik olaylarını dayımda yaşadık ailemizde.
maalesef seyyahınki gibi olumlu olmadı.
dört çocuk ayrı yerlere savruldu,anneleri ölmüşken bir de babasız kaldılar.
dediğim gibi anlıyorum ama sindiremiyorum.
annemi babamı elimle evlendiririm demek gerçekten çok kolay kızlar.
iş gerçeğe döküldüğünde,ortada bir aday olduğunda,dün ağlayan babanızın bir gün sonra kahkahayla müjde verir gibi ben evleniyorum demesi yenilir,yutulur lokma değil.önce bunu bir kabul edelim.
47 yaş 50li yaşlar benim için öyle genç ki,bu durumda ben de sizin gibi düşünürdüm,ama yine makul bir süreden sonra.
neyse ben konuyu burada kapatacağım artık,içimdeki hezeyanı anlamak anlatmak mümkün gibi görünmüyor.

canım banucanım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

banucum öncelikle doğum günün kutlu olsun
baban konusunda her şeyin hayırlısı cnm,fazla bi şe diyemiyorum
sunny ablacım kızının doğum günü kutlu olsun
bıdıkcım
kesinlikle farmasi ciğimin yorumlarına katılıyorum
sen bu aileyi biliyosun,nereye kadar tek kişilik ii davranacaksın
eşine de kocaman alkış,bak o bile görmüş,seni ne kadar üzdüklerini,ve korkuyo da yine üzecekler diye

anlayamayız tabi
sadece gördüklerimizi söylüyoruz
baban da çok mutlu değildir be banu
el mahkum sonuçta hayatta bazı gerçekler var
hayırlısı olsun ne diyelim

70 yaşındayım bacım

kesin şimşek de vardır fırtına bora:18::18::18::18::18:
üzme çocuuu
huyuna git

şöyle diyim, zaten ilk zamanlar çok küçük oluyor bebekler
aldığın en minik şeylerin bile ona büyük olduğunu görceksin
ama bak bizim bebiş 25 günlük oldu, artık birçok şey olmuyor ona
hastane çıkışları falan artık dar olmaya başladı
yani 10 günlük olunca büyümüş olur, dökülmez üstünden
yani 0-3 aylık demişsin ama bilemedim ki
yani bebekler 0 ile 3 ay arasında çok çok farklı olurlar büyüklük açısından

neden bayanlar evlenmek istemez evet bir sürü detayını bliyoruzda
bayana da gerek değil mi bi hayat arkadaşı
onun da ihtiyacı yok mu bir çift güler yüze günaydın diyen tatlı bir söze yaptıklarını ellerine sağlık diyerek yiyen mutu bir eşe
hayat ne garip
seyyah bence aşka çok uzak bir insan değilsin
hemde sende çok güzel çifte kumru olur
sevgi kelebeğisin maşallah

banucum seni çok iyi anlıyorum ama senin üzülmene dayanmadığım için öyle sözler yazdım
biliyorum yapacak birşey yok ama elden ne gelir üzme lütfen kendini
bence en kısa zamanda babanla bir konuş detayları öğren belki içini rahatlatacak bir durum çıkar karşına

:) oh ev cillop gibi ütüm yok
yarınki yemeğimi bilem hazırladım:)))) şimdi pazartesi sendromu bana uğrarmı hiç:)
vallahi kafam rahat:)

şimdi duşa gircem çıkınca kaşlarımı alırım ojelerimi sürerim:)
saçlarımı düzleştiririm yarınki giycekleirimide belirledim kafamda:)
kocişde ben duştayken bulaşık mak. bşaltcak bide sahlep yapcak:))))))
tadından yenirmi bu pazar pazar:))))
birazda kendimize bakmak lazım dimi ama:)

şöyşe bi düşünüorumda hayatta tek kalsam tekrar evlenirmiyim diye yapamazdım heralde bunu düşünmek bile istemiorum bazen eksik dua ediorum farkındayım ama içimden geçiriorum birimize bişey olcaksa arkada kimse kalmasın ikimize birden olsun ......
ama şimdi bebişde var öf ne bilim çok zor konular

kızlar herkese iyi akşamlar..
sunny ablacım kızının yeni yaşını kutlarım. banucum aynı şekilde senin de doğum günün kutlu olsun.
banucum babanla ilgili ne desem bilemedim. benim dedem de 85 yaşında evlenmek istiyor. şu ana dek birini bulamadı. nasıl bir duygudur yaşadıkların bilemiyorum ama rabbim hakkında hayırlısını versin.
selincim sen kendini ne çok yoruyorsun. kendi hamileliğimi hatırlamaya çalışıyorum zaten kısacıktı hiç hatırlamıyorum.....
özlemcim kızının odası pek şirin olmuş. güle güle kullansın...
ben de pek haber yok kızlar... tatilimizi ayarladık. rodosa gidiyoruz.
kafamda yeni bir tübitak projesi var. düşün düşün delireceğim. bazen diyorum bırak çalışmayı. az kaldı zaten prof.luğa. yan gel yat...
ama bana göre değil öyle gün boyu boş boş geçirmek. benim laba girmem lazım. deliririm yoksa....

