Kirli Çıkılar )))

bugun benden kumbarama 2 tl
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah bereket versin bitanem

merhaba canım çok güzel bol bereketli birikimlerinin olması dileğiyle
evet kilo kontrolü de süper sağlanıyor çok güzel yere değindin
gitsin kilolar gelsin paralar sloganı bulduk tamamdır

bol bereketli hafta olur inşallah ..
bu arada şimdiden bildirim yapabilirmiyiz yoksa beklesek olurmu biraz daha

doğru dedin,"gitsin kilolar...gelsin paralar....."bu arada farmasi bildirimi sana özelden mesaj mı atuyoruz,eğer öyleyse ben sana özelden mesaj atamıyorum çünkü 100 mesaj neyin doldurmam lazımmış

bol bereketli hafta olur inşallah ..
bu arada şimdiden bildirim yapabilirmiyiz yoksa beklesek olurmu biraz daha
şimdiden bildirsen de olur canım farketmez erken bildiren arkadaşlar var çoğu zaman ben listeye kaydederim hemen
doğru dedin,"gitsin kilolar...gelsin paralar....."bu arada farmasi bildirimi sana özelden mesaj mı atuyoruz,eğer öyleyse ben sana özelden mesaj atamıyorum çünkü 100 mesaj neyin doldurmam lazımmış

tamam canım sen buradan bildir sorun olmaz

tamam canım eğer bugun yapabilirsem yazarım zor atıyorum para çünkü içine ..
birde farmasi sen böyle bi program kullanıyormusun harcamalarını belirten ..
indirdim ben şimdi güzel birşeye benziyor bakalım plusını alıcam ama kararsız kaldım

canım ben hiçbir program kullanmıyorum.
düzenli olarak şunları yapıyorum.

maaşımı+ekdersimi alıp her ayki mutlak giderlerimi çıkarıp geri kalanını biriktiriyorum.
eşimin verdiği mutfak parasının bir kısmını harçlık olarak yanımda tutuyorum.
kredi kartım var nasılsa ölçüsüz davranmıyorum.
mutfak parasını alıyorum ,kredi kartımdan geçiriyorum harcamaları bir sonraki aya ödemiş oluyorum.
alışverişe asla listesiz çıkmıyorum.
eşimin ailesinin maddi manada desteklerinden daha önceden bahsetmiştim.işte oların maddi karşılıklarını mutlaka bir kenara atmalıyım diyorum.
onun için de mutfak paramdan her ay 100-150 en azından kenara koymaya çalışıyorum.
elime para bol geçiyor ama ben boldan boldan harcanmak istemiyorum akarken doldurmalı diyorum.

zaten insan gençken birikim yapıyor ben öyle düşünüyorum .. geçen haftalarda biraz harcadım kumbaramdan en azından kağıt paraları ..
ama dedim ya böyle giderse hepsi gidicek gene tamamladım onları elime ne geçerse bozuk para hemen atıyorum onu ...
bu sefer bende birikim yapabilicem sanırım ya ..

yaparsın canım insan kafaya koydu mu yapamayacağı şey yok Allah'ın izniyle...
benim kumbaram da var bozukluklarımı ona atıyorum. bazen oradan bozuklukları alıp bütünlüyorum.

bende yaklaşık 1 aydır bozuk paraları koyuyorum. çocuğa hergün 1 lira harçlık veriyorum. cüzdanda olmazsa oradan aldığım da oluyor. biryerden 1900 lira para alacağım. bu hafta başvurusunu yapacağım. nisan ayında da günüm var. 1000 lira oradan alacağım, maaştanda 1000 lira ayırabileceğim gibi duruyor. bunları başarabilirsem süper olacak. aylık 1742 lira ev, 852 lira araba taksidim var. yazın ders ücretim azaldığı için hazirandan eylüle 4 aylık araba taksidini biriktirmemiz gerek.

bende şöyle yapıyorum günlük kendime bir limit belirliyorum 20 tl artan paramı kumbaraya:)))) şimdilik 2 cumhuriyet 4 çeyreğim var yaza hazırlık ev değiştireceğizde...

merhaba günaydın uykucu kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz aydın ve bereketli olsun

günaydın kızlar
bugun o kadar kötüyüm ki midem çok fena havalardan dolayı böyle oldum sanırım ..
paralarımı tamlatıcam bugun
doktorada gidicem ..

günaydınlarrrrr mutlu huzurlu bereketli sağlıklı bir hafta diliyorum herkeseeeeeeeeeee

Son düzenleme:
karar verdim kendime bir harcama planı yapmalıyım daha çok tasarruf etmeliyim ..
bu ay dahada iyisini yapabilirdim ya ...
siz neler yapıyorsunuz kızlar

YOK CANIM sadece nisan ve mayıs ayındaki 200 lirayı harcıcam .daha öncekilere karışmıcam . . . internetten altın alışı hakkında bilgim yoktu. maaşlarımızda elden verildiği içn internet bankacılığıını pek kullanmıyorum .
düğün
için elbette ortak paramızdan kullanıcaz ama ekstra bişey alırsam kendi paramı harcarım büyük ihtimal .2 ayda böyle olsun .sonrasında biriktirmeye devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…