Kirli Çıkılar )))

kızlar bugünkü planım;
önce ev temizlenecek,
eşim mesaiden 11-12 arası gelir bir kahvaltı
arkasından kuaföre gidip kaş bıyık ağda işlerimi halledeyim,
hava güzele benziyor eğer bozmazsa çay bahçesine gidip bir kahve içerim herhalde :)
öğrencilerimin ödevlerini kontrol ettikten sonra ütülerimi hallederim herhalde :))

planım bu ama ne derler "kul kurar kader gülermiş" :))

Son düzenleme:
maşaallah subhanallah.. Rabbim nazarlardan korusun ..

aminn canım
cümlemizin yuvasını Rabbim nazardan korusun
o kaş bıyık işi bende de var
çok üşeniyorum ya gitmeye uzunn zaman oldu kaşlarım asfalt gibi oldu artık
hadi sana kolay gelsin bende kalkıp ortalığı toparlayım giyinip çıkayım

Günaydın hanımlarrr iyi bi hafta sonu geçiririz hep beraber inşşşş
Zeytincim çok sevindim canım eşinle bi sorun çıkmadığına hatta maşallah eşine RABBİM nazarlardan saklasın ne kadar şanşlısın çok anlayışlı bir eşe sahipsin mutluluğunuz hep daim olsun,gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın.(amin)

seyyaaaaah bombayı face de mi patlattın canım noldu hesabını mı çaldılar

zeytin gördün mü bak söylemekle iyi ettin, kızlar haklıymış:))

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bombacılar
huzurlu haftasonları olsun inşaallah:)))))

zeytin son iki gün içinde senden aldıgım en güzel haberdi:) olay evet zor ama en azından eşin arkanda anlayışlı:)) iyi sahip çık bölesini bulmak inan çok zor neler okuoruz duyyoruz hani bırak senin ailenin sizi maddi anlamda zarara sokmasını
kadının ailesinden maddi anlamda bişeyler sağlayamadığı için eşine ve eşinin ailesine nele yapan adamlar var Rabbim uzak tutsun ölelerinden.........

bu cumartesi evdeyim tek başımayım gene:)))))) eşim çalışıo:)))
ama bidahaki cumartesi Allah kısm:et ederse eminönüne veeeee bakırköy pazarına gitcez çok mutluyum :)))
bi an önce bidahaki hafta sonu gelsin istiorum:))))))

bugünki planım

buzdolabını temizlicem
mutfak masamı ve sandayleyelerimi temizlicem cifle ovucam:)
balkonu falan yıkarım
bide eve süpürge açıp silerim missss
aslında perdelerimi falanda yıkamak istiorum ama şimdi yıkasam 1 ay sonra gene yıkıcam doguma yakın yıkim kirlenmesin 2 kere uğraşmim:)

zaten karar vermiştim evimi temiz tutcam bütün hafta diye sözümdede durdum evde tek bir dağnıklık tezgahta tek bi bulaşık yok:))))) o yüzden temizliğimde rahat olcak inş.....
ve pazartesi ilk ilk ilk işim gidip hemmen bi yarım altın almak olcek:)paramda olcak zaten ohhh:)

zeytin bak ne güzel olmuş açıkladığın
Allah yuvanızda mutluluğu huzuru daim etsin inşaallah

zeytin bak ne güzel olmuş açıkladığın
Allah yuvanızda mutluluğu huzuru daim etsin inşaallah

hepiniz çok sağolun
tüm güzel dilekleriniz dualarınız için aminnn
bende söyleyince rahatladım ohh dedim saklasaydım hala dertleniyor olucaktım.

evi şöyle bir üstünden toparladım
mutfağımı temizledim bulaşık mak. yerleştirdim bu arada akşam kurutma yapmadım:)
giyindim birazdan çıkıcam ama önce sizlere bir bakıyım dedim
kısmetse akşama görüşürüz

eşim dün gece dioki 5.000 lira kredi çekelim 8 ay vadeli altın çok düştü altın alalım:)faizi 250 tl binio üstüne
dedim sen iyimisin adam ? faize bulaşcaz bu para bizim 3 ayda brktircemiz para üstelik ihtiyacımız olmayan zevk için çekcemiz bi para bbunun için harama el mi uzatalım? diyo haklısın biz çekip alırız altın şimdi yerdelerde gramı 50 tl yi görür bari milletin başını yakmayalım:)

şeytan bi anda nasılda girio aklına insanın anlamıorum?
gidip kahvaltı yapiciğim bebişi tekmeleyip duruyo acıktı zaar:)

