Kirli Çıkılar )))

:) amacı neymiş ? ve siz bunu nasıl anladınız?
laf aramızda bu bahar aysima yeter artık bu kadar aynı kişimi benim kafam çorba oldu?
eğer öyleyse gökçe hamilemi?
4 bilinmeyenli denklem:)

anladık bişekilde
amacını anlamadık zaten..
yok aysima gökçe..diğerleri başka topicten arkadaşları..onlar hamile olduklarını gökçeye haber verdiler

aynen öyle çoklu kişilik vakasııı uffff yaaa bunların cezası türk ceza kanunundan bilene ağır:):):) meğer anayasayı yazmış bunlar:) neyse çaktırmayınnn sustummm banusultannn,sende baya sultansın hani şekerlikdee sağol...

pepetiii bacımmmmmm hoşbuldum okudumda geçmişi duyanda seni çok şişko sanacak boşverin ya ne yürüyüşü yapyonuzzzz amannnn :):):) iştahın varken ye iç gez toz:):):)

amaninin selin can baya karışmışşşş ortalık ben namıdiyar gökçe yasaklı gökçe:)

dieğrleri jinekoloji topicinden kızlar malum sorunlu olunca öyle topiclerde duryorum ne hamileliği ben kısırım adetaaa baya karışmışşşş yanlış anlaşılmayaaa, ayyyy keşke dediğin gerçek ola be selin bacım karnıyarığında afiyet ola bacım
bak yaaa hala temizlik demiş yahu bacımmmm sende bizim adam opsimisin ne beee bunedir fırça ile derjleri fırçalamak bak bir şey diyim sihirli su denen bişey var al onla sil:) tuz ruhu değil çamaşır suyuda değil derjler pırıl pırıllll eeeee kocası opsi olunca böyleee temizlik basit yollarnı bulmaya kaçıyor insannn:)
tavsiyem odur amann ne olur yorma yahu kendiniii bu ne çılgınlık sendekiii... ufffff

anladık bişekilde
amacını anlamadık zaten..
yok aysima gökçe..diğerleri başka topicten arkadaşları..onlar hamile olduklarını gökçeye haber verdiler
badecim canımcım bacıcımmmm sende olmasannnn ne olucak bu halim arkamı kim topralayacak hayy sen çok mutlu huzurlu sağlıklı yaşa emi:):):) sağol gökçe kimmiş öğrendik....:26::26::26::26:
kimseler duymasın şutlarlar hazır 100 e ulaşmışkennn msjda birdaha gitmiyim 20sine dek... gidersem nickim hazır hani bilginiz ola akilgökçe veya akilinsan diye alacammm şimdiden tüm topice duyurulur...

hakkaten haa bi davul çalıp bağırmadığım kalmış:26:
e zaten sen yazmıştın ki:)
sen o topiğe gitme kimse bulamaz seni

yarın yağmur yağarsa annemlere gidemicez
dua edin hava güzel olsun

bir de haftasonu annemlere götürcek eşim
bi gece orda kalcam sanırım
değişiklik olur benim için

yarın sabah deneyim domestos ve normal cifi ama telle mi ovayım, normal bezle kireç gitmez. kiraç çözüde deneyim bakalım
bimin kireç çözücü var.
ben onu püskürtmeli bi şişeye katıyorum.
banyodaki aynada kendimi göremedeğim zaman sıkıyor, sonra suyla duruluyorum.
seni kıskandığını mı düşünüyorsun
nazar diye bişey var sonuçta..
benim bi arkadaşım vardı.
eşi orda çalıştığı iiçin birlikte gittiler.
rüya gibi evlilik teklifi almıştı son sınıfta iyi bi çocuktan.
face de maldivlerde çekilmiş fotoları vardı.
şahsen ben çok gıpta eiyordum kendine.
annenin bile çocuğuna nazarı değerken bu da olabilir bence.
kız ayrılma durumuna gelmişti geçenlerde.
benim eşim de bi dönem işsiz kalmış.
ve uyumaktan nefret etmiş.
şimdi bile pazarları çok aşırı geç kalkmaz.

canım o çocuk gelişimi okuyan kişi konyada mı
daha bigün öyle bi hikaye dinledim de.

