harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah bereket versin bitanembugun benden kumbarama 2 tl
sevgili farmasi,paylaştıkların cok güzel gercekten..eşime durumu açınca cok sevnidi zira o da sever tasarruf yapmayı,ve telefonuma "harcamalar" diye bir prıgram yükledi.artık her aksam yatmadan önce o gün ne harcadıysam,dilenciye verdiğim sadaka da dahil:) yazıyorum..bakalım ne olacak...ve alışverişe gittiğimde de gercekten gerekli olan n eise onu almaya basladım...abur cuubur alımını kesince fatura neredeyse yarılandı doğrusu...hem tasarruf ediyorum bölelikle hem de kilo lontrolu sağlanıyor doğrusucok ama cok tesekkür ederim hersey için,inş birikimler coğalır bu forum sayesinde...selametle
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah bereket versin bitanem
merhaba canım çok güzel bol bereketli birikimlerinin olması dileğiyle
evet kilo kontrolü de süper sağlanıyor çok güzel yere değindin
gitsin kilolar gelsin paralarsloganı bulduk tamamdır
şimdiden bildirsen de olur canım farketmez erken bildiren arkadaşlar var çoğu zaman ben listeye kaydederim hemenbol bereketli hafta olur inşallah ..
bu arada şimdiden bildirim yapabilirmiyiz yoksa beklesek olurmu biraz daha
doğru dedin,"gitsin kilolar...gelsin paralar....."bu arada farmasi bildirimi sana özelden mesaj mı atuyoruz,eğer öyleyse ben sana özelden mesaj atamıyorum çünkü 100 mesaj neyin doldurmam lazımmış
tamam canım eğer bugun yapabilirsem yazarım zor atıyorum para çünkü içine ..
birde farmasi sen böyle bi program kullanıyormusun harcamalarını belirten ..
indirdim ben şimdi güzel birşeye benziyor bakalım plusını alıcam ama kararsız kaldım
canım ben hiçbir program kullanmıyorum.
düzenli olarak şunları yapıyorum.
maaşımı+ekdersimi alıp her ayki mutlak giderlerimi çıkarıp geri kalanını biriktiriyorum.
eşimin verdiği mutfak parasının bir kısmını harçlık olarak yanımda tutuyorum.
kredi kartım var nasılsa ölçüsüz davranmıyorum.
mutfak parasını alıyorum ,kredi kartımdan geçiriyorum harcamaları bir sonraki aya ödemiş oluyorum.
alışverişe asla listesiz çıkmıyorum.
eşimin ailesinin maddi manada desteklerinden daha önceden bahsetmiştim.işte oların maddi karşılıklarını mutlaka bir kenara atmalıyım diyorum.
onun için de mutfak paramdan her ay 100-150 en azından kenara koymaya çalışıyorum.
elime para bol geçiyor ama ben boldan boldan harcanmak istemiyorum akarken doldurmalı diyorum.
zaten insan gençken birikim yapıyor ben öyle düşünüyorum .. geçen haftalarda biraz harcadım kumbaramdan en azından kağıt paraları ..
ama dedim ya böyle giderse hepsi gidicek gene tamamladım onları elime ne geçerse bozuk para hemen atıyorum onu ...
bu sefer bende birikim yapabilicem sanırım ya ..
günaydın kızlar
bugun o kadar kötüyüm ki midem çok fena havalardan dolayı böyle oldum sanırım ..
paralarımı tamlatıcam bugun
doktorada gidicem ..
canım mart ayı için listeye seni ekledim haberin olsun bu ayın en geç 29 unda bildirim yapmayı unutma tamam mı canımmmmmmmmmmmm
inşallah herşey istediğin gibi olur
canım madem eşin 200 tl eksik biliyor maaşını niye haziranda birikimlerini ortalığa dökeceksin ki anlamadım ne alacaksan birikimlerin haricinde bütçeden pay ayırın böylece birikimlerin kalmış olur , yoksa eşin demez mi bu harcadıklarına parayı nereden buldun diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?