Günaydın,
Dün itibariyle dolardan çıkmış bulunmaktayım.
Elimde %7 altın %10 dolar %83 nakit var.
Alım için beklemedeyim. Sanırım bugün uygun bir an yakalayabilirim.
Dün beklediğim haberlerin hepsi iyi geldi. Bu altını azıcık daha aşağı çekecektir ancak 1610 lu rakamlar geçen denemede kırılamadı. Hemen tepki alımlarıyla yükseliyor. Bugün de kırılıp 1580 e gitmezse bir miktar alım yapmayı düşünüyorum.
Hepinize bol kazançlar kızlar.
Hayırlı cumalar
Bu ay birikimsiz kaldım. Ama azimliyim. 10 tl de olsa ufak ufak atacağım bir yere.. Altın hala düşük. Aslında alım için iyi bir zaman
ne güzel evine erken gidebiliyorsunbende sabahçıyım ama malesef köy okulunda çalıştığım için 3 e kadar servis beklemek zorundayım hergün 3 e kadar sıkıntıdan patlıyorumm
merhaba farmasicim. netten ben de 95 küsüre gram aldım ama dün bi kuyumcuya uğrayıp gram ne kadar diye sordum 92 tl dedi.kızlar okuldan geldim ve şimdi 95.37 tl den 2 gr altın aldım Allah bereket versin.
böylelikle bu ayki altın alma işlemimi tamamlamış bulunmaktayım.
bir de 420 tl lik mutfak paramın 277.25 tl sini harcadım şimdiye kadar, geride 142.75 tl duruyor önümde 6 gün var bakalım ne olacak
merhaba canımmmmmmmmmmm güzel dileklerin için çok teşekkürlerhayırlı cumalar kızlar.. güneşli ve bereketli bir gün dilerim herkese
merhaba farmasicim. netten ben de 95 küsüre gram aldım ama dün bi kuyumcuya uğrayıp gram ne kadar diye sordum 92 tl dedi.
artık kuyumcudan mı alsam ne???
ne dersin???
merhaba canımmmmmmmmmmm güzel dileklerin için çok teşekkürler
merhaba canım kuyumcuya sordun mu 24 ayar mı 22 ayar mı diye ?
eğer 24 ayarsa kuyumcudan almak daha mantıklı şu durumda
ve de hayırlı olsun aldıkların
canım mart ayı için listeye seni ekledim haberin olsun bu ayın en geç 29 unda bildirim yapmayı unutma tamam mı canımmmmmmmmmmmmselam kızlar yenıdeenn
nısanlıyım bıldıgınız uzere 5 ay sonra dugun halıyle gırtlaga kadar borctayız
1 gr altınım var ama oyle mutluyumkı
her ay bı gr aldıcam zaten borc var oylede boylede acıktan gıdıyoruz
buda aradan boyle cıksın dıyorum
sızlerı okudukca bende sızler gıbı hanım hanımcık evıne baglı gelecegı dusunen bır bayan olmak ıstıyorumm
bırıkımlerınız boll bol paranız bereketlı olsunn
Ne GÜZEL herkes bir şekilde birikim yapıyor . . . Bende çok severim para biriktirmeyi eşim maaşımı 200 tl düşük biliyor bende her ay bu parayla bir çeyrek alıp kenara koyuyorum .Haziran ayında abimin düğünü var bi kaç aylık birikimi onda harcıcam .Ondan sora yine biriktirmeye devam .şimdi 2 tam altın 2 çeyrek bir de yarım altınım var . Temmuz ayından sonra yine tam gaz devam .banka hesabım yok eşimden gizlediğim için öğrenirde üzülür diye hiç düşünmedim ama annem adına bir hesap açtırabilrim .Gördüğüm kadarıyla banka daha hesaplı.
mart ayı listesi için bildirim yapacak kirli çıkılar en geç bildirim tarihi 30-31 mart
bu neyin bildirimi canım sayfa baya fazla okuyamadım öncekileri ne listesi yapıyorsunuz???
berree sağol canım :13:merhaba canım..
ben gidicem bu akşam kuyumcuya inşallah eğer gidemezsem yarın akşam giderim gittiğimde sorarım canım
ben de 2 aydır altın almıyorum canım. değil takı çeyrek bile almak istemiyorum çünkü altın çok fazla kar getirmeyecek hatta bozdururken zarara uğratacakmış gibi geliyor. çünkü ne zaman bozduracağımız belli değil hadi düşerse diye çekiniyorum açıkçası. :44: ondan hep para biriktiriyoruz biz artık.evet canım bizim burda da öyle yapıyorlar. adına da işçilik diyorlar.
ben kayınvalidem yüzünden set almak zorunda kalmıştım. oysa hiç kullanmadım küpeleri hariç.
kapalı oldğumdan da çok düşkün değilim nasılsa. ama sen de altın haricinde emitasyon bişey takmayı sevmiyorsun sanırım benim gibi. şahsen yerinde olsam kıyamazdım. inan artık bilezik almaya bile kıyamıyorum anca bankadan gram altın alırım sanırım.
bu arada şimdiden hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?