bu arabada arabanızı kazasız belasız kullanın inşallah

ben de seni korkutayım mı
hangi ilçede yaşadığınızı biliyorum
ay nerdeeee keşke Ankara adliyesinde olabilsem
19 Nisan a artıkın :)
hakim olsan pek iyi olurdu beee... kimse duymadan dayımdan boşalcak koltuğu sana ayarlardık

sağol canım düşüncen için.
dün okuldan 12.30 da çıkıp bi hastaneye gittim tam 2 saat sürdü gitmem.
bi oobüs +bi tramvayla.
ben 4 yıl o kampüs yolunu nasıl çektim Allah iyi sabır vermiş bizlere..
bugün sabah bi daha gittim düşün artık sanki başka şehre gittim.

ardına yol üstü bi yere uğradım ardına da arkadaşa oturmaya gittik ardına gelince de pazara gittim :111:

ben de patlıcan aldım bugün pazardan ne özlemişim

Son düzenleme:
merhaba hanımlar,

6-7 pencere açarak yazdıklarınıza yetişmeye çalışıyorum... hepinize diyeceklerim var ama okurken gözlerim döndü :111: :111: olayları ve isimleri karıştırırsam kusuruma bakmayın

bıdıkçım, misafirliğin güzel geçmiş şişelerin kırılmasını saymazsak... sağlık olsun ..
banucum, sizin kadın çok uyanıkmış.. yanlış anlamadıysam baban da galiba bu işin en azından bu kadınla olmayacağını anlamış...
papatyacım, büyük geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun...
derfatçım, biraz geç oldu ama geçmiş olsun.. inşaallah şimdi daha iyisindir...
senfatçım, yeni arabanızı güle güle kullanın.. Allah kazadan beladan korusun...
pepeticim, sana tek diyeceğim şey ... harikasın.. taytın bacağından etek... koptum burda ama gerçekten çok enterasan :)) bu arada taytın diğer bacağını benim kız için yollar mısın?
gökçencim, seni sevmeyen ölsün kız
farmasicim, yeni saçlarını güle güle kullan ...

umarım bir yanlışlık yapmamışımdır arada unuttuklarım varsa özür dilerim ...

biri bana bakabilir mi çok darlandım ben
eşimle konuşuyoruz annem babam vermeyim mi diyo
abimin borcu ayrı diyo
ne fark eder ödeyen biziz para bizden çıkıyor
hem geçenlerde ablası bize gelecekti 3kişi gel git harcama parasını sonuçta keyfi bir harcama gönderisn babasına
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeee

ben de cümleleri karman çorman yazmışım.
ne kadar düzeltsem de yine de hata çıkıyor neyse beni böyle sevin sevcekseniz

dün 9 da mı ne uyudum kaldım.
aslında bugün de aynı kapasiteye sahibim ama evime şefkat göstermem gerekliydi
yarın perşembe nöbetçiyim.
erken gelmedin diye başıma dikilen bi müdür yardımcısı.
bi önceki otobüs aşırı erken orda oluyor.
normal gittiğim ise zilden 10 dk erken..
bu da stres yapıyor bende.

bugün kampüsteki tıp fakültesine gittim.
gelirken bi an aklıma öğrenci evimin durağında inip görevli ablamıza sürpriz yapmak geldi.
öğrenciliğimin geçtiği eve gittim.
ablamla bol bol sohbetler yaptık.
ordaki kızlar bana imrenerek baktı. biz de mezun olabilecek miyiz diye..
ben de dedim hiç üzülmeyin zaman su gibi geçcek..
değişik bi nostalji oldu bana...

badecik
dün ve bugün genetik testlerimi verdim..
genetikteki doktor ne kadan anlayışlı ve iyi bi insandı anlatamam.
eşim de ben de dua ettik bol bol arkasından.
doktorlar anlayışlı olduklarında sanki tepelerine mi çıkıyoruz.
meram tıptaki teknikerden yediğim fırçadan sonra ilaç gibi geldi.
ama tabi Allah düşürmesin yine de 2 saat ne zorlandım be bade
bi de İstanbula filan gitsem tedavi için biterim ben.

amh testi yokmuş bu hastanede konyda 2 hastanede varmış.
sence yaptırayım mı çok gerekli mi:26:
yoruldum be bade
iç açıcı şeyler söyle

ne diyim canım ben sana
anne baba sonuçta..

