- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
gezmeden geldim pasta bile pişirdim.
kardeşim geldi de hazır öğrenmişken şu yaş pastayı deniyim dedim.
bu sefer daha iyi oldu ama tam değil yine bi sürü kabardı ardına çöktü..
daha hocalarımdan öğrenceğim çok şey var.
Eki Görüntüle 689914 Eki Görüntüle 689915 Eki Görüntüle 689916
bugun migrosta 50 tl lik alış verişe kettle (20 tl normal fiyatı) 5 tl imiş
ben de cola, dondurma, kıyma, balık aldım, 50 yi tamamladım ve ketlle aldım. ee su ısıtıcım vardı aslında tefal marka ve kullanmıyoum da
ama bunu kardeşim nasip olurda sınavı kazanırsa (ki kazanmayan yok, mutlaka bir yer kazanır ama iyi olsun inşallah) ona vermek için aldım. olmadı birine hediye ederim.
artık her ilde üniversite var ve herkeşler okuyabiliyor. bizim zamanımızdaki gibi değil.
gelecekleri günden bir gün önce sil derim yağmur yağarsa da en azından çerçeveler temiz kalır belli olur silinmiş olduğu sil bence
geldiiiiiiiiiiiiiiim
ne yapıyorsunuz bakemm
allrigrtcım sarmaları pişiriyor musun bi de etli mi zeytinyağlı mı etli yapsam olur mu
selin doğuma az kalmış ben 7 ayda hazırladım herşeyimi ne me lazım bi de hamaratlığım tutmuştu sürekli temizidi ev bir kere sancılanadım o günev çok kirliydi nasıl annemden tırsmışsam annem görse çok kızacak o sancılı halde onu düşünmüştüm
bu sene yapıp koyayım peki dolma koydun mu onu da yapasım var valla
selinnnnnn sen neler yapacaksın bu yazzz
gelecekleri günden bir gün önce sil derim yağmur yağarsa da en azından çerçeveler temiz kalır belli olur silinmiş olduğu sil bence
çok güzel kabarmış. bitmişini de eklesene karanfil'cim
kardeşin inşallah istediği bir bölümü kazanır hayırlısıyla
sen neden yoksun aramızda
yan pencerede
ben şimdi sunyy ile sohbet ediyorum meselam
allright muayahanen cok güzel. isminin yazılı oldugu tabelada pek havalı duruyor.
fotolarını inceledim. 2011 de pek zayıfsın. şikayetçi oldugun kadar fark varmış.
kızının yanaklar sana benziyor. kızın pek şirin.
maşallah
bunları yazıyorum ki karanfil gözünde canlandırsın.
kızlar yazmısınzya temızlık yapasım var dıye sanırım selindi
benımde acayıp temızlık yapasım var zira evımı b.k göturuyor
perdelerım yıkanacak heryer sılınecek halılarım sılınecek mutfakdolaplarım gardrobum kızımın odasındakı kıtaplık toplanacak cok işim var aslında ama yagmurda var hafıf hafıf
ertelıyım yagmur bıtsın dıyorum ama salı gun annemler gelıcek bbannem falanda gelıcek annemlerı bısı olmazda babannem heryerımı bakar "maşallah yavrum her yerın pırıl pırıl" der bıde bana sorsa herseyı calısrken duzende tutmak ne kadr zor
o sebeble evımı temızletmek ıstıyorum ... evı sılıp supuruncede temız oluyor ama perdelerım yıkanınca cam kapı sılınıce daha bır temızlık olyor
sı ne dersınız yagmurlu bır havada cam sılmek sacmalıkmı
ekleyeyim abla ama şirin babanın evi gibi oldu :111:
keşke üsttekini alta koysaymışım..
bana bir de şu kenar süslemeyle ilgili tüyo verseniz kenarları açıkta kaldı da
ama krema ev yapımı çok donan bi tipi yok(kakao yarı yarıya keçi boynuzu karışımı-beyfendi hemen burun büktü)
Eki Görüntüle 689974
ama keserken farkettim hakkaten güzel kabarmış...
bade, sirkeci ve başka tüyo ve tarif verip de unuttuklarım varsa hepsine teşekkürler
canım evinin içini temizle cam konusuna gelince ben yeterki temizlik yapmak isteyim sağnak yağışta bile cam silerim:)))))
sonuçta temiz oluyo sadece camda leke kalıo:)
bence herrrrrrrr yerini temzile cam işini en sona bırak baktın hava hala yagmurlu perdelerini yıkarsın camlarını silersin güzelce
yağmur bittikten sonra sadece cam bölümünü parıldatırsın mikemmel olur iki iş olur ama benim içim ancak böle rahat eder:)
bilerek mi yapıyorsunuz...
ağlayacam bak şimdi
çok ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?