:) amacı neymiş ? ve siz bunu nasıl anladınız?
laf aramızda bu bahar aysima yeter artık bu kadar aynı kişimi benim kafam çorba oldu?
eğer öyleyse gökçe hamilemi?
4 bilinmeyenli denklem:)
aynen öyle çoklu kişilik vakasııı uffff yaaa bunların cezası türk ceza kanunundan bilene ağır:):):) meğer anayasayı yazmış bunlar:) neyse çaktırmayınnn sustummm banusultannn,sende baya sultansın hani şekerlikdee sağol...iyi akşamlar kızlar.
misafirlerim gitti,ufaklık çocuklarla oynamaktan yorgun düşüp uyuyakaldı.bu gece yine nöbet var bana.
papatya iyi olduğuna sevindim.eva ve senfatın aktif hale gelmelerine de çok memnunum.
aynısını meyra ve ollycan için de diliyorum.
bıdık ve karanfilim de az yazıyor,özlüyorum.
gökçeye lafım yok,şu an çoklu kişilik vakasıyla karşılaşmış bir psikiyatrist gibiyim.
bizimki çoklu üyelik vakası olsa da.
ne şeker kızsın sen gökçe,insanın şöyle yanaklarını sıkmak isteyeceği türden.
azıcık dinlenip koşu bantımın tozunu attırayım bari.
dün bir saat yüksek tempo yürüdüm,ne iyi oldu.
taytlarım vardı zaten,üstüne de spor büstiyeri aldım,ferah ferah yürüyüp,hooop duşa gitmek ne güzel.
pepetiii bacımmmmmm hoşbuldum okudumda geçmişi duyanda seni çok şişko sanacak boşverin ya ne yürüyüşü yapyonuzzzz amannnn :):):) iştahın varken ye iç gez toz:):):)Selin bende karniyarik yaptım.
Seyyah deluu şimdi uzulmiycenmi yazmışn niye üzüluyum papatya iyiymiş.mülkiyetine arkasında o bebeği doğurmuş 4 tadına getirmiş :))))
Gökçe slm canım m hoşgeldin
Şimdi musluk icin usta gelecek banyo ve mutfağı elden geçirdim
amaninin selin can baya karışmışşşş ortalık ben namıdiyar gökçe yasaklı gökçe:):) amacı neymiş ? ve siz bunu nasıl anladınız?
laf aramızda bu bahar aysima yeter artık bu kadar aynı kişimi benim kafam çorba oldu?
eğer öyleyse gökçe hamilemi?
4 bilinmeyenli denklem:)
oha diorum:)
yerleri saf alkolle sileni duymuştumda halıları tinerle sileni hiç duymamıştım açıkçası:)
o nasıl bişeydir yahu gerçi bende aysima gibi tiner benzin mazot boya tiner uhu oje aseton saf alkol kokusunu severim ciddi anlamda benzinliğe girdiğimde camları flan açarım o kokuyu seviorum ama halılarımıda silmem yahu:))))))
bu hafta sonu mutfağı bi güzel temizleyesim var:) fırının arkası berbat durumda fırını kocişe çektirip arkasını boyatcam silmekle olmaz:) yağ kir pas içinde kalmış
bide mutfağın yerlerinin fayans aralarını diş fırçasıyla forçalıycam çok hoşuma gidiyo:))))
badecim canımcım bacıcımmmm sende olmasannnn ne olucak bu halim arkamı kim topralayacak hayy sen çok mutlu huzurlu sağlıklı yaşa emi:):):) sağol gökçe kimmiş öğrendik....:26::26::26::26:anladık bişekilde
amacını anlamadık zaten..
yok aysima gökçe..diğerleri başka topicten arkadaşları..onlar hamile olduklarını gökçeye haber verdiler
bade 10 dk kaya takıldım:)
bu ara herşeyeden nem kapıorum:))utandım
badecim canımcım bacıcımmmm sende olmasannnn ne olucak bu halim arkamı kim topralayacak hayy sen çok mutlu huzurlu sağlıklı yaşa emi:):):) sağol gökçe kimmiş öğrendik....:26::26::26::26:
kimseler duymasın şutlarlar hazır 100 e ulaşmışkennn msjda birdaha gitmiyim 20sine dek... gidersem nickim hazır hani bilginiz ola akilgökçe veya akilinsan diye alacammmşimdiden tüm topice duyurulur...
