darseacım hakkten eski foto neydi öle o haşin bakışlı abladan çok korkuodum ben:)iyi olmuş bu:) selin bunu beğendi:)eh aşk kadınıyım ya kuzum
geçmiş olsun. benim kuzumda hasta. kusuyor 2 gündür.
midesini üşüttü zaar.
tek suçlu dondurma.......
herkese merhaba dün maya konusundaki bilgilendirmeler için badezuzuya farmasiye teşekkür ederim. niye kabarmadı hala çözemedim ya neyse.
ayrıca kk'da epey bir geri kaldım çoğu yazılanı göremedim,herkesin kutlama mesajlarından çaktım olayları veee
multi büronuz hayırlı olsun
olly arabanız hayırlı olsun
bir de banudan sonra aklıma geldi.. darksea bu yıl da muğlada mısınız yoksa değişiklik oldu mu?
selam kirli cikilar :)) nasilsiniz bakalim..umarim iyisinizdir hepiniz... :))ben bu aralar cok yogun ve yorgunum yaa,isten gucten kafami kaldiramaiyorum.Bugun de ev isleri beni bekler,hic istemeiyorum,halim mecalim yok ama en azindan bir kac sey yapsam kardir.Bu ayda paranin dibine vurdukdaha ay bitmeden parada da bitti :8 aslinda baksan yapilan cok bir sey yok ortada,be yaptin nereye gitti off yaa.esim harcamalari yapinca hep boyle oluyor.Ben her ne kadar harcasamda illaki artirip kenara koyuyorum yada hakimiyet ben de oldugu icin harcansada biliyorum nereye gittigini,bu 2-3 aydir ne olduysa bize paramizin bereketi kacti galiba ..benim kazancim zaten cok az yarisini alacagim ilaclara ayirdim,diger kalaniylada ayi idare etmem lazim,ederimde cunku cogu eksigimi aldigim icin zorlanmam insallah :)
bu ay ikeadan erzak koymak icin uzun ve orta ve kucuk kavaozlardan aldim.kilerimi toplayip yerlestirdim.cok yi oldu boyle:) ikeayi aman aman cok sevmiyorum ama bazen kurtarici ivir ziviri cok oluyor.onun haricinde bahcemle ugrastim,fasuylye,salatalik,nane,kabak bezelye falan ekmistim yavas yavas cikmaya basladilar.Dunde cilek, domates ,biber ektim.yesil sogann,hacuc,biberiye marul,maydonoz onlar henuz cikmadilar sabirsizlikla cikmalarini bekliyorum :)) gecen sene cok gec ektigim halde urun almistim insallah bu sene fazlasiyla becereip bakabilirimhaa birde cicekler var,onlardan laleler falan cikti ama digerlerini tohum halinde ektigim icin onlarda henuz cikmadilar,henuz cok kucucukler.
dark, mesajını görünce yeni biri geldi sandımresim değiştirmişsin. senin ve elifin kuzularına çok geçmiş olsun
elifcino ve darksea kuzucuklarınıza şifalar diliyorum
merhaba arkadaşlar...
bir haftadır yoktum....
dedem vefat etti,memleketteydik...
ebedi istirahatgahına yerleştirdik, döndük....
artık kalbimizde yaşıyor,nur yüzlü dedem................................................
sizlerde ne var ne yok,herkes iyidir umarım.....
merhaba arkadaşlar...
bir haftadır yoktum....
artık kalbimizde yaşıyor,nur yüzlü dedem................................................
burdayız canım. hakkımızda hayırlısı napalım...
oğlan okula burda başlıyacak anlaşılan
güle güle yiyin canım ektiklerinizi.
hem imrendim hem üşendim. benim de bahçem olsa dedim ama sonra kim uğraşacak ya dedim.
çok tembelim çoook.
dün 2 tane halı yıkattım kocama. mahalenin erkekleri camdan balkondan bağırıyor. yapma kötü örnek oluyorsun bize diye
merhaba arkadaşlar...
Bir haftadır yoktum....
Dedem vefat etti,memleketteydik...
Ebedi istirahatgahına yerleştirdik, döndük....
Artık kalbimizde yaşıyor,nur yüzlü dedem................................................
Sizlerde ne var ne yok,herkes iyidir umarım.....
merhaba arkadaşlar...
bir haftadır yoktum....
napalım diyince biraz memnuniyetsizlik sezdim sanki. niye ki başka yer mi vardı istediğin?
aslında özellikle gitmek istediğimiz bir yer yok ama muğlada durmayı pek istemiyoruz.
ama yinede hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?