geçenki konularda yazacak yorum yapabildim ama bunda hiç bi fikrim yok...
çok şükür bizimkilerin iki tarafın da muhtaçlıkları yok.
ama muhtaç olmak da çok zor bişey..
en iyi kararı sizler verirsiniz.

gönderdiğiniz parayı saçma sapan bişeylere harcıyorlar mı???
yoksa gerçekten ihtiyaçları var mı??

benim kardeşim okurken para gönderirdim.
keyfi harcamalar yaptığını görünce göndermedim mesela. pişman da değilim.

valla bıdıkçım ne desem gerçekten bilemiyorum :26:
son derece haklı sebeplerin var aslında ancak istediği para da çok büyük bir meblağ değil.. en azından bazılarımıza göre...
eşine patlamışsın .. o da arada kalmış ki daha teli açmadan sana para isterse ne diyeceğini sana soruyor.. ne kadar kötü de olsa anne baba atılmıyor satılmıyor.. hele bir dini açıdan bakınca durum daha zor...
eşine söylediklerinde sadece keşke "senin kredini ödedim" demeseydin.. bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama evlenince senin borcun benim borcum olmuyor ... bizim borcumuz oluyor... ama onun dışındakilerde yerden göğe kadar haklısın...
off gerçekten karışık bir durum.. sanırım ben olsaydım kendi yapımdan dolayı verirdim... ki bana da sanki sen de parayı vereceksin gibi geliyor... neden mi dersen... neler yaşadığını uzun zamandan beri biliyorum..ama tüm yaşananlara rağmen sen onları yine evine aldın ağırladın.. başkası olsa bırak evine çağırmayı bulunduğu ilin kenarından geçirmez.. sen her şeye rağmen sana yakışanı yaptın.. haa onlar anladılar mı ? anladıklarını sanmıyorum ama kazanan sen oldun en azından manevi anlamda...

walla evde parayı eltim harcar çarşıya alışverişe ekmek almaya o gider tüm para ondna gider o da maşallah saçma sapa şeylere dağıtır
bu ay istanbula git gelleri oldu ama ne yapayım
şimdi ben hamile olsam yine hastane harcamalarımız artsa ödemelere gelirimiz yetmese malum borçlardan
bırak bize yardım etmeyi oğullarını borcunun taksidi yatırlarmıydı
eşime sorsan yokki nerden versin
bana sorarsan
ayağını yorganına göre uzatmıyor
sonuçta o evede az para girmiyor

helinm çok iyi tanımışsın ama
bendede bıçak kemiğe dayandı
daha geçen gün ablası bize gelmek istiyorkeyfi tatile demkki parası var parası olmayan çıkar mı yola
adamın çocuklarının hepsi çalışıyor
az uz da almıyorlar
en az alan bizim kadar ama sadece bizden para isteniyor diğerleri ise ne yapayım diyor
ya bu adamla evlendim diye sülalesinde kütüğüme almadım ki
borç konusunda haklısın
ama eşim olaya şöyle bakıyor abisinin borcu ayrı
onun çektiği borç ayrı
babasına gidecek olan ayrı
ama sonuçta bizden çıkıyor hepsi ayrı gayrı fark etmiyor artık
sonrada annem geçenlerde gitti ben kaç aydır annene bişey dedim mi onun karşılıgı say bu parayı diyince çok üzüldüm
bende senin ailenin bunca yaptıkalrına rağmen hala onlarla konuşmuş oldugumdan sen anneme birşey dememiş olmuş olsan sende ona saysan dedim
ondan sonra başladı borç olayı
benim annem bizim evimiz için neler yaptı
senin ailen ne yaptı ya kadar gitti olay
bu arada büyük abisi üçüncü evini almış yazın köyede yeni ev yaptıyormuş
bende deliriyorum enayimiyim ben hep benden hep benden

Allah hep iyilerle karşılaştırsın inş..
ah be canım keşke çok kolay diyebilsem..
kendini hazırlaman için söylüyorum..
tedavi daha yıpratıcı..zor değil yıpratıcı.