bimin kireç çözücü var.yarın sabah deneyim domestos ve normal cifi ama telle mi ovayım, normal bezle kireç gitmez. kiraç çözüde deneyim bakalım
nazar diye bişey var sonuçta..seni kıskandığını mı düşünüyorsun
benim eşim de bi dönem işsiz kalmış.evacım eski iş yerinde bir arkadasım vardı. benim tam yarı ücretimi almasına rağmen o kadar mutlu çalışıyordu ki. bu duruma bozulup gocunmadıgını mı ve iş motivasyonunu azaltmadıgını mı sordum. bana dedi ki hayatta üzüleceğim o kadar haksızlıklar oluyor ki ama ben bir dönem işsiz kaldım ve çalışırken uyanmak çok zor geliyordu. işsizken sabahları pencereyi açıyorum ve iskeleye dogru koşuşturan, son anda vapura yetişen insanları gördükçe içim gidiyordu, Allahım bir işim olsa hiç gocunmadan kalkıp, koşturacagım diye dua ettiğini, bir işinin olmasından mutluluk duydugunu, kendi mesleğinde olan bir sürü işsiz oldugnu falan ama kendisinin çok mutlu oldugunu söylemişti.
şu an açık öğretimden çocuk gelişimi ya da okul öncesi gibi birşey bitirdi. 40 yaşını geçtiği için meb e atanamamıştı ancak özelde benim aldıgım ücreti alıyor ve çok mutlu yine.
dur bugunlerde bir arayım onu, hatırlamış oldum sayende, sesini duymak iyi geliyor
ben de seni korkutayım mımultijet şaka yaptım, tanımıyorum sizi kısss
hani senin eşin ile deryanın eşinin adı ve dolayısyla benimkinin adı ve farmasinin oğlan adaş. özelde eşinin k.lı (kırıkkale) oldugunu yazmıstın ya. ondan öle yazayım da KORKUTAYIM seni dedim.
hakim olsan pek iyi olurdu beee... kimse duymadan dayımdan boşalcak koltuğu sana ayarlardıkay nerdeeee keşke Ankara adliyesinde olabilsem
19 Nisan a artıkın :)
sağol canım düşüncen için.iyi akşamlar kızlar.
misafirlerim gitti,ufaklık çocuklarla oynamaktan yorgun düşüp uyuyakaldı.bu gece yine nöbet var bana.
papatya iyi olduğuna sevindim.eva ve senfatın aktif hale gelmelerine de çok memnunum.
aynısını meyra ve ollycan için de diliyorum.
bıdık ve karanfilim de az yazıyor,özlüyorum.
gökçeye lafım yok,şu an çoklu kişilik vakasıyla karşılaşmış bir psikiyatrist gibiyim.
bizimki çoklu üyelik vakası olsa da.
ne şeker kızsın sen gökçe,insanın şöyle yanaklarını sıkmak isteyeceği türden.
azıcık dinlenip koşu bantımın tozunu attırayım bari.
dün bir saat yüksek tempo yürüdüm,ne iyi oldu.
taytlarım vardı zaten,üstüne de spor büstiyeri aldım,ferah ferah yürüyüp,hooop duşa gitmek ne güzel.
Selin bende karniyarik yaptım.
Seyyah deluu şimdi uzulmiycenmi yazmışn niye üzüluyum papatya iyiymiş.mülkiyetine arkasında o bebeği doğurmuş 4 tadına getirmiş :))))
Gökçe slm canım m hoşgeldin
Şimdi musluk icin usta gelecek banyo ve mutfağı elden geçirdim
ben bi abartıyorum
bugün kayınpederim aradı eşimi eşim daha telefonu açmadan para isterse ne diyeyim diye sordu
bende şuan için verecek paramız yok biz onların gıyabında zaten her ay 600 tl veriyoruz onlara dedim
ama bak buraya geldiğimizden bu yana hiç istemediler bi sen eylülde 300 vermiştin başka istemediler dedi
bende ben vermek istemiyorum tek çocuğu sen misin başka çocugundan istesin dedim
aslında bu tarz bi konuşma bana yakışmadı ben isterim ki normal şartlarda anne babalara arada bi harçlık gönderelim
ama eşimin ailesi fırsatı buldukça ilk bizden istiyor
adam hasta hastane masrafları var eltimle onun ama
ne yapayım eltimin kocası var
kayınpederiminde maaşı ve 6 tane çocugu ama sadece bizden istiyor
sonra eşim aradı kayınpederimi konuştular geldi kaş gözle 200tl istiyor ne diyeyim diye sordu
bende abinin zaten borcunu ödüyorum benim param yok verecek dedim
ısrarla sorunca ne yaparsan yap dedim
artık daha ne diyeyim
tlf kapatınca kaç zamandır hiç istememişlerdi zorda kalmasa istemezllerdi dedi
evet istemediler ama bizde düğün yaptık istemedik
o kadar hastanede yattım özelde dünya masraf oldu istemedik
deprem di taşınmaydı istemedik
daha bizim olan paramızı isteyince suçlu olduk dedim
2 yıl boyunca her ay senin kredini ödedim aylık 1200
şimdide abinin borcunu ödüyorum ay da 600 tl oda 2,5 yıl
eeeeeeeeeee daha ne kadar ne vereceğim
benim verecek param yok
senin varsa tüm ödemeleri yaptıktan sonra sen verirsin dedim (geriye kalmaz parası)
ben mi abartıyorum bu para işini yoksa vermek istemem hakkım değil mi
ve nedennnn hep bizdne isteniyor
200 çok bi para olmaya blir ama benim içinde az bi parada değil üstelik kuyruk acısı olunca kuruş vermek bile çok geliyor
biri bana bakabilir mi çok darlandım ben
eşimle konuşuyoruz annem babam vermeyim mi diyo
abimin borcu ayrı diyo
ne fark eder ödeyen biziz para bizden çıkıyor
hem geçenlerde ablası bize gelecekti 3kişi gel git harcama parasını sonuçta keyfi bir harcama gönderisn babasına
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeee
ne diyim canım ben sana
anne baba sonuçta..
