Kirli Çıkılar )))

of zeytincim eşine bunu kesinlikle söle zaten öğrencek ama erkenden öğrensin ama aileyle para işi sakat ya......

seyyahcım o admala bunun üstüne konuştum canım davayı ban açmamış anneme açmış
aldığı parayıda benden diil annemden almış onun derdi benimle diil annemleymiş
bende dedimk utanmadınmı hiç 600 tl için çalışıyım suratına fırlatcam o parayı senin
bana dioki ben hep sizi düşünüorum siz bilmiosunuz
dedim onun için en son 2 sene önce konuştuk Allah cezanı versin babam oldugun için utanıorum..... teli suratına kapattım ogündür bugündür konuşmuoruz.....
zeytin olan olay gerçekten sinir bozucu ama senfata burda hak veriorum
eşimizin ailesi oldugunda rahatca yorum yapıoruz zaten sende olayı görüosun ama eşin bu durumu mutlaka bilmeli

çileği sirkeyle yıkasam bişey olurmu
bade ben maydonoz, çilek,yeşil soğan,nane domates salatalık bunları leğene su dolduruorum
içinede 1 yemek kaşığı sirke atıp 2 saat bekleyip bol suda duruluorum değeri ölüosada ölsün:))))
en azından temzi oluyo:)
benim aklıma takıldı bebek minik dahi olsa gece siz uyurken odaya girmesi bana hiç doğru gelmedi ne olursa olsun bence bu kadar biraz engel olursan bebeklede mesafe girer arasına
mahremiyet ayrı bir durum bence

kesinlikle sana katılıorum:)

kaynanan odanıza nasıl bu kadar rahat girio ki.... çok şaşırdım ben yatak odasında isterse yerde yatim ama onun oraya girme hakkı yok çok kızarım kendi anneme de kızarım kardeşimede kızarım
o oda mahrem ve hiçbişekilde girmeye hakkı yok sen çağırmadığın sürece
eşin sölesin anne odamıza giriosun ama artık gerek yok mahrem orası diye......

ben daha kayınvalidemin yatak odasını bile görmedim biliomusun....o kadar gittim evine şuydu buydu girmedim kapısından
oda benimkine çekinerek girer:))) gündüz bile yani düşün...... gece girse çok kızarım napıosunuz bu odada diye......

baktım internet bi gidip bi geliyor.
ayrıyeten alıntı yazdıklarıma da cevap yazamadım..
ve arada sen bu yazıyı yaparken naptım biliyo musun..
çiğ köfte

kızlar yatak odasına kv.nin girmesi noktasında yazdıklarınıza hak veriyorum kesinlikle
ama elimden bir şey gelmiyor
sadece sabrediyorum, ama yıprandım bu süreçte
geliyor oturuyor hatta yerde, beşiği sallıyor...
benim üstümü örtüyor, hissediyorum
ben de çok terlediğim için açıyorum her seferinde
ne bileyim yaa, iyi ki burası var, girip girip içimi döküyorum

bugün bu kadar çok girebilmemin nedeni de: kv bugün bi davete gitti
kız kardeşim yanımda şu an
yarın annemlere gidicem, orda kalıcam
pazar akşamı döncem
aslında dün çok sinirlenmiştim, eşime dedim ki, son 10 günümü de annemlerde geçircem
sonra düşündüm ki, kv.ye üstü kapalı bi şekilde git demiş olurum
vicdanım rahat etmedi
nankörlük yapmiyim dedim
sonuçta kv.nin niyeti belli, yaptıklarını doğru bulmasam da...

