Kirli Çıkılar )))

Hayırlı cumalar

Bu ay birikimsiz kaldım. Ama azimliyim. 10 tl de olsa ufak ufak atacağım bir yere.. Altın hala düşük. Aslında alım için iyi bir zaman

hayırlı olsun canım

Hayırlı cumalar

Bu ay birikimsiz kaldım. Ama azimliyim. 10 tl de olsa ufak ufak atacağım bir yere.. Altın hala düşük. Aslında alım için iyi bir zaman

canım önemli olan birikimin miktarı değil birikim yapma duygusunu kaybetmeyip sürekli olarak yapmak.

nice azlar hayırlısıyla çok olur bereketli helal birikimler dileğiyle

kızlar okuldan geldim ve şimdi 95.37 tl den 2 gr altın aldım Allah bereket versin.
böylelikle bu ayki altın alma işlemimi tamamlamış bulunmaktayım.

bir de 420 tl lik mutfak paramın 277.25 tl sini harcadım şimdiye kadar, geride 142.75 tl duruyor önümde 6 gün var bakalım ne olacak

ne güzel evine erken gidebiliyorsun bende sabahçıyım ama malesef köy okulunda çalıştığım için 3 e kadar servis beklemek zorundayım hergün 3 e kadar sıkıntıdan patlıyorumm

ne güzel evine erken gidebiliyorsun bende sabahçıyım ama malesef köy okulunda çalıştığım için 3 e kadar servis beklemek zorundayım hergün 3 e kadar sıkıntıdan patlıyorumm

canım benim ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum

ben 12 senelik öğretmenlik hayatımda hep 18- 20 saat arası derse girdim o yüzden çoğunlukla haftanın 3.5 günü okul 3.5 günü tatil yaptım.
bu sene 1 ay müzik öğretmeni arkadaşın ayağı kırıldı derslerini bana verdiler 26 saat ders baya fazla gelmişti
ama artık çocuklarım büyüyor. galiba bu sene 4+4+4 yasası geçer ve 5 yaşındakiler 1. sınıf olursa ufaklık 1. sınıfa gidecek olmazsa anasınıfına .
bu arada branş öğretmeni olduğum için 5. sınıfların sosyal dersleri nedeniyle ders saati sayımda da değişiklik olacak bizim ilçede sosyal bilgiler branşı öğretmenleri olarak tıpkı
kelaynak kuşları gibi sayımız oldukça az bu durumda artık dilekçe verip ders almaz mıyım yoksa çocuklar da nasılsa okulda deyip derslere girip şu ana kadar almadığım ekders miktarını mı alırım bilemiyorum zaman bakalım ne gösterecek
ama herşeyin başı sağlık öncelikle sağlık ve huzur olsun gerisi kolay

Son düzenleme:
merhaba farmasicim. netten ben de 95 küsüre gram aldım ama dün bi kuyumcuya uğrayıp gram ne kadar diye sordum 92 tl dedi.

artık kuyumcudan mı alsam ne???

ne dersin???

hayırlı cumalar kızlar.. güneşli ve bereketli bir gün dilerim herkese
merhaba canımmmmmmmmmmm güzel dileklerin için çok teşekkürler
merhaba farmasicim. netten ben de 95 küsüre gram aldım ama dün bi kuyumcuya uğrayıp gram ne kadar diye sordum 92 tl dedi.

artık kuyumcudan mı alsam ne???

ne dersin???

merhaba canım kuyumcuya sordun mu 24 ayar mı 22 ayar mı diye ?
eğer 24 ayarsa kuyumcudan almak daha mantıklı şu durumda
ve de hayırlı olsun aldıkların

sormadım bak ama bugün mutlaka soracağım.

selam kızlar yenıdeenn
nısanlıyım bıldıgınız uzere 5 ay sonra dugun halıyle gırtlaga kadar borctayız
1 gr altınım var ama oyle mutluyumkı
her ay bı gr aldıcam zaten borc var oylede boylede acıktan gıdıyoruz
buda aradan boyle cıksın dıyorum
sızlerı okudukca bende sızler gıbı hanım hanımcık evıne baglı gelecegı dusunen bır bayan olmak ıstıyorumm
bırıkımlerınız boll bol paranız bereketlı olsunn

Ne GÜZEL herkes bir şekilde birikim yapıyor . . . Bende çok severim para biriktirmeyi eşim maaşımı 200 tl düşük biliyor bende her ay bu parayla bir çeyrek alıp kenara koyuyorum .Haziran ayında abimin düğünü var bi kaç aylık birikimi onda harcıcam .Ondan sora yine biriktirmeye devam .şimdi 2 tam altın 2 çeyrek bir de yarım altınım var . Temmuz ayından sonra yine tam gaz devam .banka hesabım yok eşimden gizlediğim için öğrenirde üzülür diye hiç düşünmedim ama annem adına bir hesap açtırabilrim .Gördüğüm kadarıyla banka daha hesaplı.

canım mart ayı için listeye seni ekledim haberin olsun bu ayın en geç 29 unda bildirim yapmayı unutma tamam mı canımmmmmmmmmmmm
inşallah herşey istediğin gibi olur

canım madem eşin 200 tl eksik biliyor maaşını niye haziranda birikimlerini ortalığa dökeceksin ki anlamadım ne alacaksan birikimlerin haricinde bütçeden pay ayırın böylece birikimlerin kalmış olur , yoksa eşin demez mi bu harcadıklarına parayı nereden buldun diye ?

Çok sevdim ben bu konuyu, her gün takipçinizim bundan böyle. Benim öyle altına varabilecek derecede birikimim olmuyor şu an, çünkü eşya aldım borç ödüyorum, ama taksitlerim bittiği gibi aranıza katılacağım inşallah:) Hepinizin ayrı ayrı bereketli olsun birikimleriniz...

mart ayı listesi için bildirim yapacak kirli çıkılar en geç bildirim tarihi 30-31 mart

herkese günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu neyin bildirimi canım sayfa baya fazla okuyamadım öncekileri ne listesi yapıyorsunuz???

1. sayfadaki tabloyu her ay yaptığımız birikimleri bildirerek , her ay yeniliyoruz.
kısacası birikim bildirimi canım

merhaba canım..
ben gidicem bu akşam kuyumcuya inşallah eğer gidemezsem yarın akşam giderim gittiğimde sorarım canım
berree sağol canım :13:
ben de 2 aydır altın almıyorum canım. değil takı çeyrek bile almak istemiyorum çünkü altın çok fazla kar getirmeyecek hatta bozdururken zarara uğratacakmış gibi geliyor. çünkü ne zaman bozduracağımız belli değil hadi düşerse diye çekiniyorum açıkçası. :44: ondan hep para biriktiriyoruz biz artık.

yarın biraz gezeceğim eğer bütçeme uygun birşey bulamazsam altına benzeyen 20-25tl'lik kolyelerden alrım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…