geçenki konularda yazacak yorum yapabildim ama bunda hiç bi fikrim yok...
çok şükür bizimkilerin iki tarafın da muhtaçlıkları yok.
ama muhtaç olmak da çok zor bişey..
en iyi kararı sizler verirsiniz.
gönderdiğiniz parayı saçma sapan bişeylere harcıyorlar mı???
yoksa gerçekten ihtiyaçları var mı??
benim kardeşim okurken para gönderirdim.
keyfi harcamalar yaptığını görünce göndermedim mesela. pişman da değilim.
valla bıdıkçım ne desem gerçekten bilemiyorum :26:
son derece haklı sebeplerin var aslında ancak istediği para da çok büyük bir meblağ değil.. en azından bazılarımıza göre...
eşine patlamışsın .. o da arada kalmış ki daha teli açmadan sana para isterse ne diyeceğini sana soruyor.. ne kadar kötü de olsa anne baba atılmıyor satılmıyor.. hele bir dini açıdan bakınca durum daha zor...
eşine söylediklerinde sadece keşke "senin kredini ödedim" demeseydin.. bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama evlenince senin borcun benim borcum olmuyor ... bizim borcumuz oluyor... ama onun dışındakilerde yerden göğe kadar haklısın...
off gerçekten karışık bir durum.. sanırım ben olsaydım kendi yapımdan dolayı verirdim... ki bana da sanki sen de parayı vereceksin gibi geliyor... neden mi dersen... neler yaşadığını uzun zamandan beri biliyorum..ama tüm yaşananlara rağmen sen onları yine evine aldın ağırladın.. başkası olsa bırak evine çağırmayı bulunduğu ilin kenarından geçirmez.. sen her şeye rağmen sana yakışanı yaptın.. haa onlar anladılar mı ? anladıklarını sanmıyorum ama kazanan sen oldun en azından manevi anlamda...
badecik
dün ve bugün genetik testlerimi verdim..
genetikteki doktor ne kadan anlayışlı ve iyi bi insandı anlatamam.
eşim de ben de dua ettik bol bol arkasından.
doktorlar anlayışlı olduklarında sanki tepelerine mi çıkıyoruz.
meram tıptaki teknikerden yediğim fırçadan sonra ilaç gibi geldi.
ama tabi Allah düşürmesin yine de 2 saat ne zorlandım be bade
bi de İstanbula filan gitsem tedavi için biterim ben.
amh testi yokmuş bu hastanede konyda 2 hastanede varmış.
