işte sadece resimlerine bakacağımsankim orası tanzanyada deeel
hijyen olmayan elektirik olmayan yunusla yüzülemeyen denize girilemeyen yemek yenemeyen yerde netcen beeaa
işte sadece resimlerine bakacağım
zeytin boynuna noldu? geçmiş olsun
sağol canım önemli birşey değil
koltuk kanepe üstünde uyumaktan tutuldu
birde yatarken düzgün yatmıyorum kafamı geri koyuyorum o nasıl bir şekilse Allahım
nee zamandır üstüme birşey alamadım
farmasi kaça aldın kazaklarını canım ihtiyacım var yaz geldi dedim almadım şimdide kış bitmiyor
güle güle kullan
senfat yeni araba mı aldınız ben neden kaçırıyorum böyle herşeyi tam takip edemiyorum
güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
akşama tiramisu yapıcakmışım eşim sipariş verdi
zeytincim geçmiş olsun
kazakları oğlanlar aldılar çok çokkkkkkkkkkkkkkk uygundu
indirimdeydi 39 tl lik kazaklar 14.90 tl olmuşhemen yumuldum
hadi ya süpermiş o zaman
hafta sonuna kadar gidebilirsem bende bakıyım
tekrardan güzel günlerde giyin canım
ben netten siperiş verdim
Günaydın hanımlarr nasılsınız bugün?Ben şu anda biraz daha iyiyim ama akşam iyice kötüye gidince ateşim çıkınca eşimi aradım izin aldı geldi eve gelir gelmez beni soyup duşa soktu ama ben ateşten donuyorum ve nasıl ağlıyorum duyanda dövüyo sanırben soğuk dedikçe eşim duşun altına soktu beni duştan çıktım üzerimi giydirmedi ama donuyorum çokta açım mutfak almış başını gidiyor,çağan içerden öksürüyo ağlıyo eşim bi bana,bi çağana bakıyor bi taraftanda mutfakta bişeyler hazırlamaya çalışıyor ama ne yaptıysak ateşim düşmedi uyumuşum biraz çağan gece anne kakam var dedi öyle bir terlemişimki apar topar kalkınca tekrar üşüttüm off ne zaman iyileşcem ya sabahta kalktım ilaç almam lazım hemen bi kahvaltı hazırladım iki lokma yedim,çağanın karnını doyurdum ilacını verdim size bakayım dedim akşama yemek yapayım mutfak berbattttt nasıl topluycam offfff
banu toparlamana sevindim iyi ki geldin
nasıl senin minik cadı? tazmana canavarı gibi geçtiği yeri birbirine mi katıyor ?
senfat araba alıyormuşsunuz hayırlı olsun Allah kazadan bela insanlardan uzak tutsun. Senin de direksiyon başına geçip kullanman nasip olsun.
farmasi kazaklarını güzel günlerde giy şimdi girdim baktım sitesine cıvıl cıvıl rengarenk şeyler var
yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldırma işlemine başladınız mı?
Günaydın hanımlarr nasılsınız bugün?Ben şu anda biraz daha iyiyim ama akşam iyice kötüye gidince ateşim çıkınca eşimi aradım izin aldı geldi eve gelir gelmez beni soyup duşa soktu ama ben ateşten donuyorum ve nasıl ağlıyorum duyanda dövüyo sanırben soğuk dedikçe eşim duşun altına soktu beni duştan çıktım üzerimi giydirmedi ama donuyorum çokta açım mutfak almış başını gidiyor,çağan içerden öksürüyo ağlıyo eşim bi bana,bi çağana bakıyor bi taraftanda mutfakta bişeyler hazırlamaya çalışıyor ama ne yaptıysak ateşim düşmedi uyumuşum biraz çağan gece anne kakam var dedi öyle bir terlemişimki apar topar kalkınca tekrar üşüttüm off ne zaman iyileşcem ya sabahta kalktım ilaç almam lazım hemen bi kahvaltı hazırladım iki lokma yedim,çağanın karnını doyurdum ilacını verdim size bakayım dedim akşama yemek yapayım mutfak berbattttt nasıl topluycam offfff
ah canım ikinize de geçmiş olsun.
müsaitse annenin arasan,dinlenmeden geçmez bu hastalık.
yok mu bir tas çorba yapıp getirecek komşun,arkadaşın.
üzüldüm bak şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?