Kirli Çıkılar )))

karafilcim bir dilim alabilir miyim lütfennnn

hadi kaçtım gelebilirsiem gelirim kızlar öpüyorummmmmmmmmm

ben 19 mayısı hazırlıcam 23 nisanı sınıfçılar yapıyor
ben kule cimnastik 2 çeşit dans hazırlıyorum ben seviyorum

biz de tam tersi patlıcanı çok seviyoruz en çok közlenmiş patlıcan koyarım ben. patlıcanı çözdürüyorum, kıymayı kavurduktan sonra domates ( konserve) ekleyip biraz salça ve baharatlarla bolca sos yapıyorum. aslında önce sarımsaklı yoğurtla patlıcan koyulup sonra üzerine bu sos dökülür, ama böyle yapınca kalanı ısıtamıyorum diye sosla çözdürülmüş patlıcanı karıştırıyorum. yoğurdu üzerine döküyorum. çocuklar çok seviyolar. geçen gittiğimizde de kızım közlenmiş biberle közlenmiş patlıcan çıkarmış, karışık salata yapmıştı. taze zannettim çok güzel olmuştu.
fasulyeyi mecburen konserve yapıyorum, buzluğuma sığmıyor herşey. domatesi de konserve yapıyorum. daha önce yaptıklarımda selinin dediği gibi hafif konserve kokusu oluyodu. bu sene az yağda pişirip tuz ve çok az sirke koyup kapattım, çok daha güzel oldu. bundan sonra öyle yapıcam.

bu akşam menüm kendimden

tavuk ciğeri
makarna
cacık
içecek
baklava

bu akşam menüm kendimden

tavuk ciğeri
makarna
cacık
içecek
baklava

afiyet olsun farmasi:) menü süper. bende de (herkes sevmez ama) işkembe çorbası var dünden. patates salatası yaptım, yoğurtlu patlıcan kızartması ve yine dünden makarna var. tatlı yok onun yerine de çilek var.

Son düzenleme:
4. pizza yapımışım sanırsam:) ve buünki gerçekten tam bir pizzaydı ben artık öğrendim bu işi:)
benim ous içi hamurda yedi,yanmış pizzada yedi ama bugün mikafatını aldı:) bugün parmaklarını yedi:)

bu arada unuttuklarımı sölicem

FARMASİ saçların çooooook güzel olmuş çok beğendim inanaılmaz genç göstermiş vede çok modern duruo benimde canım çekio iki ay sonna bu renge boyatcam:)
açık kumral saç rengi - Google'da Ara

bıdık!!!!
sana çok kızdım canına yazık diilmi çok üzüldüm ya en azından süngeri elbeziyle falan tutsaydın
kimbilir nasıl acıyodur çok üzüldüm(((
sakın kaşıma şimdi kimyasal yanığı oldugu için çok kaşınır , eğer kışırsan tırnak aralarındaki mikroplar yaraya işler enfeksiyon kapar su toplar.....
orayı zırt pırt suya sokma kurusun biraz eğer sık sık suya sokarsan bakteri üreme olasılığı artar vede lütfen dr. git((

Eki Görüntüle 690039

yemek sonrası çaya muhabbete buyrun
herşeyi gördümde bölesini hiç görmemiştim:)

işgembeyi senmi yaptın abla?

bu arada benim miniğe bugün ayakkabı aldım indirimden 12 tl
aziz bebe beb k ayakkabısı - Google'da Ara

bide size memnun kaldıgım bi ürünü tavsiye etmek istiorum israil ürünü ama adamlar güzel yapmış
mutfakta çaydanlığınız çekil tencereniz parlamıosa yada yıkayınca üstünde su lekesi kalıosa
yada ne bilim çatallarınızın kaşıklarınızın rengi solduysa
musluk başlığınız matsa
bunu deneyin bana dua edin:)

vede evime bugün kokuyu buldum misssssssss gibi kokuyo yani ev pis olsa bile bunu sıkınca temzilik kokusu hissettim

evet cok eglencelı olur bıızm programlarımz koyde erkeklere halat cekme bayanlarada yumurta tasıma yaptırım guzel gcer

ya sonunda sırf sizleri ekleyebilmek için face açacam. yetti artık

facebook açtım ahali
ilk kimi eklesem :44:

benı benıııı

bade sen gibi oldum kaç ilaç içeceğimi şaşırdım..:111:
kanda enfeksiyon çıkmamış ama idrarda önemsiz bişey çıkmış doktor yine de tedavi edelim bebek öncesi iyi olur demiş.
doktorun tüp bebekçi üroloji dokoru olması o kadar iyi ki sağolsun bize her konuda yardımcı oluyor.
benaxol b12 ve demir şurubu yazmış.
e sen de dedin balık yağı ve folik asit kullan diye.
bir de antibiyotik Zinnat diye bişey
şimdilik 5 tane ilaç kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…