Kirli Çıkılar )))

oleeeeeeeeeeyyyyyy, kızımın mesaiye kalmasına da mı sevinecektim ben allahımmmmm:124::124::124::124::124::124::124:
sezeeeennnnnnnn bekle beni sunnyyyyy geliyoooorrrr:124:

Son düzenleme:
bak seeen... :)
demek eşin de istiyor... :)
benimkine de sorsan en az 4-5 istiyor... :))

evvveeeeeeeeeeettttttttttt eşim elbette istiyor

hazır çocukların maddi manevi ihtiyaçlarına kafa yoran biri olduktan sonra niye istemesin işin asıl yükü bendedir

karnı doyacak
giysi alınacak
soyundur ,giyindir
bebekkenden tut da şu yaşlarına kadar

aşıları olacak takip et
sağlık ocağına hastaneye götür getir
ilaçlarını kullandır
başlarını bekle hastalandıkların da sabaha kadar 10 kere yat kalk senin dışında kimsenin ruhu duymasın

bakıcı bul tut anlaşmaya çalış
ömründen ömür gitsin kim haberdar ?

anasınıfına gidecek
okula başlayacak
gezileri olacak toplantıları olacak gösterileri olacak
kılık kıyafet alınacak ilgilen farmasi

evin zaten bütün işleri alışverişi bana ait bir de mesleğini yap

sabah kahvaltısını hazırla öğlen yemeğe getir karnını doyur gene okula götür
ara öğünlerini hazırla
akşam hazırlığını yap

çocukların temizliği banyosu ütüsü bakımı
gece oldu uykuları geldiğinde tuvalete gitmelerini ve yatmalarını sağla

vs vs vs

şimdi bu kuzucuklarla azıcık hamd olsun düzlüğe çıkmışken 9 ay hamilelik ve bunların sorumluluğu
sonrası doğum ve sil baştan
en azından bir 5 yıl daha sana tamamen bağlı bir hayata geri dönüş
bunlarla onun arasını bulmaya çalışma çabaları

farmasinin dökülmedik ne saçı ne dişi kalır mı

pazardan alınıp gelinen birşey olsa 2 tane alır gelirdim hemen

benimde t bölgem yağlı bana resim koysana aldıgın kremlerin şuan pek okudugumu algılama gibi durumum yok görerek kavrar gibiyim biraz önce seminerden çıktım başım oldu sana kazaaaaaaaaaaaaaan

yaptığın fedakarlığın mükafatını anında aldın ablacım helal olsun :)

farmasiii, büyük kızım zaten gidecekti bu akşam konsere. arkadaşları ona doğum günü hediyesi almışlardı konser biletini. ama kızımın başka bi arkadaşı daha var, bu organizasyonlarda tanıdıkları var, iki bilet fazladan bulmuş, kızıma vermiş. o da beni aradı, anne sen çok istiyodun, siz gelin dedi. benim de aklıma küçük kızım geldi, işleri çok yoğun, çok bunalıyodu. dedim ki kızım kardeşini ara onlar gelsin, o çok bunaldı iyi gelir dedim. o da aramış abla mümkün değil, mesaim var diye, kısmet işte. çooook mutluyuuum

iyi eğlenceler kendi güzel kalbi güzel ablam benim

bebek dedikçe şu halleri gözümün önüne geliyor

Eki Görüntüle 696511

ay tatlılığa bak yaa
az önce de benim adıma bir zarf geldiğini fark ettik
kim bilir ne zaman gelmiş ama posta kutusuna bakmamışız
doğum yaptığım hastaneden
içini açtık
bebeğin ilk günkü fotoğrafı
ay bi tuhaf oldum
biz de çekmiştik ama bu daha bi hoş oldu sanki
beklenmedik bi anda...

meyraacım eşim işi gereği zaten yakınımda değil ama fıtrat olarak da çok uzak
öyle bebek altı açmak , çocuk kusarken bile km lerce öte kaçar
eşim iyi gün dostu anlıyacağın

kakara kukara yallah

her iş para demek değil ben vereyim parayı sıkıysa benim yaptıklarımın zararı yok yarısını yapsın

biz de çocuğun bakımı konusunda ben çok yanlız kalıyorum
bir örnek sana çok öyle akşam yemeğinden sonra çocuk ateşlenmiş acile götürülecek götürmesini istediğimde
araban var nasılsa çocuğu sen götür demiştir
maksat ne dersen adam işten yorgun gelmiş ya ondan

ben de bütün gün kıçımı devirdim yattım sanki

sen başımızda yoksan o zaten Allah'ın emri ama sen varken yağma yok deyip hiç yüz vermemişimdir
eşim rahatına düşkün anasını satayım şu dünyada bir ben bilemedim canımın kıymetini
çocuklar söz konusu oldu mu gerisi teferruattır akan sular durur tabiri caizse
onlar hayata gelmek için seçim yapmadılar ama biz onları dünyaya geririrken tercih bize aitti
öyle düşünüp öyle yaşamaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Bidik ben dün marketten aldım bugünde hepsiburadadan 32 32 64 tane kapsul 38 tl ye aldım

ne zaman istersen hazırım canım sorman yeterrrr
bebek dedikçe şu halleri gözümün önüne geliyor