sence yaptırayım mı çok gerekli mi:26:
yoruldum be bade
iç açıcı şeyler söyle
biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEEben bi abartıyorum
bugün kayınpederim aradı eşimi eşim daha telefonu açmadan para isterse ne diyeyim diye sordu
bende şuan için verecek paramız yok biz onların gıyabında zaten her ay 600 tl veriyoruz onlara dedim
ama bak buraya geldiğimizden bu yana hiç istemediler bi sen eylülde 300 vermiştin başka istemediler dedi
bende ben vermek istemiyorum tek çocuğu sen misin başka çocugundan istesin dedim
aslında bu tarz bi konuşma bana yakışmadı ben isterim ki normal şartlarda anne babalara arada bi harçlık gönderelim
ama eşimin ailesi fırsatı buldukça ilk bizden istiyor
adam hasta hastane masrafları var eltimle onun ama
ne yapayım eltimin kocası var
kayınpederiminde maaşı ve 6 tane çocugu ama sadece bizden istiyor
sonra eşim aradı kayınpederimi konuştular geldi kaş gözle 200tl istiyor ne diyeyim diye sordu
bende abinin zaten borcunu ödüyorum benim param yok verecek dedim
ısrarla sorunca ne yaparsan yap dedim
artık daha ne diyeyim
tlf kapatınca kaç zamandır hiç istememişlerdi zorda kalmasa istemezllerdi dedi
evet istemediler ama bizde düğün yaptık istemedik
o kadar hastanede yattım özelde dünya masraf oldu istemedik
deprem di taşınmaydı istemedik
daha bizim olan paramızı isteyince suçlu olduk dedim
2 yıl boyunca her ay senin kredini ödedim aylık 1200
şimdide abinin borcunu ödüyorum ay da 600 tl oda 2,5 yıl
eeeeeeeeeee daha ne kadar ne vereceğim
benim verecek param yok
senin varsa tüm ödemeleri yaptıktan sonra sen verirsin dedim (geriye kalmaz parası)
ben mi abartıyorum bu para işini yoksa vermek istemem hakkım değil mi
ve nedennnn hep bizdne isteniyor
200 çok bi para olmaya blir ama benim içinde az bi parada değil üstelik kuyruk acısı olunca kuruş vermek bile çok geliyor
evet canım kresın malesef öle bır etkııs varKızlar benim oğlum yine hasta((
Kreştenmidir bilmem bu ay 2. Defa yakalandı gribe(((
ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucakçok mutlu oldumbu ifadeyi kendimle özdeştirdim sanırım
ohhh ne güzel rahat rahat giyinip istediğin zamanda yürümek
benimde en çok evde yemek filan yaparken yürümek hoşuma gidiyor ikisini aynı anda yaptım diye şimdi dışarda yüürmek istesem çıkmazdım diyorum
heleki bu kıyafet rahatlıgı çok çok kolaylık geliyor
kapalı biri olunca ister istemz yürüyüş spor sonrası bunalıyorsun kıyafetten
ama evde ohhh gel kayfim gel
ben hatta sauna eşortman aldım endime bakalım faydasını görecek miyim
banucan sen kaç kilosun şuan
spor olarak nasıl bir program izliyorsun
pepeti aynı sorular sanada canım
koşu bandı olanlar dışarda yürüyenler bu sporla olan aşk meşk durumlarınız nasıl
sabahları aç karana limonun suyunu sıkıp ılıga yakan sıcak gibi bir bardak suyla karıştırıp içiyorum
sanırım bağırsaklarımda faydası oluyor
yoolarım tabı ne dımek canımmmmmmmerhaba hanımlar,
6-7 pencere açarak yazdıklarınıza yetişmeye çalışıyorum... hepinize diyeceklerim var ama okurken gözlerim döndü :111: :111: olayları ve isimleri karıştırırsam kusuruma bakmayın
bıdıkçım, misafirliğin güzel geçmiş şişelerin kırılmasını saymazsak... sağlık olsun ..
banucum, sizin kadın çok uyanıkmış.. yanlış anlamadıysam baban da galiba bu işin en azından bu kadınla olmayacağını anlamış...
papatyacım, büyük geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun...
derfatçım, biraz geç oldu ama geçmiş olsun.. inşaallah şimdi daha iyisindir...
senfatçım, yeni arabanızı güle güle kullanın.. Allah kazadan beladan korusun...
pepeticim, sana tek diyeceğim şey ... harikasın.. taytın bacağından etek... koptum burdaama gerçekten çok enterasan :)) bu arada taytın diğer bacağını benim kız için yollar mısın?
gökçencim, seni sevmeyen ölsün kız
farmasicim, yeni saçlarını güle güle kullan ...
umarım bir yanlışlık yapmamışımdırarada unuttuklarım varsa özür dilerim ...
biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEEbunun sonu yok bır yerde nokta koymak lazım
evet canım kresın malesef öle bır etkııs var
ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucakondan sonra tutmayın benıııı
yoolarım tabı ne dımek canımmmmmm
gunun haberını paylaşıyorum bugun bir daıre aldık 140 m2 guney batı cephe 3. kat :26::26::26: 119 a aldık ama herkese 125 dıycez mutahıt öle didi:44::44::44::44::44: yarın sözlesme yapıcaz 80 bını verıcez kalanını ev teslımınde verıcez. salon kılerı var yukluk gıbı dolap yapılabılecek bır bölmesı var. en cok onlara sevınıyorum. cok merkezı bır yer heryere yakın okullara hastane carsı vs. bıraz kucuk ama en uygunu buydu zaten kucuk bır aileyız napcam koca evı.
kucukmu sızce suan oturdugum ev 135 m2 miş ev sahıbıne sordumdu 3 balkonu var dusunun bıde bunun ııcnde.
dua edınde ödeme kolaylıgı versın rabbım. bır aksılık cıkmadan evı alalım uzerımıze :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?