ablcım sana yakında maaş bağlıcaklar hastaneden maşallah haftanın beş günü mesai saatlerinde hastanedesin:)
evet selincimben de ordan emekli olurum artık
evet canım 6 tl ye 6 kilo alıyorum kabımız aynı kap oluyor yıkıyorum tekrar verip dolduruyorlar
canım eşimin tepkisi çok üzülmüş
" neden bana bunu yapıyor hayatımı mahvettiler yıllarca kaybetmedik para pul koymadım. sırf oğlumda oğlum dediği için diyor. bir kez bile nasılsın diye aramadılar hep sorun hep sıkıntı aramayın silin beni iyorum arıyorlar hala bu kadar yüzzsüklük olmaz. hayatımı versem umurlarında değil. sadece ben ben diyorlar . gitmek görmek istemiyorum çünkü hep çatıyı yaptır boyayı yaptır arabayı yaptır da öle git modundalar , beni ne olarak görüyorlar bunlar taş mıyım duvarmıyım . ben sizi aramıyorum derdimde hastalığımda sizde beni aramayın " diyorr ağladı eşim ya
çok zor bir durum Allh kimseyi böyle yapmasın şükürler olsun nasılsın kızım ne yaptın diyen bir ailem var eşimde farkında bunun ve diyorki herkesin ailesi normal neden benimkiler böle diyor. benim kv depresif gençliğinden öleymis. hala çocuklarının bebeklik kıyafetleri bile durur malını vermez hayır yapmaz ... en büyük en zengin biz olalım herkes bize muhtaç olsnun ister . itibaırın yalnızca parayla malla sağlanacağın düsünür ..o da olmayınca hep bunalım hep bunalım... halbuki tatlı dil güler yüz neler yaptırır insana .
bide 10 15 yıl öncesine çok zenginlermis kaybetince eşinide kaybetmis ama rahmetle anmaz biliyormusnz... halbuki kör ölür badem gözlü olurmus bunda öle olmamıs yatamayasın o toprağın altında diye beddua eder ... kaldıkı tüm çocuklarına beddua eder en çokta eşime sanırımbenimde çok canım sıkılıyor korkuyor insan beddua ne demek ya hayatımda öle seylere maruz kalmadım ve ben kötü bir insan değilm kimseye kötülük etmem beslememde. gel bizimle yasa bile dedim ben ona sana yapabileceğim bu ben gelip yeniden ev yaptıramam 2-3 günden fazla kalamam işim var dedim aman Allahım büyük şu mübarek günde kendi takdırini versin ...uzak olsunlar bizden aramasınlar
bilginiz varmı böyle beddualar tutarmı? eşim sürekli onlarla ilgilenir. gerçekten eğer ben ve benim ailem farklı olsaydı kesin bosanırdık çünkü çok sıkıntılar ve maddi kayıplar... ya oğlun senin yüzünden ayrılabilir yuvası dağılabılır ama yokk bisi olmaz çek krediyi sen diyor
eşimle aramısda büyük problem yok o biliyor durumu herseyin farkında ama elirnden bisi gelimyor
canım 7-8 km evet düz yol Allha sükürler olsun iyi bir köy seviyormu benide seviyorlar. öle pek etliye sütlüye karısmam işimi yapar selam ımı veririm herkeste bunu farkeder severler benimuhtar bir dediğimi ikiletmez hemen alır gelir meblağ önemli değil. tek sıkıntım birlestirilmis sınıf olması keske müstakil sınıf olabılse
o zaman bizim köye git canım
Birleştirilmiş sınıf şöyle dursun sabhçı öğlenci var..
Ama 25 km gidebilcek misin bilmem
(ama köylerin adını yazmayalım takip ediliyorum zaten şu sıralar)
pepeti canım, eşin herşeyin farkında hatırlatıp onu da üzme.
Hatta de ki boşver canım o senin annen baban kafana takma de teselli et..