Eki Görüntüle 696511

ay o halleri yok muuu çok tatlılar yaaaa tam kemirmelik
bak seeen... :)
demek eşin de istiyor... :)
benimkine de sorsan en az 4-5 istiyor... :))
eşime ve bana kalsa 1 de kalacağız ama kardeş şart deyip yapcaz

biz eşimle baktık hala da bakıyoruz zorluğu biliyor gözümüz kesmiyor ama mert kreşe başlayınca allah izin verirse ikinciyi istiyoruz

ne zaman istersen hazırım canım sorman yeterrrr

o zaman şimdi önerebileceğin bişey var mı diye sorayım
gece sadece 2 saat uyudum da
o da eşimin bebeğe baktığı esnada
yine diyorum, ben şu an için kötü hissetmiyorum ama
bebek çok huzursuz oldu
salı günü gündüz bol bol uyudu, o günden beri ne gece ne gündüz uyuyor
bugün işte azıcık uyudu, ben burda serzenişte bulunduktan sonra

yok canım zati eşime bişi demedimm

Burayı yakınlığından seçtim aman 25 km pek uzak orayı tercih etmemstim Kalıplarla ilgili yorum yazmıstım gördünmü geçen

tam olarak ne yazdın canım :44:
görümcem varken kaçırttığım ya da çok hızlı baktığım oldu.
tam çıkmıyor mu demiştin???

ama ben senin aylar önceki bi yorumunu okumuştum.
A101 den aldım diye.

yanlız kelepçeler sızdırdı geri vercem

keşke sıızdırmasaydı çok sağlam görünüyorlardı ve çok hoşuma gitmişti.

nerden aldıgımı bılmem ya 101 ya bım kelepcelımı sık kullandım bısı olmuyor ama yuvalak kek cıkmamıstı fındıklı bır kek yapmıstım benden mı kalıptanmı bılmem . gecen kızlar kalıptan dıyorlardı sanırım

senınkıde nede sızdıkııı:44::44:

malum yaz geldi terleme ve kıyafette özelliklede koltuk altındaki ıslaklık sorununa ne önerirsiniz
bazı insanlara bakıyorum o sıcakta kupkuru tabi gidip soramıyorum da ne kullanıyorsun diye deodarant rollon hangi marka diye

iyi akşamlar herkese, çok şükür sonunda mektubuma ulaştım :) ama neler çektim ya.ptt dağıtım merkezini arıyorum, bakınıyorum çevreye, yok görünmüyor.bi de yürüdğüm yolda hep petrol/araba bakımıyla ilgili yerler var.sanayi gibi işte.neyse birine sormak istiyorum ama ya yanlış yeri tarif ederse korkusu var yada ne bilim güvenemiyorum işte.sonunda artık birine sordum.adam meğer ptt çalışanıymış.tarif etti işte.ara sokakta sol tarafta diye.ben de emin olmak için tramvay yolu olduğu yermi?adam da yok abla oraya kadar gitmeyecen, hemen şurdan sağa dön dedi.neyse gidiyorum adamın dediği yolda devam ediyorum ama yok anacım, bir tabela görsem/binayı görsem rahatlayacam.yine birine sordum doğru yerdemiyim diye.adam da abla ileride solda dedi.
en sonunda görünce bir ohh bee dedim.binaya girdim, durumu anlattım.görevli burdan çıknız, soldaki binadan 2.kata çıkın dedi.ilk defa geliyorum ya bakıyorum işte giriş ne tarafta diye.yine aynı adamla karşılaştık.sordu işte nerelisin dedi, ben de yozgatlıyım ama işitme engelliyim, konuşmam ondan farklı olabilir dedim.adam da yok onun için değil, burayı bilmediğin için sordum.sağolsun çok yardımcı oldu.yönlendirdi beni.
ordaki çalışanına anlattım, o da ya postacının yanındadır yada burdadır.birini çağırdı, getirdi mektubu.postacı, dün gittim oraya ama adresi bulamayınca burda beklettim dedi.kızlar adreste sadece no yanlış yazılmış.ayy neyse kayıp değil ya çok şükür.babamı da tanıyormuş :) işimi hallettim geldim.2 mayısta ist.a gitmeyi düşünüyorum bişey çıkmazsa

lazere gittiğimden beri hiç kullanmıyorum ama lazer öncesinde kullansam bile ıslak olurdu koltuk altı.rexonayı kullanmıştım

ya bozuk ya da hepsi öyle bilemedim
yarın vercem inşallah kalmışsa yanımda pet şişe götürüp deneyip ona göre alcam

herşeyde olduğu gibi öncelik sağlık
önceden lady speed kullanırdım şimdi ersağ kullanıyorum..
verim %100 olmasa da içim rahat içinde aliminyum yok bakarsan diğerlerinde var.

ahh şu ersağın bir de makine bulaşık deterjanı iyi olaydı bi tek ondan memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…