Kirli Çıkılar )))

bıdıkçımmmmmmm sen bana ne yazmıştın
özelde hiçbirşey yok
tekrar gönderir misin ?

:)))))) öğlen evdeyim bu hafta evimi pırıl pırıl tutmaya karar verdim hafta sonu yorulmamak için:)
bulaşıklar zmanında yıkancak , çamaşır mak. zmanında çalışcak:)
bide bundan önce çalıştıgım birimde gözlerim o kadar çok acıyoduki kitap okumak içimden bile gelmiodu ama bu çalıştıgım yerde çok fazla yorulmuorum
kafamda sakin kitap okuma alışkanlığıma geri dönmek istiorum eskiden 700 sayfalık kitabı 3 günde bitirirdim şimdi elimde 250 sayfalık kitap 1 aydır sürünüo:)
bazen bişeyleri özlemek lazımdır ya kitaplarımı özledim:) bu akşamdan itibaren başlıorum okumaya:)
bide yabancı dizi izlemeyi özledim:) ama şu and abi diziye başlamak istemiorum bebiş olcak takip etmem zor olur diye:)
yada 2 sezonluk falan tavsiye edebiceniz sürükleyici dizilr vars aizleyebilirim:)
şimdiye kadar izlediklerimi sölim ona göre tavsiyede bulunun bana:)))))
lost,how ı met your mother,desperate housewase,flash forwed....
tavsiyelerinizi beliorum hatunlar:)

ben sıladan beri yabancı izleyemiyorum
takip edemiyorum altyazılı

canım benim o yaptığınız çok yanlış biliyor musun
vucüt soğuk suya tepki olarak kendini ısıtıyor ateşin çıkıyor tekrar
ılık suya gireceksin soğuk değil
düşmüyorsa otur bir saat ılık suyun altında zamanla düşecek
ateş bu yaşlarda çok tehlikeli bırak kendini yorma ya hazır yiyin ya eşin gelince yapsın bişiler
küvet varsa küvete gir çok iyi gelir
saunaya gitsen hemen geçer ama çocuk var nasıl olcak
çok geçmiş olsun

selincim sürekliliği olmayan csı ny, house, monk var aklıma gelen. her bölümü ayrı olduğu için istediğin bölümünü izleyebilirsin. ben yabancı polisiye dizilerini sevdiğim için aklıma ilk bunlar geldi şimdi. bir de prison break vardı bilmem izledin mi o da çok güzeldi. başka hatırlarsam söylerim.
eşim sopranos'u izlemişti çok severek. bir de the closer var polisiye, rastladıkça izlerim, o da güzeldir
dexter süperdir, game of thrones başlamak istiyorum ben de, kızım bütün sezonlarını izledi

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun

pepeticim
ordaysan bi şey sorcam
hani benim kv anlatmıştım ya bi ara
hani şu portakalları toplatıp sonra satan vakayı
sen de yanı benimki gibi demiştin
yoksam sen de mi antalya ya gelin gittin
evet eşim antalyalı portakal bahçeleri yok ama tavır aynı olduğunda öyle demstim çesitli bağları varda kendilerinin

nasılsın canım konustunuzmu babanla içindekileri paylastınmı:26:

ben ayırmadım daha bizim buralar soğuk henüz

senfatt arabanız hayırlı olsun sabah diyceeedim unutmusumm canımm

selin bende eskiden çok okurdum ya servisle giderdim gidiş-öğlenarası-dönüste 3 posta kitap okur 2 güne kalmazdı kitaplarım .hatta sabah giderken bu kitabı bitiririm derdim yanıma dönüste okunacak bir kitap da alırdım :26::26: bende çok istiyorum o günlere dönmeyi
masallah selinle ikinizin dizi kültürüne ben hiç izlemedim desem çokmu abes görürsünüz bende istiyom diz iizliycem artıkkk banane banane not alıyom bu dizilerii simdi

MERABALAAARRRRR

defactodan kazak alacaktım

benim kuzucuklar anne biz alalım anneler günü hediyesi olsun sana dediler
daha çok var dediysem de olmaz da olmaz deyip durdular
kuzucuklarım benim
öncelikle kuzucuklarına maşallah barekallah
sen de güle güle kullan aldıklarını

canım benim Allahın iznizle hayırlısıyla gelcek bebişin

amanın buldum birini
canım vize var mı
ben anlayamadım bu yaza çok niyetlendik hatta biz günübirlik niyetlendik
bir de otel hangisi ne kadar uygun
kişi başı 550 de mi
bazı yerler vizesiz diyor bazıları şengen vizesi diyor

Son düzenleme:

ben bu dizileri kızlarımla birlikte izlemeye başladım. 13-14 yaşlarındayken dawson's creek diye bi gençlik dizisi vardı, hiç kaçırmadan izliyolardı ben de bakıyodum tabi. sonra ailecek married with children hastası olduk. daha sonra ally mc beal diye bir dizi vardı hukuk konusunda, onunla devam ettik ve yerli dizi izleyemez olduk bir dönem. cnbce'nin dizilerinin yüzde seksenini izlemişimdir. yerli diziler zaten sonradan güzelleşti, o zamanlar güzel yerli program pek yok gibiydi.