Adamcağızlar daha fazla üzülmesin onlar bize lazım ayol
mide yanmalarım yüzünden karar vermiştim yemek yemicektim yogurt salatalık elma meyve süt falan içicektim
sabah kalktım aç karnına çok mutluydum mzu yedim işe gittim gene mutluydum miden yanmıodu nerdeyse halay çekicektim
sonna bi baktım oda ne ya ben yemek yemezsem bu çocuk ne yiycek unutmuşum karnımda bebek olduğunu bi üzüldüm bi üzüldüm yazık ben ne yersem oda onu yiyo seçme şansı yok ki kuzum
öğlen eve geldim hemmmmeeeeeen iki tabak çorba içtim en azondan çorba iyi gelio sıvı sıvı çabuk hazmediorum diye
sonna üstüne bi bardak taze meyve suyu içtim vitamin alsın diye
içim rahatladı :) az daha çocuğumun içerde açlıktan nefesi kokcaktı kıyamam:)
o zaman da kıyamıyorsun uyusun diyorsunbu çocuk büyüdüğünde "anne nolur biraz daha uyuyayım" diyince
kesin yataktan kaldırcam onu
mide yanmalarım yüzünden karar vermiştim yemek yemicektim yogurt salatalık elma meyve süt falan içicektim
sabah kalktım aç karnına çok mutluydum mzu yedim işe gittim gene mutluydum miden yanmıodu nerdeyse halay çekicektim
sonna bi baktım oda ne ya ben yemek yemezsem bu çocuk ne yiycek unutmuşum karnımda bebek olduğunu bi üzüldüm bi üzüldüm yazık ben ne yersem oda onu yiyo seçme şansı yok ki kuzum
öğlen eve geldim hemmmmeeeeeen iki tabak çorba içtim en azondan çorba iyi gelio sıvı sıvı çabuk hazmediorum diye
sonna üstüne bi bardak taze meyve suyu içtim vitamin alsın diye
içim rahatladı :) az daha çocuğumun içerde açlıktan nefesi kokcaktı kıyamam:)
o zaman da kıyamıyorsun uyusun diyorsun
ayyyyy kıyamammmmm öyle
dereotundan nefret ederim süt olsun diye bağ bağ yedim 1 lt süt içtimki kalitesi artsın diye kola içmedim cips yemedim ki sütten oğlana geçmesin geçecekse faydalılar geçsin diye annelik çok farklıııı yaaaaa
o hasta olunca sen daha çok hasta oluyorsun üzüntüden her daim endişe oluyor
ama bir gülüyor bişey yapıyor nasıl mutlu oluyorsunnn
sana katılıyorum loveli
aslında diyorum, hamilelikte daha rahat mı yiyordum bir şeyleri
tabi mide yanmalarım vardı ama ilaç kullanmaya başladıktan sonra rahatlamıştım
şimdi ise fasulye, nohut, mercimek yiyemiyorum gaz yapar diye
dondurma çekiyor canım, sütün üşür, ekşir diyorlar, yemiyorum
dünya kadar dut ve bulgur yedim süt olsun diye
bir de iştahım açılmış ki sormayın...
çok endişeliyim bugün, çocuk çok huzursuz şu an
iki gündür uyumadığı için sanırım
az önce gittim, beşiğine baktım, gözleri açık, bön bön bakıyor, tepki yok
noldu acaba bu çocuğa diyorum
okudum, okudum, okudum
kendi uykusuzluğumu geçtim, o rahat etsin, ağrısı acısı olmasın yeter diyorum
bu arada loveli sen mi demiştin, 4.aydan itibaren uyku düzenini oturttum diye
yanlış mı hatırlıyorum :44:
eğer öyleyse engin tecrübelerine ihtiyacım var, sonraki aylarda tabi
sanırım şimdilik bebeğin düzenine göre hareket edicez
matemetikçi öğretmen abla bugün bana rüyamda seni gördüm farmasi 3. çocuğa doğum yapmışsın
kundaktaydı diyor
hayırlara çıksın inşaallah abla dedim
matemetikçi öğretmen abla bugün bana rüyamda seni gördüm farmasi 3. çocuğa doğum yapmışsın
kundaktaydı diyor
hayırlara çıksın inşaallah abla dedim
ben de diyom da,dinlemiyon...
sakalım yok ya,ondan herhal... :)))
kız b kocamın orman gibi sakalları var ama ne hikmetse onu da dinlemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?