ii akşamlar kızlar
ben de okuldan geldim,yemek yedik,menü de tavuk çorbası,barbunya,pilav,salata vardı
mutfağı topladım
eşimi maça gönderdim,ayaklarımı uzattım sizi okuyorum
banucum
Allah mekanını cennet eylesin anneciğinin cnm
mutnojment
çok üzüldüm ya,bi insan hakkı olmayan bi şeyi hangi vicdanla alır ya,dikkat et cnm
zeytincim
cnm bu para konuları gerçekten çok üzücü,ama kesinlikle eşine anlat
bıdıkcım
biz de yarın pikniğe gitmeyi düşünüyoruz nasipse,ama bizim burda öyle bisiklet kiralanacak yer yok,sen bizim yerimize de sür
sunny ablacım
sen kesinlikle ii diil bence harika bi kv olursun
farmasicim
cnm bu altın düştükçe düşüyo,bu ay arabanın masrafı varöyle olmasa hemen alcam walla,nasip

zeytincim, anneler de bazen hata yapar..
keşke eşim istiyor diye değil direk kendin deseydin artık dükkan bende kalmasın devretmke istiyorum diye.

eskiden ben de annem ne derse yapardım.
annem ona buna hediye almayı her hastayı arayıp sormayı pek sever.
misal geçen halam burda hastanede yatıyordu ya.
eşi de dayım oluyor.
dayım halamın eline bi cep telefonu vermiş ama içinde çağrı yapcak kadar bile para yok.
eve dönünce babama internetten para yükletti.

ve sonuç: halamlar giderken biz gidiyoruz diye bile aramadılar.

ilk evlendiğim yıl annem düğün olur nişan olur bol keseden şuna bu kadar para tak bilmem ne derdi.
ben de reddedemez onca borcun içinde onu da halletmeye çalışır her düğüne sünnete nişana köye giderdim.
benden başka da evlenip el içine karışmış hiç bi kuzenim gelmez böyle şeylere.
hatırlarım daha evlendim evleneli hiç karşılaşmadığım bi kuzenime bile en pahalısında bebek takımı aldırtmıştı.
hala içim yanar son paramdı ama anne alabilcek param yok diyemedim.

ama çok uzun sürmedi çok kısa sürede kendime geldim.
annem ne derse he diyorum içimden ne geliyorsa ne kadar bütçem varsa o kadar yapıyorum.
geçen halamın oğlunun nişanı oldu mardinde.
annem sen de git dedi.
oysa ki ne kadar yorgun olduğumu biliyor o haftasonu.
eşim izin vermedi. hem seni o kadar uzağa gönderemem hem de yorgunsun dedi.
ve ben de anneme ve halalarıma eşim izin vermedi dedim çok büyük gururla eskien olsa utanırdım.
annem eşime bir iki ısrar etti ve vermedi.
çok da iyi oldu pestilim çıkcaktı değilse.
kısmetse düğününe gideriz.

velhasıl eşin tabi senin işlerine neden karışmıyacak tabiki karışcak.
bu borç meselesini halledir halletmez ilk işin ailenle ilgili bu maddi bağımlılığı kesmek olsun.
her iki taraf için de sakıncalı.

baktım internet bi gidip bi geliyor.
ayrıyeten alıntı yazdıklarıma da cevap yazamadım..
ve arada sen bu yazıyı yaparken naptım biliyo musun..
çiğ köfte

benimde yemeğim yoktu patates salatası yaptım kocişte dışardan çiğ köfte almış yanına bide domates dilimledim bide çay yaptık oh
misssss....

ciddimisin sen??????
şu an böle oldum
bu kadarınada pes diorum

oldu olcak yanınıza uzanıp yatsaymış bide yavrularım benim diye sarılsaymış size bu iyiniyet tamamda bu kadarda olmaz!!!!!!

kızlar altına nolmuşşşşşşşşşşş!!!!!!!
tepetaklak çakılmış resmen inanamıorum:)))))