kızlar laptop soğutucusu kullanıyormusuunz

benim laptop çok ısınıyor ve bu anakartı yakabilirmis çok önemliymis

karanfil hangi marka alsam canım yaa

Aslında eşim ılık ayarlamış ama ben üşüyorum dedikçe sıcak açtım eşimde en sonunda ben duşakabini kapatınca soğuk açtı ama ben çıktım işte .Şimdi evi toparladım dayanamadım huzursuz oldum eşimde kızdı akşamları çıkıyor bu hastalık yorma kendini diye ama ben dayanamadım saunaya nasıl gideyim canım sağolasın .

deryacım ateşinn çıkmasını bekleme çağan uyudukça gir duşa
ılık aç çıkma hemen altında bekle bekledikçe zaten suya alışırsın hasta olunca duş çok rahatlatıyor gerçekten
kendini de yorma

kızlar laptop soğutucusu kullanıyormusuunz

benim laptop çok ısınıyor ve bu anakartı yakabilirmis çok önemliymis

karanfil hangi marka alsam canım yaa

soğutucu moğutucu bilmem kardeş
benm pc çay mı dökülmedi su mu sinirden kaç kere nerelere çarptım ne soğutucu kullandım ne sehpa
bahçelerde bağlarda yollarda başına neler geldi
7 yıllık maşallah mausu bile orjinal maşallah deyin ha
asustur kendileri herkese tavsiye ederim bu gidişle 10u da görür heralde

Çok sağol bitanem söylediklerini dikkate alıcam canım çok zor hastalık ya Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin(amin)

senfatcan acabası kime bu sevgi gösterisi
hele bi desen de hepimiz üstümüze alınmasak
meyralık yapmasan
bak kendileri aşağıda göz kırpıyor bişi yazmıyor bıyık altından izliyor
selamlar meyra hanım

derfatıcım geçmiş olsun seyyahın dediği gibi soğuk su olmasın ılık olsun bi de ayaklardan başla suya tutmaya baştan değil önce ayaklar sonra yukarı doğru olmalı başa dökünce sıcaklık birden düştüğünden tekrar çıkabiliyor

ay bi hızla okudum geçmişi aklımda kalanlar uçmadan hemen yazayım
farmasi güle güle giy kazaklarını. yerim senin kuzucukları. maşallah...
derfat canım çok geçmiş olsun. çocuk olunca hasta olmak normalden de zor oluyor ama çok şükür yardım eden sana bakan bir eşin varmış...
senfat güle güle kazasız belasız kullanın arabanızı...
tatil için iyi dileklerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkürler...
sirkesi siz nereyi düşünüyorsunuz bu yıl...
papatya geziniz çok uygun otel hangisi aklımda olsun belki bizde seneye giderük

dün erken uyyuan biride bendim ama koltukta değil yatağımda

papatya az ayrıntı versene bebeem
nerden araştırdın nasıl ayarladın nerde kalcan nasıl gitcen

canım merhaba;
önce oturudm rodos gezisi diye yazıp google amcada oraya gitmiş olanların yazdıkları blokları falan inceledim. bir liste çıkardım.
mesela araba kiralanması gerektiğini öğrendim. hangi plajın daha uygun old. gezilmesi gereken yerler falan.
listeledim...tarihi belirledikten sonra booking.com'da otel arayışına girdim. özellikle havuzsuz bir otel seçtim çünkü oraya gezmeye gidiyoruz. oğlum havuzu görünce çıkmak istemeyecek biliyorum.
otelimiz oda kahvaltı. booking.com da yorumlara falan baktım. öğrendim ki netten otelin eski şehire yakın olması avantajmış. oteli seçerken buna dikkat ettim.
fethiyeden feribot seferlerine baktım. sabah 9'da seferler var. arabayı fethiyeye bırakıp gideceğiz. 1,5 saat sonra ordayız inşallah. en kısa zamanda bileti alıcam...
oradan araba kiralamak gerekiyor. bir firmadan kiralanırsa arabayı limana getiriyorlar. mazot çok ucuzmuş.
hatta nette kiralamak için uygun arabalar hangileri onu bile buldum...
hem eşimde hem bende yeşil pasaport var. o nedenle vizeyle ilgili hiçbir fikrim yok açıkcası...
otel fiyatı 4 gece 3 kişi oda kahvaltı. şaka gibi dimi...normalde 510 tl'de. 510 luk alırsak ne bileyim bir aksilik durumunda iptal ettiremiyorsun. 550 tl'de sıfır masrafla iptal ediliyor...bir geceliği 68 tl. inşallah memnun kalırız....
herşey bana ait. ben otel sayısını 3'e indirdim. eşim seçti.
yanarım yanarım da iki kaydırağa verdiğim paracıklarıma yanarım...

rodos normalde vize istiyor yeşil pasaporta vize yok
zaten bi yeşil pasaport olsa çok daha rahat planlama yapılabilir :26:
araba kiralama işini internetten değil de adada da yapabilirsiniz pazarlık payı olabiliyor ama netten bakıp fiyatları bilip ona göre tedarikli gitmenizde fayda var. Biz uçak bizi nereye götürürse oraya gideceğiz gibi şu aralar Ibiza da yogunlaştık Barcelona ya uçup ordan feribotla ya da charter uçakla geçilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…