günaydın arkadaşlar, zeytin çok sevindim, bak bir problem olmadan konuşmuşsunuz ve eşin çok anlayışlı biri.Rabbim nazarlardan saklasın.mutluluğunuz daim olsun.bak bana ne niye biz ödüyoruz diyebilirdi bu durumda bile bn borç alırım, öderiz demiş.
dükkanı devrettiniz mi kafan çok rahat olcak
sunny abla kzlara katılıyorum.sen iyi bir kv olacaksın.öyle bdvlerdeki gibi olcağını sanmıyorum.kızların da aynı şekilde iyi görümce olacaklardır dış görünüşe aldanmamak gerek, çevremde uyumlu anlaşan çiftler var ama dışarıdan baktığımz zaman bu bunu mu beğenmiş diyorz. :) senin küçük kızın evliymiydi bu arada?
pepeti hayırlı olsun.çok şükür içinize sinen evi almışsınz.daha önce de eşin istememişti.şimdi razı dimi?nerden aldınız?ilkinde eryamandı.
babam senin adına ev başvurusu yapalım diyor.(toki) pazartesi bankaya gidecez elimde ta 2010da almış olduğum rapor var.bakalım kura çekilecek, eğer çıkarsa ist.da kayaşehirde olacak.birkaç sene sonra satarız, burdan yada ordan bir ev alacaz.bakalım kısmet.kurada çıkmazsa sağlık olsun
evet ya yusum da uğramıyor.meyra arada bir uğruyor bu hafta görmedim kendisini.
altın alacaklar için tam zamanı ne kadar çok düşmüş öyle.elinde altın olanlar zararda en başta ben
seyyah bomba bi haber yok dimi?oyalıyorsun bizi boşyere merak ettim yine de

Son düzenleme:
günaydın kızlar
mutlu hafta sonları
zeytincim çok sevindim eşinin durumu anlayışla karşılamasına,senin yanında olmasına

multijet çok geçmiş olsun.haram olsun ona
son 2 gün :) ya para kalmadı.dün bimeksten saç maşası aldım 40tlye.dün deneyim dedim, beceremedim.saçlarım kısa şimdi.arada bir maşayla yaparım diye almıştım

ben kimseyle aynı odada uyuyamıyorum, eş ve cocuk dışında
ama o dönemde çok sıkıntı yaşadıgım için, o döneme has ben görmezden gelebiliridm.
şöyle ki, sütüm 5 gun inmedi. ve 2 gögüs dışarda biri masaj yapıyor, biri uçlarından sıkıyor, bir yandan bebeğin ağzını dayıyorlar, bir yandan biri pompayla sütü indirmek için uğraşıyor. çok zor bir süreçti. bir yandan ya süt hiç gelmezse diye ağlıyorum, bir yandan halime gülüyorum. memeler dışarda ve annem, kv, eşim, görümce ve kız kardeşim odada herkes orda, hem herkes izliyor, hem de herkes memelerle uğraşıyorlar, süt insin bebek sarılık olmasın. bir yandan mahremiyetin kalmayışına gülüyorum. eşim aile yanında bana sırnaşık hareketlerde hiç bulunmaz ama olay çocuk olunca memelerinden pompayla süt indirmeye calışıyor. ben de ne hallere düştün diye ona gülüyorum ama sürekli de çocuğu hiç emziremeyeceğim diye ağlıyordum.
yani benim o dönem hiç mahremiyet aklıma gelmiyordu. hatta gece odaya girsinlerde (sezeryandan ayağa kalkmaktan zorlanıyorum) bebeği elime versinler istiyordum.

o dönem meme her daim dışarda, şimdi şaşırıyorum, açamam gibi geliyor ama her şey dönemsel. memenin dışarı çıkma amacı kutsal.

evet testin gecerlilkik ve güvenirlilik çalışması yapılıyor taniki. ama orada sadece şu kadar yüzde sakat olma ihtimali var diyor. % 100 sakat diyemez test. testle birlikte usg gerekiyor. usg de boyun düzlüğü, sinirlere falan bakılıyor. zaten tüm özürler o testlerde ve usg de görülmüyor. mesela otizm gibi. ama dış görünüşten anlaşılabilecek özürler görülebiliyor. mesela cücelik anne karnında anlaşılıyor. bacaklarını falan ölçüyorlar ya.

gittigidiyorda kredi kartına 12 taksitli 10 taksitli altın satışları oluyor bence eşin faize bulaşacağına kredi kartıyla alsın orda ödeyeceğiniz tutarlar sabit olur.

multijet geçmiş olsun paranı çalmışlar ne kadar tiksindirici bir şey
iş yerinde daha önce böyle şeylerin de yaşanması çok feci. Kimse o insancık bulunmalı hatta gizli kamerayla tuzak kurulmalı ama o adam kimse ortaya çıkarılmalı.

senfat süt maceralarını çok komik anlatmışsın hakikaten memikler hep gizlidir kimse görmez filan ama o emzirme dönemi bebek emerken görülüyor

multijet çok geçmiş olsun. çantanın olduğu yerde sadece çalışanlar mı var, yoksa dışardan da girenler oluyor mu:26:
çok şikayet olduysa ilgilenilmesi lazım bu konuyla.

he

2 bomba birden patlamış faceimde ya

zeytin bak böylesi çok daha iyi oldu gelmiş geçmiş olsun

multi dün unutmuşum allah o hırsızı bildiği gibi yapsın
bulunmaz mı geçmiş olsun

Son düzenleme:
akşam gittiğimiz oyun tam 3 saat 15 dakikaydı 23:30 da bitti

seyyah bakalım senin haberin mi daha bomba benim haberim mi yoksa aynı haber olmasın

amaaaaaan bi tadını çıkarttırmadınız
herkeş öğrenmiş de birbirine söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…