Tabii ki kızıım.
Seninle buluştuk korkların. Senin yerin en ayrı.
Ne var ne yok sılacan nasıl?
Ay temizlikten sonra ellerimi bi güzel Çimen kolonyasıyla kolanyaladım. Mis Miss ))

biz cumhurbaşkanları kullanıyor diyoruz
dark temizlikten sonra sürüyor
çığır açtın bebeeem kozmetikte

annem ve kv bizdeydi, biz bebeği alıp yatak odasına gecerdik, çocuk uyumuyor sabah olacak neredeyse. eşimde bu çocuk aç derdi., gold sma mama var ya, biberona koyar verirdi. çocuk hayır demez, içtikçe içer, sonra kusardı, her gece böyle oldu, içti kustu. ben dikişli ha deyince yerimden kalkamıyor. hava buz gibi. çocugu tümüyle soymak gerekiyor falan. onlarda mahrem diye odaya girmiyorlardı. ben de seslenirdim. gelin diye. ilk 15 gun ne mahremi. 3 hafta sonra gittiler. ben mi çok yoruluyordum bilmiyorum. birileri yardım etsin diye beklerdim. beceriksiz miydim. çocuk sabah 5 te uyurdum ondan sonra da hiç uyanmak istemezdim. alıp altını almalarını benimde biraz uyumam hoşuma giderdi.

banucum anneciğine Rabbim sonsuz rahmet ve merhametiyle muamele etsin inşaallah

kızlar bu tüp bebek konusunda benim de tereddütlerim var dini anlamda.
dinen kürtaj haram değil mi??
yani ruh üflenmeden önce de haram sanırım(120 günlükken üfleniyormuş)

peki biz tüp bebek yaptırırken oluşan fazla embriyolar nolcak.
eninde sonunda ya atılacak ya da dondurulsa bile 15-20 tane embriyo oluşanlar oluyor.
ertesi gün hapı bile bazı alimlerce uygun görülmezken bu embriyocuklara nolcak.
kafamı bu konuya çok takıyorum.

Büyük fıkıh âlimi Hanefi mezhebinin kurucusu İmam-ı Azam Ebû Hanîfe’nin yaşamış olduğu bir kıssa

İmam-ı Azam ilmi faaliyetleri yanında ticaretle de meşgul zengin bir zat olduğu malumdur. Bu büyük insan, gündüz öğleye kadar mescitte talebelerine ders verir, öğleden sonra da ticari işleri ile uğraşırdı. Bir gün ders verdiği sırada bir adam mescidin kapısından seslendi:

- Ya imam, gemin battı!… (İmamın ticari mal taşıyan gemileri mevcut)

İmam-ı Azam bir anlık tereddütten sonra

- Elhamdülillah dedi.

- Bir müddet sonra aynı adam yeniden gelip haber verdi:

- Ya imam, bir yanlışlık oldu batan gemi senin değilmiş.

İmam bu yeni habere de:

- Elhamdülillah, diyerek mukabele etti. Haber getiren kişi hayrete düştü:

- Ya imam, gemin battı diye haber getirdik “Elhamdülillah” dedin. Batan geminin seninki olmadığını söyledim yine “Elhamdülillah” dedin. Bu nasıl hamd etme böyle?

İmam-ı Azam kendisine yakışır bir davranış bu durumu şöyle izah eder;

- Sen, gemin battı diye haber getirdiğinde iç âlemimi, kalbimi şöyle bir yokladım. Dünya malının yok olmasından, elden çıkmasından dolayı en küçük bir üzüntü yoktu. Bu nedenle Allah’a hamd ettim. Batan geminin benimki olmadığı haberini getirdiğinde de aynı şeyi yaptım. Dünya malına kavuşmaktan dolayı kalbimde bir sevinç yoktu. Dünya malına karşı bu ilgisizliği bağışladığı için de Allah’a şükrettim.

bazı din alimleri kürtaj ne zamana kadar yaptırabilir diye sorulduğunda
yani cenin ne zaman canlanıyor babında

verilen yanıt şu o zaten canlı bir varlık canlı bir yumurta ve canlı spermden oluşuyor
o nedenle cevaz yok

ben de öyle biliyorum yani 120 gün çok eç kesinlikle daha ilk haftalarda bebeğin her şeyi belli oluyor.
embriyo da birden fazla hücreden oluşuyor bildiğim kadarıyla..

bu konuda napcağımı hiç bilmiyorum
ağlamak istiyorum sadece.

bi arkadaşıma sordurtcaktım bakalım cevap ne gelcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…