Kirli Çıkılar )))

Esimin hic hoslandigim kuzeninin bebegi olmustu. Cocuk nerdese yasina girecek. Ama ben hem kuzeninden hem de karisindan hic ama hic hoslanmiyorum. Biz ev alinca ev gezmesine babalarinin zorlamasiyla belliki gelmisler. Karisi o zaman hamileydi. Geldiler bir surat bir surat ben o kadar hazirlik yapmisim. Karisi kutup sogugunu estirdi ve hic bir sey yemeden 1 saat sonra kari koca gittiler. Babalari kaldi. Neyse. Benim kv. Bunlara bebek gormeye gidecek ben bastan dedim gelmek istemiyorum diye. Bugun kalkmis esimi ariyo. Biz pazar gunu bebek gormeye gidicez ben soz verdim siz de gelin diyomus. Ben bu kadina taa yazin gelmiyecegimi ama bebegin hediyesini alirim sen goturursun dedim. Simdi bu is mi oglunu Arayip emri vaki yapiyosun. Ben burda essek basimiyim. Zaten psikolojik olarak kimsenin cocugunu da gormek istemiyorum. Bu yaz tup bebek yapicaz. Benim ailem bilmiyo. Bilmesinde zaten. Esimin ailesinede habr vermicez. Eger olmazsa bize aciyan surat gormek istemiyorum. Acimizi kendimiz yasayalim diyoruz. Kayinvalidem cocugumuzin olmadigini biliyo. Ama o hala bilmemkinin bebegi bilmemkinin dugunu derdinde. Yazin olacak dugunleri soyluyo bana. Sabir cok buyuk sabir diliyorum.

karanfilce kürtaj konusunu konuşulmuş tv de
annemle konuşurken annem söylemişti

birkaç tane takip ettiği kanal var hangisinde duydu tam olarak bilmiyorum birkaç yıl önceydi zira

kızım dinlediğim hoca efendiye de sorulduğunda kürtaj için belli bir süre vs olmadığını adeta adam öldürmeye denk
kefaret gerektirdiğini vs söylemişti

ama ben de hayal meyal öyle bir programı seneler önce izlediğimi hatırlıyor gibiyim

uzunca yazdığım yazı ise doktor jale şimşek' e ait o da aynı şeyleri ifade ediyor
zaman gazetesine yazmış okudun mu bilmiyorum

kürtaj konusuna ben de kesinlikle karşıyım..
ama bu döllenmiş embriyoyu zayi etmemenin bi yolu yok mu..
ya da hocalar şartlı mı cevaz veriyor tüm embryolar konursa diye.
demek ki burda da tam bu konu hakkında duymuşluğu görmüşlüğü olan yok.

ben olsam gitmezdim

bir defa eşini değil seni arasın kadın gezmesinden eşine ne
aklısıra emri vaki yapacağını düşünüyorsa aksini ıspatla olsun bitsin
hediyesini gönderip gitmeyiver
istemediğin ortamları hiç de çekmek psikolojini alt üst etmek zorunda değilsin

benim yazdıklarımın hiçbiri tüp bebek tedavisinde kullanılmak üzere döllenmiş embriyoların kullanılmamasıyla ilgili şeyler değil
sadece kürtaj meselesiydi

zaten şimdi hatırladım ben hamileyken bebek sakat olsa kürtaj olur muyum olmaz mıyım muhabbeti nedeniyle açılmış kürtaj konusuydu

hatta tarama testleri yaptırırken bile
sakat olsa bile bebeği aldıracağımdan değil sadece nasıl bir bebek bekliyor bunun hakkında fikir edinmek istiyorum demiştim
belki de bebek sakat olacaktı ama hamileyken o psikolojiye kendimi hazırlayacaktım
süpriz olmamış olacaktı yavrumu öyle sevecektim daha çok ilgilenmem gerektiği gerçeğine hazırlıklı olacaktım vs vs

yok canım ilişki açısından değil
tamam onların yanında emziyorsun filan ama
yatak odası bende ayrı bir durumdur
yattıgın gibi kalkımıyorsun ki üstün başın açıla biliyo şekilde şekile girebiliyorsun yatarken
ve üstelik eşin olunca farklı

yada şöyle diyim komşumuz gelini doğum yaptıgında hep odasına girerdi uyurken yardım için
sonrada k.çı başı açık yatıyo yok hep ağzı açık uyuyor deli gibi yayılmış yataga derdi
ondan dedim ben uyurken birinin izlemesi gibi rahatsız olabilirim

evet o da caiz değil duymuştum.
bir de hangi testse artık bişey okumuştum gazetede bi test varmış onda işte bebek şu kadar ihtimalle sakat olabilir diye yazarmış.
ve o testte bile güvenilirlik çok yokmuş sakat dediği çoğu bebek sağlıklı çıkıyormuş..ne vicdan azabı.

Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin. amin

helinle özlem geçmişi okuyup bitirene kadar tpicte kimse kalmıyor
okumaın yahu direk muhabette dalın bitmez o sayfalar

iyi aksamlaar
kirli ciki olan kadilara bayiliyoruumm
ve cook taktir ediyorum
benim annemde onlardan biri
ama herhalde hastanede karistirmislar beni
cünkü bnede para oldumu beni dürtüyoor
bu ay bari koysam kenara birseyler :26:
hepinizi tebrik ediyorum kizlar süpersiniz

seyyahım yettim gari
bade doğru söylüyon kız :)
tam 2 buçuk saattir geçmişi okuyormuşum okuması bir şey değil de akşamdan beri adam tek başına oturmuş ben burdan atlarımı izliyor :) bir de çay yaptı hatta bana da bir bardak getirdi sağolsun

banucum RAbbim annenin mekanını cennet eylesin.. o yerinde yattıkça senin ve evlatlarının ömrü uzasın ...

bıdığım yatak odaları hepsi bribirinden güzel bayıldım :)

sirkecim ben niye senin evini göremedim acep :26: çok merak ettim ...

karanfilim deminden beri en çok yazdıklarınızı düşünüyorum da gerçekten de çok hassas bir durum :26: açıkçası kafam karıştı kesinlikle fıkıhçıların sadece dini eğitim değil bilimsel eğitim de alması gerekir.. özellikle tıbbi konularda fetva verirken kesinlikle gerekli...

He badecim ya ben gelene kadar herkescikler.kacisiyor... Gunduzde ben takip edemiom bile.oluo artikin.....

He badecim ya ben gelene kadar herkescikler.kacisiyor... Gunduzde ben takip edemiom bile.oluo artikin.....

boşverin kim ne yazmış dalın sohbete anacım

bomba var diye koşarak bitirdim sayfaları seyyahzadeleri bekleyin demiş4
ama ben o sırra aşerdim nolcak şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…