maşaallah subhanallah.. Rabbim nazarlardan korusun ..
kızlar bugünkü planım;
önce ev temizlenecek,
eşim mesaiden 11-12 arası gelir bir kahvaltı
arkasından kuaföre gidip kaş bıyık ağda işlerimi halledeyim,
hava güzele benziyor eğer bozmazsa çay bahçesine gidip bir kahve içerim herhalde :)
öğrencilerimin ödevlerini kontrol ettikten sonra ütülerimi hallederim herhalde :))
planım bu ama ne derler "kul kurar kader gülermiş" :))
Günaydın hanımlarrr iyi bi hafta sonu geçiririz hep beraber inşşşş
Zeytincim çok sevindim canım eşinle bi sorun çıkmadığına hatta maşallah eşine RABBİM nazarlardan saklasın ne kadar şanşlısın çok anlayışlı bir eşe sahipsin mutluluğunuz hep daim olsun,gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın.(amin)
seyyaaaaah bombayı face de mi patlattın canımnoldu hesabını mı çaldılar
zeytin gördün mü bak söylemekle iyi ettin, kızlar haklıymış:))
zeytin son iki gün içinde senden aldıgım en güzel haberdi:) olay evet zor ama en azından eşin arkanda anlayışlı:)) iyi sahip çık bölesini bulmak inan çok zor neler okuoruz duyyoruz hani bırak senin ailenin sizi maddi anlamda zarara sokmasını
kadının ailesinden maddi anlamda bişeyler sağlayamadığı için eşine ve eşinin ailesine nele yapan adamlar var Rabbim uzak tutsun ölelerinden.........
bu cumartesi evdeyim tek başımayım gene:)))))) eşim çalışıo:)))
ama bidahaki cumartesi Allah kısm:et ederse eminönüne veeeee bakırköy pazarına gitcez çok mutluyum :)))
bi an önce bidahaki hafta sonu gelsin istiorum:))))))
bugünki planım
buzdolabını temizlicem
mutfak masamı ve sandayleyelerimi temizlicem cifle ovucam:)
balkonu falan yıkarım
bide eve süpürge açıp silerim missss
aslında perdelerimi falanda yıkamak istiorum ama şimdi yıkasam 1 ay sonra gene yıkıcam doguma yakın yıkim kirlenmesin 2 kere uğraşmim:)
zaten karar vermiştim evimi temiz tutcam bütün hafta diye sözümdede durdum evde tek bir dağnıklık tezgahta tek bi bulaşık yok:))))) o yüzden temizliğimde rahat olcak inş.....
ve pazartesi ilk ilk ilk işim gidip hemmen bi yarım altın almak olcek:)paramda olcak zaten ohhh:)
zeytin bak ne güzel olmuş açıkladığın
Allah yuvanızda mutluluğu huzuru daim etsin inşaallah
yok canım ilişki açısından değil
tamam onların yanında emziyorsun filan ama
yatak odası bende ayrı bir durumdur
yattıgın gibi kalkımıyorsun ki üstün başın açıla biliyo şekilde şekile girebiliyorsun yatarken
ve üstelik eşin olunca farklı
yada şöyle diyim komşumuz gelini doğum yaptıgında hep odasına girerdi uyurken yardım için
sonrada k.çı başı açık yatıyo yok hep ağzı açık uyuyor deli gibi yayılmış yataga derdi
ondan dedim ben uyurken birinin izlemesi gibi rahatsız olabilirim
evet o da caiz değil duymuştum.
bir de hangi testse artık bişey okumuştum gazetede bi test varmış onda işte bebek şu kadar ihtimalle sakat olabilir diye yazarmış.
ve o testte bile güvenilirlik çok yokmuş sakat dediği çoğu bebek sağlıklı çıkıyormuş..ne vicdan azabı.
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin. amin
eşim dün gece dioki 5.000 lira kredi çekelim 8 ay vadeli altın çok düştü altın alalım:)faizi 250 tl binio üstüne
dedim sen iyimisin adam ? faize bulaşcaz bu para bizim 3 ayda brktircemiz para üstelik ihtiyacımız olmayan zevk için çekcemiz bi para bbunun için harama el mi uzatalım? diyo haklısın biz çekip alırız altın şimdi yerdelerde gramı 50 tl yi görür bari milletin başını yakmayalım:)
şeytan bi anda nasılda girio aklına insanın anlamıorum?
gidip kahvaltı yapiciğim bebişi tekmeleyip duruyo acıktı zaar:)
seyyaaaaah bombayı face de mi patlattın canımnoldu hesabını mı çaldılar
zeytin gördün mü bak söylemekle iyi ettin, kızlar haklıymış:))
akşam gittiğimiz oyun tam 3 saat 15 dakikaydı 23:30 da bitti
seyyah bakalım senin haberin mi daha bomba benim haberim miyoksa aynı haber olmasın
he
2 bomba birden atlamış faceimde ya
zeytin bak böylesi çok daha iyi oldu gelmiş geçmiş olsun
multi dün unutmuşum allah o hırsızı bildiği gibi yapsın
bulunmaz mı geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?