ama derdi veren Allah dermanınıda veriyor sabrınıda..
burda 13. denemede hamile kalan arkadaşımda var tüpe başlayacakken hamile kalanda..
Allahım kolaylık versin..sen başlayınca gir bi tüp bebe topiğine
orda çok destek olunuyor..

amhı yapamadıysan kalsın..
zaten yaşına göre dozu ayarlarlar

Son düzenleme:
işin en kötü tarafıda eşim anlayışlı bir şekilde bu konuyu benimle konuşsa bile ben onun ailesine karşı özelliklede para konusu olunca çok öfekleniyorum çok sinirleniyorum sanmıyrum ki birgün paramızı tamamen verseler bile o zaman bile değişmeyecek gibi bu durum
ona yemek yapmak onunla ilgilenmek onunla uyumak bile istemiyorum soğuyorum uzaklaşıyorum
sakin davranmaya çalıştıkça
an geliyor öfkem hiç dinmiyor onlara

Son düzenleme:
ben arkadaşlar kadar anlayışlı olamıcam maalesef......
bunların 6 tane çocuğu varsa omları yetiştirirken okuturken aynı şartları sağladılarsa anne babaya para vermek sadece size düşmez bence....
bir kere sizden istiyorlarsa ihtiyaçları olduğu başka bir seferde de diğerinden almalılar ki bence sana yüzleri olmamalı. çünkü sen kaynının da borcunu ödüyorsun....
elbette ki anne babanın çocuktan para almasına karşı değilim ama her çocuktan almalılar. her seferinden birtek bıdığa yüklenmemeliler...
sanırım alışmışlar sizin yumuşak yüzünüze...
diğerlerinin vermeyeceğini düşündükleri için eşinden istiyorlar...
ben 2000 yılında evlendim. eşimin dedesi o zaman için eşimin babasına ki kendisi üvey. bizim düğün için 4000 tl para vermiş. o kadar para puuufffff uçtu gitti....nereye gitti ne yaptılar bilmiyorum. üstüne birsürü mobilya taksidi ödedik. her ya kv gelirdi ay parayı yetiremedik. azıcık yarıdm derdi. bizde de harcamaya 5-10 tl para kalıyor idi. kartlar ağzına kadar dolu idi. eşim buna rağmen versek mi diyordu. ek hesaptan çekip verecekmiş. asla izin vermedim. benim paramı yerken düşünseydi. dedesinin emek emek biriktirdiği. kv 3-5 ay sızlandı. ben ondan daha fazla sızlandım. sonra kesti sesini. baktı umut yok...
bıdıkcım sen en iyi kararı verirsin...
allah yardımcın olsun....
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. iyiyim çok şükür....

biraz gaddarca gelebılır ama VERMEEEEEEE bunun sonu yok bır yerde nokta koymak lazım

Kızlar benim oğlum yine hasta ((
Kreştenmidir bilmem bu ay 2. Defa yakalandı gribe (((
evet canım kresın malesef öle bır etkııs var

ben 73 kıloyum ve yurume bandım cuma kurulucak ondan sonra tutmayın benıııı

yoolarım tabı ne dımek canımmmmmm

gunun haberını paylaşıyorum bugun bir daıre aldık 140 m2 guney batı cephe 3. kat :26::26::26: 119 a aldık ama herkese 125 dıycez mutahıt öle didi:44::44::44::44::44: yarın sözlesme yapıcaz 80 bını verıcez kalanını ev teslımınde verıcez. salon kılerı var yukluk gıbı dolap yapılabılecek bır bölmesı var. en cok onlara sevınıyorum. cok merkezı bır yer heryere yakın okullara hastane carsı vs. bıraz kucuk ama en uygunu buydu zaten kucuk bır aileyız napcam koca evı.

kucukmu sızce suan oturdugum ev 135 m2 miş ev sahıbıne sordumdu 3 balkonu var dusunun bıde bunun ııcnde.

dua edınde ödeme kolaylıgı versın rabbım. bır aksılık cıkmadan evı alalım uzerımıze :44::44::44::44:

bence gaddarlık değil..senin gibi düşünüyorum. sonu yok...verdikçe isteyecekler. gün gelecek vermeyecek o zaman da kötü olacak....
hayırlı olsun eviniz. güle güle oturmak nasip etsin rabbim. bir de ödeme kolaylığı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…