selin, bu mesajına cevap vereyim diye alıntı yaptım, sonra başka şey yazdım, öyle kaldı.
var ya bu erkekler bi alem eşim de seneler önce bir gün epeydir görmediğimiz arkadaşlarımızı görmüş.
ayaküstü sohbet ederken demiş ki bu cumartesi bize gelin. hem de yemeğe çağırmış
bunu söylediğinde salı günü falanmış. bana söylemeyi de unutmuş, hatta kendisi bile unutmuş.
gündüz ben de pazara falan gittim oyalandım. akşama da bir gün önceden kalmış anca iki kişilik yemeğim var
yemeğimi ısıttım oturduk yiyoruz kapı çaldı. kapıda onları görünce eşim hatırladı tabi
onlar da bizim minik sofrayı görünce kendilerini kötü hissettiler. biz mi yanlış zamanda geldik diye.
neyse sonunda eşim hatasını itiraf etti, dışardan yemek söyledik özür dileyerek
o arkadaşlar sonradan her gelmelerinde arayıp tekrar onaylatırlar davetimizi

iyi akşamlar kızlar,

banucum , tesadüf mü bilmiyorum ama yengem 3 buçuk sene evvel henüz 43 yaşındayken vefat etti geride biri 14 diğeri 20 yaşında 2 kızı kaldı...daha yengemin toprağı kurumadan amcamın ne yappacağı konuşulur oldu.. gerçekten iyi niyetiyle konuşanlar olduğu gibi sırf laf olsun konuşma malzemesi çıksın diye abuk subuk konuşanlar da oldu.. düşünceler giderek yüksek bir sesle ifade edilmeye başlandığı zaman büyük kzı babasıyla oturup konuştu... kendileri için çok zor olsa da evlenmeyi istemesinin normal olduğunu ancak bunun için önce kendisinin üniversiteyi kardeşinin de liseyi bitirmesini şart koştu.. tabii bunlarr burada yazdığım gibi 2-3 dakikada konuşulmadı.. bu konuşma için kendilerini hazır hissetmeleri uzun bir süreç oldu... yaklaşık bir buçuk sene evvel amcam (48 -49 yaşında) , yaşı yaşına denk kendsi gibi dul ve iki kızı olan bir bayanla tanıştırıldı...kadının bir kızı evli, diğer kızı da nişanlanmak üzereydi...epey görüştükten sonra ikisi de sağlam adımla ilerleyerek evlenmeye karar verdiler ... verdiler vermesine çocuklara bunu açıklamak en zor kısmıydı... nihayet çocuklara söylenildi... kadının çocukları amcamla, kuzenlerim de kadınla yaklaşık 2 ay önce tanıştı.. büüyk kuzenim mantık açısından baktı, kadından da pozitif elektrik alınca küçük kuzenimle tanıştırdı.. en çok korktuğumuz da oydu açıkçası tam ergenlik dönemindeydi annesini kaybettiğinde o da kadınla da hatta nişanlı kızıyla da olumlu iletişim yaşadı... ama bu aşamaya gelene kadar yaşanan gerginlikleri,kafaları kemiren acabaları hiç söylemiyorum bile...
dün sabah yengem yine aklıma düştü.. Rabbim onun da tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet eylesin inşaallah... akşamına amcamın babamlar ve kızlarıyla beraber kadını istemeye gittiklerini öğrendim .. içim buruldu açıkçası... bugün annemle konuştuğumda istemenin gayet güzel geçtiğini ancak istemeden sonra kuzenimin ve kardeşimin mutfakta ağladığını söyledi... bunu duyduğumda burnumun direği sızladı, gözlerim doldu... kadın da kardeşimin kuzeninin yanına gelmiş, onlarla konuşmuş hatta onları öyle görünce o da sarılmış ağlamış...sonra .. sonrasında buruk da olsa huzurlu yürekler....
kardeşimin çok yakın arkadaşı da kadınla aynı yerde çalışıyormuş ve kardeşime kadının çok iyi, herkes tarafından sevilen ve sayılan birisi olduğunu söylemiş.. bu da tabi içimizi biraz daha rahatlattı...

senin baban içinde diyebileceğim tek şey hakkınızda ne hayırlı ise Rabbim onu nasip etsin inşaallah...

bu arada doğum günün kutlu olsun... sevdiklerinle beraber nice yıllara

özlem bu arada söylemeden geçemeyeceğim... ilkenin odasına bayıldııııım :) hele perdelerine bittim bittim güle güle kullansın inşaallah...

bıdıkçım ben olsam önce eşinin dediği gibi daveti geri çeviririm aradan 1 hafta geçtikten sonra da kendim davet ederdim neden mi görümcen istediği zaman da değil sen istediğinde evine gelebileceğini anlasın geldiğinde hazırlığını yap ama mesafeli ol sana üzüntü verenlerden mümkün olduğunca uzak dur derim

ne denir ne teselli veirlir bilemedim sadece kendimi senin yerine koydum içim yandı hakınızda hayırlısı olsun canım

büyük olacak ama o kadar hızlı büyüyorlar ki sen yine 0-3 al dökülür ama 40ı çıktığında bebek de toparlanır daha sığar içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…